Shërbimet ODM/OEM të moduleve të ndryshme të dezinfektimit të ajrit dhe ujit dhe ofruesit të zgjidhjeve të përgjithshme UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV).

Si të zgjidhni rruazën e llambës LED të elektrik dore?

1. Ka shumë lloje të rruazave të llambave LED: ka shumë modele të rruazave të llambave LED, ka futje të drejtpërdrejta dhe lloje llambash, si dhe rruaza llambash me fuqi të lartë. , Tensioni është relativisht konsistent, shumica e tyre janë në orën tre. Nuk ka asnjë mënyrë për të folur. Duke folur përafërsisht, nëse metoda e paketimit mund të ndahet në futje të drejtpërdrejtë, patch dhe njerëz, dhe fuqia mund të thuhet se ndahet në fuqi të madhe, të mesme dhe të vogël. Fuqia e vetme LED e dritës së bardhë me fuqi të lartë (siç është XML-T6 e CREE) ka arritur 10 W, voltazhi është rrymë 3.3 V 3A, drita e kuqe me fuqi të vogël (siç është futja direkte e zakonshme 5 mm) me tension 2V, rryma 15 mAh 15 mAh. Nëse nuk mund ta gjeni modelin e komponentit, mund të konkludoni tensionin e punës sipas ngjyrës së dritës: drita e kuqe 1,8 2,2 V, drita e verdhë 2,0 2,4 V, drita jeshile 2,2 2,8 V, drita blu dhe drita e bardhë 2,8 3,5 V. Paketimi i patch-it është tuba me fuqi të vogël si 0805, 1506, dhe rryma e punës është përgjithësisht 10 mAh, por ka përjashtime; tuba me fuqi të vogël si 3014, 3528, 3535 janë të kapsuluara. Përveç; Paketimi i patch-it është 5050, 5060, 5630 dhe tuba të tjerë me fuqi mesatare. Rryma e punës është përgjithësisht 50 150 mAh, por ka përjashtime; LED me fuqi të lartë janë të gjitha të paketuara, dhe parametrat e serive të ndryshme të markave të ndryshme të secilës kompani janë shumë të ndryshme. ;. Rruazat e llambave LED të futura direkte me fuqi të vogël zakonisht ndahen në diametër, 3mm, 4mm, 5mm, 8mm, 10mm 12mm. Pavarësisht nga diametri, voltazhi i tij i punës dhe rryma e punës janë të njëjta. Ngjyra mund të ndahet në: dritë e kuqe, dritë e verdhë 1.7--2.1V, dritë e bardhë, dritë blu, dritë e bardhë e ngrohtë, dritë rozë, dritë vjollcë 2.8-3.6V, dritë jeshile 2.6-3.4V. 2. Ekzistojnë shumë specifika të rruazave të llambave LED, të cilat ndahen në: 1, 0,06 W, voltazhi është 2,5-3,5 V, rryma është 20 mA. 2. 0.5W, voltazhi është 2.5-3.77 V, dhe rryma është 150 mA. 3, 1W, voltazhi është 2.79-3.99V, rryma është 350 mA. 4, 3W, voltazhi është 3.05-4.47V, rryma është 700mA. 5, 5W, voltazhi është 3.16-4.88V, rryma është 1000mA. Rryma e rruazës së llambës 1W: 320-350mA, drejtuesi i përzgjedhjes zgjidhet përgjithësisht rrymë 300mA, madhësia e çipit është 30mil, 35mil, 40mil, 45mil, 45mil. Rryma e rruazës së llambës 3W: 700 mA, drejtuesi është përgjithësisht 600 mA, madhësia e çipit është 45 mil. Tensioni 1W 3W është midis 3.0-3.6V, një më i mirë 3.2-3.4V. Rruazat e llambave LED të përdorura për ndriçim janë të gjitha të disponueshme nga 0.5W-5W. А rr. 3.3. 6v и 300-35000 iCalImp Çfarë është ndriçimi kur voltazhi është midis 3.0-3. 6V? 2. Duke parë markën dhe madhësinë e çipit, markat përfshijnë Nichia, Cree, Purieo, Xu Ming, Skinning, New Century, etj., aq më mirë, sa më i madh të jetë çipi, aq më i mirë është çipi. 3. Shikoni koshin, domethënë ndarjen e temperaturës së ngjyrës dhe BIN-in e ndarjes së tensionit, sa më i hollë aq më mirë. 4. Shikoni dobësimin, duhet të bëni testimin e plakjes. Sa më i vogël të jetë prishja e dritës, aq më mirë. 5. Duke parë aplikimin aktual, si krahasimi: tregu ka lente të përshtatshme dhe të lira, nënshtresa alumini, thjesht të imta, lente dhe nënshtresa alumini duhet të hapin kallëpin, fuqi e lartë 1W, rrymë: 350mA, tension: 2.8- 4.0V ndriçim: Temperatura e ngjyrës 80-130LM: 3000-12000K. Prodhimi profesional i rruazave të ndryshme të llambave LED, specifikime të plota, mirëpresim të konsultoheni me shërbimin tonë ndaj klientit!

Si të zgjidhni rruazën e llambës LED të elektrik dore? 1

Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led

Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV

Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED

Autori: Tianhui- UV Led diode

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes

Autori: Tianhui- UV Led moduli

Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi

Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte Qendra Info Blog
Përveç aplikimeve të dezinfektimit, LED-të UV janë gjithashtu të njohura në industrinë e sistemit të printimit LED UV
Përveç aplikimeve të dezinfektimit, LED-të UV janë gjithashtu të njohura në industrinë e sistemit të printimit LED UV
Përhapja e koronavirusit ka prishur ndjeshëm aftësinë e shoqërisë për të funksionuar normalisht dhe jetën e përditshme të njerëzve, duke i bërë ata të kenë frikë se mos preken nga mikroorganizmat. Teknologjia e dezinfektimit me diodë me llambë ultravjollcë të thellë u krijua në përgjigje të ndotjes gjithnjë e më të rëndë mjedisore. Ka arritur përparime të rëndësishme në dezinfektim dhe ka një gamë të gjerë aplikimesh të mundshme. Për shkak të përfitimeve të madhësisë kompakte, konsumit të energjisë dhe natyrës së ulët, miqësore me mjedisin dhe ndriçimit të shpejtë, pajisjet ultravjollcë UVC LED janë shfaqur si artikujt më të shitur për dezinfektim dhe sterilizim gjatë gjithë epidemisë. Biznesi i dritës UV, së bashku me UV LED Printim Sistemi industria, ka parë të gjitha mundësi për ndryshim dhe përmirësim si rezultat i zgjerimit të tregut UVC LED. Prezantimi i teknologjisë kurative të dritës LED UV në 2008 në Ekspozitën Gjermane të Pajisjeve dhe Teknologjisë së Printimit Drupa ishte e jashtëzakonshme dhe mori shumë vëmendje nga furnizuesit e UV LED Printim Sistemi pajisjet dhe shërbimet. E ardhmja e të provuarit të kurave në UV LED Printim Sistemi Industria do të dominohet nga teknologjia e dritës LED UV, sipas ekspertëve të industrisë që i kanë dhënë kësaj teknologjie nota të shkëlqyera. Çfarë lidhje ka teknologjia UV LED me sektorin e Sistemit të Printimit UV LED? Kur u pyet për UV LED Printim Sistemi teknologjia, shumica e njerëzve do të përmendin printera shtëpiake ose dyqane dublikate. Këto lloje printerësh, megjithatë, përfaqësojnë vetëm një pjesë të vogël të UV LED Printim Sistemi teknologjitë e disponueshme sot dhe aplikacionet për të cilat mund të përdoren. Të gjitha materialet e printuara —nga gazetat tek paketimi i letër-muri te etiketat e shisheve —kërkojnë të veçanta UV LED Printim Sistemi procedurat. Çfarë veçorie ndajnë të gjitha këto teknika? Tharja UV është procesi i shërimit të rrezatimit ultravjollcë (UV). Me këtë teknikë, UV LED Printim Sistemi mund të vazhdojë ndërkohë që boja po thahet. Ju lutemi kini parasysh se UV nuk përdoret shpesh për shtëpi UV LED Printim Sistemi meqenëse bojërat thahen duke përdorur nxehtësi të qetë. Në vend të kësaj, aplikimet kryesore për tharjen UV janë në shtypjen komerciale dhe industriale. Përfshirja e dritës UV në UV LED Printim Sistemi mund të bëhet në disa mënyra. Diodat që lëshojnë dritë, ose thjesht LED, kanë parë rritjen më të shpejtë teknologjike gjatë viteve të fundit. Nëse Sistemi i printimit UV Led Procedura kryhet në një sërë hapash, LED-të UV mund të vendosen ose pasi boja të jetë aplikuar në sipërfaqe ose në vende të ndërmjetme. Ndryshe nga llambat e zakonshme UV, luminescenca LED UV prodhohet kur elektronet kalojnë përmes një gjysmëpërçuesi (diodë) që lëshon energji në formën e protoneve. Lloji i materialeve të përdorura në gjysmëpërçues përcakton emetimin e dritës dhe, rrjedhimisht, gjatësinë e saktë të valës. Mekanizmi kimik i përfshirë në shërimin e bojërave me rrezatim ultravjollcë është i ndërlikuar. Përdorimi i një fotoiniciatori bazohet në lidhjen e kryqëzuar, e cila forcon bojën duke formuar lidhje të reja brenda oligomerëve. Një material i njohur si fotoiniciator reagon ndaj gjatësive të valëve dhe shkakton një proces kimik në të cilin disa lidhje shkatërrohen dhe të tjera krijohen. Pastaj, një rrjet i ngurtë tre-dimensional krijohet nga këto lidhje të reja. Bojëra ultraviolet LED për paketimin e ushqimit me pakicë: Përfitimet Një nga segmentet me rritje më të shpejtë të industrisë së printimit është përdorimi i bojrave UV-LED për një sërë aplikimesh të përgjithshme, si postera, katalogë dhe broshura. Edhe pse ende shumë e re, Sistemi UV LED ngjyrat për ushqimet e paketuara po bëhen gjithnjë e më të pëlqyera. 1) Pajtueshmëria e plotë e sigurisë ushqimore Siguria e klientit duhet të sigurohet në të gjitha proceset e prodhimit dhe përpunimit të ushqimit. Bojërat standarde UV duhet t'u përmbahen standardeve të sigurisë dhe migrimit për paketimin e drejtpërdrejtë. Bojërat LED-UV me migrim minimal janë të përshtatshme për t'u përdorur në shumë aplikacione të paketimit të ushqimeve të nivelit të lartë, pasi ato janë krijuar për të minimizuar hyrjen e përbërësve të bojës në ushqime. 2) Shkathtësi e jashtëzakonshme Kur përdorni bojëra LED-UV, një nivel më i lartë i tharjes është thelbësor, veçanërisht kur krijoni një shumëllojshmëri paketimesh të sigurta për ushqim pa etiketa shtesë. Duke qenë se printimi mund të aplikohet drejtpërdrejt në materialet e kontejnerëve si vaskat e ushqimit, filxhanët cilindrikë ose cilindrikë dhe shishet PET, çmimet e bojës LED-UV janë më të përballueshme. 3) Një mënyrë praktike për të ulur kostot Në përgjithësi, bojërat LED-UV vendosen shpejt dhe kanë një shkallë të ulët të mbetjeve. Të kombinuara me printueshmërinë fleksografike ose dixhitale, ato bëjnë të mundur përcaktimin e një gjatësie specifike printimi, duke ulur mbetjet dhe duke ofruar një ndjenjë më të saktë të kostos. Presat që përdorin teknologjinë LED-UV janë më pak të kushtueshme për t'u përdorur dhe mirëmbajtur pasi ato kanë më pak komponentë lëvizës që kërkojnë mirëmbajtje rutinë dhe jetëgjatësi më të madhe të llambës. Si rezultat, në krahasim me të tjerët UV LED Printim Sistemi metodat, kthimi nga investimi (ROI) është më i madh dhe ndodh më shpejt. 4) Besueshmëria Për shkak të reputacionit të tyre për besueshmërinë dhe shpejtësinë, aplikacionet flexo dhe inkjet zgjidhen shpesh. Paketimi i ushqimit UV LED Printim Sistemi me bojëra LED-UV mbështet këtë ide pasi prodhon volumin më të besueshëm me volum të ulët dhe të lartë UV LED Printim Sistemi teknikë, edhe kur bëhet shpejt. Makinat fleksografike janë veçanërisht të përshtatshme për bojërat LED-UV në situata të printimit ku shpejtësia është thelbësore, sepse ato prodhojnë një prodhim me cilësi të lartë për ushqimet e paketuara që nxjerrin luks dhe përsosmëri. 5) Një qasje ekologjikisht e shëndoshë Me një kërkesë më të ulët të energjisë gjatë tharjes, pa emetim smog dhe një reduktim 20% të përdorimit të bojës, procesi i tharjes me UV-LED është dukshëm më miqësor ndaj mjedisit sesa teknikat alternative të tharjes. Ndikimi i karbonit të kompanisë suaj do të jetë gjithashtu më i vogël, gjë që do t'ju ndihmojë të tregtoni markën tuaj si miqësore me mjedisin duke ulur kostot e energjisë. Nga ta blini sistemin tuaj të printimit UV LED UV LED? Ju duhet të mbështeteni te besueshmëria Prodhuesit e UV Led për një startim të lehtë dhe të besueshëm të paketimit. Nëse jeni në kërkim të një të tillë, me siguri jeni në platformën e duhur. Rruazat e dritës UVLED, panelet UVLED dhe zgjidhjet e personalizuara UVLED (gama e plotë UVC, UVB dhe UVA e mallrave UVLED) ofrohen të gjitha nga Tianhui, një furnizues i zgjidhjeve UV LED. https://www.tianhui-led.com/uv-led-system.html Aplikacioni përfshin përdorimet e mëposhtme të biznesit: Bakteriostaza e thellë oqeanike e Dezinfektimi i ujit UV ; sterilizimi i ujit të rrjedhshëm i Dezinfektimi i ujit UV ; Dezinfektim ajri ; Disinfektimi i ajrit sterilizimi i kondicionuar; Sterilizimi UVC LED. UVB LED: Kujdesi për lëkurën, suplementet e kalciumit për fizioterapi dhe zhvillimin e bimëve. UVA LED: Kartëmonedha që do të numërohet dhe verifikohet, hetime kriminale kundër falsifikimit, zbulim mjekësor, kurthe mushkonjash dhe insektesh, zbulim i lodhit dhe bizhuterive, makina ekspozimi, shërim i ngjitësit industrial, shërim i printimeve, shërim i bojës me spërkatje, shërim i bojës, kurimi i fibrave optike, printimi 3D, litografia etj.
Kërkimi i Zbatimit të UV LED në Sterilizimin dhe Dezinfektimin-Pastrimin e Ujit
Kërkimi i Zbatimit të UV LED në Sterilizimin dhe Dezinfektimin-Pastrimin e Ujit
UV-LED, ose diodat që lëshojnë dritë ultravjollcë, janë bërë një teknikë praktike për dezinfektimin e ujit gjatë dhjetë viteve të fundit. Përparësitë e llambave tradicionale UV të merkurit ndaj kimikateve Dezinfektimi i ujit UV Teknikat janë ende atje me UV-LED, por ato gjithashtu heqin disa të meta. Teknologjia e Sterilizimit Aplikime të shumta të Sterilizimi UV LED teknologjia mund të gjendet në jetën e përditshme. Për shembull, përdoret në ushqim, mjekësi, ujë dhe sistemet e ujërave të zeza. Kimikatet, nxehtësia, rrezatimi UV dhe ozoni përdoren shpesh Sterilizimi UV LED teknikat. Për shkak të thjeshtësisë së tyre, kimikatet (të tilla si klori, peroksidaza, etj.) përdoren shpesh për Sterilizimi UV LED ; megjithatë, ato mund të kenë efekte të pafavorshme, si ndryshimi i cilësisë së objektivit. Disavantazhi i përdorimit të klorit për Sterilizimi UV LED është prodhimi i kimikateve me erë të keqe dhe bio të rrezikshme. Uji nuk mund të mbajë rrezet ultravjollcë dhe ka pak ndikim në ekosistem. Për më tepër, nuk rezulton në rezistencë ndaj antibiotikëve bakterial. Kështu, Sterilizimi UV LED , e cila kohët e fundit është shfaqur në qendër të vëmendjes si një alternativë klorinimi, pastron në mënyrë efektive pa përbërje kimike. Llambat UV, të tilla si llambat relativisht të ulëta dhe mesatare me avull merkur, përdoren në teknikat tradicionale të sterilizimit UV. Këto përdoren në laboratorët biologjikë dhe objektet mjekësore për të dezinfektuar mjediset dhe pajisjet e punës. Për sa i përket efikasitetit të përthithjes së UV-së nga ADN-ja, dritat UV lëshojnë UV në një gjatësi vale specifike, e cila përputhet shumë ngushtë me majat e kurbës së efikasitetit anti-mikrobik. Rrezatimi UV me një frekuencë prej 365 nm kategorizohet si UV-A (320-400 nm), dhe UV-A ka më pak potencial dëmtimi sesa UV-C (100-280 nm). Një UV-LED prodhon dritë me një gjatësi vale prej 365 nanometra, e cila është më pak e dëmshme për sytë dhe lëkurën e njeriut sesa një llambë me një gjatësi vale 254 nanometër. Për më tepër, për shkak se UV-LED është pa merkur, nuk ka efekte negative në mjedis ose në njerëz. Një sterilizues i vetëdijshëm për mjedisin është një UV-LED. Mërkuri, i cili është i dëmshëm për mjedisin dhe shëndetin e njeriut, është i pranishëm në llambat me avull merkuri. Sterilizuesit UV duhet të bëhen që të përshtaten me formën e llambave, të cilat shpesh janë të mëdha dhe zënë shumë hapësirë. Kështu, pa përdorur materiale të rrezikshme, të reja Sterilizimi UV LED pajisjet me konsum të ulët të energjisë mund të krijohen në forma dhe madhësi të ndryshme. Krahasimi i LED UV me LED konvencionale; S UV-LED janë më elastike, më të vogla dhe pa merkur sesa homologët e tyre konvencionalë. Ato gjithashtu zgjasin më shumë dhe arrijnë fuqinë e plotë më shpejt. Këto përfitime, me kohë nisjeje pothuajse të menjëhershme dhe gjatësi vale të personalizueshme, ofrojnë dizajne të reaktorëve UV-LED me fleksibilitet të madh dizajni. Pavarësisht këtyre përfitimeve, aplikimet konvencionale të reaktorëve UV-LED janë përqendruar në rrjete më të vogla, të cilat janë joefektive për trajtimin e ujit komunal. Për shkak të madhësisë së tyre modeste, e cila varion nga 1 deri në 4 mm, UV-LED-të mund të pozicionohen për të lëshuar rrezatim në drejtime të ndryshme. Krahasuar me llambat konvencionale UV, këto modele rrezatimi shumë të përqendruara lejojnë më shumë opsione orientimi dhe për rrjedhojë, reaktorë unikë të ndarjes. Përsëri Dezinfektimi i ujit UV , UV-LED-të kanë treguar të jenë të paktën po aq efektive sa llambat UV të reduktuara (LPUV) në një spektër të gjerë frekuencash anti-mikrobike (p.sh. 250 –285 nm). Këto variabla po përmirësohen vit pas viti. Përdorimi i gjerë i teknologjisë së duhur të kanalizimeve UV-LED është kufizuar nga kostot e larta fillestare, fuqia e dobët e prodhimit dhe efikasiteti i ulët i fasadës. Si rezultat, përdorimi i teknologjisë ka qenë kryesisht i kufizuar në aplikimet e grupeve në shkallë të vogël në pikën e përdorimit, ku mangësitë e teknologjisë kapërcehen me periudha të zgjatura ekspozimi për të arritur dozën e nevojshme UV. Megjithatë, krijimi i reaktorëve të parë në shkallë të plotë UV-LED që mund të përdoren në punët e ujit komunal (WTW) është bërë i mundur nga përparimet e shpejta në teknologjinë UV-LED dhe optimizimi i dizajnit dhe performancës së reaktorëve. Reaktorë të tillë janë bërë nga një tub qelqi kristali me UV-LED të vendosura në një seri përgjatë skajit të cilindrit, i cili lejon që drita UV të hyjë në ujin që rrjedh nëpër reaktor. Kontrolli termik realizohet duke shpërndarë nxehtësinë e prodhuar nga LED-të që funksionojnë duke përdorur një sistem qarkullimi të lëngjeve që rrethon enën e reaktorit. Biodosimetria Për të përcaktuar nëse UV-LED mund të përdoren për shkallë të gjerë Dezinfektimi i ujit UV, një vlerësim i saktë i Dezinfektimi i ujit UV kërkohet efikasiteti i reaktorëve në shkallë të plotë. Biodosimetria është metoda aktuale e vërtetimit për reaktorët konvencionalë UV (duke përdorur llambat e merkurit) Në këtë kontekst, vlerësimi i ndjeshmërisë së një mikroorganizmi testues zëvendësues ndaj ekspozimit ndaj UV-së mbi doza të ndryshme me kinetikë aktivizimi të kalibruar quhet biodosimetri. Kurba e dozës-përgjigje për reaktorët UV përcaktohet në mënyrë tipike nëpërmjet testimit të rrezeve të kolimuara duke përdorur mikroorganizmin e ujit të testuar. Një dozë relative e reduktuar (RED) (mJ/cm2) llogaritet duke përdorur lakoren e kalibruar dhe çaktivizimin e matur të biodosimetrit. Kurba e dozës-përgjigje UV për reaktorët Organizmi i sfiduar duhet të rritet në mënyrë të ngjashme nga i njëjti stok mikroorganizmash. Një kurbë e reagimit ndaj dozës UV për reaktorët krijohet si rezultat i operacionit dhe tregon dozën e reduktimit për çdo inaktivim log të arritur në shkallë të plotë. Për më tepër, qasja përfshin transmetimin UV (UVT) në llogaritjen e dozës UV, duke standardizuar kurbat e reagimit ndaj dozës UV të reaktorit në nivele të ndryshme treguese të cilësisë së ujit të bazuara thjesht në UVT. Prandaj, qëllimi kryesor i kësaj pune ishte të përcaktonte performancën e sistemit UV-LED duke përdorur mikroorganizma testues zëvendësues dhe duke e krahasuar atë me atë të llambave tradicionale UV. Cryptosporidium spp zgjodhi Cryptosporidium spp. si organizmi ynë i synuar pasi që UV aplikohet shpesh në situata me një probabilitet më të madh të incidencës së Cryptosporidium. Faktorët e rrezikut për Cryptosporidium përfshijnë praninë e tyre në ujërat burimore, rezistencën ndaj klorit (kohëzgjatjet e raportuara të kontaktit të klorit të 1000 –10,000 mg min/L), dhe prirje për të shmangur pirjen e ujit të filtruar për shkak të madhësisë së tyre të vogël (4 –6 m). Trajtimi i inaktivizimit UV për Cryptosporidium parvum është 0,16 cm2/MJ, që është dukshëm më pak se konstantja përkatëse për klorin e lirë. Nga mund ta blini sterilizimin tuaj UV LED UV LED? Ne me siguri ju kemi të mbuluar nëse kërkoni të besueshme UV L prodhuesit ed . Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd., një nga prodhuesit kryesorë UV LED, i specializuar në dekontaminimin e ajrit UV LED, ujin UV LED Sterilizimi UV LED , Sistemet e printimit dhe shërimit me UV LED, diodë UV LED, modul UV LED dhe mallra të tjera. https://www.tianhui-led.com/sterilization-module.html Ka një R të aftë &D dhe ekipi i shitjeve për t'u ofruar konsumatorëve UV LED Solutions, dhe mallrat e tij kanë fituar gjithashtu lavdërimin e shumë klientëve. Me një prodhim të plotë, cilësi dhe besueshmëri të qëndrueshme dhe kosto të përballueshme, Tianhui Electronics ka punuar në tregun e paketave UV LED.
Ndriçimi me rruaza me llambë LED me fuqi të lartë nuk është po aq i thjeshtë sa shkëlqen
Ndriçimi me rruaza me llambë LED me fuqi të lartë nuk është po aq i thjeshtë sa shkëlqen
Nga këndvështrimi i dizajnit, flisni për dizajnin e llambave LED me fuqi të lartë, dhe nga këndvështrimi i arkitekturës, ndriçimi i llambave LED me fuqi të lartë, i cili mund të jetë këndi i zgjedhur nga shumë inxhinierë. Po sikur të duhet të flasim më thellë? A ka ndonjë kënd që na bën të derdhim? “Në mënyrë të rreptë, ajo që ne projektojmë nuk janë rruaza të llambave LED me fuqi të lartë, por shkëlqimi i rruazave të llambave LED me fuqi të lartë në fasada të ndryshme në çdo hapësirë. “Kur diskutojmë për planin e ndriçimit, ne kemi shumë seksualitet për shkallën e natyrës së vëzhgimit, por kjo është vetëm sipërfaqja që e njeh atë, dhe ju duhet ta dini pse. zonjushe. Shumë mistere të fshehura, ndoshta do t'ju bëjë të gëzuar papritmas dhe papritmas ta kuptoni. Herën e fundit folëm për formulimin e vlerës standarde të rruazave të llambave LED me fuqi të lartë bazuar në vlefshmërinë perceptuese vizuale, kështu që këtë herë do të hedhim një vështrim, çfarë lloj marrëdhënieje midis këtyre rruazave të ndryshme të llambave LED me fuqi të lartë, për sa i përket Dizajni i ndriçimit të rruazës së llambës LED me fuqi të lartë, pse ekziston një ekzistencë "etike"? Le të hedhim një vështrim në marrëdhëniet midis Errësirës dhe Mingming: Kur kjo duhet të jetë dhe errësirë, kur njerëzit papritmas hyjnë në errësirë ​​në një mjedis të ndritshëm për një kohë të gjatë, nuk shihet asgjë në fillim. Pas një periudhe kohe, ndjeshmëria vizuale Vetëm atëherë u rrit gradualisht dhe gradualisht mund të shohë objekte në errësirë. Ky fenomen quhet i errët. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Burimi i dritës me pikë UVLED] TIANHUIUIUVLED Burimi i pikës së dritës Karakteristikat e kokës së nxjerrjes dhe parametrat e performancës
[Burimi i dritës me pikë UVLED] TIANHUIUIUVLED Burimi i pikës së dritës Karakteristikat e kokës së nxjerrjes dhe parametrat e performancës
1. Karakteristikat e produktit të burimit të dritës me pikë UVLED Tianhui: 1. Përdorimi i rruazave të llambave aziatike japoneze origjinale të importuara japoneze, energji të lartë, besueshmëri të lartë dhe jetë të gjatë; Dizajni i shkëlqyeshëm i shpërndarjes së nxehtësisë siguron që rruazat e llambës të punojnë në mënyrë të qëndrueshme brenda një diapazoni të caktuar të temperaturës; 4. Përvetësoni kabllo të buta të larta, jetë të gjatë dhe anti-ndërhyrje, të cilat mund të jenë të përshtatshme për aplikacione të automatizuara që duhet të lëvizin. Së dyti, forma e kokës së rrezatimit: Tianhui vetë-pikë e ftohtë, burim drite koka drite Tianhui me ajër të ftohur me pikë burimi drite koka tre, gjatësi vale 365 nm pika e dritës dhe parametri i fuqisë së dritës: madhësia e pikës së dritës (mm) 4 8 10 15 20 maja fuqia e dritës (mw/cm2) 8000250015001000700450 Lartësia e rekomanduar e radios (MM MM MM ) 12-1515-2015-2035-4045-5050-55 4. Parametra të tjerë: gjatësia e linjës së lidhjes 1,5 m ose pararendësi i jetës së personalizuar Pume një temperaturë dhe lagështi rreth 20000h 0-50 C 20%-85%RH konsumi i vetëm i energjisë prej rreth 4W Metoda e drejtimit Metoda e shpërndarjes së nxehtësisë PWM është e ftohtë ose e ftohtë Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Aplikimi] Aplikimi i pajisjes shëruese UVLED në orët inteligjente
[Aplikimi] Aplikimi i pajisjes shëruese UVLED në orët inteligjente
Me listimin dhe përditësimin e vazhdueshëm të pajisjeve inteligjente, orët inteligjente tani po pushtojnë shpejt jetën tonë të përditshme, veçanërisht orët e fëmijëve mund të kuptojnë pozicionin e fëmijëve në kohë reale dhe të komunikojnë me fëmijët në çdo kohë. Kujdestari është në fakt kërkesa më themelore për orët inteligjente të fëmijëve. Në procesin e prodhimit të këtij produkti, pajisja e kurimit UVLED luan një rol shumë të rëndësishëm. Kamera në orën e fëmijëve do të klikojë një xhiro me ngjitës UV për të luajtur një rol të mirë mbrojtës. Pas ngjitjes, pajisja e kurimit UVLED do të ngurtësohet. Pajisja e kurimit UVLED e prodhuar nga kompania jonë është e thjeshtë, kursen energji dhe mbron mjedisin. Tianhui Technology Development Co., Ltd. e specializuar në zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimet teknike të pajisjeve të kurimit UVLED dhe është një prodhues profesionist i burimeve të dritës UVLED. Që nga themelimi i kompanisë, Tianhui Technology, e cila ka punonjës të shkëlqyeshëm, i kushton rëndësi të madhe investimit në kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë, burime drite UVLED të krijuara sipas porosisë, me cilësi të lartë, efikase dhe që kursen energji për klientët. Konsumatorët ofrojnë produkte të qëndrueshme dhe efikase. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Shpejtësia] Shpejtësia e shërimit të ngjitësit UVLED
[Shpejtësia] Shpejtësia e shërimit të ngjitësit UVLED
Ndërsa klientët shpesh telefonojnë për t'u konsultuar me makineritë e forcimit të ngjitësit UVLED, disa klientë përmendin gjithashtu se shpejtësia e forcimit është mjaft e shpejtë. Megjithatë, ekzistojnë dy aspekte të faktorëve që ndikojnë në shërimin e ngjitësit UVLED: 1. CICF: Në varësi të nënshtresës, veshjes, intervalit të kurimit, etj., rregullimi i duhur i shpejtësisë së ngurtësimit të pajisjes. Shpejtësia e pjekjes është shumë e shpejtë dhe është e prirur për shfaqjen e materialit bazë të ngjitësit UVLED ose tharjes së pamjes; nëse shpejtësia e funksionimit është e ngadaltë, pamja e nënshtresës do të plaket. 2. Veshje ngjitëse LED UV: Trashësia e veshjes së ngjitësit UV LED luan një rol jetik në ngurtësimin e UVLED. Veshja është shumë e trashë dhe koha është relativisht e gjatë nën ndriçimin e të njëjtit burim drite energjie. Nga njëra anë, ndikon në forcimin e ngjitësit UVLED. Nga ana tjetër, do të bëjë që pamja e nënshtresës të jetë shumë e lartë, gjë që do të shkaktojë ndryshimin e lavdisë diferenciale të pamjes së produktit. Në fakt, shkalla e ngurtësimit të ngjitësit UVLED, thellësia përfundimtare e ngurtësimit dhe efekti i tharjes lidhen me faktorë të tillë si burimet e dritës ultravjollcë, koha e ndriçimit dhe transmetimi i dritës së materialit. Rekomandohet të përcaktohet koha specifike e ngurtësimit përmes testit. Makina për shërimin e ngjitësit UVLED të kompanisë sonë ka tre breza: 365, 395 dhe 405 makineri shëruese UVLED dhe fuqia e rrezatimit është e ndryshme. Mund të kontaktohet intensiteti i rregullueshëm i rrezatimit të fuqisë. Ekziston një që mund të plotësojë kërkesat tuaja. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Energjia UV] Efekti i Energjisë UVLED në Efektin e Kurimit
[Energjia UV] Efekti i Energjisë UVLED në Efektin e Kurimit
Ngurtësimi UVLED, kushti kryesor është që thithja molekulare e kuantit të dritës me energji të mjaftueshme të bëhet një molekulë stimuluese, të zbërthehet në radikale të lira ose jone, në mënyrë që objektet organike të pangopura të përdoren për grumbullim, degëzime, ndërlidhje dhe reaksione të tjera kimike. si për të arritur qëllimin e ngurtësimit. 1. Energjia UVLED e kërkuar nga agjenti Knowing Optical Discovering është të sigurojë ngurtësim të plotë, energjia shkencore dhe e arsyeshme e energjisë e ofruar nga furnizimi është normale sesa energjia që i nevojitet. 2. Unë nuk e di energjinë UVLED që kërkohet nga drita e shkaktuar nga shkaku i dritës, dhe furnizimi është furnizimi verbërisht. Metodat jo vetëm që harxhojnë energji, por shkaktojnë edhe efekte negative të ngurtësimit të tepërt, si grumbullimi i shpërthimit, reaksionet anti-agresive, etj. 3. Kur UVLED është i pamjaftueshëm, energjia e UVLED duhet të jetë e moderuar, domethënë nuk mund të jetë e tepërt ose e pamjaftueshme. 4. Krahasuar me llambat tradicionale të merkurit dhe dritat halogjene, UVLED i përket rrezeve ultravjollcë me një gjatësi vale. Gjerësia e gjatësisë së valës është e vogël. Në përgjithësi është rreth 5nm në 5nm pozitive dhe negative. Zgjidhni gjatësinë e valës UVLED që përputhet me shkakun e dritës. 5. Në procesin e kurimit, shkaku optik duhet të ngurtësohet plotësisht në të njëjtën kohë. Nëse energjia ultravjollcë është shumë e vogël, efekti i ngurtësimit nuk është i mirë. Rekomandohet që të rregulloni sërish energjinë e kurimit UVLED. Koha e kurimit të UVLED, etj. Për më shumë informacion të plotë, ju lutemi kontaktoni Tianhui! Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Pajisja e kurimit UV] Pajisja e kurimit Tianhuavled i ndihmon njerëzit të jenë më të bukur
[Pajisja e kurimit UV] Pajisja e kurimit Tianhuavled i ndihmon njerëzit të jenë më të bukur
Kohët e fundit, shumë klientë konsultojnë teknologjinë dhe pajisjet e printimit UV të TIANHUI në fushën e teknologjisë kozmetike. Në fakt, në printimin e kartonit të printimit të kozmetikës dhe qeseve të tymit, printerët me ngjitës letre të vetme zënë një avantazh absolut. Aktualisht, njësitë e dritës me shumë njësi janë bërë përbërja më themelore e printerëve ngjitës letre të vetme. Nëpërmjet tij, ai mund të plotësojë lehtësisht dritën e efekteve speciale, dhe kjo kërkon pajisje shërimi UVLED. Disa materiale të veçanta përdoren shpesh në paketimin e kozmetikës: kartoni metalik, letra kartoni e përbërë dhe letra jet alumini, si dhe përdorimi i kartonit të përpunuar me lehtësi, i cili përdoret gjerësisht në fushën e paketimit të kristalit të grimit, duke treguar se është gjithnjë e më i gjerë. përdoret, duke treguar vrullin e rritjes së vazhdueshme dhe të qëndrueshme. Materialet e reja të përbëra transparente kanë filluar të përdoren edhe në ambalazhet e kutive plastike. Meqenëse këto materiale të printuara nuk mund të printohen në metoda të përgjithshme, ato duhet të arrijnë rezultatet e pritura përmes teknologjisë UV. Përdorimi i pajisjeve është gjithashtu më i zakonshëm. Sipas këtij trendi, printimi UV do të bëhet një konfigurim standard në të ardhmen, i cili mund të përmbushë plotësisht kërkesat e veçanta të industrisë së kozmetikës. Tianhui është një kompani profesionale e fokusuar në makineritë e kurimit UVLED. Shpresoj të bashkëpunoj dhe të fitoj një situatë të favorshme me klientët dhe partnerët në fushën UVLED për të krijuar një të ardhme më të mirë. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
nuk ka të dhëna
një nga furnizuesit më profesionistë UV LED në Kinë
Na kontaktoni

+86-0756-6986060

@Thuvled.com.

  +86 13018495990

@Thuvled.com.

+86-0756-86743190


Mund të gjesh.   Ne këtu.
Nr 2207B, Ndërtesa Vanke Yingxin, Rruga Shihua West Nr.66, rrethi Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, Kinë.  
E drejta e autorit © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -Www.tianhui-led.com | Sitemap
bisedë në internet