jasa ODM / OEM rupa modul disinfection hawa jeung cai sarta sakabéh panyadia solusi UV LED(UVA.UVB.UVC.UVV).

[UVLED CICS] Tianhui UVLED CITC Mibanda Sababaraha Kaunggulan

Tungku UV LED disebut ogé tungku curing UV LED, oven UV LED, atanapi kotak curing UVLED. Di dieu "UVLED" mangrupakeun singketan basa Inggris pikeun sinar ultraviolét LED. Curing UV umumna merlukeun kaayaan curing atawa sarat tina coatings curing ultraviolét (cet), napel (lem) atawa agén sealing segel séjén. Peran sareng kauntungan tina alat tungku UVLED 1. Beda antara sumber lampu UVLED sareng alat curing lampu raksa tekanan tinggi tradisional A: Lampu UV anu dihasilkeun ku mesin curing tradisional katingalina terang sareng kalori anu luhur pisan. Kanyataanna, spéktrum na pisan lega. Bagéan spéktrum ultraviolét tangtu tina solidifikasi anu épéktip ngan ukur nyéépkeun sawaréh énergina, sareng sabagian ageung tina ruas cahaya anu katingali (sagala-gala) sareng ngahasilkeun panas, anu parah parah ka operator sareng gampang ngarobih panas tina workpiece ngolah. B: The UVLED sumber lampu dina tungku UVLED emit a -purity tinggi tunggal -wave panjang sinar ultraviolét, nu milik sumber lampu tiis; suhu workpiece ngan ngeunaan 3 derajat, bagian processing moal cacad, sarta énergi na geus kacida kentel dina spéktrum ultraviolét jeung solidification éféktif. Diversion, pangaruh pamakéan sabenerna sarta lampu 1000-2000MW-tekanan tinggi lampu raksa épék curing anu comparable, pondok waktu curing ka 0.5s. 2. tungku UVLED greatly ngurangan biaya produksi A: Alatan pamakéan métode cahaya LED, harepan hirup téh 20000 panjang. Desain hemat energi dipaké pikeun leuwih ti jam (hirup ignition kontinyu), nu ngan bisa cahayana lamun diperlukeun, konsumsi kakuatan low, sarta kakuatan: ngeunaan 50W. B: Awak tungku UVLED leutik tur hampang, nu bisa kalayan gampang ngahijikeun kana prosés assembly otomatis, atawa make salaku sistem desktop lengkep. C: The LED sirah irradiation dipaké dina tungku UVLED ieu dikawasa ku komputer. Anjeun tiasa milih operasi kontrol manual atawa otomatis nurutkeun pangabutuh sabenerna, tur nyetel waktos diperlukeun pikeun irradiation lampu (akurat 0.01s) jang meberkeun ngarojong tinggi -precision gabungan perlu pikeun ngurangan manusa kasalahan waktos Operasi. Upami anjeun gaduh karajinan anu sami, hubungi Tianhui!

[UVLED CICS] Tianhui UVLED CITC Mibanda Sababaraha Kaunggulan 1

Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai

Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led

Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV

Panulis: Tianhui - Solusi UV LED

Panulis: Tianhui - UV diode Led

Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led

Panulis: Tianhui - Modul UV Led

Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV

Panulis: Tianhui - UV LED

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Proyék Pusat Informo Blog
UVLED Larapkeun ka Speaker Inkjet Printing
UVLED Larapkeun ka Speaker Inkjet Printing
Seueur perusahaan anu dicitak sareng disemprot kaserang ku alat inkjet nyemprot suhu rendah. Kusabab bahanna kedah dioperasikeun dina suhu anu rendah, seueur palanggan lampu raksa nyanghareupan masalah anu rumit ieu, sareng pangaruhna henteu saé dina solidifikasi tinta. Konsumén anu ngahasilkeun spiker, inkjet dina bolu dina ujung spiker, bakal aya sababaraha deformasi jeung transformasi handapeun lampu raksa. Pikeun kaayaan ieu, ngan ukur UVLED Tianhui anu tiasa ngabéréskeun masalahna. Sumber lampu LED Tianhui UV mangrupikeun sumber cahaya anu solid-énergi rendah, biasana sakedik sumber cahaya, sumber cahaya garis sareng sumber cahaya raray. Ieu diwangun ku sababaraha deukeut -ultraviolet (UV) chip LED. Kauntungan paling jelas tina sumber lampu UVLED Tianhui nyaéta dibandingkeun sareng lampu raksa tegangan tinggi UV tradisional, énergi konsumsi kakuatanna dikirangan pisan, sareng biaya konsumsi listrik tiasa dikirangan pisan ku ciri konsumsi kakuatan anu rendah. Sajaba ti éta, suhu permukaan suhu permukaan UVLED sumber solidification percetakan Tianhui ngan ngeunaan 5 C leuwih luhur ti suhu ambient, nu éféktif bisa ngadalikeun suhu permukaan item percetakan dina 40 C, sahingga percetakan deformasi suhu luhur. bahan mungkin yén éta mungkin. Dina sudut pandang ékonomi atanapi perlindungan lingkungan, sistem curing UVLED bakal ngagentos sistem curing lampu raksa tekanan tinggi UV tradisional. Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
[Aman] Kasempetan Ieu Nganggo Solidifikasi UVLED Langkung Aman
[Aman] Kasempetan Ieu Nganggo Solidifikasi UVLED Langkung Aman
Kalayan kamajuan sumber cahaya titik UVLED, sumber cahaya garis, sareng sumber cahaya raray, bahaya kaamanan disumputkeun anu diturunkeun janten langkung ageung. Mangga dianggo di tempat dimana sinar ultraviolét teu kuat pisan. Entong nyaangan kulit ku sinar ultraviolét, upami sinar ultraviolét tiasa nyababkeun karusakan kana visi sareng kulit anjeun. 2. Pikeun kabel nyambungkeun kana sirah ejected, punten ulah ngabengkokkeun kabel remen. Kahirupan kawat bakal ngurangan sarta kawat bakal pegat; punten ulah ngabongkar alat. Alat-alat ngabongkar tiasa nyababkeun kabocoran sirkuit pondok atanapi sinar ultraviolét tina lampu éléktronik atanapi ultraviolét. 3. Ulah noél sirah makéna sanggeus alat dipegatkeun atawa daya-on, sabab hawa teu gancang turun. 4. Nalika wewengkon irradiated UVLED, karét UVLED kedah 45-55 C, sabab lem UV ieu solidified gancang dina suhu ieu, sarta inténsitas kantétan bakal jadi kuat sanggeus curing. 5. The diluent dina lem UV boga pangaruh stimulating tangtu dina kulit manusa. Ku alatan éta, dina operasi lampu luhur, lamun kulit encounters minyak lampu UV atawa lem UV, éta kudu dikumbah kaluar geuwat ku cai soapy, disebutkeun kulit bisa lumangsung. Lem UV cair dina lingkungan anu leres, tapi saatos sinar ultraviolét, sapertos sinar panonpoé sareng mesin padet UVLED, éta bakal diubaran langsung saatos cahayana bercahya. Janten mangga nengetan ngagunakeun sumber cahaya UVLED. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga lebet kana ramatloka resmi Tianhui Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
[UV Cat Curing] Unsur Konstituén sareng Prinsip Kaayaan Hardening tina Lapisan UV
[UV Cat Curing] Unsur Konstituén sareng Prinsip Kaayaan Hardening tina Lapisan UV
Bahan anu disinari UV tiasa janten palapis, cet luhur, tinta atanapi napel. Bahan utama nyaéta: 1. Bujang. 2. Pra-konvergénsi .3. 4. 4. 5. Pigmén atawa ngalelep (tinta) UV irradiated asal cahaya dina bahan hardening pikeun nyerep cahaya tina spéktrum ultraviolét (panjang gelombang 200-400nm) dina lampu tina lampu pikeun ngahasilkeun konci rusak. Tunggal sareng pre-agglomeration ngaréaksikeun kana sasak, sareng langsung ngarobih bahan ieu tina cair ka kaayaan padet. Bahan UV Hardromation. Kaayaan hardening utama nyaéta: 1.uv illuminance = > inténsitas kaluaran lampu, réfléksi réfléksi, réfléksi cerminan, réfléksi Desain eunteung, jarak cahaya, ketebalan pilem palapis. 2. Énergi UV = > efisiensi produksi, suhu. Énergi UV méteran 3.UV sebaran spéktrum = > pilihan tipe tube. Cahaya ', bahan UV irradiated, dijieun bahan UV hardening, sarta ngahontal sarat tina spésifikasi produk industri. Urang nelepon ieu 'cahaya UV' salaku 'kaayaan hardening' luyu. Komposisi tinta UV 10-50%, tunggal 20-50, 2-10% tina agén awal (agén optik), aditif 1-5%. Kategori: Tinta UV Dasar opat warna, tinta UV warna khusus, minyak lampu UV. Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
[Transfer UVLED] Aplikasi UVLED dina Transfer UV
[Transfer UVLED] Aplikasi UVLED dina Transfer UV
Prosés mindahkeun UV ogé katelah prosés irigasi UV atawa prosés UV -covered. It uses karakteristik UV pikeun mindahkeun lem jeung logam ciri non-caket pikeun mindahkeun rupa-rupa ponsel ka pepet atawa PC atawa kaca lambar ngaliwatan prosés mindahkeun UV Dina waktu nu sarua, prosés ieu loba dipaké dina pepet, PC, kaca. jeung papan séjén, sarta dijieun rupa épék kayaning sakabéh sisi kuat, ku kituna fundamentally ngaganti suntik molding jeung prosés konci ultra-ipis. Baheula, kalolobaan alat lampu raksa dianggo, tapi kusabab bahan sapertos PC, pepet sareng bahan sanésna kedah langkung saé dina lingkungan kalayan suhu anu kawilang rendah, éta bakal langkung saé. Ku alatan éta, UVLED bisa ogé dilarapkeun di dieu. UVLED boga hawa low, konversi efisiensi tinggi, efisiensi luhur, konsumsi kakuatan handap dibandingkeun lampu raksa, sarta leuwih ramah lingkungan. Ayeuna, anu UVLED of Tianhui Téhnologi ieu dilarapkeun ka loba mindahkeun UV, sarta pangaruh anu cukup alus. Kalolobaan UVLEDs dipaké di dieu téh 400 * 300mm permukaan glowing. Suhu manik dikontrol ku metode pendinginan cai. Layar tampilan touch-type leuwih intuitif jeung merenah. Inténsitas cahaya anu pas. Upami anjeun kedah ngaropea alat, anjeun ogé tiasa ngahubungi staf rékayasa kami ngalangkungan telepon atanapi halaman wéb, sareng ngaropea khusus solusi anu cocog pikeun rujukan. Wilujeng sumping inquire iraha wae. Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
UVLED Printing UVLED Printing Sumber Lampu Aplikasi
UVLED Printing UVLED Printing Sumber Lampu Aplikasi
Kalawan ngembangkeun gancang sarta popularization of UV LED, loba pabrik geus dipilih pikeun ngaganti UV LED alat jeung test. Botol percetakan: UV LED téhnologi curing bisa pinuh dipaké dina mesin labél botol. Saatos sistem disetel, éta tiasa dicitak langsung ka déskripsi silinder. Kusabab sumber lampu tina UVLED leutik, éta cocog pisan pikeun instalasi ka mesin dicitak kawates, sarta beban panas diréduksi. Tag sareng bungkusan (mesin rotasi): Sistem curing UV LED tiasa ngan ukur dianggo dina panyitak labél pikeun ngabantosan pangguna nyitak bahan kualitas luhur dina kecepatan maksimal. Sistem curing UV LED pikeun panyiri tiasa ningkatkeun produksi, ngirangan konsumsi kakuatan, ngirangan tablet pilem poliéster, sareng gaduh dampak anu langkung handap dina lingkungan. Coding sareng nyirian: Struktur alat curing UV LED leutik, kinerja tinggi, sareng konsumsi énergi anu rendah, anu cocog pisan pikeun panyandian Yongyu sareng percetakan tanda. UV LED bisa langsung dipaké, jadi ngan lamun tinta geus solidified, ieu bakal ngahemat énergi jeung manjangkeun umur jasa alat. Ku alatan éta, UV LED téhnologi curing mangrupa pilihan idéal pikeun percetakan piksel tinggi. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, wilujeng sumping ka asup ka ramatloka resmi Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
Sumber Lampu Kawat UVLED Sumber Lampu Jalur UVLED sareng Aplikasi
Sumber Lampu Kawat UVLED Sumber Lampu Jalur UVLED sareng Aplikasi
Saatos industri manufaktur éléktronik IT, saatos sumber lampu titik UVLED, garis UVLED UVATONON bentukna parantos muncul. Sumber cahaya garis UVLED béda ti lampu paburencay anu dipancarkeun ku lampu raksa. Sumber cahaya garis UVLED dipancarkeun ku sinar ultraviolét tina lampu anu ampir paralel. Konsentrasi énergi, inténsitas irradiation tinggi, sarta efisiensi curing tinggi dihindari ku ruksakna ultraviolet di luar wewengkon gawé; Ogé bisa ngabentuk sumber lampu kurva; mimiti dipaké dina widang panel LCD, layar rampa handphone, sarta percetakan. Sumber cahaya kawat UVLED gaduh ciri di handap ieu sareng widang aplikasi A) sumber lampu garis UVLED sareng mesin titik-to-titik cooperate sareng operasi sealing gancang sareng ngalir chip. Kusabab énergi anu luhur tina UVLED, kaluaran cahaya anu stabil, sareng paparan seragam, ngajantenkeun produksi langkung gancang sareng éfisién. b) Kusabab UVLED mangrupakeun sumber lampu tiis, euweuh radiasi panas, sarta hawa leutik, éta meets kaayaan produksi tampilan LCD. Salila prosés manufaktur tina tampilan LCD, ujung LCD dipigawé ngaliwatan sumber lampu garis UVLED. Kuat, basajan, gancang sareng éfisién. c) Pamakéan sumber lampu garis UVLED kalawan tinta UV bisa dilarapkeun ka widang percetakan. Nyarankeun manufakturan sinau. d) Dijieun dina headset, mikropon. e) bungkusan sénsor. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, wilujeng sumping ka asup ka ramatloka resmi Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
[Sumber Lampu raray UVLED] Kasus aplikasi tina sumber cahaya UVLED skala ageung
[Sumber Lampu raray UVLED] Kasus aplikasi tina sumber cahaya UVLED skala ageung
Dina raraga Cope jeung kompetisi pasar galak, produsén pickup optik tangtu geus éksténsif diwanohkeun automation jeung alat-alat calakan. Rakitan lensa optik konci produsén sareng adhesion ngadopsi otomatisasi sareng operasi kentel. Pikeun mastikeun katepatan adhesion tina lénsa optik, metode pangiriman kedah ngirangan jeda produk. Pikeun nyumponan sarat prosés produksi, sumber cahaya permukaan UVLED dilengkepan ku indikator kinerja ieu: 1. Dina palapis lénsa jeung caket Saatos lem, perlu pikeun solidify UV salila transmisi-speed tinggi (UV -curing substrat produk pikeun mindahkeun gancang); 2. Bisa ngahontal wewengkon badag tina solidification UV, kakuatan radikal kuat tur stableness, sarta uniformity sahiji sumber raray leuwih hade jadi hadé. ; 3. Kudu digawé uninterrupted pikeun mastikeun yén métode cooling tina sumber lampu UV LED éféktif, sarta mastikeun stabilitas suhu sumber lampu UV LED; 4. Dina raraga cocog sareng alat aslina tina produsén, rupa-rupa métode interaksi diperlukeun, kaasup I / O interfaces, palabuhan komunikasi, palabuhan komunikasi Antosan. TIAHUI geus deeply dibudidayakan industri UVLED pikeun leuwih ti sapuluh taun. Perusahaan ngagaduhan senior R & tim D jeung software sampurna jeung fasilitas hardware. Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
euweuh data
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

My@thuvled.com

  +86 13018495990

My@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sadérék bisa mendaka   Urang dieu
No 2207B, Wangunan Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Jalan, Kacamatan Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, Cina.  
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -Www.tianhui-led.com | Sitemap
obrolan online