Shërbimet ODM/OEM të moduleve të ndryshme të dezinfektimit të ajrit dhe ujit dhe ofruesit të zgjidhjeve të përgjithshme UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV).

Industria e bërjes së kartave UVLED CITS Printime plastike

1. Përdorni bojën UVLED Bojë UVLED si bojë për thithjen optike, sepse shumë karta duhet të mbulojnë shtresën e membranës, funksioni në vetvete është veçanërisht i rëndësishëm. Qendra ka kryesisht pikat e mëposhtme: 1. Ajo ka nevojë për temperaturë të lartë dhe presion të lartë për t'i rezistuar, dhe temperatura e lartë dhe presioni i lartë i shtypjes së shtresës nuk ndryshohen. 2. Ngjitja midis filmit plastik është e madhe, dhe. 3. Përveç treguesve të cilësisë së vetë bojës, ajo duhet të përputhet me gjatësinë e valës së dritës UVLED të printuar. 4. Mundohuni të zgjidhni ngjyrën e verdhë dhe të kuqe të madhësisë së nuancës. Boja e gjelbër. Përveç kësaj, kur përgatitet boja e veçantë me ngjyra, përpiquni të zgjidhni bojën me viskozitet të ulët dhe aktivitet të mirë. 2. Sistemi i kurimit optik UVLED Burimi i dritës UVLED është një sistem shërimi i gjelbër, miqësor ndaj mjedisit dhe që kursen energji. Ai jo vetëm që mund të zvogëlojë kostot për ndërmarrjet, por edhe të përmirësojë efikasitetin e punës në masën maksimale. Ekziston një fotokatalizator në bojën UVLED. Vetëm kur gjatësia e valës së katalizatorit të dritës kërkohet nga burimi optik përkatës, ai mund të ngurtësohet në një periudhë të shkurtër kohore. Në gjatësinë e valës prej 395 nm, katalizatori i dritës së bojës është më i lehtë për t'u thithur, kështu që makina e kurimit optik UVLED duhet të jetë 395 nm dhe shkalla e dritës është 16W/CM^2 ose më shumë. 3. Përdorni një version të veçantë printimi të versionit special të printimit të versionit të veçantë të printimit të ngjitësit UVLED. Nuk ka nevojë të mbrojë ngjitësin kur ndalet në gjysmë të rrugës. Versioni i vjetër mund të përdoret përsëri, dhe është shumë i përshtatshëm për transferimin e bojës UVLED. Mund të arrijë 2% e prizave nuk janë të humbura, 98% e pikave mund të dallohen. Duke marrë parasysh koston e printimit, për botimet e shkurtra me tufa më të vogla, teksti mund të përdoret siç duhet në versionin normal, por filmi është shumë i lehtë për t'u veshur. Kushtojini më shumë vëmendje kur printoni. 4. Mulberry dhe rreshtim për të siguruar metastazën optimale dhe reduktimin e pikave të bojrave UVLED. Është mirë të përdorni leckë gome me jastëk ajri, sepse ka rezistencë të mirë ndaj acidit dhe rezistencë ndaj vajit. Hidrofstika dhe makineritë e mira të transmetimit të bojës mund të sigurojnë që prizat të jenë minimale gjatë printimit, grafika e printimit është e qartë, sektori i profilit të lartë ka riprodhueshmëri të mirë, versioni i printimit është i vogël. 5.PVC (Polyvinyl Chloride) Fletë PVC dhe pjesë të tjera ndahen në sipërfaqe të lehta dhe nën dritë. Sipërfaqja e dritës është relativisht e sheshtë, dhe sipërfaqja nën dritë është relativisht e zënë. Zgjedhja e sipërfaqes së printimit është e rëndësishme. Mund të shmangë shumë probleme me cilësinë e printimit. Zakonisht, sipërfaqja nën dritë e PVC-së dhe pjesëve të tjera të fletëve përdoret si sipërfaqe printimi për t'u siguruar që ajo të mos tërheqë qime ose priza gjatë printimit të bojës. Përveç kësaj, presioni i presionit të printimit është rritur në mënyrë të përshtatshme me 0,02 0,05 mm. 6. Agjent pastrimi me ujë për larjen e makinave dhe leckë gome që përdoret në materialin ndihmës për printim gome UVLED. Produktet speciale janë më të mira për të përdorur versionin e pastër të lëngut, i cili është për rulat e bojës UVLED. Jeta e shërbimit dhe funksioni i pëlhurës së gomës UVLED dhe versionit të printimit UVLED janë veçanërisht të rëndësishme. Megjithëse kostoja do të jetë më e lartë, ajo mund të përdoret në mënyrë fleksibël sipas situatës aktuale. Sigurohuni që ruli i bojës të pastrohet një herë në javë; Pastrojeni pëlhurën e gomës me një agjent të posaçëm reagimi në momentin e mbylljes, i cili mund të sigurojë elasticitetin efektiv të leckës së gomës, por gjithashtu të sigurojë që ngjyra të jetë e qëndrueshme në ekuilibër kur rindizet dhe të shmangë dallimet e ngjyrave. Zhuhai TIANHUI Technology Development Co., Ltd. e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve të kurimit optik UVLED, makinerive të vogla për shërimin UV, burimeve të dritës me pika UVLED, burimeve të dritës së linjës UVLED, burimeve të dritës sipërfaqësore UVLED, ngurtësuesve optikë UVLED. Ndërmarrje gjithëpërfshirëse e teknologjisë së lartë. Merrni informacionin më të fundit të industrisë UVLED, ju lutemi shkoni në faqen zyrtare të Tianhui http:////

Industria e bërjes së kartave UVLED CITS Printime plastike 1

Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led

Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV

Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED

Autori: Tianhui- UV Led diode

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes

Autori: Tianhui- UV Led moduli

Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi

Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte Qendra Info Blog
Rruazat e dritës infra të kuqe 3528 përdoren kryesisht në industrinë e bukurisë dhe terapisë fizike
Rruazat e dritës infra të kuqe 3528 përdoren kryesisht në industrinë e bukurisë dhe terapisë fizike
Instrumenti i bukurisë maskë është gjithashtu mjaft i nxehtë në dy vitet e fundit. Ka dhjetëra rruaza llambash, dhe ka mijëra. Avantazhi është se mund të përdoret direkt në fytyrë dhe mund të përdoret edhe struktura mbrojtëse e syve. Mund të përdoret gjithashtu për të rrëshqitur dhe rrëshqitur telefonin tuaj celular. Disavantazhi është se ka disa maska, nuk ka modalitet të përbërë të dritës. Për shembull, e kuqja, portokallia dhe bluja janë tre drita të veçanta, dhe më pas fuqia është relativisht e ulët. Njëra është sepse ka më shumë lloje të karikimit dhe tjetra sepse dritat e mëdha të rreshtit ekspozohen në intervalin 15-20 cm dhe maska ​​ngjitet drejtpërdrejt me fytyrën në fytyrë. Nuk ka humbje energjie të shkaktuar nga distanca në mes, kështu që nuk duhet të jetë shumë e lartë. Maska në treg varion nga dhjetëra juanë në dhjetëra mijëra juanë, gjë që ka një lidhje të caktuar me numrin, modelin funksional dhe pozicionimin e markës së rruazave të llambave të tyre. 3528 Rruazat e dritës infra të kuqe përdoren kryesisht në industrinë e bukurisë dhe terapisë fizike, duke përfshirë instrumentet e përtëritjes së fotoneve, instrumentet e bukurisë së radiofrekuencës RF, instrumentet e terapisë së ftohtë me kompresë të nxehtë, matësat e syve të bukurisë, instrumentet e terapisë me dritë të kuqe dhe blu, llambat me rreshta të mëdhenj, maskat e fototerapisë, ndarje hapësinore për zbardhje, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe Rripa terapie me rreze infra të kuqe, shtroja me terapi infra të kuqe me dritë të kuqe, dyshekë me terapi infra të kuqe me dritë të kuqe, dyshekë joga me terapi infra të kuqe me dritë të kuqe, dritë e kuqe në qafë lumenj infra të kuqe, gjunjë me dritë të kuqe, etj. Prodhuesit e Zhuhai janë të specializuar në prodhimin e 3528 rruaza llambash me dritë infra të kuqe. Klientët e rinj dhe të vjetër që kanë nevojë mund të vijnë për të pyetur ose kontaktuar stafin tonë zyrtar të shërbimit të klientit. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
0603 Patch LED Drita e Kuqe Bateria Ekrani Harta e Fuqisë së Baterisë
0603 Patch LED Drita e Kuqe Bateria Ekrani Harta e Fuqisë së Baterisë
Përdorni tre drita të kuqe LED të madhësisë së paketimit 0603 për të shfaqur fuqinë, përdorni qarkun e kontrollit të dizajnit të çipit të krahasuesit me katër llogaritje LM339, kontrolloni ekranin e theksuar LED me tre segmente, mund të përdoret si një varg 2-5 bateri litium/nikel-hidrid bateri/bateri të ndryshme/bateri të ndryshme Shfaqet sasia e energjisë elektrike. Kontrolli inteligjent elektronik i ndërprerësit dhe fikja e qarkut. Kur rryma nuk shfaq fuqinë, nuk konsumon energji, gatishmëria nuk konsumon energji dhe ruajtja e energjisë dhe mbrojtja e mjedisit. Fuqia e baterisë është e qartë me një shikim me një çelës me prekje të lehtë. E qëndrueshme. Aplikim i thjeshtë: Nuk ka nevojë të kontrolloni mikrokompjuterin me një çip të vetëm, pa program djegieje. Është i përshtatshëm për dizajnimin e dizajnit të qarkut të statusit të energjisë elektrike të paketave të ndryshme të baterive. I përshtatshëm për entuziastët elektronikë DIY/ekrani i baterisë elektrike/mund të ndihmojë gjithashtu dizajnimin e aplikacionit Batai. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Mirëmbajtja] Mirëmbajtja e Sistemit Kurues UVLED
[Mirëmbajtja] Mirëmbajtja e Sistemit Kurues UVLED
Sistemi i kurimit UVLED ka një jetë të gjatë se llambat me merkur, por ka ende një jetëgjatësi të caktuar. Jetëgjatësia e makinës së kurimit UVLED dhe materialet e pajisjes janë të lidhura me kohën e përdorimit. Marrim produktin e Zhuhai Zhuhai Tianhua Electronic Co., si shembull për të folur shkurtimisht për mirëmbajtjen e makinerive të kurimit UVLED. 1 > Sigurohuni që ambienti i punës të jetë i pastër dhe i rregullt, përshtatja e temperaturës dhe lagështisë të përdoret për të parandaluar lagështinë dhe rrjedhjen e pajisjeve. 2 > Fshini pluhurin sipërfaqësor në sipërfaqe për të parandaluar brendësinë e pajisjes UVLED. 3 > Mbani pajisjet në ajër dhe prizën e qetë, parandaloni emetimet e nxehtësisë gjatë punës, shkaktoni dëmtimin e pajisjeve. 4 > Kontrolloni burimin e dritës së burimit të dritës çdo ditë dhe konfirmoni nëse rruazat e llambës nuk shkëlqejnë. Nëse ngjyra e dritës së rruazave të lehta janë jonormale. Nëse ekziston situata e mësipërme, zëvendësoni rruazat e llambës në kohë. 5 > Matja e rregullt e matjes së fuqisë së dritës së njehsorit të fuqisë së dritës është jonormale. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Dështimi] Defektet e zakonshme dhe metodat e trajtimit të pajisjeve të kurimit UVLED
[Dështimi] Defektet e zakonshme dhe metodat e trajtimit të pajisjeve të kurimit UVLED
Pajisja e kurimit UVLED është përdorur në shumë industri. Këtu përdorim pajisjen e Zhuhai Zhuhai Tianhua Electronic Co., si shembull për të analizuar defektet dhe zgjidhjet më të zakonshme të këtyre pajisjeve në jetën e përditshme. 1. Vendos alarmin. Për të siguruar që puna të jetë normale, pajisja e kurimit UVLED do të zbulojë sensorin brenda burimit të dritës kur niset. Nëse nuk zbulohet, kontrolloni nëse kablloja e lidhur është e ekspozuar mirë. Nëse nuk ka problem, zëvendësoni sensorin brenda burimit të dritës. Marrje. 2. Temperatura e burimit të dritës është ngritur anormalisht. Për shkak të nxehtësisë së madhe të burimit të dritës, në përgjithësi përdoren dy mënyrat e shpërndarjes së nxehtësisë dhe ftohjes së ujit me ventilatorë dhe ftohjes me ujë. Nëse bëhet fjalë për ftohje me ventilator, kontrolloni nëse secili ventilator funksionon normalisht. Duhet të kontrolloni nëse lavamani brenda burimit të dritës është i bllokuar. 3. Efekti i rrezatimit nuk është i kënaqshëm. Së pari, përdorni distancën e inspektimit nëse distanca e rrezatimit është normale, nëse dritat e ndryshme UVLED të burimit të dritës mund të ndizen dhe nëse ka një fenomen jonormal të emetimit të dritës. Sigurisht, disa defekte, të tilla si pamundësia për të drejtuar makinën, ekrani me prekje nuk përgjigjet, etj. Këto kërkojnë personelin profesional dhe teknik të prodhuesit për t'i zgjidhur. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
nuk ka të dhëna
një nga furnizuesit më profesionistë UV LED në Kinë
Na kontaktoni

+86-0756-6986060

@Thuvled.com.

 +86 13018495990

@Thuvled.com.

+86-0756-86743190


Mund të gjesh.  Ne këtu.
Nr 2207B, Ndërtesa Vanke Yingxin, Rruga Shihua West Nr. 66, rrethi Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, Kinë 
E drejta e autorit © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Harta e faqes
bisedë në internet