jasa ODM / OEM rupa modul disinfection hawa jeung cai sarta sakabéh panyadia solusi UV LED(UVA.UVB.UVC.UVV).

Kumaha Pilih Manik Lampu LED tina Senter?

1. Aya seueur jinis manik lampu LED: seueur teuing modél manik lampu LED, aya sisipan langsung sareng jinis patch, ogé manik lampu kakuatan tinggi. , Tegangan relatif konsisten, lolobana aya dina jam tilu. Taya cara ngobrol ngeunaan. Diomongkeun kasarna, lamun metoda bungkusan bisa dibagi kana sisipan langsung, patch, jeung jalma, sarta kakuatan bisa disebutkeun dibagi kana kakuatan badag, sedeng jeung leutik. Kakuatan luhur lampu bodas LED (sapertos CREE urang XML-T6) kakuatan tunggal geus ngahontal 10W, tegangan nyaéta 3.3V ayeuna 3A, kakuatan leutik lampu beureum LED (sapertos umum 5mm sisipan langsung) tegangan 2V, ayeuna 15 mah. 15 mah. Upami anjeun henteu mendakan modél komponén, anjeun tiasa nyimpulkeun tegangan kerja dumasar kana warna lampu: lampu beureum 1.8 2.2V, lampu konéng 2.0 2.4V, lampu héjo 2.2 2.8V, lampu biru sareng lampu bodas 2.8 3.5V. Bungkusan patch nyaéta tabung kakuatan leutik sapertos 0805, 1506, sareng arus kerja umumna 10 mAh, tapi aya pengecualian; tabung kakuatan leutik kayaning 3014, 3528, 3535 encapsulated. iwal; Bungkusan patch nyaéta 5050, 5060, 5630 sareng tabung kakuatan sedeng anu sanés. Arus gawé umumna 50 150 mah, tapi aya pengecualian; LEDs-daya tinggi sadayana rangkep, sareng parameter séri anu béda tina merek anu béda unggal perusahaan béda pisan. ;. Leutik -power langsung -inserted manik lampu LED umumna dibagi diaméterna, 3mm, 4mm, 5mm, 8mm, 10mm 12mm. Henteu paduli diaméterna, tegangan kerja sareng arus kerjana sami. Warna bisa dibagi kana: lampu beureum, lampu konéng 1.7--2.1V, lampu bodas, lampu bulao, lampu bodas haneut, lampu pink, lampu wungu 2.8-3.6V, lampu héjo 2.6-3.4V. 2. Aya seueur spésifikasi manik lampu LED, anu dibagi kana: 1, 0.06W, tegangan 2.5-3.5V, arusna 20mA. 2. 0.5W, tegangan nyaéta 2.5-3.77V, sareng ayeuna nyaéta 150mA. 3, 1W, tegangan 2.79-3.99V, ayeuna 350mA. 4, 3W, tegangan nyaéta 3.05-4.47V, ayeuna 700mA. 5, 5W, tegangan 3.16-4.88V, ayeuna 1000mA. Arus tina manik lampu 1W: 320-350mA, supir Pilihan umumna dipilih 300mA ayeuna, ukuran chip nyaéta 30mil, 35mil, 40mil, 45mil, 45mil. Arus tina manik lampu 3W: 700mA, supir umumna 600mA, ukuran chip nyaéta 45mil. tegangan 1W 3W nyaeta antara 3.0-3.6V, hiji hadé 3.2-3.4V. Manik lampu LED anu dianggo pikeun pencahyaan sadayana sayogi ti 0.5W-5W. 3.2-3. 6v 1. licend, Kiasi350mA 的 Naha jangkungna nalika voltage antara 3.0-3. 6V?. 2. Ningali merek sareng ukuran chip, merek kalebet Nichia, Cree, Purieo, Xu Ming, Skinning, New Century, jsb, langkung saé, langkung ageung chip, langkung saé chip. 3. Tingali dina bin, nyaeta, partisi suhu warna jeung tegangan division BIN, nu thinner nu hadé. 4. Tingali dina atenuasi, anjeun kedah ngalakukeun tés sepuh. Nu leuwih leutik buruk cahaya, nu hadé. 5. Ningali di aplikasi sabenerna, kayaning ngabandingkeun: pasar boga lenses luyu jeung mirah, substrat aluminium, ngan rupa, lénsa jeung substrat aluminium kudu muka kapang, kakuatan tinggi 1W, ayeuna: 350mA, tegangan: 2.8- 4.0V kacaangan: 80-130LM suhu warna: 3000-12000K. Pabrikan profésional rupa-rupa manik lampu patch LED, spésifikasi lengkep, wilujeng sumping konsultasi ka layanan palanggan kami!

Kumaha Pilih Manik Lampu LED tina Senter? 1

Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai

Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led

Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV

Panulis: Tianhui - Solusi UV LED

Panulis: Tianhui - UV diode Led

Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led

Panulis: Tianhui - Modul UV Led

Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV

Panulis: Tianhui - UV LED

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Proyék Pusat Informo Blog
Iwal Aplikasi Disinfection, LED UV ogé Populer Dina Industri Sistem Percetakan LED UV
Iwal Aplikasi Disinfection, LED UV ogé Populer Dina Industri Sistem Percetakan LED UV
Wabah Coronavirus parantos ngaganggu kamampuan masarakat pikeun fungsina normal sareng kahirupan sapopoe jalma ku cara ngajantenkeun aranjeunna sieun kacekel ku mikroorganisme. Téknologi disinfeksi dioda lampu ultraviolet jero diciptakeun pikeun ngaréspon polusi lingkungan anu beuki parah. Éta parantos ngahontal kamajuan anu signifikan dina disinfecting sareng ngagaduhan rupa-rupa aplikasi poténsial. Alatan mangpaatna tina ukuran kompak, konsumsi kakuatan sarta low, alam ramah lingkungan, sarta cahaya gancang, UVC LED alat ultraviolét geus mecenghul salaku barang pangalusna-ngajual pikeun disinfection na sterilization sapanjang wabah. Usaha lampu UV, bareng jeung Sistem Pangat UV LED UV industri, geus sagala katempo kasempetan pikeun robah na pamutahiran salaku hasil tina perluasan pasar UVC LED. Perkenalan téknologi kuratif lampu UV LED di 2008 di Jerman Drupa Print Equipment and Technology Exhibition luar biasa sareng nampi seueur perhatian ti suppliers. Sistem Pangat UV LED UV parabot sarta jasa. Masa depan nyobian cures di Sistem Pangat UV LED UV industri bakal didominasi ku téhnologi lampu UV LED, nurutkeun para ahli industri anu geus dibikeun téhnologi ieu tanda alus teuing. Naon sambungan téknologi UV LED kana séktor Sistem Percetakan LED UV? Nalika ditanya ngeunaan Sistem Pangat UV LED UV téhnologi, paling jalma bakal nyebut printer rumah tangga atawa duplikat warung. jenis printer ieu, kumaha oge, ngan ngagambarkeun bagian leutik tina Sistem Pangat UV LED UV téknologi anu sayogi ayeuna sareng aplikasi anu tiasa dianggo. Kabéh bahan dicitak —ti koran ka wallpaper packing ka labél botol —merlukeun husus Sistem Pangat UV LED UV prosedur. Fitur naon anu dibagi sadayana téknik ieu? UV drying nyaéta prosés curing radiasi ultraviolét (UV). Kalayan téknik ieu, Sistem Pangat UV LED UV bisa neruskeun bari tinta geus garing. Punten dicatet yén UV henteu sering dianggo pikeun bumi Sistem Pangat UV LED UV saprak inks anu garing ngagunakeun masih panas. Gantina, aplikasi primér pikeun drying UV aya dina percetakan komérsial sarta industri. Ngalibetkeun sinar UV dina Sistem Pangat UV LED UV bisa dilakukeun ku sababaraha cara. Dioda pemancar cahaya, atanapi ngan saukur LED, parantos ningali kamekaran téknologi panggancangna salami sababaraha taun ka pengker. Lamun éta Sistim percetakan UV Led Prosedur ieu dilumangsungkeun dina runtuyan hambalan, LEDs UV bisa boh diposisikan sanggeus tinta geus dilarapkeun ka beungeut cai atawa di lokasi panengah. Kontras jeung bohlam lampu UV konvensional, luminescence LED UV dihasilkeun nalika éléktron ngaliwatan semikonduktor (dioda) nu emits énergi dina bentuk proton. Jinis bahan anu dianggo dina semikonduktor nangtukeun émisi cahaya sareng, ku kituna, panjang gelombang anu tepat. Mékanisme kimiawi aub dina curing inks kalawan radiasi ultraviolét téh intricate. Ngagunakeun photoinitiator dumasar kana crosslinking, nu hardens tinta ku ngabentuk tumbu anyar dina oligomers. Bahan anu katelah photoinitiator ngaréaksikeun kana panjang gelombang sareng nyababkeun prosés kimia dimana sababaraha beungkeut ancur, sareng anu sanésna diciptakeun. Lajeng, jaringan tilu diménsi kaku dijieun ku beungkeut anyar ieu. Led Ultraviolet Inks Pikeun Eceran Dahareun bungkusan: Mangpaat Salah sahiji bagéan industri cetak anu paling gancang ngembang nyaéta ngagunakeun tinta UV-LED pikeun sajumlah aplikasi umum, sapertos poster, katalog, sareng brosur. Sanajan masih anyar pisan, Sistim LED UV kelir keur dahareun rangkep jadi beuki well-resep. 1) Compliance Kasalametan Pangan lengkep Kasalametan pelanggan kedah dipastikeun dina sadaya prosés manufaktur sareng pangolahan pangan. Tinta UV standar kedah patuh kana standar kaamanan sareng migrasi pikeun bungkusan langsung. Tinta LED-UV migrasi minimal cocog pikeun dianggo dina seueur aplikasi bungkusan dahareun high-end sabab didamel pikeun ngaminimalkeun asupna komponén tinta kana tuangeun. 2) Versatility luar biasa Nalika nganggo tinta LED-UV, tingkat curing anu langkung ageung penting pisan, khususna nalika nyiptakeun rupa-rupa bungkusan anu aman-dahareun tanpa labél tambahan. Kusabab citak tiasa diterapkeun langsung kana bahan wadah sapertos bak tuang, silinder atanapi cangkir silinder, sareng botol PET, harga tinta LED-UV langkung mirah. 3) Cara Praktis Pikeun Ngurangan Biaya Gemblengna, tinta LED-UV gancang disetél sareng gaduh tingkat runtah anu rendah. Digabungkeun sareng flexographic atanapi digital printability, aranjeunna ngamungkinkeun pikeun nangtukeun panjang print ngajalankeun husus, nurunkeun runtah sarta nyadiakeun rasa leuwih akurat ongkos. Pencét nganggo téknologi LED-UV langkung murah pikeun dijalankeun sareng dirawat sabab gaduh komponén gerak anu langkung sakedik anu peryogi pangropéa rutin sareng umur lampu anu langkung ageung. Hasilna, dibandingkeun jeung lianna Sistem Pangat UV LED UV métode, balik kana investasi (ROI) leuwih gede sarta lumangsung leuwih gancang. 4) Diandelkeun Kusabab reputasi maranéhanana pikeun dependability jeung speed, flexo na inkjet aplikasi anu remen dipilih. Bungkusan dahareun Sistem Pangat UV LED UV kalawan LED-UV Inks ngarojong gagasan ieu saprak éta ngahasilkeun low- jeung tinggi-volume paling diandelkeun Sistem Pangat UV LED UV téhnik, sanajan dipigawé gancang. Mesin flexographic hususna cocog pikeun tinta LED-UV dina kaayaan citak dimana kecepatan penting sabab ngahasilkeun kaluaran kualitas luhur pikeun kadaharan rangkep anu nyegerkeun méwah sareng kaunggulan. 5) Hiji Pendekatan Ékologis Sora Kalawan sarat kakuatan handap salila curing, euweuh émisi smog, sarta pangurangan 20% dina pamakéan mangsi, prosés drying UV-LED nyata leuwih ramah lingkungan ti téhnik drying alternatif. Dampak karbon perusahaan anjeun ogé bakal kirang, anu bakal ngabantosan anjeun pasar merek anjeun salaku ramah lingkungan bari nurunkeun biaya énergi. Dimana mésér UV LED UV LED Printing System anjeun? Anjeun kudu ngandelkeun dipercaya Profaktor UV Led pikeun ngamimitian bungkusan anu gampang sareng dipercaya. Mun anjeun dina moro pikeun hiji, pasti anjeun dina platform katuhu. Manik lampu UVLED, panél UVLED, sareng solusi Disesuaikeun UVLED (UVC, UVB, sareng UVA sajumlah barang UVLED) sadayana sayogi ti Tianhui, a supplier solusi UV LED. https://www.tianhui-led.com/uv-led-system.html Aplikasi ieu kalebet panggunaan bisnis di handap ieu: Baktériostasis laut jero tina Disinfeksi cai UV ; sterilization cai ngalir tina Disinfeksi cai UV ; Disinfeksi hawan ; Disinfeksi Lai sterilization udar; UVC LED sterilization. UVB LED: Perawatan Kulit, suplemén kalsium pikeun fisioterapi, sareng pamekaran pepelakan. UVA LED: Banknote bade cacah tur verifikasi, investigations anti counterfeiting kriminal, deteksi médis, reungit jeung sarap serangga, jade jeung deteksi perhiasan, mesin paparan, curing tina lem industri, curing of prints, curing tina cet semprot, curing tina cet, curing serat optik, percetakan 3D, lithography, jsb.
Panaliti Aplikasi UV LED Dina Sterilisasi Sareng Disinfeksi-Pemurnian Cai
Panaliti Aplikasi UV LED Dina Sterilisasi Sareng Disinfeksi-Pemurnian Cai
UV-LEDs, atanapi dioda pemancar sinar ultraviolét, parantos janten téknik praktis pikeun ngabasmi cai salami sapuluh taun ka pengker. Kaunggulan tina lampu UV raksa tradisional leuwih kimiawi Disinfeksi cai UV téhnik masih aya kalawan UV-LEDs, tapi maranéhna ogé ngaleungitkeun sababaraha drawbacks. Téhnologi Sterilisasi Seueur aplikasi tina Sterilisasi LED UV téhnologi bisa kapanggih dina kahirupan sapopoé. Salaku conto, éta dianggo dina dahareun, ubar, cai, sareng sistem limbah. Kimia, panas, radiasi UV, sareng ozon sadayana sering dianggo Sterilisasi LED UV téhnik. Kusabab kesederhanaan, bahan kimia (sapertos klorin, peroksidase, jsb) sering dianggo pikeun Sterilisasi LED UV ; kumaha oge, aranjeunna tiasa gaduh épék anu teu nguntungkeun, sapertos ngarobih kualitas udagan. Karugian ngagunakeun klorin pikeun Sterilisasi LED UV nyaéta produksi bahan kimia anu bau sareng biohazardous. Cai teu tiasa nahan ultraviolét sareng gaduh pangaruh sakedik kana ékosistem. Salaku tambahan, éta henteu ngahasilkeun résistansi antibiotik baktéri. Ku kituna, Sterilisasi LED UV , nu nembe muncul dina sorotan salaku alternatif klorinasi, éféktif cleans tanpa sanyawa kimiawi. Lampu UV, sapertos lampu uap-merkuri anu kawilang rendah sareng sedeng, dianggo dina téknik sterilisasi UV tradisional. Ieu dianggo di laboratorium biologis sareng fasilitas médis pikeun ngabasmi lingkungan kerja sareng alat. Ngeunaan efisiensi nyerep UV ku DNA, lampu UV emit UV dina panjang gelombang husus, nu raket pisan cocog jeung puncak kurva efficacy anti mikroba. Radiasi UV kalayan frékuénsi 365 nm digolongkeun kana UV-A (320-400 nm), sarta UV-A boga potensi karuksakan leuwih saeutik ti UV-C (100-280 nm). UV-LED ngahasilkeun cahaya kalayan panjang gelombang 365 nanometer, anu kirang ngabahayakeun pikeun panon sareng kulit manusa tibatan lampu kalayan panjang gelombang 254-nanometer. Salaku tambahan, kusabab UV-LED bébas merkuri, éta henteu gaduh pangaruh négatip kana lingkungan atanapi jalma. Alat sterilisasi sadar lingkungan nyaéta UV-LED. Merkuri, anu ngabahayakeun pikeun lingkungan sareng kaséhatan manusa, aya dina lampu uap-merkuri. Sterilizers UV kudu dijieun pikeun nyocogkeun kana bentuk lampu, nu mindeng badag sarta nempatan loba kamar. Ku kituna, tanpa ngagunakeun bahan picilakaeun, anyar Sterilisasi LED UV alat-alat kalawan konsumsi énergi low bisa dijieun dina sagala rupa wangun jeung ukuran. Babandingan Of UV LED Jeung konvensional LED; S UV-LEDs leuwih tahan banting, leuwih leutik, jeung merkuri-haratis ti counterparts konvensional maranéhanana. Éta ogé tahan langkung lami sareng ngahontal kakuatan pinuh langkung gancang. Mangpaat ieu, kalawan waktu ngamimitian ampir saharita sarta panjang gelombang customizable, nyadiakeun desain reaktor UV-LED kalawan kalenturan design hébat. Sanajan mangpaat ieu, aplikasi reaktor UV-LED konvensional geus konsentrasi dina jaringan leutik, nu teu epektip pikeun ngubaran cai kota. Kusabab ukuranana anu sederhana, anu kisaran ti 1 dugi ka 4 mm, UV-LEDs tiasa diposisikan pikeun ngaluarkeun radiasi dina sababaraha arah. Dibandingkeun sareng lampu UV konvensional, pola radiasi anu fokus pisan ieu ngamungkinkeun langkung seueur pilihan orientasi sareng ku kituna, réaktor fisi unik. Pih Disinfeksi cai UV , UV-LEDs geus ditémbongkeun sahenteuna éféktif jadi lampu UV ngurangan (LPUV) leuwih spéktrum lega frékuénsi anti mikroba (misalna, 250 –285 nm). Variabel ieu ningkat unggal taun. Nyokot téknologi sanitasi anu leres UV-LED parantos dibatesan ku biaya luhur anu luhur, kakuatan kaluaran anu goréng, sareng efisiensi fasad anu rendah. Hasilna, pamakean téknologi utamina diwatesan pikeun aplikasi angkatan skala leutik, dimana kakurangan téknologi diatasi ku période paparan anu berkepanjangan pikeun ngahontal dosis UV anu diperyogikeun. Tapi, nyiptakeun réaktor UV-LED skala pinuh munggaran anu tiasa dianggo dina karya cai kota (WTWs) parantos dimungkinkeun ku kamajuan gancang dina téknologi UV-LED sareng optimasi desain sareng kinerja réaktor. Réaktor sapertos didamel tina tabung kaca kristal sareng UV-LEDs disusun dina séri sapanjang ujung silinder, anu ngamungkinkeun sinar UV asup kana cai anu ngalir ngaliwatan réaktor. Kontrol termal dilaksanakeun ku ngaleungitkeun panas anu dihasilkeun ku LED operasi nganggo sistem sirkulasi cairan anu ngurilingan wadah reaktor. Biodosimétri Pikeun nangtukeun lamun UV-LEDs bisa dipaké pikeun skala badag Disinfeksi cai UV, a assessment tepat tina Disinfeksi cai UV efisiensi réaktor skala pinuh diperlukeun. Biodosimétri mangrupikeun metode validasi ayeuna pikeun réaktor UV konvensional (nganggo lampu raksa) Dina kontéks ieu, évaluasi sensitipitas mikroorganisme tés surrogate kana paparan UV dina sababaraha dosis kalayan kinétika aktivasina anu dikalibrasi disebut biodosimétri. Kurva réspon dosis pikeun réaktor UV biasana ditangtukeun ku uji sinar collimated ngagunakeun mikroorganisme cai tés. Dosis rélatif anu dikurangan (RED) (mJ/cm2) diitung nganggo kurva anu dikalibrasi sareng dinonaktipkeun biodosimeter anu diukur. Kurva Dosis-Respon UV Pikeun Réaktor Organisme anu ditantang kedah tumbuh sami tina stok mikroorganisme anu sami. Kurva réspon dosis UV pikeun réaktor dihasilkeun salaku hasil tina operasi, sareng nunjukkeun pangurangan dosis pikeun unggal inactivation log anu dihontal dina skala pinuh. Salaku tambahan, pendekatan ieu kalebet pancaran UV (UVT) dina itungan dosis UV, ngabakukeun kurva réspon dosis UV réaktor kana sababaraha tingkat kualitas cai indikatif dumasar kana UVT. Ku alatan éta, tujuan utama tina karya ieu nyaéta pikeun nangtukeun kinerja sistem UV-LED ku ngagunakeun mikroorganisme uji pangganti sareng ngabandingkeunana sareng lampu UV tradisional. Cryptosporidium spp milih Cryptosporidium spp. salaku organisme sasaran urang saprak UV geus remen dilarapkeun dina situasi kalawan kamungkinan gede tina incidence Cryptosporidium. Faktor résiko pikeun Cryptosporidium kalebet ayana dina sumber cai, résistansi kana klorin (dilaporkeun durasi kontak klorin 1000 –10.000 mg mnt/L), sarta kacenderungan pikeun nyingkahan nginum cai disaring alatan ukuranana leutik (4 –6 m). Perlakuan UV inactivation pikeun Cryptosporidium parvum nyaeta 0,16 cm2/MJ, nu considerably kirang ti konstanta pakait pikeun klorin bébas. Dimana Anjeun Bisa Mésér UV LED UV LED Sterilisasi Anjeun Ti? Kami pasti anjeun katutupan upami anjeun milarian anu tiasa dipercaya UV L produsén ed . Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd., salah sahiji produser UV LED luhur, specializes di UV LED decontamination hawa, UV LED cai Sterilisasi LED UV , UV Led sistem percetakan jeung curing, uv dipingpin dioda, uv dipingpin modul, jeung barang séjén. https://www.tianhui-led.com/sterilization-module.html Mibanda R terampil &D jeung tim jualan nawarkeun konsumén UV LED Leyuran, jeung barang na ogé geus meunang pujian loba konsumén. Kalayan produksi anu lengkep, kualitas konsisten sareng dependability, sareng biaya anu murah, Tianhui Electronics parantos damel di pasar pakét UV LED.
Lampu Manik Lampu Daya Tinggi LED Henteu Saderhana Salaku Bercahaya
Lampu Manik Lampu Daya Tinggi LED Henteu Saderhana Salaku Bercahaya
Tina sudut pandang desain, ngobrol ngeunaan desain lampu kakuatan tinggi LED, sareng tina sudut pandang arsitéktur, lampu manik lampu kakuatan tinggi LED, anu tiasa janten sudut anu dipilih ku seueur insinyur. Kumaha lamun urang kudu ngobrol deeper? Naha aya sudut anu ngajantenkeun urang tuang? "Tegesna nyarios, anu kami rancang sanés manik lampu kakuatan tinggi LED, tapi kacaangan manik lampu kakuatan tinggi LED dina fasad anu béda dina unggal rohangan. "Nalika urang ngabahas rencana pencahyaan, urang boga loba seksualitas ngeunaan darajat alam observasi, tapi ieu ngan beungeut nu terang eta, sarta anjeun kudu nyaho naha. sono. Loba teuing misteri disumputkeun, meureun bakal ngajadikeun anjeun ujug-ujug riang, sarta ujug-ujug sadar. Panungtungan waktu urang ngobrol ngeunaan rumusan tina nilai baku tina LED manik lampu -power tinggi dumasar kana validitas perceptual visual, jadi ayeuna urang nyandak katingal a, jenis hubungan antara maranéhanana béda LED manik lampu -power tinggi, pikeun Dina watesan Desain lampu manik lampu kakuatan tinggi LED, naha aya ayana "etika"? Hayu urang tingali hubungan antara Darkness jeung Mingming: Lamun ieu kudu na poék, nalika jalma ujug-ujug asup kana poék dina lingkungan caang pikeun lila, teu ningali nanaon mimitina. Sanggeus sababaraha waktu, sensitipitas visual Ngan lajeng laun ngaronjat, sarta eta laun bisa ningali objék dina poék. Fenomena ieu disebut poék. Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
[Aplikasi] Aplikasi Alat Curing UVLED dina Jam Smart
[Aplikasi] Aplikasi Alat Curing UVLED dina Jam Smart
Kalayan daptar terus-terusan sareng pembaruan alat-alat pinter, jam tangan pinter ayeuna nyicingan kahirupan sapopoe urang sacara gancang, khususna jam tangan barudak tiasa nangkep posisi barudak sacara real waktos sareng komunikasi sareng murangkalih iraha waé. Wali sabenerna sarat paling dasar pikeun arloji pinter barudak. Dina prosés produksi produk ieu, alat curing UVLED maénkeun peran anu penting pisan. Kaméra dina arloji barudak bakal ngaklik puteran lem UV pikeun maénkeun peran pelindung anu saé. Saatos lem, alat curing UVLED bakal padet. Alat curing UVLED anu diproduksi ku perusahaan kami sederhana, hemat energi sareng perlindungan lingkungan. Tianhui Téhnologi Development Co., Ltd. specializes dina ngembangkeun, produksi, jualan na jasa teknis alat curing UVLED, sarta mangrupakeun produsén sumber lampu UVLED profésional. Kusabab ngadegna parusahaan, Tianhui Téhnologi, nu boga karyawan alus teuing, nempel pentingna hébat kana investasi dina panalungtikan sarta pamekaran téhnologi, tukang ngaput -made kualitas luhur, efisien sarta énergi -saving sumber lampu UVLED pikeun konsumén. Konsumén nyadiakeun produk stabil sarta efisien. Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
[Speed] UVLED Lem Curing Speed
[Speed] UVLED Lem Curing Speed
Salaku konsumén mindeng nelepon konsultasi UVLED lem mesin curing, sababaraha konsumén ogé disebutkeun yen laju curing cukup gancang. Nanging, aya dua aspék faktor anu mangaruhan curing lem UVLED: 1. CICF: Gumantung kana substrat, palapis, interval curing, jsb, adjustment luyu tina speed curing alat. Laju curing teuing gancang, sarta éta rawan penampilan bahan dasar lem UVLED nempel atanapi drying penampilan; lamun laju operasi slow, penampilan substrat bakal sepuh. 2. UV LED lem palapis: The ketebalan tina UV LED lem palapis muterkeun hiji peran penting dina solidification of UVLED. Lapisanna kandel teuing, sareng waktosna kawilang panjang dina katerangan sumber lampu kakuatan anu sami. Di hiji sisi, éta mangaruhan curing tina lem UVLED. Di sisi anu sanésna, éta bakal ngajantenkeun penampilan substrat anu luhur teuing, anu bakal nyababkeun bédana kamulyaan diferensial penampilan produk. Kanyataanna, laju curing of lem UVLED, jero curing ahir jeung pangaruh drying aya hubunganana jeung faktor kayaning sumber sinar ultraviolét, waktu cahaya, sarta transmisi lampu bahan. Disarankeun pikeun nangtukeun waktos solidification husus ngaliwatan tés. Mesin curing lem UVLED parusahaan urang boga tilu pita: 365, 395, sarta 405 mesin curing UVLED, sarta kakuatan irradiation béda. Inténsitas iradiasi kakuatan adjustable bisa dikontak. Aya hiji nu bisa minuhan sarat Anjeun. Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
[Energi UV] Pangaruh Énergi UVLED dina Pangaruh Curing
[Energi UV] Pangaruh Énergi UVLED dina Pangaruh Curing
solidification UVLED, kaayaan utama nyaéta yén nyerep molekular kuantum lampu kalawan énergi cukup jadi molekul stimulus, decomposes kana radikal bébas atawa ion, ku kituna objék organik teu jenuh dipaké pikeun aggregation, cabang, cross-linking jeung réaksi kimiawi lianna. pikeun ngahontal tujuan solidifikasi. 1. Énergi UVLED anu dibutuhkeun ku agén Pangetahuan Optik nyaéta pikeun mastikeun solidifikasi anu lengkep, énergi ilmiah sareng lumrah anu disayogikeun ku suplai normal tibatan énergi anu diperyogikeun. 2. Kuring henteu weruh énérgi UVLED diperlukeun ku lampu disababkeun ku sabab lampu, sarta suplai mangrupa suplai ambing. Métode teu ukur runtah énergi, tapi ogé ngabalukarkeun éfék négatif solidification kaleuleuwihan, kayaning gathering ledakan, réaksi anti-agrésif, jsb. 3. Nalika UVLED henteu cekap, énergi UVLED kedah sedeng, nyaéta, éta henteu tiasa kaleuleuwihan atanapi henteu cekap. 4. Dibandingkeun sareng lampu raksa tradisional sareng lampu halogén, UVLED kalebet sinar ultraviolét panjang gelombang hiji. Lebar panjang gelombang leutik. Biasana ngeunaan 5nm dina 5nm positip sareng négatip. Pilih panjang gelombang UVLED anu cocog sareng sabab cahaya. 5. Dina prosés curing, ngabalukarkeun optik perlu sagemblengna solidified dina hiji waktu. Lamun énergi ultraviolét leutik teuing, pangaruh solidification teu alus. Disarankeun pikeun nyaluyukeun énergi curing UVLED deui. waktos curing UVLED urang, jsb. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga ngahubungan Tianhui! Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
[Peralatan Curing UV] Alat Curing Tianhuavled Ngabantosan Jalma Janten Langkung Geulis
[Peralatan Curing UV] Alat Curing Tianhuavled Ngabantosan Jalma Janten Langkung Geulis
Anyar-anyar ieu, seueur palanggan konsultasi téknologi percetakan UV TIAHUI sareng alat-alat dina widang téknologi kosmétik. Kanyataanna, dina percetakan karton percetakan kosmétik jeung kantong haseup, printer napel kertas tunggal ngeusian hiji kaunggulan mutlak. Ayeuna, unit lampu multi-unit parantos janten komposisi paling dasar tina panyitak napel kertas tunggal. Ngaliwatan éta, éta bisa kalayan gampang ngalengkepan lampu tina épék husus, sarta ieu merlukeun parabot curing UVLED. Sababaraha bahan husus anu mindeng dipaké dina bungkusan kosmétik: kardus logam, kertas kartu komposit jeung kertas jet aluminium, sarta pamakéan kardus lampu -processed, nu loba dipaké dina widang kemasan kristal makeup, némbongkeun yén éta téh beuki loba lega. dipaké, némbongkeun moméntum tumuwuhna kontinyu sarta stabil. Bahan komposit transparan anyar ogé parantos dianggo dina bungkusan kotak plastik. Kusabab bahan dicitak ieu teu tiasa dicitak dina metodeu umum, aranjeunna kedah ngahontal hasil anu dipiharep ku téknologi UV. Pamakéan alat ogé langkung umum. Numutkeun trend ieu, percetakan UV bakal jadi konfigurasi baku dina mangsa nu bakal datang, nu pinuh bisa minuhan sarat husus industri kosmétik. Tianhui mangrupikeun perusahaan profésional anu museurkeun kana mesin curing UVLED. Kuring miharep cooperate sarta meunang kaayaan win -win kalawan konsumén jeung mitra dina widang UVLED pikeun nyieun hiji mangsa nu bakal datang hadé. Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
euweuh data
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

My@thuvled.com

  +86 13018495990

My@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sadérék bisa mendaka   Urang dieu
No 2207B, Wangunan Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Jalan, Kacamatan Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, Cina.  
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -Www.tianhui-led.com | Sitemap
obrolan online