jasa ODM / OEM rupa modul disinfection hawa jeung cai sarta sakabéh panyadia solusi UV LED(UVA.UVB.UVC.UVV).

Iwal Aplikasi Disinfection, LED UV ogé Populer Dina Industri Sistem Percetakan LED UV

2022-11-25

Wabah Coronavirus parantos ngaganggu kamampuan masarakat pikeun fungsina normal sareng kahirupan sapopoe jalma ku cara ngajantenkeun aranjeunna sieun kacekel ku mikroorganisme.

  Téknologi disinfeksi dioda lampu ultraviolet jero diciptakeun pikeun ngaréspon polusi lingkungan anu beuki parah. Éta parantos ngahontal kamajuan anu signifikan dina disinfecting sareng ngagaduhan rupa-rupa aplikasi poténsial.

Alatan mangpaatna tina ukuran kompak, konsumsi kakuatan sarta low, alam ramah lingkungan, sarta cahaya gancang, UVC LED alat ultraviolét geus mecenghul salaku barang pangalusna-ngajual pikeun disinfection na sterilization sapanjang wabah.

Usaha lampu UV, bareng jeung Sistem Pangat UV LED UV   industri, geus sagala katempo kasempetan pikeun robah na pamutahiran salaku hasil tina perluasan pasar UVC LED.

Perkenalan téknologi kuratif lampu UV LED di 2008 di Jerman Drupa Print Equipment and Technology Exhibition luar biasa sareng nampi seueur perhatian ti suppliers. Sistem Pangat UV LED UV   parabot sarta jasa. Masa depan nyobian cures di Sistem Pangat UV LED UV   industri bakal didominasi ku téhnologi lampu UV LED, nurutkeun para ahli industri anu geus dibikeun téhnologi ieu tanda alus teuing.

Naon sambungan téknologi UV LED kana séktor Sistem Percetakan LED UV?

Nalika ditanya ngeunaan Sistem Pangat UV LED UV   téhnologi, paling jalma bakal nyebut printer rumah tangga atawa duplikat warung. jenis printer ieu, kumaha oge, ngan ngagambarkeun bagian leutik tina Sistem Pangat UV LED UV   téknologi anu sayogi ayeuna sareng aplikasi anu tiasa dianggo.

Kabéh bahan dicitak —ti koran ka wallpaper packing ka labél botol —merlukeun husus Sistem Pangat UV LED UV   prosedur.

Iwal Aplikasi Disinfection, LED UV ogé Populer Dina Industri Sistem Percetakan LED UV 1

Fitur naon anu dibagi sadayana téknik ieu?

UV drying nyaéta prosés curing radiasi ultraviolét (UV). Kalayan téknik ieu, Sistem Pangat UV LED UV   bisa neruskeun bari tinta geus garing. Punten dicatet yén UV henteu sering dianggo pikeun bumi Sistem Pangat UV LED UV   saprak inks anu garing ngagunakeun masih panas.

Gantina, aplikasi primér pikeun drying UV aya dina percetakan komérsial sarta industri. Ngalibetkeun sinar UV dina Sistem Pangat UV LED UV   bisa dilakukeun ku sababaraha cara.

Iwal Aplikasi Disinfection, LED UV ogé Populer Dina Industri Sistem Percetakan LED UV 2

Dioda pemancar cahaya, atanapi ngan saukur LED, parantos ningali kamekaran téknologi panggancangna salami sababaraha taun ka pengker. Lamun éta Sistim percetakan UV Led   Prosedur ieu dilumangsungkeun dina runtuyan hambalan, LEDs UV bisa boh diposisikan sanggeus tinta geus dilarapkeun ka beungeut cai atawa di lokasi panengah.

Kontras jeung bohlam lampu UV konvensional, luminescence LED UV dihasilkeun nalika éléktron ngaliwatan semikonduktor (dioda) nu emits énergi dina bentuk proton.

Jinis bahan anu dianggo dina semikonduktor nangtukeun émisi cahaya sareng, ku kituna, panjang gelombang anu tepat. Mékanisme kimiawi aub dina curing inks kalawan radiasi ultraviolét téh intricate.

Ngagunakeun photoinitiator dumasar kana crosslinking, nu hardens tinta ku ngabentuk tumbu anyar dina oligomers. Bahan anu katelah photoinitiator ngaréaksikeun kana panjang gelombang sareng nyababkeun prosés kimia dimana sababaraha beungkeut ancur, sareng anu sanésna diciptakeun. Lajeng, jaringan tilu diménsi kaku dijieun ku beungkeut anyar ieu.

Iwal Aplikasi Disinfection, LED UV ogé Populer Dina Industri Sistem Percetakan LED UV 3

Led Ultraviolet Inks Pikeun Eceran Dahareun bungkusan: Mangpaat

Salah sahiji bagéan industri cetak anu paling gancang ngembang nyaéta ngagunakeun tinta UV-LED pikeun sajumlah aplikasi umum, sapertos poster, katalog, sareng brosur. Sanajan masih anyar pisan, Sistim LED UV   kelir keur dahareun rangkep jadi beuki well-resep.

  1) Compliance Kasalametan Pangan lengkep

Kasalametan pelanggan kedah dipastikeun dina sadaya prosés manufaktur sareng pangolahan pangan. Tinta UV standar kedah patuh kana standar kaamanan sareng migrasi pikeun bungkusan langsung. Tinta LED-UV migrasi minimal cocog pikeun dianggo dina seueur aplikasi bungkusan dahareun high-end sabab didamel pikeun ngaminimalkeun asupna komponén tinta kana tuangeun.  

2) Versatility luar biasa

Nalika nganggo tinta LED-UV, tingkat curing anu langkung ageung penting pisan, khususna nalika nyiptakeun rupa-rupa bungkusan anu aman-dahareun tanpa labél tambahan. Kusabab citak tiasa diterapkeun langsung kana bahan wadah sapertos bak tuang, silinder atanapi cangkir silinder, sareng botol PET, harga tinta LED-UV langkung mirah.  

3) Cara Praktis Pikeun Ngurangan Biaya

Gemblengna, tinta LED-UV gancang disetél sareng gaduh tingkat runtah anu rendah. Digabungkeun sareng flexographic atanapi digital printability, aranjeunna ngamungkinkeun pikeun nangtukeun panjang print ngajalankeun husus, nurunkeun runtah sarta nyadiakeun rasa leuwih akurat ongkos. Pencét nganggo téknologi LED-UV langkung murah pikeun dijalankeun sareng dirawat sabab gaduh komponén gerak anu langkung sakedik anu peryogi pangropéa rutin sareng umur lampu anu langkung ageung. Hasilna, dibandingkeun jeung lianna Sistem Pangat UV LED UV   métode, balik kana investasi (ROI) leuwih gede sarta lumangsung leuwih gancang.  

4)   Diandelkeun

Kusabab reputasi maranéhanana pikeun dependability jeung speed, flexo na inkjet aplikasi anu remen dipilih. Bungkusan dahareun Sistem Pangat UV LED UV   kalawan LED-UV Inks ngarojong gagasan ieu saprak éta ngahasilkeun low- jeung tinggi-volume paling diandelkeun Sistem Pangat UV LED UV   téhnik, sanajan dipigawé gancang. Mesin flexographic hususna cocog pikeun tinta LED-UV dina kaayaan citak dimana kecepatan penting sabab ngahasilkeun kaluaran kualitas luhur pikeun kadaharan rangkep anu nyegerkeun méwah sareng kaunggulan.  

5) Hiji Pendekatan Ékologis Sora

Kalawan sarat kakuatan handap salila curing, euweuh émisi smog, sarta pangurangan 20% dina pamakéan mangsi, prosés drying UV-LED nyata leuwih ramah lingkungan ti téhnik drying alternatif. Dampak karbon perusahaan anjeun ogé bakal kirang, anu bakal ngabantosan anjeun pasar merek anjeun salaku ramah lingkungan bari nurunkeun biaya énergi.

Iwal Aplikasi Disinfection, LED UV ogé Populer Dina Industri Sistem Percetakan LED UV 4

Dimana mésér UV LED UV LED Printing System anjeun?

Anjeun kudu ngandelkeun dipercaya Profaktor UV Led pikeun ngamimitian bungkusan anu gampang sareng dipercaya. Mun anjeun dina moro pikeun hiji, pasti anjeun dina platform katuhu.

Manik lampu UVLED, panél UVLED, sareng solusi Disesuaikeun UVLED (UVC, UVB, sareng UVA sajumlah barang UVLED) sadayana sayogi ti Tianhui, a supplier solusi UV LED.

 

https://www.tianhui-led.com/uv-led-system.html

Aplikasi ieu kalebet panggunaan bisnis di handap ieu:

Baktériostasis laut jero tina Disinfeksi cai UV ; sterilization cai ngalir tina Disinfeksi cai UV ; Disinfeksi hawan ; Disinfeksi Lai sterilization udar; UVC LED sterilization.

UVB LED: Perawatan Kulit, suplemén kalsium pikeun fisioterapi, sareng pamekaran pepelakan.

UVA LED: Banknote bade cacah tur verifikasi, investigations anti counterfeiting kriminal, deteksi médis, reungit jeung sarap serangga, jade jeung deteksi perhiasan, mesin paparan, curing tina lem industri, curing of prints, curing tina cet semprot, curing tina cet, curing serat optik, percetakan 3D, lithography, jsb.

disarankeun pikeun anjeun
euweuh data
Babak sareng kami
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

My@thuvled.com

  +86 13018495990

My@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sadérék bisa mendaka   Urang dieu
No 2207B, Wangunan Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Jalan, Kacamatan Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, Cina.  
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -Www.tianhui-led.com | Sitemap
obrolan online