jasa ODM / OEM rupa modul disinfection hawa jeung cai sarta sakabéh panyadia solusi UV LED(UVA.UVB.UVC.UVV).

Aplikasi Pikeun Disinfection Lampu UVC-LED

2022-11-24

Radiasi UVC mangrupikeun cai anu terkenal,   hawa,   sareng disinfeksi permukaan transparan atanapi tembus. Sababaraha taun ka pengker, radiasi UVC parantos dianggo pikeun ngeureunkeun panyebaran mikroorganisme sapertos tuberkulosis.   Kusabab harta ieu, Lampu UVC sering disebut lampu "kuman kuman".

SARS-Coronavirus, anu mangrupikeun virus anu béda ti virus SARS-CoV-2 ayeuna, parantos nunjukkeun yén lapisan protéin luarna dirusak ku radiasi UVC. Pamustunganana, virus jadi teu aktif salaku hasil tina musnahna.   UVC- Disinfeksi cahaya mangrupikeun alat anu gunana pikeun ngabasmi permukaan, khususna dina kaayaan ayeuna.

Disinféksi Lampu UV-C

Kusabab éféktivitasna anu luhur sareng béaya rendah, sinar ultraviolet germicidal irradiation (UVGI) sering dianggo pikeun ngabasmi hawa, cai, sareng jinis permukaan anu sanés. Umumna dipikanyaho yén radiasi ultraviolét tiasa ngajantenkeun kuman sareng virus teu aktip.

Kusabab bioaerosol kuat nyerep panjang gelombangna, sinar ultraviolét C (UV-C) gelombang pondok kalayan panjang gelombang 100 –280 nm sering dianggo dina UVGI. Karusakan asam déoksiribonukleat (DNA) sareng asam ribonukleat (RNA) anu disababkeun ku radiasi tiasa nyababkeun baktéri atanapi virus teu aktip.

Aplikasi Pikeun Disinfection Lampu UVC-LED 1

Aplikasi Pikeun Disinfection Lampu UV-C

Kusabab kaunggulan alamiah sareng poténsi anu henteu terbatas, aplikasi lampu UV gancang ngagentos metode sterilisasi permukaan, hawa, sareng cai dina seueur séktor.

Médis disinfeksi

Para ahli dina bisnis pencahayaan yakin yén UV germicidal kamar luhur mangrupikeun téknik anu paling éfisién pikeun ngirangan panyebaran virus sareng baktéri.

Radiasi UV-C terus dipancarkeun di luhur sirah jalma ku unit hawa luhur pikeun ngabersihan hawa dina rohangan. Sistem UV di kamar luhur aman pikeun dianggo dina rohangan anu pendudukna kusabab sinar UV-C leres-leres henteu diarahkeun ka manusa.

Henteu kedah heran yén permukaan di puskesmas sareng setélan sanés tiasa nyandak kauntungan tina disinféksi nganggo Disinfeksi UVC . Sinar UVC tiasa gancang maéhan mikroorganisme dina permukaan, kalebet virus hirup.

Dina kaayaan ieu, UVC tiasa langkung efektif sareng éfisién tibatan téknik disinfecting sareng beberesih sanés di lembaga kasehatan.

Perawatan Kulit

Radiasi éléktromagnétik di luar lampu violet anu katingali katelah sinar ultraviolét (UV). Radiasi kalayan panjang gelombang antara 740 sareng 380 nm nyusun sadaya cahaya anu katingali ku panon manusa. Kisaran spéktrum éléktromagnétik ti 400 dugi ka 100 nm kalebet sinar UV, anu teu katingali ku urang.

Solusi UV LED s bisa dibagi kana opat kategori dumasar kana panjang gelombang maranéhanana. Aya lima jinis radiasi UV:

·  UV-A, antara 3 20   jeung 400 nm, ngabalukarkeun tanning kulit

·  UV-B, di antara 280 jeung 3 20   nm, ngabalukarkeun kaduruk kulit jeung sintésis vitamin D

·  UV-C, antara 200 sareng 280 nm, dianggo pikeun disinféktan

·  UV-V, kira-kira 100 sareng 200 nm, diserep pisan ku cai sareng hawa sareng ngan ukur tiasa ditransfer dina rohangan hampa.

Kehameunanan

Kahirupan rak buah sareng sayuran parantos hasil ningkat ku cara ngadalikeun inféksi pascapanen kalayan tindakan fatal Disinfeksi UVC . Dampak iradiasi UV-C dina nyegah karuksakan panyakit pascapanen dina barang hortikultura anu dipanén ku cara ngalaksanakeun éfék germicidal langsung atanapi ngadorong réspon pertahanan vital parantos ditalungtik sacara saksama.

Dina wortel, apu, tomat, jeung strawberry, contona, bisa nyieun palaksanaan jeung aplikasi kana tutuwuhan-patogen jamur Botrytis cinerea. Dina kasus strawberries, ngaronjat fénilalanin amonia-lyase (PAL) jeung aktivitas polifenol oksidase sarta ekspresi gén protéin patali pathogenesis pakait sareng ngaronjat lalawanan.

Salaku tambahan, radiasi UV-C tiasa memicu mékanisme pertahanan, ningkatkeun tingkat kitinase sareng superoksida dismutase (SOD) atanapi PAL dina sagala rupa buah, kalebet mangga, peach, sareng strawberry.

Lampu piaraan

Lampu UVC germicidal parantos muncul salaku sekutu idéal dina usaha ieu. Seueur panilitian parantos nunjukkeun efisiensina ngalawan sababaraha mikroorganisme sabab tiasa ngabasmi dugi ka 99,9% baktéri sareng virus dina atmosfir sareng permukaan.

Salaku tambahan, tés ieu nunjukkeun yén lampu UVC ieu maéhan baktéri anu diciptakeun ku piaraan, anu lumayan di bumi. Sareng di dieu waé lampu UVC mimiti ngukir posisi pikeun diri dina pandémik ayeuna.

Ngaronjatkeun pamakean cahaya di jero ruangan parantos nyababkeun sagala rupa masalah ngeunaan résiko anu mungkin urang hadapi tina lampu ieu. Pikeun ngaleungitkeun kateupastian éta, urang kedah ngartos heula yén lampu UVC tiasa ngabahayakeun panon sareng jaringan kulit. Éta lengkep aman nalika dianggo saluyu sareng sababaraha pancegahan kaamanan dasar. - Tindakan ieu dibéréndélkeun dina artikel ieu pikeun rujukan anjeun.

Jalma-jalma henteu kedah hadir sapanjang prosés sterilisasi kusabab perawatan anu kedah dilaksanakeun nalika nganggo bohlam ieu.

Salaku tambahan, kontak sareng Disinfeksi UVC   Radiasi tiasa nyababkeun karusakan jaringan anu teu dihoyongkeun sanaos teu aya panalungtikan anu ngayakinkeun ngeunaan bahaya anu disababkeun ku sinar ieu. Ku alatan éta, kaasup anjing jeung tutuwuhan ti spasi wijaksana.

Aplikasi Pikeun Disinfection Lampu UVC-LED 2

Ganja Dibudidayakeun

Ieu cocog pikeun permanén inactivating kuman kawas Botrytis cinerea sabab radiasi germicidal ultraviolet, atawa énergi cahaya di Disinfeksi UVC   panjang gelombang (2 00-280 nm), ngabubarkeun beungkeut molekul, anu ngabersihkeun sareng ngabubarkeun bahan organik.

Élmuwan henteu acan mendakan mikroba anu lengkep tahan kana épék ngabahayakeun Disinfeksi UVC , kaasup baktéri tahan jeung mikroorganisme séjén tahan ka antibiotik.

Sistem disinfecting aliran hawa UV-C sareng Disinfeksi UVC   Sistem disinfecting permukaan mangrupikeun dua metode pikeun ngagunakeun UV-C pikeun ngahambat kamekaran kapang sareng kuman di kebon ganja jero ruangan.

Sterilisasi Uvc Led Pangalusna Sareng Dimana Meulina

Kami ngagaduhan anjeun katutupan upami anjeun milari disinfeksi lampu UV-C anu sampurna. 275 nm UVC LED Sterilizasi LED 275 nm   nyaéta dioda emitting UV-C jero kalayan panjang gelombang 305-315. Mibanda desain SMD kalawan lalawanan termal low. Mibanda rupa-rupa lalawanan anu ngamungkinkeun pamakéan gampang.

 

https://www.tianhui-led.com/uv-led-module.html  

Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd ., salah sahiji luhur Profaktor UV Led , Spésialisasi dina disinfeksi lampu UV- C , Solusi anu dipimpin UV keusik   Disinfeksi UVC . Mibanda R terampil &D jeung tim jualan nawarkeun konsumén UV-C Lampu disinfection Leyuran, jeung barang na ogé geus meunang pujian loba konsumén. Kalayan ngajalankeun produksi lengkep, kualitas konsisten, dependability, sarta waragad affordable, Tianhui Electronics geus digawé di UV L ed s solusi   Pasar. Tina panjang gelombang pondok dugi ka panjang, produk kalebet UVA, UVB, sareng UVC, kalayan pinuh Solusi UV LED spésifikasi mimitian ti kakuatan low ka luhur.

Aplikasi Pikeun Disinfection Lampu UVC-LED 3

disarankeun pikeun anjeun
euweuh data
Babak sareng kami
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

My@thuvled.com

  +86 13018495990

My@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sadérék bisa mendaka   Urang dieu
No 2207B, Wangunan Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Jalan, Kacamatan Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, Cina.  
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -Www.tianhui-led.com | Sitemap
obrolan online