loading

Tianhui- salah sahiji produsén chip LED UV ngarah sareng panyadia nyayogikeun jasa chip dipimpin ODM / OEM UV.

euweuh data
Service LED UV ODM

Tianhui produsén chip LED UV sarta suppliers geus kalibet dina UV LED kalawan runtuyan produksi pinuh sarta kualitas stabil sarta reliabilitas ogé harga kalapa 

seoul viosys uv dipingpin
SVC Greater China agén meunang pangajén agén pangalusna pikeun tilu padeukeut years.Our produk nguntungkeun, 275nm, 310nm, 340nm, 365nm uv dipingpin modul bungkusan.
UV LED Diode UV
Disesuaikeun Kami suppliers UV LED, UV LED dioda jeung UV LED modul bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer, nu dipaké dina disinfection médis sarta sterilization, hawa jeung cai purifikasi, deteksi kualitas cai, noda meresihan modul calakan, tinta curing parabot percetakan. , jsb; Urang tiasa ngalakukeun irradiance optik jeung ultraviolét jeung simulasi dissipation panas.
Modul LED UV pikeun Produk Sterilisasi UV
Anggo modul LED UV pikeun ngabasmi panyaring cai anjeun, tukang és, pelembab hawa, pembersih hawa, dispenser cai piaraan, akuarium sareng seueur deui. Modul LED UV ngagunakeun lénsa quartz anu transparan pisan pikeun ningkatkeun éfék sterilisasi
Sistem curing uv pikeun nyetak
UV LED Sistim curing pikeun percetakan dipaké dina parabot percetakan skala badag pikeun ngaganti sistem mangsi-curing tina tabung lampu raksa. Éta éfisién sareng hemat energi sareng tiasa dihurungkeun sareng mareuman langsung. Jumlah grup lampu tiasa disaluyukeun sareng sadayana transformasi sistem tiasa disayogikeun.

Produk LED UV
Aplikasi produk LED UV: uv ngarah reungit bubu, nyucikeun hawa kalawan fungsi sterilization, uv sterilization botol. jst
chip LED UV
Tianhui UV Led chip kaasup UVA Led, UVB Led, UVC Led ti panjang gelombang pondok mun panjang gelombang panjang tur lengkep UV LED chip spésifikasi ti kakuatan leutik nepi ka kakuatan tinggi. Aya produk UV LED full-seri anu diimpor tina bungkusan asli sareng bungkusan domestik sorangan, panjang gelombangna nutupan 255NM, 265NM, 275NM, 310NM, 340NM, 365NM, 375NM, 385NM, 395NM, 405NM, 415NM, Aya sababaraha jinis bungkusan UV LED kalebet kakuatan leutik SMD, DIP, jinis Lambert kakuatan tinggi, jinis P, jinis SMD sareng saterasna.
euweuh data
kasus aplikasi UV LED
modul UV LED loba dipaké pikeun deteksi duit / cacah duit, anti counterfeiting, mariksa bocor, biokimia médis, sterilization, purifikasi hawa, UV curing jsb. Rupa-rupa industri.
Pembersih hawa mobil ngirangan polutan, iritasi, sareng alérgi ku ngaleungitkeun partikel anu nyababkeun bau tetep.
uv ngarah reungit killer
Perangkap reungit anu dipimpin ku uv kami 100% henteu beracun. Paké dokumén ilmiah peer-reviewed ngartos naluri reungit. Henteu aya semprotan atanapi radiasi anu ngabahayakeun
UVC LED pikeun dispenser Cai
Dispenser Cai UV ieu dilengkepan sistem purifikasi ultraviolét (UV) anu sacara efektif ngaleungitkeun klorin, sédimén, mikroorganisme sareng najis sanés dina cai, mastikeun yén cai anu anjeun inuman salawasna kualitas anu paling luhur.
uv dipingpin sistem curing pikeun percetakan
Sistim curing UV LED ngagunakeun dioda lampu UV pikeun ngarobah arus listrik kana lampu. Nalika listrik ngalir ngaliwatan LED UV, éta emits sinar ultraviolét
UVC LED Module pikeun Air Conditioner
Tianhui nyadiakeun modul LED UVC dina rentang panjang gelombang germicidal idéal pikeun mastikeun inactivation konsisten tur dipercaya tina virus jeung baktéri. Alat kompak ieu kabuktian sacara efektif ngabasmi hawa, cai sareng permukaan
UV LED pikeun Counter Duit
UV Money Counter otomatis ngadeteksi IR, UV (ultraviolet) sareng MG (magnét) nalika ngitung, sareng tiasa dianggo sareng kalolobaan mata uang di dunya
Lampu Tumuwuh UV LED pikeun Tumuwuh Tutuwuhan
Panaliti nunjukkeun yén Lampu Tumuwuh LED UV maénkeun peran konci dina siklus kahirupan pepelakan, sareng nambihan jumlah sinar UV anu dikontrol salami siklus kembangan atanapi budding bakal ningkatkeun potency sareng ngahasilkeun.
euweuh data
Customiz UV LED Suppliers Service

Salaku salah sahiji kualitas luhe Profaktor UV Led , Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. Cocog  UV LED dioda , modul UV LED, Seoul Viosys UV LED, Disinfeksi hawa UV LED UV , sterilisasi cai LED UV, UV LED  pangubaran & nyitak jeung produk lianna. Éta ngagaduhan profésional R&D jeung jualan tim nyadiakeun konsumén jeung Solusi UV LED , jeung produk ogé geus narima acclaim lega ti konsumén  Tianhui Éléktronik parantos ngalaksanakeun pakét UV LED kalayan séri produksi lengkep sareng kualitas stabil sareng reliabilitas ogé harga anu kompetitif. Produk kaasup UVA LED , UVB LED , UVC LED ti panjang gelombang pondok mun panjang gelombang panjang sarta spésifikasi LED UV lengkep ti kakuatan leutik nepi ka kakuatan tinggi 


Wawuh jeung rupa-rupa aplikasi UV LED, urang wawuh jeung UV LED sterilization, uv dipingpin sistem curing percetakan jeung uv dipingpin lampu tumuwuh, UV LED widang aplikasi pamakéan médis jeung saterusna.
Saatos negosiasi sareng palanggan, urang nyiapkeun pikeun ngaluncurkeun proyék énggal.
Saatos pembuatan kapang, urang bakal nguji kapang, upami kapang nyaeta ok 
Teras ngadamel conto, insinyur urang bakal ngukur ukuran sampel sareng uji.
Teras we ngirim sampel ka customer urang pikeun nguji.
Saatos sampel dikonfirmasi, urang bakal ngamimitian produksi masal 
TENTANG TIAHUI- Salah sahiji produsén LED UV kualitas luhur.

Fokus dina UV LED

R&D sareng Produksi Tiban 2002

Ieu perusahaan berorientasi produksi sareng téknologi tinggi terpadu panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng solusi nyayogikeun chip LED UV, anu khusus dina ngalakukeun SMD LED UV sareng nyayogikeun Solusi UV LED s produk rengse pikeun sagala rupa UV LED aplikasi 

UV LED chip Produsén
Ngawengku rupa-rupa bungkusan LED UV sareng panjang gelombang puncak tina 250nm dugi ka 420nm
Produsén UV LED
Urang wawuh jeung UV LED sterilization, curing UV jeung widang aplikasi deteksi médis UV jeung saterusna
suppliers UV LED
Salaku salah sahiji Produsén chip LED UV profésional, Kami tiasa ngabantosan para nasabah ngadamel sumber lampu UV LED dumasar kana aplikasi khususna
Kami tiasa nyayogikeun tés gratis pikeun ngahijikeun sphere
chip LED UV
Desain sareng simulasi chip LED UV proyék-proyék leutik gratis
Naha6
Pikeun proyék ageung anu dithugkeun, urang Tianhui ngagaduhan tim RD profésional pikeun ngawula palabinén sacara éfisin ku biaya anu agét
Naha8
Insinyur kami bakal ngukur ukuran sampel sareng uji sareng saterasna, pikeun mastikeun yén sampelna kualitasna saé
Naha7
Ngeunaan produk ngaropéa, urang tiasa rengse sampel pikeun pangiriman dina 7 poé
euweuh data
Ngawula ka konsumén di sakuliah dunya
Tianhui Electr0nic parantos ngiringan pakét UV LED kalayan séri produksi lengkep sareng kualitas stabil sareng reliabilitas ogé harga anu kompetitif.

Sapanjang 20 taun katukang, salaku salah sahiji Produsén LED UV anu ngalaman, kami parantos ngalayanan para nasabah di langkung ti 50 nagara.
Urang bakal cutatan dina 1-3 poé, nganteurkeun sampel dina 3-7 poé, sarta ngatur kiriman sarta pangiriman dina 20-30 poé pikeun barang badag.
Produsén UV LED
20+
Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. Diadegkeun di 2002
suppliers UV LED
50+
Kami geus dilayanan konsumén di leuwih ti 50 nagara
produsén chip LED UV
Simkuring boga profésional UV LED produsén chip R&D jeung tim produksi
throughput efisien, 500000+ manik lampu UVC per poé
euweuh data
Tianhui UV LED Produk
Produk LED UV Tianhui kalebet UVA LED, UVB LED, UVC LED tina panjang gelombang pondok dugi ka panjang gelombang panjang sareng spésifikasi LED UV lengkep tina kakuatan leutik dugi ka kakuatan tinggi.
Modul LED UVC pikeun sterilisasi sareng disinfeksi
Nyucikeun cai dapur, mesin nginum, mesin és, humidifier hawa, dispenser cai piaraan, mesin tea
modul LED UVC pikeun bacteriostasis
Nyucikeun cai, tukang és, pelembab hawa sareng nyucikeun hawa
Modul LED UVC Pikeun Disinfection Sterilization Cai
Nyucikeun cai dapur, mesin nginum, mesin és, humidifier hawa, dispenser cai piaraan, mesin tea
UV LED Curing System
Percetakan offset kacepetan tinggi UV LED alat: Dilarapkeun kana curing varnish jarak jauh / percetakan offset datar / pengering pengeringan tinta UV / percetakan offset datar / percetakan bisnis; ngabereskeun; jsb.
UV LED Diode UV
Dilarapkeun kana server parabot automation industri calakan / parabot automation CNC 4,5 derajat sudut ultra leutik 850nm / 460nm TO46 tube logam LED sumber lampu.
Produsén dioda UV LED
Mesin cacah uang kertas, alat anti-palsu/bocor, senter
UVC LED Module Supplier
UVC LED Module (275nm) AC condenser bacteriostasis / AC outlet bacteriostasis / purifikasi hawa disinfection modul skéma.
UV LED Dioda Suppliers
340 nm tube logam UV LED dioda (Ka 18 / Ka 39) Nerapkeun kana chemiluminescence analyzer otomatis / analisis getih / diagnosis médis / deteksi biokimia / diagnosis molekular husus.
euweuh data
Warta Panganyarna Urang
Tianhui Electronic geus kalibet dina UV LED dioda kalawan runtuyan produksi pinuh sarta kualitas stabil sarta reliabilitas ogé harga kalapa 
euweuh data
Urang
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

my@thuvled.com   

+86 13018495990      

my@thuvled.com

+86-760-86743190


Sadérék bisa mendaka  Urang dieu
2207F Gedong Internasional Yingxin, No.66 Shihua West Road, Jida, Distrik Xiangzhou, Kota Zhuhai, Guangdong, Cina
Hak Cipta ©  珠海是天辉电子有限公司 www.tianhui-led.com | Peta situs
Contact us
detect