Layanan ODM/OEM saka macem-macem modul disinfeksi udara lan banyu lan panyedhiya solusi UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV) sakabèhé.

Cara Pilih Manik Lampu LED saka Senter?

1. Ana macem-macem jinis manik lampu LED: ana akeh banget model manik lampu LED, ana sisipan langsung lan jinis patch, uga manik lampu daya dhuwur. , Voltase punika relatif konsisten, paling mau ing jam telu. Ora ana cara kanggo ngomong. Kira-kira, yen cara packaging bisa dipérang dadi selipan langsung, patch, lan wong, lan daya bisa ngandika dipérang dadi gedhe, medium lan cilik daya. Dhuwur daya putih cahya LED (kayata CREE kang XML-T6) siji daya wis tekan 10W, voltase punika 3.3V saiki 3A, daya cilik lampu abang LED (kayata umum 5mm selipan langsung) voltase 2V, saiki 15 mAh 15 mAh. Yen sampeyan ora nemokake model komponen, sampeyan bisa nyimpulake voltase kerja miturut warna cahya: lampu abang 1.8 2.2V, lampu kuning 2.0 2.4V, lampu ijo 2.2 2.8V, lampu biru lan cahya putih 2.8 3.5V. Packaging patch minangka tabung daya cilik kayata 0805, 1506, lan arus kerja umume 10 mAh, nanging ana pangecualian; tabung daya cilik kayata 3014, 3528, 3535 encapsulated. Kajaba; Kemasan patch yaiku 5050, 5060, 5630 lan tabung daya medium liyane. Saiki kerja umume 50 150 mAh, nanging ana pangecualian; LED -daya dhuwur kabeh rangkep, lan paramèter seri beda merek beda saben perusahaan beda banget. ;. Manik-manik lampu LED sing dipasang langsung kanthi daya cilik umume dibagi ing diameter, 3mm, 4mm, 5mm, 8mm, 10mm 12mm. Preduli saka diameteripun, voltase apa lan saiki digunakake padha. Werna bisa dipérang dadi: cahya abang, cahya kuning 1.7--2.1V, cahya putih, cahya biru, cahya putih anget, cahya Jambon, cahya ungu 2.8-3.6V, cahya ijo 2.6-3.4V. 2. Ana akeh spesifikasi manik lampu LED, sing dipérang dadi: 1, 0.06W, tegangan 2.5-3.5V, saiki 20mA. 2. 0.5W, voltase 2.5-3.77V, lan saiki 150mA. 3, 1W, tegangan 2.79-3.99V, saiki 350mA. 4, 3W, tegangan 3.05-4.47V, saiki 700mA. 5, 5W, tegangan 3.16-4.88V, saiki 1000mA. Saiki saka manik lampu 1W: 320-350mA, driver pilihan umume dipilih 300mA saiki, ukuran chip punika 30mil, 35mil, 40mil, 45mil, 45mil. Saiki manik lampu 3W: 700mA, driver umume 600mA, ukuran chip 45mil. 1W 3W voltase antarane 3.0-3.6V, luwih apik 3.2-3.4V. Manik lampu LED sing digunakake kanggo cahya kabeh kasedhiya saka 0.5W-5W. 电压3.2-3.6v电流300-350ma光通量100-120流明色温白光6000-7000K 三区别优劣LED手电筒灯珠的方法如下 1.看亮度,即在350mA的驱动电流 What is the brightness when the voltage is between 3.0-3.6V?. 2. Deleng merek lan ukuran chip, merek kasebut kalebu Nichia, Cree, Purieo, Xu Ming, Skinning, New Century, lan liya-liyane, luwih apik, luwih gedhe chip, luwih apik chip kasebut. 3. Deleng tong sampah, yaiku partisi suhu warna lan BIN divisi voltase, luwih tipis luwih apik. 4. Deleng ing atenuasi, sampeyan kudu nindakake tes tuwa. Sing luwih cilik bosok cahya, luwih apik. 5. Looking ing aplikasi nyata, kayata comparison: pasar wis cocok lan mirah lensa, aluminium landasan, mung nggoleki, lensa lan aluminium landasan kudu mbukak jamur, daya dhuwur 1W, saiki: 350mA, voltase: 2.8- 4.0V padhange: 80-130LM suhu werna: 3000-12000K. Pabrik profesional macem-macem manik lampu patch LED, spesifikasi lengkap, welcome kanggo takon layanan pelanggan!

Cara Pilih Manik Lampu LED saka Senter? 1

Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara

Penulis: Tianhui- Produsen UV Led

Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV

Penulis: Tianhui- Solusi UV LED

Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab

Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led

Penulis: Tianhui- Modul Led UV

Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED

Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Projects Info Center Blog
Kajaba Aplikasi Disinfeksi, LED UV Uga Populer Ing Industri Sistem Percetakan UV LED
Kajaba Aplikasi Disinfeksi, LED UV Uga Populer Ing Industri Sistem Percetakan UV LED
Wabah Coronavirus wis ngganggu kemampuan masyarakat kanggo tumindak normal lan urip saben dinane wong kanthi wedi yen disentuh mikroorganisme. Teknologi disinfeksi dioda lampu ultraviolet jero digawe kanggo nanggepi polusi lingkungan sing saya abot. Wis entuk kemajuan sing signifikan ing disinfeksi lan duwe macem-macem aplikasi potensial. Amarga keuntungan saka ukuran kompak, konsumsi daya lan kurang, alam ramah lingkungan, lan cahya cepet, UVC LED piranti ultraviolet wis muncul minangka item paling laris kanggo disinfeksi lan sterilization saindhenging epidemi. Bisnis lampu UV, bebarengan karo Sistem Pencetakan UV LED industri, wis kabeh katon kesempatan kanggo owah-owahan lan dandan minangka asil saka expansion saka pasar UVC LED. Pengenalan teknologi kuratif sinar UV LED ing taun 2008 ing Pameran Peralatan Cetak lan Teknologi Drupa Jerman luar biasa lan entuk perhatian akeh saka pemasok Sistem Pencetakan UV LED peralatan lan layanan. Masa depan nyoba cures ing Sistem Pencetakan UV LED industri bakal didominasi dening teknologi lampu UV LED, miturut ahli industri sing wis menehi teknologi iki tandha banget. Apa sambungan teknologi UV LED menyang sektor Sistem Percetakan LED UV? Nalika ditakoni babagan Sistem Pencetakan UV LED teknologi, paling wong bakal sebutno printer kluwarga utawa toko duplikat. Jinis printer iki, Nanging, mung makili bagean cilik saka Sistem Pencetakan UV LED teknologi sing kasedhiya saiki lan aplikasi sing bisa digunakake. Kabeh bahan sing dicithak —saka koran kanggo wallpaper packing kanggo label botol —mbutuhake tartamtu Sistem Pencetakan UV LED tata cara. Fitur apa sing dituduhake kabeh teknik kasebut? Pangatusan UV yaiku proses ngobati radiasi ultraviolet (UV). Kanthi teknik iki, Sistem Pencetakan UV LED bisa terus nalika tinta wis garing. Elinga yen UV ora asring digunakake kanggo omah Sistem Pencetakan UV LED amarga tinta dikeringake nggunakake panas sing isih ana. Nanging, aplikasi utama kanggo pangatusan UV yaiku ing percetakan komersial lan industri. Nglibatake sinar UV ing Sistem Pencetakan UV LED bisa ditindakake kanthi pirang-pirang cara. Dioda pemancar cahya, utawa mung LED, wis ngalami pertumbuhan teknologi paling cepet sajrone sawetara taun kepungkur. Yen ing Sistem pencetakan UV Led prosedur wis digawa metu ing sawetara langkah, LED UV bisa salah siji dipanggonke sawise mangsi wis Applied menyang lumahing utawa ing lokasi penengah. Beda karo bolam lampu UV konvensional, luminescence LED UV diprodhuksi nalika elektron ngliwati semikonduktor (dioda) sing ngetokake energi ing wangun proton. Jinis bahan sing digunakake ing semikonduktor nemtokake emisi cahya lan, kanthi mangkono, dawane gelombang sing tepat. Mekanisme kimia sing melu ngobati tinta kanthi radiasi ultraviolet rumit. Nggunakake photoinitiator adhedhasar crosslinking, sing hardens tinta kanthi mbentuk pranala anyar ing oligomer. Sawijining materi sing dikenal minangka photoinitiator bereaksi karo dawa gelombang lan nyebabake proses kimia ing ngendi sawetara ikatan dirusak, lan liyane digawe. Banjur, jaringan telung dimensi sing kaku digawe dening ikatan anyar kasebut. Tinta Ultraviolet Led Kanggo Kemasan Pangan Eceran: Keuntungan Salah sawijining segmen industri cetak sing paling cepet berkembang yaiku nggunakake tinta UV-LED kanggo macem-macem aplikasi umum, kayata poster, katalog, lan brosur. Sanajan isih anyar banget, Sistem LED UV werna kanggo panganan rangkep dadi liyane lan liyane uga-disenengi. 1) Kepatuhan Keamanan Pangan Lengkap Keamanan pelanggan kudu dipesthekake ing kabeh proses manufaktur lan pangolahan panganan. Tinta UV standar kudu netepi standar safety lan migrasi kanggo kemasan langsung. Tinta LED-UV migrasi minimal cocog kanggo digunakake ing akeh aplikasi kemasan panganan sing paling dhuwur amarga digawe kanggo nyilikake komponen tinta menyang panganan. 2) Versatility ngédap Nalika nggunakake tinta LED-UV, tingkat perawatan luwih penting, utamane nalika nggawe macem-macem kemasan sing aman kanggo panganan tanpa label tambahan. Amarga cetakan kasebut bisa ditrapake langsung menyang bahan wadhah kaya bak meal, cangkir silinder utawa silinder, lan botol PET, rega tinta LED-UV luwih terjangkau. 3) Cara Praktis Kanggo Ngurangi Biaya Sakabèhé, tinta LED-UV cepet nyiyapake lan duwe tingkat sampah sing sithik. Digabungake karo printability flexographic utawa digital, padha ndadekake iku bisa kanggo nemtokake dawa print roto tartamtu, Mudhunake sampah lan menehi raos luwih akurat saka biaya. Pencet nggunakake teknologi LED-UV luwih murah kanggo mbukak lan njaga amarga duwe komponen obah sing luwih sithik sing mbutuhake pangopènan rutin lan umur lampu sing luwih gedhe. Akibaté, dibandhingake karo liyane Sistem Pencetakan UV LED cara, bali ing investasi (ROI) luwih gedhe lan dumadi luwih cepet. 4) linuwih Amarga reputasi sing bisa dipercaya lan kacepetan, aplikasi flexo lan inkjet asring dipilih. Kemasan panganan Sistem Pencetakan UV LED karo LED-UV Inks ndhukung idea iki amarga mrodhuksi kurang lan dhuwur-volume paling dipercaya Sistem Pencetakan UV LED technique, malah nalika rampung cepet. Mesin flexographic utamane cocog karo tinta LED-UV ing kahanan cetak sing kacepetan penting amarga ngasilake output sing bermutu kanggo panganan sing dikemas kanthi kemewahan lan keunggulan. 5) Pendekatan Swara Ekologis Kanthi syarat daya sing luwih murah sajrone ngobati, ora ana emisi smog, lan nyuda panggunaan tinta 20%, proses pangatusan UV-LED luwih ramah lingkungan tinimbang teknik pangatusan alternatif. Dampak karbon perusahaan sampeyan uga bakal kurang, sing bakal mbantu sampeyan pasar merek sampeyan dadi ramah lingkungan nalika nyuda biaya energi. Ngendi tuku UV LED UV LED Printing System saka? Sampeyan kudu gumantung ing dipercaya Produsen UV Led kanggo wiwitan kemasan sing gampang lan dipercaya. Yen sampeyan lagi mburu siji, mesthine sampeyan ana ing platform sing bener. Manik-manik cahya UVLED, panel UVLED, lan solusi Kustomisasi UVLED (UVC, UVB, lan UVA barang-barang UVLED) kabeh kasedhiya saka Tianhui, supplier saka solusi UV LED. https://www.tianhui-led.com/uv-led-system.html Aplikasi kasebut kalebu panggunaan bisnis ing ngisor iki: Bakteriostasis samudra jero Disinfeksi banyu UV ; sterilisasi banyu mili saka Disinfeksi banyu UV ; disinfeksi hawa ; Disinfeksi Udara sterilisasi kahanan; UVC LED sterilisasi. UVB LED: Perawatan kulit, suplemen kalsium kanggo fisioterapi, lan pangembangan tanduran. UVA LED: Uang kertas arep ngetung lan verifikasi, investigasi anti-pemalsuan pidana, deteksi medis, jebakan nyamuk lan serangga, deteksi jade lan perhiasan, mesin eksposur, ngobati lem industri, ngobati cetakan, ngobati cat semprot, ngobati cat, ngobati serat optik, printing 3D, litografi, lsp.
Riset Aplikasi LED UV Ing Sterilisasi Lan Disinfeksi-Pemurnian Banyu
Riset Aplikasi LED UV Ing Sterilisasi Lan Disinfeksi-Pemurnian Banyu
UV-LED, utawa dioda pemancar sinar ultraviolet, wis dadi teknik praktis kanggo disinfecting banyu sajrone sepuluh taun kepungkur. Kaluwihan saka lampu UV merkuri tradisional tinimbang kimia Disinfeksi banyu UV Techniques isih ana karo UV-LEDs, nanging uga adoh karo sawetara drawbacks. Teknologi Sterilisasi Akeh aplikasi saka Sterilisasi LED UV teknologi bisa ditemokake ing urip saben dina. Contone, digunakake ing panganan, obat-obatan, banyu, lan sistem limbah. Bahan kimia, panas, radiasi UV, lan ozon kabeh asring digunakake Sterilisasi LED UV teknik. Amarga kesederhanaan, bahan kimia (kayata klorin, peroksidase, lan liya-liyane) asring digunakake kanggo Sterilisasi LED UV ; Nanging, bisa uga duwe efek sing ora becik, kayata ngganti kualitas target. Kerugian nggunakake klorin kanggo Sterilisasi LED UV yaiku produksi bahan kimia sing ambu ora enak lan biohazardous. Banyu ora bisa nahan sinar ultraviolet lan ora ana pengaruhe marang ekosistem. Kajaba iku, ora nyebabake resistensi antibiotik bakteri. Mangkono, Sterilisasi LED UV , sing bubar muncul ing sorotan minangka alternatif klorinasi, kanthi efektif ngresiki tanpa senyawa kimia. Lampu UV, kayata lampu uap merkuri sing relatif kurang lan moderat, digunakake ing teknik sterilisasi UV tradisional. Iki digunakake ing laboratorium biologi lan fasilitas medis kanggo disinfect lingkungan kerja lan peralatan. Babagan efisiensi panyerepan UV dening DNA, lampu UV ngetokake UV ing dawa gelombang tartamtu, sing cocog banget karo puncak kurva khasiat anti-mikroba. Radiasi UV kanthi frekuensi 365 nm dikategorikaké minangka UV-A (320-400 nm), lan UV-A duweni potensi karusakan luwih sithik tinimbang UV-C (100-280 nm). UV-LED ngasilake cahya kanthi dawa gelombang 365 nanometer, sing kurang mbebayani kanggo mata lan kulit manungsa tinimbang lampu kanthi dawa gelombang 254-nanometer. Kajaba iku, amarga UV-LED ora merkuri, ora ana efek negatif ing lingkungan utawa wong. Sterilisasi sing sadar lingkungan yaiku UV-LED. Mercury, sing mbebayani kanggo lingkungan lan kesehatan manungsa, ana ing lampu uap merkuri. Sterilisasi UV kudu digawe supaya pas karo bentuk lampu, sing asring gedhe lan akeh ruangan. Mangkono, tanpa nggunakake bahan mbebayani, anyar Sterilisasi LED UV peralatan karo konsumsi energi kurang bisa digawe ing macem-macem wangun lan ukuran. Perbandingan LED UV Kanthi LED Konvensional; S UV-LED luwih tahan banting, luwih cilik, lan bebas merkuri tinimbang pasangan konvensional. Dheweke uga tahan luwih suwe lan entuk kekuwatan kanthi luwih cepet. Keuntungan kasebut, kanthi wektu wiwitan sing meh langsung lan dawa gelombang sing bisa disesuaikan, nyedhiyakake desain reaktor UV-LED kanthi keluwesan desain sing apik. Senadyan keuntungan kasebut, aplikasi reaktor UV-LED konvensional wis konsentrasi ing jaringan sing luwih cilik, sing ora efektif kanggo ngobati banyu kotamadya. Amarga ukuran andhap asor, kang kisaran saka 1 kanggo 4 mm, UV-LEDs bisa dipanggonke kanggo emit radiation ing macem-macem arah. Dibandhingake karo lampu UV konvensional, pola radiasi sing fokus banget iki ngidini opsi orientasi luwih akeh lan mula, reaktor fisi unik. Kanggo Disinfeksi banyu UV , UV-LED wis ditampilake paling ora efektif kaya lampu UV suda (LPUV) ing spektrum frekuensi anti-mikroba sing amba (contone, 250 –285 nm). Variabel kasebut nambah saben taun. Adopsi teknologi sanitasi sing tepat UV-LED wis diwatesi amarga biaya ngarep sing dhuwur, daya output sing kurang, lan efisiensi fasad sing sithik. Akibaté, panggunaan teknologi kasebut utamane diwatesi kanggo aplikasi batch skala cilik, ing ngendi kekurangan teknologi kasebut diatasi kanthi wektu cahya sing suwe kanggo nggayuh dosis UV sing dibutuhake. Nanging, nggawe reaktor UV-LED skala lengkap pisanan sing bisa digunakake ing karya banyu kotamadya (WTWs) wis bisa ditindakake kanthi kemajuan teknologi UV-LED lan optimalisasi desain lan kinerja reaktor. Reaktor kasebut digawe saka tabung kaca kristal kanthi UV-LED sing disusun kanthi seri ing pinggir silinder, sing ngidini sinar UV bisa mlebu ing banyu sing mili liwat reaktor. Kontrol termal ditindakake kanthi ngilangi panas sing diasilake dening LED operasi nggunakake sistem sirkulasi cairan ing saubengé wadhah reaktor. Biodosimetri Kanggo nemtokake manawa UV-LED bisa digunakake kanggo skala gedhe disinfeksi banyu UV, penilaian sing tepat saka Disinfeksi banyu UV efisiensi reaktor skala penuh dibutuhake. Biodosimetri minangka metode validasi saiki kanggo reaktor UV konvensional (nganggo lampu merkuri) Ing konteks iki, evaluasi sensitivitas mikroorganisme tes pengganti kanggo paparan UV liwat macem-macem dosis kanthi kinetika aktivasi sing dikalibrasi diarani biodosimetri. Kurva nanggepi dosis kanggo reaktor UV biasane ditemtokake liwat tes sinar collimated nggunakake mikroorganisme banyu tes. Dosis relatif suda (RED) (mJ/cm2) diitung kanthi nggunakake kurva kalibrasi lan mateni biodosimeter sing diukur. Kurva Tanggapan Dosis UV Kanggo Reaktor Organisme sing ditantang kudu ditanam kanthi cara sing padha saka stok mikroorganisme sing padha. Kurva respon dosis UV kanggo reaktor diprodhuksi minangka asil operasi, lan nuduhake dosis pangurangan kanggo saben inaktivasi log sing digayuh kanthi skala lengkap. Kajaba iku, pendekatan kasebut kalebu transmisi UV (UVT) ing pitungan dosis UV, standarisasi kurva respon dosis UV reaktor menyang macem-macem tingkat kualitas banyu indikatif adhedhasar UVT. Mula, tujuan utama karya iki yaiku kanggo nemtokake kinerja sistem UV-LED kanthi nggunakake mikroorganisme tes pengganti lan mbandhingake karo lampu UV tradisional. Cryptosporidium spp milih Cryptosporidium spp. minangka organisme sing ditargetake amarga UV asring ditrapake ing kahanan kanthi kemungkinan kedadeyan Cryptosporidium luwih gedhe. Faktor risiko kanggo Cryptosporidium kalebu anané ing sumber banyu, tahan kanggo klorin (kacarita durasi kontak klorin saka 1000 –10.000 mg min/L), lan kecenderungan kanggo nyingkiri ngombe banyu sing disaring amarga ukurane cilik (4 –6 m). Perawatan UV inaktivasi kanggo Cryptosporidium parvum yaiku 0,16 cm2/MJ, sing kurang saka konstanta klorin gratis sing cocog. Ngendi Sampeyan Bisa Tuku Sterilisasi LED UV LED UV Sampeyan? Kita mesthi wis dijamin yen sampeyan nggoleki dipercaya UV L produsen ed . Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd., salah siji saka ndhuwur UV LED prodhusèn, spesialisasine ing UV LED dekontaminasi udara, UV LED banyu Sterilisasi LED UV , UV Led sistem printing lan curing, uv dipimpin diode, uv dipimpin modul, lan barang liyane. https://www.tianhui-led.com/sterilization-module.html Wis trampil R &D lan tim sales kanggo kurban konsumen UV LED Solutions, lan barang uga wis menangaké pujian saka akeh pelanggan. Kanthi produksi lengkap, kualitas konsisten lan ketergantungan, lan biaya terjangkau, Tianhui Electronics wis makarya ing pasar paket UV LED.
Lampu Manik Lampu Daya Dhuwur LED Ora Gampang Kaya Cemlorot
Lampu Manik Lampu Daya Dhuwur LED Ora Gampang Kaya Cemlorot
Saka perspektif desain, pirembagan babagan desain lampu daya dhuwur LED, lan saka perspektif arsitektur, lampu manik lampu LED dhuwur, sing bisa dadi sudut sing dipilih dening para insinyur. Apa yen kita kudu ngomong luwih jero? Apa ana sudut kanggo nggawe kita pour? "Strictly ngandika, apa sing kita desain ora LED manik-manik lampu daya dhuwur, nanging padhange saka LED daya dhuwur manik lampu ing facades beda ing saben papan. "Nalika kita ngrembug babagan rencana cahya, kita duwe akeh seksualitas babagan tingkat alam pengamatan, nanging iki mung permukaan sing ngerti, lan sampeyan kudu ngerti sebabe. kangen. Kakehan misteri sing didhelikake, bisa uga bakal nggawe sampeyan tiba-tiba ceria, lan dumadakan sadar. Pungkasan kita ngomong babagan formulasi nilai standar manik-manik lampu daya dhuwur LED adhedhasar validitas persepsi visual, dadi wektu iki kita deleng, apa hubungane antarane manik-manik lampu daya dhuwur LED sing beda-beda, kanggo Ing babagan Desain lampu manik lampu daya dhuwur LED, kenapa ana eksistensi "etika"? Ayo dipikirake hubungane Peteng lan Mingming: Nalika iki kudune lan peteng, nalika wong dumadakan mlebu peteng ing lingkungan sing padhang nganti suwe, mula ora ana apa-apa. Sawise sawetara wektu, sensitivitas visual Mung banjur mboko sithik tambah, lan mboko sithik bisa ndeleng obyek ing peteng. Fenomena iki diarani peteng. Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
[Aplikasi] Aplikasi Piranti Curing UVLED ing Jam Tangan Cerdas
[Aplikasi] Aplikasi Piranti Curing UVLED ing Jam Tangan Cerdas
Kanthi dhaptar terus-terusan lan nganyari piranti pinter, jam tangan pinter saiki manggoni urip saben dina kanthi cepet, utamane jam tangan bocah-bocah bisa ngerteni posisi bocah-bocah ing wektu nyata lan komunikasi karo bocah-bocah kapan wae. Wali minangka syarat paling dhasar kanggo jam tangan pinter bocah-bocah. Ing proses produksi produk iki, piranti ngobati UVLED nduweni peran sing penting banget. Kamera ing jam tangan bocah-bocah bakal ngeklik puteran lem UV kanggo muter peran protèktif sing apik. Sawise lim, piranti ngruwat UVLED bakal solidified. Peralatan perawatan UVLED sing diprodhuksi dening perusahaan kita prasaja, hemat energi lan perlindungan lingkungan. Tianhui Technology Development Co., Ltd. spesialisasi ing pangembangan, produksi, dodolan lan layanan teknis peralatan ngobati UVLED, lan minangka produsen sumber cahya UVLED profesional. Wiwit panyiapan perusahaan, Teknologi Tianhui, sing nduweni karyawan sing apik banget, penting banget kanggo investasi ing riset lan pangembangan teknologi, sumber cahya UVLED sing efisien lan hemat energi kanggo pelanggan. Pelanggan nyedhiyakake produk sing stabil lan efisien. Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
[Kacepetan] UVLED Glue Curing Speed
[Kacepetan] UVLED Glue Curing Speed
Minangka pelanggan asring nelpon kanggo takon mesin ngobati lem UVLED, sawetara pelanggan uga nyebutake manawa kacepetan ngruwat cukup cepet. Nanging, ana rong aspek faktor sing mengaruhi perawatan lem UVLED: 1. CICF: Gumantung ing landasan, nutupi, interval ngruwat, etc., imbuhan cocok saka kacepetan ngruwat piranti. Kacepetan ngruwat cepet banget, lan rawan kanggo katon saka materi basa UVLED lim tancep utawa pangatusan katon; yen kacepetan operasi alon, katon saka landasan bakal tuwa. 2. Lapisan lem UV LED: Kekandelan lapisan lem UV LED nduwe peran penting ing solidifikasi UVLED. Lapisan kasebut kandel banget, lan wektu kasebut relatif dawa ing cahya saka sumber cahya sing padha. Ing tangan siji, mengaruhi ngobati lem UVLED. Ing tangan liyane, iku bakal nggawe katon saka landasan kang katon dhuwur banget, kang bakal nimbulaké prodhuk katon beda kamulyan diferensial. Nyatane, tingkat ngobati lem UVLED, ambane perawatan pungkasan lan efek pangatusan ana gandhengane karo faktor kayata sumber sinar ultraviolet, wektu cahya, lan transmisi cahya materi. Disaranake kanggo nemtokake wektu solidifikasi tartamtu liwat tes kasebut. Mesin curing lem UVLED perusahaan kita duwe telung band: 365, 395, lan 405 mesin curing UVLED, lan daya iradiasi beda. Intensitas iradiasi daya sing bisa diatur bisa dikontak. Ana sing bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
[Energi UV] Efek Energi UVLED ing Efek Curing
[Energi UV] Efek Energi UVLED ing Efek Curing
Solidifikasi UVLED, kondisi utama yaiku penyerapan molekul kuantum cahya kanthi energi sing cukup dadi molekul stimulus, decomposes dadi radikal bebas utawa ion, saéngga obyek organik sing ora jenuh digunakake kanggo agregasi, cabang, cross-linking lan reaksi kimia liyane, dadi minangka kanggo nggayuh tujuan solidifikasi. 1. Energi UVLED sing dibutuhake dening agen Penemuan Optik Ngerti yaiku kanggo mesthekake solidifikasi sing lengkap, energi ilmiah lan cukup energi sing diwenehake dening sumber kasebut normal tinimbang energi sing dibutuhake. 2. Aku ora ngerti energi UVLED dibutuhake dening cahya disebabake sabab cahya, lan sumber punika sumber wuta. Cara ora mung mbuwang energi, nanging uga nyebabake efek negatif saka solidifikasi sing berlebihan, kayata kumpul bledosan, reaksi anti-agresif, lsp. 3. Yen UVLED ora cukup, energi UVLED kudu moderat, yaiku, ora bisa berlebihan utawa ora cukup. 4. Dibandhingake karo lampu merkuri tradisional lan lampu halogen, UVLED kalebu sinar ultraviolet siji-panjang gelombang. Jembar dawane gelombang cilik. Umume babagan 5nm ing 5nm positif lan negatif. Pilih dawa gelombang UVLED sing cocog karo sabab cahya. 5. Ing proses ngobati, sabab optik kudu rampung solidified ing siji wektu. Yen energi ultraviolet cilik banget, efek solidifikasi ora apik. Disaranake nyetel energi ngobati UVLED maneh. wektu ngruwat UVLED kang, etc. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi Tianhui! Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
[Peralatan Perawatan UV] Piranti Curing Tianhuavled Mbantu Wong Dadi Luwih Apik
[Peralatan Perawatan UV] Piranti Curing Tianhuavled Mbantu Wong Dadi Luwih Apik
Bubar, akeh pelanggan takon teknologi printing UV TIAHUI lan peralatan ing bidang teknologi kosmetik. Nyatane, ing percetakan karton percetakan kosmetik lan tas kumelun, printer adesif kertas siji duwe kauntungan mutlak. Saiki, unit lampu multi-unit wis dadi komposisi paling dhasar saka printer adesif kertas tunggal. Liwat iku, bisa kanthi gampang ngrampungake cahya efek khusus, lan iki mbutuhake peralatan ngobati UVLED. Sawetara bahan khusus asring digunakake ing kemasan kosmetik: karton logam, kertas kertu komposit lan kertas jet aluminium, lan panggunaan karton sing diproses cahya, sing akeh digunakake ing bidang kemasan kristal dandanan, nuduhake manawa luwih akeh. digunakake, nuduhake momentum wutah terus-terusan lan stabil. Bahan komposit transparan anyar uga wis wiwit digunakake ing kemasan kothak plastik. Amarga bahan sing dicithak ora bisa dicithak kanthi cara umum, mula kudu entuk asil sing dikarepake liwat teknologi UV. Panggunaan peralatan uga luwih umum. Miturut tren iki, percetakan UV bakal dadi konfigurasi standar ing mangsa ngarep, sing bisa nyukupi syarat khusus industri kosmetik. Tianhui minangka perusahaan profesional sing fokus ing mesin perawatan UVLED. Muga-muga bisa kerja sama lan menang kahanan win-win karo pelanggan lan mitra ing lapangan UVLED kanggo nggawe masa depan sing luwih apik. Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
Ora ana data
salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Hubungi Kita

+86-0756-6986060

my@thuvled.com

  +86 13018495990

my@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sampeyan bisa nemokake   kita kene
No 2207B, Gedung Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Road, Distrik Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, China.  
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Sitemap
Ngobrol Online