jasa ODM / OEM rupa modul disinfection hawa jeung cai sarta sakabéh panyadia solusi UV LED(UVA.UVB.UVC.UVV).

Kumaha dilas kalawan manik lampu? Ngan Ngawasaan Léngkah Ieu

Kumaha dilas manik lampu? Dinten ieu, abdi bakal mawa anjeun leuwih jéntré ngeunaan metoda las LED saperti kieu: 1. Munggaran sadaya, clamp patch kalawan bigal, sarta clamp bagian logam tina 1 -tungtung atawa samping. Bagian plastik tina gaya, disebutkeun eta bakal squeeze na deform nalika beusi soldering dipanaskeun. Aya hiji héjo kalawan éléktroda négatip. 2. Larapkeun jumlah leutik bubur timah dina kawat. Kuring nyarankeun ka tingali gambar di luhur, tur anjeun bisa nambahkeun eta nurutkeun pangalaman sorangan. 3. Kawat leungeun kénca, beusi patri leungeun katuhu, mimitina, sirah beusi dibersihkeun, teras bagian kawat sareng némpelkeun timah dirampa dina bagian logam tina bagian LED. Paké beusi soldering gently. logam cukup (kade ulah Pad on obyék logam, sarta suhu pangaruh las teu heubeul alatan éfék dissipation panas alus). Saatos las, make pangsit logam pikeun mantuan dispersing panas, awas kaduruk. 4. Saatos las sakumaha ditémbongkeun di luhur, usap kaluar kaleuwihan bubur tin, sarta dina gilirannana, sisi sarua sarua 234. 5. Saatos runtuyan lampah réngsé, sambungkeun kakuatan! Xiaobian ngusulkeun yén teu aya nu lepat mésér sababaraha papan circuit pikeun ngalakukeun hiji test test pikeun diri. Patching manik lampu LED Métode las I. las manual 1. Disarankeun make las rebound dina kaayaan normal, ngan las manual nalika repairing ngan salila perbaikan. 2. Kakuatan maksimum tina beusi soldering listrik dipaké ku leungeun -welded teu bisa ngaleuwihan 30W, hawa las ieu dikawasa dina 300 C, sarta waktu las kirang ti 3 detik. 3. Sirah las beusi patri teu tiasa dirampa sareng koloid manik lampu LED patch tiasa dihindari pikeun ngahindarkeun manik lampu LED ngarusak suhu luhur. 4. Nalika pin dipanaskeun nepi ka 85 C atawa leuwih luhur ti suhu ieu patch LED manik lampu teu bisa pressured, disebutkeun garis emas bakal gampang dipegatkeun. Kadua, balik las 1. Reflow las suhu puncak: 260 C atawa leuwih handap nilai suhu ieu (suhu permukaan dina bead lampu). 2. Waktos anu diperyogikeun pikeun naékna suhu di luhur 210 C: 30 detik atanapi kirang ti 30 detik. 3. Balik las umumna sakali, sarta teu ngaleuwihan dua kali. 4. Saatos las mulang, manik lampu LED kedah langkung tiis kana suhu kamar sateuacan nyabak permukaan koloid LED. Zhuhai City Co., Ltd., salaku panyipta sumber cahaya héjo, gaduh 16 taun patch LED R & D jeung pangalaman produksi, adhering kana konsép kualitas sampurna, kaunggulan, ngadopsi bahan baku high-end dina prosés bungkusan, prosedur kontrol kontrol ketat, sarta nguatkeun palaksanaan trust. Kabéh aspék konsumén simulasi ngagunakeun kaayaan keur percobaan, sarta narékahan pikeun nyieun kualitas dina tingkat harga sarua. Produk non-standar utama parusahaan geus akumulasi pangalaman euyeub di glowing, résistansi suhu luhur, suku panjang, anti -decaying, ramo tinggi, sarta kelir dicampur. Produk utama kalebet LED infra red, LED ultraviolet sareng patch LED. Urang bagikeun nilai jeung konsumén urang. LED teu aya bédana warna kana pamisahan merek urang. Ngagunakeun chip panjang gelombang béda pikeun nyieun konsistensi bets béda warna. Lamun sakabeh pausahaan LED ngan bisa ngalakukeun konsistensi unggal bets barang, urang bakal ngurangan eta. Laju produk alus, tetep. Kalayan sikep kualitas sareng integritas anu saé, merek éta tulus ngalayanan palanggan pertengahan dugi ka luhur, sareng gancang naék janten merek tingkat kadua di industri. Kinerja produk laun-laun parantos diakui ku perusahaan domestik sareng asing anu terkenal. Pausahaan salajengna ngajalajah pasar éléktronika otomotif domestik, khususna dina alat otomotif, audio otomotif, indikator internal sareng pasar lampu mobil. Dina mangsa nu bakal datang, parusahaan bakal neruskeun ngamekarkeun strategi sagara biru, investasi leuwih dina widang éléktronika otomotif, sarta narékahan pikeun jadi mimiti jadi awal pikeun jadi mimiti dina widang éléktronika otomotif. Supplier Brand.

Kumaha dilas kalawan manik lampu? Ngan Ngawasaan Léngkah Ieu 1

Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai

Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led

Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV

Panulis: Tianhui - Solusi UV LED

Panulis: Tianhui - UV diode Led

Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led

Panulis: Tianhui - Modul UV Led

Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV

Panulis: Tianhui - UV LED

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Proyék Pusat Informo Blog
[UVLED Automation] TIANHUIUVLED Sampurna Diintegrasikeun sareng Automation
[UVLED Automation] TIANHUIUVLED Sampurna Diintegrasikeun sareng Automation
Anyar-anyar ieu, biaya tenaga kerja janten langkung luhur sareng langkung luhur, sareng produksi skala ageung henteu tiasa nyumponan sarat, ku kituna parantos nyiptakeun modél produksi otomatis. Kauntungannana: Pamakéan garis otomatis dina sajumlah ageung produksi tiasa ningkatkeun produktivitas tanaga gawé, stabilitas sareng ningkatkeun kualitas produk, ningkatkeun tenaga kerja, kualitas tanaga kerja, ningkatkeun Kaayaan tanaga gawé, ngirangan daérah produksi, ngirangan biaya produksi, pondok siklus produksi. , mastikeun kasaimbangan produksi, jeung kauntungan ékonomi signifikan. Dina produksi loba produk curing UV, loba di antarana anu dilarapkeun ka automation. Lampu raksa tradisional teu tiasa dihurungkeun, sareng aranjeunna henteu tiasa nyumponan sarat dina hal otomatisasi. Ku alatan éta, UVLED bakal dipaké. UVLED caang jeung leutik. Daya leutik, anjeun tiasa nganggo tegangan 220V. UVLED TIANHUI, dikawasa ku mikrokomputer tunggal -chip, saklar, tingkat, kontrol PLC, IO sareng TCPIP di luar port serial éksternal, anu sampurna tiasa gawé bareng automation. Ayeuna, loba pabrik otomatis geus kapanggih tianhui dina manggihan solidification UV. Perusahaan kami ngagaduhan tim komunikasi khusus sareng tim pamrograman anu tiasa ngarumuskeun solusi anu cocog dumasar kana sarat unggal automation, sareng tungtungna damel sareng otomatisasi. Ayeuna, aya loba pausahaan otomatis nu cooperate. Upami anjeun hoyong masihan konsumén anu sampurna UV sistem curing automation, milih Tianhui. Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
[UVLED Konduksi Panas] Sababaraha Konsép Métode Transfer Panas UVLED
[UVLED Konduksi Panas] Sababaraha Konsép Métode Transfer Panas UVLED
Ngarancang set lengkep alat curing UVLED ngalibatkeun pangaweruh beuki loba kompléks, kaasup éléktronika, rékayasa software, struktur mékanis, élmu optik, elmu panas, elmu bahan, jsb. Sababaraha cara pikeun lulus. 1 > Hawa lingkungan biasana tiasa ngaleungitkeun kalori UVLED ngalangkungan tilu saluran, nyaéta transmisi, konveksi sareng radiasi. Kanyataanna, konduksi hawa boga saeutik pangaruh kana UVLED, sabab laju hidayah hawa tina hawa leutik pisan, 0.02W / m-K. , Dasarna, anjeun tiasa malire konduktivitas termal na. 2 > Sirkulasi sering lumangsung dina cairan anu bédana suhu, sabab bédana suhu bakal nyababkeun dénsitas anu béda antara cairan. Convection leuwih pajeulit, nu patali jeung ukuran jeung kaayaan objék dina hawa jeung alam hawa. Khususna, lokasi, ukuran sareng bentuk obyék anu sanés di sabudeureun obyék kedah dipertimbangkeun. 3 > Suhu nu leuwih luhur ti obyék enol-gelar mutlak bisa ngahasilkeun radiasi panas. Nu leuwih luhur suhu, nu gede total énergi radiasi. Radiasi nuturkeun hukum Stefan-Boltzmann. Radiasi laju. Metodeu konduksi panas UVLED dipaké di industri utamana ngawengku cooling cair, tiis, sarta timer tiis. Metodeu konduksi termal mana anu dianggo pikeun ngarancang sareng milih dumasar kana dénsitas kakuatan sareng syarat prosés anu béda. Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
[365nm] Panjang Gelombang Mesin Curing UVLED Nyaéta 365nm
[365nm] Panjang Gelombang Mesin Curing UVLED Nyaéta 365nm
Salaku widang aplikasi tina UVLED mesin curing geus terus dilegakeun, sababaraha babaturan anu teu acan kakeunaan UVLED sateuacan, maranéhna ogé dimimitian konsultasi Tianhui ngeunaan mesin curing UVLED. Loba babaturan teu nyaho masalah band UVLED, jeung nu salah sahiji produk maranéhanana lumaku Band mesin curing. Kanyataanna, pita umum tina UVLED nyaéta 400nm, 395nm, 390nm, 385nm, 380nm, 375nm, 365nm, 310nm, 254nm, jsb. Sadérék. Dinten ayeuna, Tianhui bakal ngantep anjeun ngobrol ngeunaan industri mana anu cocog pikeun mesin curing UVLED kalayan pita 365nm! Dina UVLED, sinar ultraviolét tina pita 365nm milik kaluaran sinar ultraviolét murni, lampu monochrome henteu ngandung sinar infra red, ngahindarkeun pangaruh radiasi tina pita gelombang cahaya dina 350nm 400nm. Mesin curing UVLED kalayan pita 365nm henteu dikandung dina radiasi infra red sareng termal, anu sacara efektif tiasa ngirangan suhu naékna suhu benda kerja. Hal ieu kacida cocog pikeun aplikasi téhnologis anu merlukeun hawa low, precision tinggi, sarta deformasi termal minimum, kayaning assembly lénsa optik, jsb, sarta umumna solidify Pita UV lem oge 365nm. Ieu kudu dicatet yén lamun make mesin solidification UVLED curing lem UV, anjeun teu kudu ngan mertimbangkeun masalah kayaning band, lampu kuat, sarta aréa irradiation, tapi ogé cocog tina mesin curing na lem. Oké, pangaruh solidification teu idéal. Ayeuna, anu UVLED mesin curing of Tianhui pisan tinggi dina UV lem cocog sababaraha merek. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga lebet kana ramatloka resmi Tianhui Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
Ngan Ajar Anjeun Milih Sumber Lampu LED anu Katuhu
Ngan Ajar Anjeun Milih Sumber Lampu LED anu Katuhu
Kumaha carana milih sumber lampu LED? Tina 5 aspék ieu, pangropéa produsén bakal nyandak sumber cahaya LED anu leres. 1. Tingali dina kahirupan LED. Numutkeun sarat tina béntang énergi AS LM-80, sumber lampu LED kudu lulus 6000H, mungguh dina 25 C / 55 C / 85 C / 105 C. Standar. Sarat anu langkung luhur nyaéta dina data anu diukur tina L80 (12000H), umur sumber cahaya langkung ageung tibatan 50000h dumasar kana data TM-21. Perlindungan 5 taun Plant ogé diusulkeun dumasar kana laporan TM-21 50000h yén lembaga katilu diuji sareng dikaluarkeun ku lembaga katilu ieu. 2. Bahan bungkusan kalayan bahan bungkusan anu saé tungtungna nangtukeun kinerja sareng pangaruh produk. Tilu bahan bungkusan utama bungkusan nyaéta chip, substrat, sareng bubuk fluoresensi; Hal-hal anu mangaruhan kualitas LED dina tungtungna. 3. Salian nengetan parameter produk, salian nengetan kakuatan / tegangan / pangaruh lampu LED, urang ogé kudu nengetan tampilan LED urang CRI / non -visual jenuh beureum R9 / jenuh beureum visual R16 / jenuh warna. RG / réduksi warna RF, jsb. 4. Ningali bédana warna ayeuna nujul kana ANSI sareng IEC. Biasana bédana warna antara LED nyaéta 3-7 Stepsdcm, tapi bédana warna ngan ukur tiasa milih kiriman BIN; Produk Ourlangt parantos ngawujudkeun warna latar tukang BIN barang bursa produksi angkatan. 5. Cahaya kanyamanan warna lampu henteu ngan ukur cahaya, éta tiasa mangaruhan wirahma sareng kaséhatan manusa. Di antarana, LED urang Blu -ray Summit bakal mangaruhan sékrési melatonin sarta mangaruhan kualitas sare; warna lampu tina beureum saulas visual bisa nyieun jalma ngarasa leuwih nyaman visually. Sakitu dinten ieu. Upami anjeun peryogi LED, mangga ngahubungi staf layanan palanggan resmi kami. Zhuhai City Co., Ltd., salaku panyipta sumber cahaya héjo, gaduh 16 taun patch LED R & D jeung pangalaman produksi, adhering kana konsép kualitas sampurna, kaunggulan, ngadopsi bahan baku high-end dina prosés bungkusan, prosedur kontrol kontrol ketat, sarta nguatkeun palaksanaan trust. Kabéh aspék konsumén simulasi ngagunakeun kaayaan keur percobaan, sarta narékahan pikeun nyieun kualitas dina tingkat harga sarua. Produk non-standar utama parusahaan geus akumulasi pangalaman euyeub di glowing, résistansi suhu luhur, suku panjang, anti -decaying, ramo tinggi, sarta kelir dicampur. Produk utama kalebet LED infra red, LED ultraviolet sareng patch LED. Urang bagikeun nilai jeung konsumén urang. LED teu aya bédana warna kana pamisahan merek urang. Ngagunakeun chip panjang gelombang béda pikeun nyieun konsistensi bets béda warna. Lamun sakabeh pausahaan LED ngan bisa ngalakukeun konsistensi unggal bets barang, urang bakal ngurangan eta. Laju produk alus, tetep. Kalayan sikep kualitas sareng integritas anu saé, merek éta tulus ngalayanan palanggan pertengahan dugi ka luhur, sareng gancang naék janten merek tingkat kadua di industri. Kinerja produk laun-laun parantos diakui ku perusahaan domestik sareng asing anu terkenal. Pausahaan salajengna ngajalajah pasar éléktronika otomotif domestik, khususna dina alat otomotif, audio otomotif, indikator internal sareng pasar lampu mobil. Dina mangsa nu bakal datang, parusahaan bakal neruskeun ngamekarkeun strategi sagara biru, investasi leuwih dina widang éléktronika otomotif, sarta narékahan pikeun jadi mimiti jadi awal pikeun jadi mimiti dina widang éléktronika otomotif. Supplier Brand. Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
Kumaha Nyaangan Lampu Dioda
Kumaha Nyaangan Lampu Dioda
Sabaraha anjeun terang ngeunaan dioda glowing? Paménta pasar dioda pemancar cahaya dinten ieu lega. Anu dipaké dina lampu jalan, alat-alat médis, lampu mobil, kaméra, lampu indikator kakuatan jeung widang sejenna kabeh aub. Kiwari, redaktur utamana hayang ngajelaskeun kumaha carana nyaangan lampu -emitting diodes. Candak lampu indikator sabagé conto; nalika dioda luminous kami disambungkeun ka AC 220V, éta dipaké salaku indikator kakuatan, sarta cara pangbasajanna nyaéta pikeun nyambungkeun hiji résistor -limiting ayeuna. Numutkeun jinis dioda pemancar cahaya ukuranana. The umum lampu-emitting diode nyaeta 2.8-3.4V, bahan pikeun sagala rupa kelir béda, sarta tegangan béda. Ayeuna tabung pemancar lampu kacaangan anu luhur, 10mA ayeuna parantos cekap terang. Pikeun dioda pemancar cahaya umum, nilai ayeuna anu dianggo nyaéta 1mA-15mA. Kacaangan spésifik tiasa dirobih ku nyaluyukeun ukuran résistansi wates ayeuna. Prinsip utama lampu emitting dioda sabenerna pikeun ngabentuk halangan poténsi tangtu ngaliwatan tegangan tungtung PN cangreud. Nalika posisi tegangan bias positif turun, lolobana carrier di wewengkon P jeung wewengkon N sumebar ka pihak séjén. Kusabab laju migrasi éléktronik jauh leuwih gede ti laju migrasi acupoint hawa, angka nu gede ngarupakeun éléktronik nyebar ka wewengkon P, ngabentuk suntikan operator minoritas wewengkon P. Éléktron ieu diperparah ti guha on harga, sarta énergi diala salila komposit dileupaskeun dina bentuk énergi lampu. Ieu prinsip PN knot glow. Di luhur aya sababaraha katerangan pencahayaan ngeunaan dioda pemancar cahaya ayeuna, anu diringkeskeun ku editor. Upami anjeun hoyong terang inpormasi anu langkung seueur ngeunaan lampu dioda-emitting atanapi mésér produk, anjeun tiasa langsung ngahubungi layanan palanggan online, atanapi nelepon telepon kontak pikeun konsultasi. Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
Masalah naon anu kedah dipertimbangkeun pikeun ngagaleuh sabuk lampu modul sumber cahaya LED
Masalah naon anu kedah dipertimbangkeun pikeun ngagaleuh sabuk lampu modul sumber cahaya LED
Tina sudut pandang industri, henteu sesah mésér sabuk lampu sumber lampu modul LED. Ngan nengetan masalah di handap ieu: 1. Sateuacan ngagaleuh, ngartos gaya sareng merek sabuk lampu. Di hiji sisi, anjeun tiasa ngartos gaya sareng merek réngking lampu online, sareng nyayogikeun dasar pikeun ngagaleuh. Di sisi anu sanés, anjeun ogé tiasa naroskeun ka réréncangan di sabudeureun anjeun, jinis tali lampu anu ngagaduhan kinerja anu langkung saé sareng harga anu langkung mirah. 2. Numutkeun renderings renovasi, sabuk lampu sumber lampu modul LED kalawan gaya cocog. Nalika nangtukeun gaya lampu, pastikeun pikeun nangtukeun nurutkeun renderings tina hiasan. Tangtosna, anjeun ogé tiasa komunikasi sareng staf penjualan sabuk lampu, supados aranjeunna nyarankeun gaya gaya lampu anu pas. Ngan ku cara ieu pangaruh hiasan tiasa dicoo. 3. Ngartos harga pita lampu. Numutkeun produsén sabuk lampu LED, harga merek anu béda sareng gaya anu béda béda. Nalika milih mésér, pastikeun pikeun terang pasar harga sareng bantosan mésér zona lampu anu dipercaya sareng hargana. 4. Upami anjeun henteu resep gaya lampu di pasar, anjeun ogé tiasa ngahubungi lampu LED sareng produsén sabuk lampu LED pikeun ngaropea. Numutkeun laporan, loba lampu LED kalawan pabrik geus dibuka jasa ngaropéa, nyobian nyadiakeun pita lampu leuwih cocog pikeun pamaké. Kaunggulan tina modul LED lampu sumber lampu sabuk pisan atra: harga sabuk lampu LED beuki handap sarta handap, konsumsi listrik pisan leutik, ngan ngeunaan 20% tina lampu biasa, sarta hirup layanan nepi ka 100.000 jam. Puluhan kali, éta ogé boga ciri biaya pangropéa low, waktu respon pondok, euweuh polusi, jsb. Dina waktos anu sami, harga pita lampu sumber lampu modul LED ogé langkung handap sareng langkung handap, ku kituna disambut pisan ku konsumen. Kusabab sabuk lampu LED boga kaunggulan efisien, umur panjang, hemat energi, panyalindungan lingkungan, jeung sajabana, ayeuna eta geus jadi beuki loba populér di pasar, sarta beuki loba pabrik anu alami ngahasilkeun pita lampu LED. Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
Patching Bola Lampu Ledled High -pressure High Lampu Caang Kahirupan, Patarosan Kacaangan High
Patching Bola Lampu Ledled High -pressure High Lampu Caang Kahirupan, Patarosan Kacaangan High
Patch LED manik lampu -gloss tinggi, masalah kacaangan tinggi, kumaha carana ngajawab manik lampu LED patch -bright tinggi pikeun nyambungkeun umur panjang sarta kacaangan tinggi. Patch LED manik lampu sumber lampu, tinggi -bright patch LED lampu bead dissipation panas, tinggi -bright patch LED manik lampu Damai opat taun peuting. Sarat penting panyorot LED lampu bead catu daya LED lampu bead catu daya nyaéta efisiensi tinggi. Pikeun produk anu efisiensi tinggi, muriang rendah rendah, sareng henteu kedah aya variabilitas anu luhur. Saha isolasi jeung non -isolasi di jurusan kakuatan; Desain non-isolasi dugi ka produk insulasi ganda, sapertos produk ngagantian bili lampu. Ku alatan éta, sanggeus kabeh, pamaké teu boga naon bahaya shock listrik. Jenis isolasi nyaéta produk dioda. Volume isolasi heubeul teuing jeung boga pangaruh low. Dina pamakéan, aya loba masalah jeung kota dina watesan instalasi. Dina raraga ngartos masalah dissipation panas tina manik lampu LED, sumber lampu tina highlights tina manik lampu LED. Sumber lampu perenah LED individu disimpen dina suku. Selapkeun produk manik lampu LED, sarta patch tradisional manik lampu LED gaduh béda kualitas dina dissipation panas. Suhu titik chip moal ngumpulkeun, kukituna ngecas utilization luar biasa tina sumber cahaya manik lampu LED, sarta lila -sources sumber lampu LED manik lampu. Takdir, kagagalan cahaya remen. Produk lampu patch LED tradisional tiasa nyambungkeun éléktroda positip sareng négatif ngaliwatan kawat emas chip, sareng dina waktos anu sami, énergi termal chip disambungkeun kana suku pérak. Nalika éta ditumpuk, éta bakal langsung mangaruhan kahirupan manik lampu LED. Sorotan tina manik lampu LED ngenalkeun dissipation panas radiasi infra red sareng dianggo dina tabung lampu fluoresensi, anu mangrupikeun cara utama pikeun ningkatkeun kahirupan tabung lampu. Dina nganggap dissipation panas, dissipation panas tina manik lampu LED jeung dissipation panas tina catu daya jeung catu daya anu dipisahkeun, ku kituna teu ngaganggu silih, ku kituna pikeun pariksa fairness tina dissipation panas. Aya tilu jinis pangiriman panas, aliran, konduksi sareng radiasi. Dina kasus blokade, aliran jeung konduksi bisa jadi kirang ti gaya, sarta panas bakal dikirim kaluar ngaliwatan radiasi, nu fokus kana tube cahya panonpoé tempo. Sorotan tina manik lampu LED aman nyarios yén pipa plastik tahan seuneu PC. Kusabab dissipation panas infra red bisa nembus tube PC, nalika rarancang dirancang pikeun mertimbangkeun pamakéan manik lampu LED, Malah lamun anjeun ngagunakeun kakuatan non-isolated, Anjeun leres-leres bisa ngadalikeun kasalametan pamakéan. Tumuwuhna manik lampu LED cukup panjang. Ti salaku hasil tina hemat energi, beungeut pamakéan hareup na rada deserted. Salian hemat energi, pamakéan karapihan jeung umur panjang nyaéta naon urang kudu nengetan leuwih. Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
Prinsip Luminous tina Dua-warna Manik Lampu LED
Prinsip Luminous tina Dua-warna Manik Lampu LED
Diode-emitting lampu biasana disebut lampu LED, anu dilakukeun tina sambuan sapertos (GA), arsenic (AS), fosfor (P), nitrogen (n. Nalika éléktron jeung rongga nu majemuk, éta bisa radiate cahaya katempo, jadi bisa dipaké pikeun nyieun lampu -emitting diode. Manik lampu LED biasana diterapkeun dina sirkuit sareng instrumen salaku lampu indikator, atanapi bentuk atanapi tampilan digital. Warna bercahaya sareng efisiensi bercahaya dioda-emitting lampu LED aya hubunganana sareng bahan sareng prosés ngadamel LED. Ayeuna, manik lampu LED sareng tilu warna lampu beureum, héjo, sareng biru seueur dianggo. Rentang panjang gelombang tina kelir béda ogé béda. Sacara umum, panurunan tekanan PN bisa ditangtukeun pikeun nangtukeun warna panjang gelombang dioda glow. 1. Naon struktur encapsulation tina dua -warna LED lampu -emitting diode?. Alesan naha dua warna LED lampu -emitting diode tiasa emit dua warna cahaya utamana pikeun pak dua kelir béda tina chip dina bracket sarua. Kantun nempatkeun, strukturna aya di gigireun inti tabung dioda emitting monochrome biasa, teras pasang inti tabung warna anu sanés. Dua -warna LED bisa dibagi jadi dua suku tanpa polar dua -warna manik lampu LED, sarta dua -legged co -yin -yang dua -warna manik lampu LED. Kadua, prinsip luminous tina dioda luminous pangaruh pangaruh tina inflexible dua -color LED dioda luminous dua pin. Contona, aya dua pin dina beureum sarta héjo non-polarized LED glowing diodes. las suku ekstrim na pondok, n kutub jeung las suku panjang. Nalika arus ngalir tina suku panjang ka suku pondok, manik lampu LED warna ganda beureum sareng héjo tiasa dianggo normal, sareng lampu héjo henteu jalan sabab arus ngalir tina suku pondok ka suku panjang, manik lampu héjo tina non-polar beureum sarta héjo ganda -colored lampu LED nyaéta normal, lampu héjo nyaéta Gawé normal, lampu beureum teu jalan, ku kituna pikeun ngahontal tujuan ngadalikeun aliran ayeuna dua warna beureum jeung héjo. Tilu, tilu -legged co -yin -co -aode dua -warna manik lampu LED tina manik lampu, tilu -legged dua -warna LED lampu -emitting diode, dua kelir béda tina tube cores babagi hiji kutub. Tilu pin anu béda, jeung suku publik pangpanjangna di tengah téh tungtung umum. Tilu -foot na dua -warna manik lampu LED bisa dibagi jadi dua jenis: katoda umum jeung anoda umum LED nurutkeun polaritasna béda tina pin tungtung umum. Ku kituna. Kumaha ngabedakeun tilu-legged dua-warna LED polaritasna dioda luminous? Bédana antara Komunis Yin jeung Yang utamana ningali kutub positif jeung negatif tina pin tungtung publik pangpanjangna. Lamun pin umum négatip, éta Gongchen kutub LED lampu LED -emitting diode. Arus LED umumna ngalir ti éléktroda positif, sarta éléktroda négatip ngalir kaluar. Urih deui daptar Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
euweuh data
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

My@thuvled.com

  +86 13018495990

My@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sadérék bisa mendaka   Urang dieu
No 2207B, Wangunan Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Jalan, Kacamatan Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, Cina.  
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -Www.tianhui-led.com | Sitemap
obrolan online