jasa ODM / OEM rupa modul disinfection hawa jeung cai sarta sakabéh panyadia solusi UV LED(UVA.UVB.UVC.UVV).

Pangwangunan Leds UV Dina Wabah

2022-11-24

Inféksi nu patali jeung kaséhatan sarta waterborne ngarugikeun dunya milyaran dollar per taun sarta rébuan kahirupan taunan. Salah sahiji léngkah pencegahan anu penting nyaéta sterilisasi, anu tiasa dilaksanakeun nganggo sababaraha cara, kalebet sinar ultraviolét (UV). Kusabab prosedur sterilisasi anu leres tiasa ngeureunkeun panyebaran panyakit tepa, sarat ieu janten langkung mendesak kusabab wabah koronavirus sadunya.

Dibandingkeun sareng sumber cahaya semikonduktor, sumber ayeuna sapertos bohlam raksa ageung, picilakaeun, sareng gaduh pilihan aplikasi anu langkung sakedik.

Naon naon? Éta UV LEDs ?

UV-LEDs nyaéta LED anu ngahasilkeun sinar UV kalayan panjang gelombang 400 nm atanapi kirang. Éta dipisahkeun kana LED ultraviolét jero (DUV-LEDs), anu gaduh panjang gelombang émisi sakitar 200-3 2 0 nm, sarta deukeut-ultraviolet light-emitting diodes (NUV-LEDs), nu mibanda panjang gelombang émisi kira-kira. 3 2 0-400 nm.

UV-LEDs mangrupakeun calon ngajangjikeun pikeun sababaraha aplikasi, kaasup ngagantian lampu UV, sumber lampu fluoresensi pikeun mintonkeun sarta cahaya, sumber cahaya alus keur mikroskop jeung alat paparan,
sumber cahaya pikeun éksitasi kimiawi 4 dipaké dina biotéhnologi, ubar, jeung résin curing, sumber cahaya éksitasi pikeun spéktroskopi dipaké dina idéntifikasi catetan mata uang, chip DNA, sarta monitoring lingkungan, sarta sumber lampu Saniter pikeun disinfection na sterilization.

Pangwangunan Leds UV Dina Wabah 1

Nyiptakeun Uv Leds

Malah dina wabah anu terus-terusan, disinfecting fomites mangrupikeun prakték kaséhatan masarakat anu penting pikeun ngeureunkeun panyebaran seueur panyakit tepa. Pasti aya minat pikeun nyiptakeun téknologi anu ngamungkinkeun disinfeksi rutin, throughput tinggi, khususna di tempat-tempat umum anu sering didatangan, kumargi pangaweruh anyar ngeunaan hubungan anu caket sareng kaulinan crowding di jero rohangan dina pangiriman virus.

Sanaos éféktivitasna, bahan kimia aktif dina disinféktan kimia tradisional dina setélan klinis sareng laboratorium nyababkeun iklim, kaséhatan masarakat, sareng résiko infrastruktur anu nyababkeun panyebaran nyebarna hésé. Salaku tambahan, éféktivitas disinféktan kimiawi tiasa bénten-béda gumantung kana pangguna sareng kumaha taliti nuturkeun prosedur beberesih anu tiasa diulang. Minangka alternatipna, radiasi ultraviolét (UV) geus loba dipaké pikeun nganonaktipkeun sababaraha mikroorganisme, kaasup virus. Cahaya ultraviolét tiasa diotomatisasi pikeun ngahasilkeun dosis germicidal anu tiasa diulang.

bubuka tina Uv usul diode masihan tingkat dekontaminasi anu sami sareng lampu raksa tradisional, tapi kalayan sababaraha kaunggulan, kalebet kesederhanaan retrofit dina sababaraha sumber cahaya overhead biasa, kalayan kamampuan disinfeksi ditingkatkeun.

Éféktivitas UV pikeun beberesih ditingalikeun ku modeu operasi anu lugas. Samentara basa timin tatangga (atawa basa urasil dina kasus RNA) ngalaman dimerisasi, nu ngaganggu struktur runtuyan nukléotida sarta nyieun "hambatan" dina réplikasi génom, basa nukléotida padeukeut dina DNA jeung RNA unik nyerep foton UV.

Panaliti nunjukkeun efektivitas antiviral a Modul uv ngiringan ku cara nganonaktipkeun dua virus: Coronavirus 229E manusa musiman (hCoV-229E) sareng virus immunodeficiency tipe 1 (HIV-1). Panaliti nunjukkeun pangurangan anu signifikan dina réplikasi virus dina sababaraha detik saatos paparan UV-LED ku simulasi panyebaran virus lingkungan umum (contona, bersin, batuk, tetesan getih) ngagunakeun pendekatan dispersal tetesan.

Pangwangunan Leds UV Dina Wabah 2

Panaliti kami nyumbang kana awak pangaweruh ngeunaan ngagunakeun UV-LEDs pikeun ngabersihan tempat umum anu kontak-tinggi. UV-LED ngagambarkeun lapisan pertahanan tambahan anu efektif pisan ngalawan panyebaran patogén sabab murah sareng saderhana dipasang dina sauntuyan lampu anu tos aya, khususna salami pandémik inféksi pernapasan.

Sarat Pikeun UV-LEDs

Salapan 275 nm LEDs dina 3 3 Asép Sunandar Sunarya jeung dua puluh 380 nm LEDs dina 4 5 Asép Sunandar Sunarya diwangun ku dua sét UV-LEDs nu disadiakeun. Jarak antara LED jeung sampel kakeunaan éta sabudeureun 5 cm, sarta kaluaran sinar UV ti unggal Asép Sunandar Sunarya ranged ti 0,4 nepi ka 0,6 mW / cm2.

Durasi radiasi pangluhurna nyaéta 30 detik, sarta susunan gabungan nyadiakeun dosis total ka sampel radioaktif mimitian ti 8 mJ/cm2 nepi ka 20 mJ/cm2. Sakabeh wewengkon cahayana alat éta sabudeureun 10 cm ku 20 cm, atawa 200 cm2, nyata leuwih gede dibandingkeun sampel iradiasi, sarta eta narima total dosis akuifer 1,6 J nepi ka 4 J.

Hasil Panalungtikan Pikeun Ngembangkeun UV LED Dina Wabah

Modul uv ngiringan   Ditémbongkeun dina panilitian ieu épéktip pikeun nganonaktipkeun baktéri tahan UV, HIV-1, sareng Coronavirus 229E manusa. Dina kasus koronavirus manusa, urang ningali pangurangan réplikasi virus dugi ka 5.8-Log. Kusabab karusakan RNA mangrupikeun mékanisme khusus pikeun ngahapus ku iradiasi UV sareng kumaha-229E mangrupikeun virus RNA, panaliti ngaduga pangurangan anu sami dina inféksi saatos paparan UV.

Pangwangunan Leds UV Dina Wabah 3

Tapi, aranjeunna henteu langsung ngira-ngira naha réplikasi hCoV-229E ieu pakait sareng pangurangan inféktivitas anu sami. Panaliti ngingetkeun yén hasil urang tiasa langsung diterapkeun pikeun meunteun efficacy dina ngabersihan virus anu henteu dibungkus sabab biasana langkung tahan ka UV tibatan virus anu dibungkus.

Dina panilitian ieu, panilitian nunjukkeun yén desain virus anu kami pilih nyaéta sadaya virus anu dibungkus, dipilih pikeun ngira-ngira bédana anu mungkin dina receptivity UV kusabab panjangna génom virus.

Nganonaktipkeun B. spora pumilus, anu kasohor gaduh tingkat ketahanan UV anu luhur, ditingalikeun dina uji coba urang. Panaliti nyatakeun yén ieu mangrupikeun bukti munggaran yén virus anu henteu dibungkus tiasa dinonaktipkeun ku sinar UV. Disarankeun ngagunakeun B. spora pumilus salaku stand-in pikeun nguji inactivation tina rotavirus manusa non-enveloped ku radiasi UV.

https://www.tianhui-led.com/uv-led-diode.html  

Dimana Anjeun Dupi Mésér UV LED Anjeun Ti?

Kalayan produksi anu lengkep, kualitas konsisten sareng diandelkeun, sareng biaya anu murah, Tianhui Electronics   geus digawé di Solusi UV LED   Pasar. UV   L produsén ed   datangna dina panjang gelombang UVA, UVB, sarta UVC. Dumasar kana rupa-rupa aplikasi UV, sababaraha jinis Uv usul diode   sayogi, sapertos UV LED   perangkap nyamuk, UV LED   botol sterilisasi, jeung kandaraan-dipasang UV LED   purifiers hawa.

Modur Nuh Solusi UV LED   dianggo pikeun ngabasmi patogén hawa sareng purifikasi fotokatalitik dina otomotif UV LED   purifiers hawa.

Kalayan téknologi sterilisasi UVC LED anu canggih, anu henteu toksik sareng bebas merkuri, tanpa radiasi atanapi bau, tingkat sterilisasi UV pikeun cangkir disinfecting UVC LED sacara termal tiasa dugi ka 99%.

Lamun dipaké dina a UV LED   perangkap nyamuk, LEDs UV kalawan kaluaran optik maksimum bisa éfisién mikat reungit ngaliwatan wewengkon nu leuwih gede. Éta ogé ngahasilkeun CO2 ngaliwatan réaksi photocatalytic kalawan TiO2 coated dina sisi jero hateup luhur.

disarankeun pikeun anjeun
euweuh data
Babak sareng kami
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

My@thuvled.com

  +86 13018495990

My@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sadérék bisa mendaka   Urang dieu
No 2207B, Wangunan Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Jalan, Kacamatan Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, Cina.  
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -Www.tianhui-led.com | Sitemap
obrolan online