Layanan ODM/OEM saka macem-macem modul disinfeksi udara lan banyu lan panyedhiya solusi UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV) sakabèhé.

Pangembangan Led UV Ing Epidemi

2022-11-24

Infeksi sing gegandhengan karo kesehatan lan banyu ngrugekake jagad milyar dolar saben taun lan ewonan nyawa saben taun. Salah sawijining langkah pencegahan penting yaiku sterilisasi, sing bisa ditindakake kanthi nggunakake macem-macem cara, kalebu iradiasi sinar ultraviolet (UV). Amarga prosedur sterilisasi sing tepat bisa mungkasi panularan penyakit infèksius, syarat iki dadi luwih penting amarga wabah koronavirus ing saindenging jagad.

Dibandhingake karo sumber cahya semikonduktor, sumber saiki kaya bolam merkuri akeh banget, mbebayani, lan duwe pilihan aplikasi sing luwih sithik.

apa Apa LED UV ?

UV-LED yaiku LED sing ngasilake sinar UV kanthi dawa gelombang 400 nm utawa kurang. Padha dipisahake dadi LED ultraviolet jero (DUV-LED), sing nduweni dawa gelombang emisi watara 200-3 2 0 nm, lan near-ultraviolet light-emitting diodes (NUV-LED), sing dawane gelombang emisi kira-kira 3 2 0-400 nm.

UV-LEDs njanjeni calon kanggo sawetara aplikasi, kalebu panggantos saka lampu UV, sumber cahya fluoresensi kanggo tampilan lan cahya, sumber cahya apik kanggo mikroskop lan peralatan cahya,
sumber cahya kanggo eksitasi kimia 4 digunakake ing bioteknologi, obat, lan perawatan resin, sumber cahya eksitasi kanggo spektroskopi digunakake ing identifikasi cathetan mata uang, chip DNA, lan pemantauan lingkungan, lan sumber cahya sanitasi kanggo disinfeksi lan sterilisasi.

Pangembangan Led UV Ing Epidemi 1

Nggawe Uv Leds

Malah ing epidemi sing terus-terusan, disinfecting fomites minangka praktik kesehatan masarakat sing penting kanggo nyegah panularan akeh penyakit infèksius. Mesthine ana minat kanggo nggawe teknologi sing ngidini disinfeksi reguler, tingkat dhuwur, utamane ing papan umum sing dikunjungi, amarga ngerti babagan kontak peran sing cedhak lan dolanan ing njero ruangan ing transmisi virus.

Sanajan efektif, bahan kimia aktif ing disinfektan kimia tradisional ing setelan klinis lan laboratorium nyebabake iklim, kesehatan masyarakat, lan risiko infrastruktur sing nggawe penyebaran nyebar dadi angel. Kajaba iku, efektifitas disinfektan kimia bisa beda-beda gumantung saka pangguna lan kanthi ati-ati ngetutake prosedur reresik sing bisa diulang. Minangka alternatif, radiasi ultraviolet (UV) wis akeh digunakake kanggo mateni akeh mikroorganisme, kalebu virus. Cahya ultraviolet bisa diotomatisasi kanggo ngasilake dosis germicidal sing bisa diulang.

Pambuka saka dioda led uv menehi tingkat dekontaminasi sing padha karo lampu merkuri tradisional, nanging kanthi sawetara kaluwihan, kalebu kesederhanaan retrofit ing macem-macem sumber cahya nduwur sirah biasa, kanthi kemampuan disinfeksi sing ditingkatake.

Efektivitas UV kanggo reresik dituduhake kanthi cara operasi sing gampang. Nalika basa timin tetanggan (utawa basa urasil ing kasus RNA) ngalami dimerisasi, sing ngganggu struktur urutan nukleotida lan nggawe "halangan" ing replikasi genom, basa nukleotida jejer ing DNA lan RNA nyerep unik foton UV.

Peneliti nuduhake efektifitas antivirus a "modul led uv kab kanthi mateni rong virus: Coronavirus 229E manungsa musiman (hCoV-229E) lan virus immunodeficiency tipe 1 (HIV-1). Peneliti nuduhake pangurangan signifikan ing replikasi virus sajrone sawetara detik sawise cahya UV-LED kanthi simulasi kasus panyebaran virus ing lingkungan umum (umpamane, wahing, batuk, tetesan getih) nggunakake pendekatan penyebaran tetesan.

Pangembangan Led UV Ing Epidemi 2

Riset kita nyumbang kanggo kawruh babagan nggunakake UV-LED kanggo ngresiki papan umum sing kontak dhuwur. UV-LED minangka lapisan pertahanan ekstra sing efektif banget marang panyebaran patogen amarga murah lan gampang dipasang ing macem-macem lampu sing wis ana, utamane sajrone pandemi infeksi pernapasan.

Requirements Kanggo UV-LEDs

Sembilan LED 275 nm ing susunan 3 3 lan rong puluh LED 380 nm ing susunan 4 5 kalebu rong set UV-LED sing diwenehake. Jarak antarane LED lan sampel sing kapapar watara 5 cm, lan output cahya UV saka saben larik sawetara saka 0.4 kanggo 0.6 mW/cm2.

Durasi radiasi paling dhuwur yaiku 30 detik, lan susunan gabungan nyedhiyakake dosis total kanggo sampel radioaktif saka 8 mJ/cm2 nganti 20 mJ/cm2. Kabeh area sing padhang piranti kasebut watara 10 cm nganti 20 cm, utawa 200 cm2, luwih gedhe tinimbang sampel sing disinari, lan nampa dosis akuifer total 1,6 J nganti 4 J.

Asil Kanggo Riset Kanggo Pangembangan LED UV Ing Epidemi

"modul led uv kab   Dituduhake ing panliten kasebut efektif kanggo mateni bakteri tahan UV, HIV-1, lan Coronavirus 229E manungsa. Ing kasus koronavirus manungsa, kita ndeleng pengurangan replikasi virus nganti 5.8-Log. Amarga karusakan RNA minangka mekanisme pambusakan khusus kanthi iradiasi UV lan carane-229E minangka virus RNA, peneliti prédhiksi nyuda infèksius sing padha sawise kena sinar UV.

Pangembangan Led UV Ing Epidemi 3

Nanging, dheweke ora langsung netepake manawa pengurangan replikasi hCoV-229E iki cocog karo penurunan infektivitas sing padha. Peneliti ngelingake manawa asil bisa langsung ditrapake kanggo netepake khasiat kanggo ngresiki virus sing ora dibungkus amarga biasane luwih tahan kanggo UV tinimbang virus sing dibungkus.

Ing panliten iki, investigasi nuduhake manawa desain virus sing dipilih kabeh yaiku virus sing diselimuti, dipilih kanggo ngira-ngira manawa ana prabédan ing reseptivitas UV amarga dawa genom virus.

Inaktivasi B. spora pumilus, sing misuwur nduweni tingkat ketahanan UV sing dhuwur, dituduhake ing uji coba kita. Para panaliti ujar manawa iki bisa dadi bukti pertama manawa virus sing ora dibungkus bisa diaktifake kanthi sinar UV. Wis diusulake nggunakake B. spora pumilus minangka stand-in kanggo nguji inaktivasi rotavirus manungsa sing ora dibungkus dening radiasi UV.

https://www.tianhui-led.com/uv-led-diode.html  

Ngendi Sampeyan Bisa Tuku LED UV Saka?

Kanthi produksi lengkap, kualitas konsisten lan bisa dipercaya, lan biaya terjangkau, Tianhui Electronics   wis kerja ing Solusi UV LED   pasar. UV   L produsen ed   kasedhiya ing dawa gelombang UVA, UVB, lan UVC. Adhedhasar macem-macem aplikasi UV, macem-macem jinis dioda led uv   kasedhiya, kayata UV LED   perangkap nyamuk, UV LED   botol sterilisasi, lan dipasang ing kendaraan UV LED   pembersih udara.

Modern Solusi UV LED   Digunakake kanggo eradikasi patogen udhara lan pemurnian fotokatalitik ing otomotif UV LED   pembersih udara.

Kanthi teknologi sterilisasi UVC LED sing canggih, sing ora beracun lan bebas merkuri, tanpa radiasi utawa ambu, tingkat sterilisasi UV kanggo cangkir disinfecting UVC LED kanthi termal bisa nganti 99%.

Nalika digunakake ing a UV LED   perangkap nyamuk, LED UV kanthi output optis maksimal bisa narik nyamuk kanthi efisien ing wilayah sing luwih gedhe. Dheweke uga ngasilake CO2 liwat reaksi fotokatalitik kanthi lapisan TiO2 ing sisih njero atap ndhuwur.

Disaranake kanggo sampeyan
Ora ana data
Hubungi kita
salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Hubungi Kita

+86-0756-6986060

my@thuvled.com

  +86 13018495990

my@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sampeyan bisa nemokake   kita kene
No 2207B, Gedung Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Road, Distrik Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, China.  
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Sitemap
Ngobrol Online