jasa ODM / OEM rupa modul disinfection hawa jeung cai sarta sakabéh panyadia solusi UV LED(UVA.UVB.UVC.UVV).

Sterilisasi Disinfection Ultraviolet Jero Kumaha Nganggo Mobil?

2022-11-24

Beberesih UV permukaan sareng hawa parantos janten langkung umum tina setélan médis luar kalayan munculna COVID-19.

Sababaraha maskapai ayeuna padamelan Disinfeksi Lai   pikeun ngaleungitkeun baktéri naon waé anu aya dina sistem HVAC sareng panél éléktronika penerbangan.

Salaku tambahan, rupa-rupa alat disinfeksi UVC kaluaran rendah parantos ditawarkeun pikeun dianggo di kamar mandi, interior kendaraan pribadi sareng komérsial, sareng tempat-tempat alit sanés.

Tapi, aya sababaraha kasusah nalika ngagunakeun sinar UV-C germicidal pikeun ngabersihan jero kendaraan. Taksi semi-treuk atanapi interior mobil panginten peryogi langkung ti ngan ukur alat UVC anu murah.

Sterilisasi Disinfection Ultraviolet Jero Kumaha Nganggo Mobil? 1

Naha UVC tiasa ngabersihan jero mobil sareng treuk?

Anu jadi perhatian kahiji nyaéta lamun UVC Disinfeksi Lai   tiasa ngabersihan interior mobil sareng treuk ku cara naon waé. Untungna, solusi pikeun ieu saderhana.

Teu acan aya baktéri anu tahan ka sinar ultraviolét. Ku alatan éta, lampu UVC moal bakal sapatemon halangan salajengna lamun datang ka neutralizing patogén picilakaeun dina kandaraan.

Pikeun ngabersihan hawa sareng permukaan dina mobil, UVC Disinfeksi Lai   alat bisa dipaké. Tapi meureun aya kasusah di wewengkon ieu.

Masalah sareng Pamakéan UVC dina lawon pikeun interior kendaraan

CDC nyarankeun ngagunakeun radiasi UV 1,000 MJ / cm2 pikeun ngasterilkeun masker N95, anu mangrupikeun paparan UV anu luhur pisan. Jauh langkung ageung tibatan dosis UV anu dipikabutuh pikeun ngajantenkeun SARS-cov-2, virus nyababkeun COVID-19, teu aktip dina 99.999%, sareng dosis UV anu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun MRSA, C. Béda, sareng inféksi sanés aktip.

Sterilisasi Disinfection Ultraviolet Jero Kumaha Nganggo Mobil? 2

Kusabab sipat masker N95, anu diwangun tina lawon kalayan pola sareng bayangan anu UVC   Disinfeksi Lai   Bisa jadi teu infiltrate ogé atawa bakal nyieun lokasi pikeun kuman nyumputkeun dina kalangkang, CDC mamatahan ngagunakeun ieu loba UVC.

Masalah ieu bakal mangaruhan ampir sadayana interior lawon kendaraan sareng treuk.

Korsi kulit sareng bantal moal ngalaman masalah anu sami sareng anu didamel tina lawon, tapi tékstil peryogi langkung seueur UV kusabab penetrasi cahaya anu goréng.

Wewengkon Shaded

Bagéan ageung tina interior kendaraan tiasa waé henteu katutup upami ngan ukur hiji UVC   Disinfeksi Lai   alat dipaké. Lamun cahaya panonpoe teu caang, kalangkang bisa jadi matak ku korsi, kolom steering, konsol tengah, jeung item nu sejen.   Sanitasi UV bakal minimal di daérah tanpa UVC Disinfeksi Lai   Cah.

Pemanasan sentral sareng penyejukan pikeun kendaraan

Unit AC UVC ngajantenkeun seueur akal sareng tiasa janten panggunaan UVC anu paling éfisién pikeun gedong padumukan sareng komersil. Aranjeunna tiasa dianggo sareng saringan pikeun ngaleungitkeun partikel ageung sareng nétralisasi mikroorganisme leutik nalika hawa ngiderkeun saluran.

Teu aya seueur rohangan pikeun masang sistem UVC HVAC dina kendaraan komérsial atanapi pribadi, sareng kami henteu acan ningali kit anu sayogi ti padagang. Ieu hartosna UVC Disinfeksi Lai   interior mobil ngan kedah dilakukeun antara perjalanan.

Hasilna, UVC mangrupikeun pilihan anu terbatas pikeun mobil anu dianggo, sareng paparan sinar UV jangka panjang henteu acan kabuktian aman pikeun sadaya jinis kulit sareng panon manusa.

Téhnik idéal

Clean Surfaces First UVC paling éfisién nalika digabungkeun sareng prosedur higienis anu sanés. Partikel sareng baktéri anu ageung tiasa dileungitkeun tina permukaan ku cara ngusap aranjeunna nganggo solusi beberesih. Partikel anu langkung alit ogé tiasa aerosol, anu bakal ngagampangkeun tindakan UVC.

Merata nempatkeun Sababaraha Unit UVC

Henteu masalah dimana alat UVC dipasang dina mobil, meureun aya sababaraha daérah tempat teduh. Ku sabab eta bisa jadi leuwih wijaksana ngagunakeun loba alat UVC ti keur naekeun kakuatan lampu tunggal.

Salaku tambahan, éta tiasa nyimpen alat UVC caket bantal sareng korsi anu peryogi dosis UV anu luhur.

Téhnik idéal

Permukaan Bersih Kahiji, UVC paling éfisién nalika digabungkeun sareng prosedur higienis anu sanés. Partikel sareng baktéri anu ageung tiasa dileungitkeun tina permukaan ku cara ngusap aranjeunna nganggo solusi beberesih. Partikel anu langkung alit ogé tiasa janten aerosol salaku hasilna, anu bakal ngagampangkeun tindakan UVC.

Merata nempatkeun Sababaraha Unit UVC

Henteu masalah dimana alat UVC dipasang dina mobil, meureun aya sababaraha daérah tempat teduh. Ku sabab eta bisa jadi leuwih wijaksana mun employ loba uv modul dipingpin alat ti keur naekeun kakuatan lampu tunggal.

Salaku tambahan, éta tiasa nyimpen alat UVC caket bantal sareng korsi anu peryogi dosis UV anu luhur.

Portabel pikeun Wewengkon Masalah

Tungtungna, alat UVC handheld tiasa dianggo pikeun ngaksés lokasi anu nangtang sareng alat UVC permanén. Ieu bisa jadi di tempat dimana modul UV-dipingpin biasana moal nembus sareng alat, kalebet tukangeun korsi atanapi dina kotak sarung tangan.

Alat UV handheld henteu langkung raos salaku pilihan utami kusabab legana permukaan anu ageung di jero mobil atanapi treuk sareng jumlah waktos anu diperyogikeun pikeun UV-C janten efektif, tapi aranjeunna tiasa janten tambahan anu mangpaat.

Pemurnian Udara Sampurna Pikeun Mobil Anjeun

Disinfeksi Lai   geus jadi gampang, hatur nuhun teu saurang ogé produsén UV-dipingpin . Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd . UV L produsén ed   gaduh tim panalungtikan sareng pamekaran anu luar biasa anu ngajamin téknologi disinfeksi LED UVC kualitas premium.

Mibanda R terampil &D jeung tim jualan nawarkeun konsumén UV LED Leyuran, jeung barang na ogé geus meunang pujian loba konsumén. Kalayan produksi anu lengkep, kualitas konsisten, diandelkeun, sareng biaya anu murah, Tianhui Electronics parantos damel kalawan UV ngarah pabrik.

Sterilisasi Disinfection Ultraviolet Jero Kumaha Nganggo Mobil? 3

Anu Purifier Portabel Sareng Saringan Lampu UV Led   sampurna pikeun mobil anjeun. Eta mantuan dina Disinfeksi hawa. Modul anu dipimpin uv nyaeta photocatalyst sterilization jero nu ditumbuk sababaraha bahaya disumputkeun polusi. Ieu ngabubarkeun gas ham pinuh nu mastikeun panyalindungan lengkep kulawarga anjeun ku nyaring kaluar bau.

Konklusiy

Salian mangrupa alus pikeun kaséhatan méntal anjeun, ngambekan dina hawa bersih ngajaga anjeun tina sagala rupa panyakit engapan kana waktu. Kukituna, penting pisan pikeun mastikeun saringan LED UV-C leres dianggo pikeun ngabersihan hawa anu anjeun hirup. Sarerea kudu ngadopsi prakték alus teuing tina Disinfeksi hawan di residences jeung workplaces maranéhanana. Kami parantos ngempelkeun produk UV pangsaéna, janten mobil anjeun salawasna dimurnikeun.

disarankeun pikeun anjeun
euweuh data
Babak sareng kami
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

My@thuvled.com

  +86 13018495990

My@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sadérék bisa mendaka   Urang dieu
No 2207B, Wangunan Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Jalan, Kacamatan Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, Cina.  
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -Www.tianhui-led.com | Sitemap
obrolan online