Shërbimet ODM/OEM të moduleve të ndryshme të dezinfektimit të ajrit dhe ujit dhe ofruesit të zgjidhjeve të përgjithshme UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV).

[Fabrika Botanike] Aplikimi UVLED në fabrikat e bimëve

Sipas Liu Wenke i Institutit Kërkimor të Mjedisit Bujqësor dhe Zhvillimit të Qëndrueshëm të Akademisë Kineze të Shkencave Bujqësore, akumulimi i substancave vetëtoksike në kultivimin pa tokë me fund të mbyllur, ndërsa drita ultravjollcë degradimi katalitik i sekrecioneve të rrënjës dhe degradimi i lëvozhgës së orizit në solucionin ushqimor të produkteve të solucionit ushqyes, drita diellore përmban vetëm 3% të dritës ultravjollcë dhe materiale mbuluese të objekteve si filtrimi i xhamit me më shumë se 60%, dhe nuk mund të aplikohet në objekte; fotot e vejave me temperaturë të ulët të perimeve në anti-sezonin e perimeve e bëjnë atë stabilitet të ulët dhe të dobët, dhe nuk mund të plotësojë kërkesën për prodhim të fabrikës së perimeve të objektit. Vendet në mbarë botën po studiojnë në mënyrë aktive fizibilitetin e përdorimit të UVLED si një burim drite trajnimi në grup. Për sa i përket dritës njëngjyrëshe në kultivimin e fidanëve, hulumtimi ka zbuluar se drita e kuqe UVLED mund të nxisë rritjen e fidanëve në grupet e orkideve, por përmbajtja e klorofilit, kërcelli dhe rrënjët janë pak më të ulëta se llamba fluoreshente sesa llambat fluoreshente. Ndryshoni cilësinë e dritës duke përdorur UVLED për të plotësuar dritën e kuqe njëngjyrëshe ose dritën e kuqe të largët, dhe më pas kontrolloni gjatësinë dhe rritjen e grupeve të patates për të kultivuar fidanë. Studimet besojnë se shtrirja e tepërt e kërcellit të skuqur në dritën e kuqe UVLED dhe grupi i krizantemës bën që kërcelli dhe shtyllat të jenë të brishta dhe tregues të tjerë të rëndësishëm gjithashtu janë ulur. Në përgjithësi, ajo nuk është e favorshme për rritjen dhe zhvillimin normal të bimës. Arsyeja kryesore është se drita e kuqe njëngjyrëshe ka çuar në shpërndarjen e pabalancuar të energjisë së dritës në dispozicion në sistem, e cila pengon rritjen e kërcellit. Studimet kanë zbuluar se i gjithë kultivimi i grupeve gjenomike të rrushit të grupeve të rrushit nën procesin e dritës së kuqe të pastër UVLED është dukshëm më i gjatë se trajtimi me llambë fluoreshente, por përmbajtja e klorofilit dhe numri i poreve të gjetheve bazohen në njëngjyrëshe Blu-ray UVLED, e kuqe e kuqe. , e kuqe e kuqe, e kuqe e kuqe, e kuqe e kuqe, e kuqe e kuqe, e kuqe e kuqe, e kuqe e kuqe, e kuqe e kuqe, e kuqe e kuqe, e kuqe e kuqe, e kuqe, e kuqe, e kuqe, e kuqe UVLED. Përpunimi i lehtë UVLED është më i ulëti. Kjo tregon se lartësia e bimës lidhet drejtpërdrejt me raportin e rrënjëve. Drita e kuqe e gjatësisë së valës së gjatë është e nevojshme për formimin e rrënjës së rrushit. Përshkrimi i informacionit të detajuar Mirë se vini të identifikoheni.

[Fabrika Botanike] Aplikimi UVLED në fabrikat e bimëve 1

Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led

Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV

Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED

Autori: Tianhui- UV Led diode

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes

Autori: Tianhui- UV Led moduli

Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi

Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte Qendra Info Blog
Zhvillimi i UV UV nën Epidemi
Zhvillimi i UV UV nën Epidemi
Infeksionet e lidhura me shëndetin dhe ato të shkaktuara nga uji i kushtojnë botës miliarda dollarë në vit dhe mijëra jetë në vit. Një hap i rëndësishëm parandalues ​​është sterilizimi, i cili mund të realizohet duke përdorur metoda të ndryshme, duke përfshirë rrezatimin e dritës ultravjollcë (UV). Meqenëse procedurat e duhura të sterilizimit mund të ndalojnë transmetimin e sëmundjeve infektive, kjo kërkesë është bërë më urgjente për shkak të epidemisë së koronavirusit në mbarë botën. Krahasuar me burimet e dritës gjysmëpërçuese, burimet aktuale si llambat e merkurit janë të mëdha, të rrezikshme dhe kanë më pak mundësi aplikimi. Çfarë? Janë LED UV ? UV-LED janë LED që prodhojnë rreze UV ​​me gjatësi vale 400 nm ose më pak. Ato ndahen në LED të thellë ultravjollcë (DUV-LED), të cilat kanë një gjatësi vale emetimi prej rreth 200-3 2 0 nm dhe diodat që lëshojnë dritë afër ultravjollcë (NUV-LED), të cilat kanë një gjatësi vale emetimi rreth 3 2 0-400 nm. UV-LED-të janë kandidatë premtues për disa aplikime, duke përfshirë zëvendësimin e llambave UV, burimet e dritës fluoreshente për ekranet dhe ndriçimin, burimet e mira të ndriçimit për mikroskopët dhe pajisjet e ekspozimit, burime drite për ngacmim kimik 4 përdoret në bioteknologji, mjekësi dhe shërimin e rrëshirës, ​​burime drite ngacmuese për spektroskopi të përdorura në identifikimin e kartëmonedhave, çipat e ADN-së dhe monitorimin e mjedisit, dhe burimet sanitare të dritës për dezinfektim dhe sterilizim. Krijimi i LED-ve UV Edhe në një epidemi të vazhdueshme, dezinfektimi i fomites është një praktikë thelbësore e shëndetit publik në ndalimin e transmetimit të shumë sëmundjeve infektive. Padyshim që ka interes për krijimin e teknologjisë që do të lejonte dezinfektim të rregullt dhe me shpejtësi të lartë, veçanërisht në ambientet publike shumë të vizituara, duke pasur parasysh njohuritë e fundit për rolin e kontaktit të ngushtë dhe turmën e brendshme në transmetimin e virusit. Pavarësisht efektivitetit të tyre, kimikatet aktive në dezinfektuesit kimikë tradicionalë në mjediset klinike dhe laboratorike paraqesin rreziqe klimatike, shëndetit publik dhe infrastrukturës që e bëjnë të vështirë vendosjen e tyre të gjerë. Për më tepër, efektiviteti i dezinfektuesve kimikë mund të ndryshojë në varësi të përdoruesit dhe se sa me kujdes ndjekin procedurat e pastrimit të përsëritur. Si një alternativë, rrezatimi ultravjollcë (UV) është përdorur gjerësisht për të çaktivizuar shumë mikroorganizma, duke përfshirë viruset. Drita ultravjollcë mund të automatizohet për të prodhuar një dozë germicide të përsëritshme. Prezantimi i Uv udhëheq jep të njëjtin nivel dekontaminimi si llambat tradicionale të merkurit, por me disa avantazhe, duke përfshirë thjeshtësinë e rinovimit në një shumëllojshmëri burimesh të zakonshme drite sipër, me aftësi të zgjeruara dezinfektimi. Efektiviteti i UV për pastrim tregohet nga mënyra e drejtpërdrejtë e funksionimit. Ndërsa bazat fqinje të timinës (ose bazat e uracilit në rastin e ARN) vuajnë nga dimerizimi, i cili prish strukturën e sekuencave nukleotide dhe krijon "blloqe rrugësh" në replikimin e gjenomit, bazat e nukleotideve ngjitur në ADN dhe ARN thithin në mënyrë unike fotonet UV Studiuesit demonstruan efektivitetin antiviral të a Uv duke inaktivizuar dy viruse: Koronavirusin njerëzor sezonal 229E (hCoV-229E) dhe virusin e imunitetit të tipit 1 (HIV-1). Studiuesit demonstrojnë reduktime të konsiderueshme në replikimin viral brenda sekondave pas ekspozimit UV-LED duke simuluar raste të zakonshme mjedisore të shpërndarjes së virusit (p.sh., teshtitja, kolla, pikat e gjakut) duke përdorur qasjet e shpërndarjes së pikave. Hulumtimi ynë kontribuon në tërësinë e njohurive për përdorimin e UV-LED për të dezinfektuar vendet publike me kontakt të lartë. UV-LED-të përfaqësojnë një shtresë shtesë, shumë efektive të mbrojtjes kundër përhapjes së patogjenit, sepse ato janë të lira dhe të thjeshta për t'u instaluar në një sërë pajisjesh ndriçimi ekzistues, veçanërisht gjatë një pandemie të vazhdueshme të infeksioneve të frymëmarrjes. Kërkesat për UV-LED Nëntë LED 275 nm në një grup 3 3 dhe njëzet LED 380 nm në një grup 4 5 përbëheshin nga dy grupet e LED-ve UV që u furnizuan. Distanca midis LED-ve dhe kampionit të ekspozuar ishte rreth 5 cm, dhe prodhimi i dritës UV nga çdo grup varionte nga 0,4 në 0,6 mW/cm2. Kohëzgjatja më e lartë e rrezatimit ishte 30 sekonda, dhe grupet e kombinuara furnizuan një dozë totale për mostrat radioaktive që varionin nga 8 mJ/cm2 deri në 20 mJ/cm2. E gjithë zona e ndriçuar e pajisjes ishte rreth 10 cm me 20 cm, ose 200 cm2, dukshëm më e madhe se kampioni i rrezatuar dhe mori një dozë totale akuiferi prej 1.6 J deri në 4 J. Rezultatet e Kërkimit për Zhvillimin e UV LED nën Epidemi Uv u treguan në këto studime të jenë efektive në çaktivizimin e baktereve rezistente ndaj UV-së, HIV-1 dhe Coronavirus human 229E. Në rastin e koronavirusit njerëzor, ne pamë një reduktim të replikimit viral deri në 5.8-Log. Meqenëse dëmtimi i ARN-së është mekanizmi specifik i fshirjes nga rrezatimi UV dhe se si-229E është një virus ARN, studiuesit parashikojnë një reduktim të ngjashëm të infektivitetit pas ekspozimit ndaj UV. Megjithatë, ata nuk vlerësuan drejtpërdrejt nëse ky reduktim në replikimin e hCoV-229E korrespondon me një reduktim të ngjashëm të infektivitetit. Studiuesit paralajmërojnë se rezultatet tona mund të aplikohen drejtpërdrejt për të vlerësuar efikasitetin në dezinfektimin e viruseve pa mbështjellës, sepse ato janë zakonisht më elastike ndaj UV-së sesa viruset e mbështjella. Në këtë studim, hetimet tregojnë se modelet tona të zgjedhura të virusit ishin të gjithë viruse të mbështjellë, të zgjedhur për të vlerësuar çdo ndryshim të mundshëm në pranueshmërinë ndaj UV-së për shkak të gjatësisë së gjenomit viral. Inaktivizimi i B. Sporet e pumilus, të cilat janë të njohura për posedimin e një niveli të lartë të rezistencës ndaj rrezeve ultraviolet, u demonstruan në provat tona. Studiuesit thonë se kjo mund të jetë prova e parë që viruset pa mbështjellje mund të çaktivizohen nga rrezet UV. Është propozuar të përdoret B. spore pumilus si një bazë për testimin e inaktivizimit të rotavirusit njerëzor jo të mbështjellë nga rrezatimi UV. https://www.tianhui-led.com/uv-led-diode.html Nga mund ta blini LED-in tuaj UV? Me një prodhim të plotë, cilësi dhe besueshmëri të qëndrueshme dhe kosto të përballueshme, Tianhui Electronics ka punuar në Zgjidhje UV LED Tregu. UV L prodhuesit ed vijnë në gjatësi vale UVA, UVB dhe UVC. Bazuar në aplikime të ndryshme UV, lloje të shumta të Uv udhëheq janë në dispozicion, si p.sh UV LED kurthe mushkonjash, UV LED shishe sterilizimi dhe të montuara në automjet UV LED pastruesit e ajrit. Sot Zgjidhje UV LED përdoret për çrrënjosjen e patogjenëve në ajër dhe pastrimin fotokatalitik në automobila UV LED pastruesit e ajrit. Me teknologjinë më të fundit të sterilizimit UVC LED, e cila është jo toksike dhe pa merkur, pa rrezatim apo erë, shkalla e sterilizimit UV për filxhanët dezinfektues UVC LED termikisht mund të arrijë deri në 99%. Kur përdoret në një UV LED kurth mushkonjash, UV LED me daljen maksimale optike mund të tërheqë në mënyrë efikase mushkonjat në një zonë më të madhe. Ata gjithashtu prodhojnë CO2 përmes një reaksioni fotokatalitik me TiO2 të veshur në anën e brendshme të çatisë së sipërme.
Rruazat e dritës infra të kuqe 3528 përdoren kryesisht në industrinë e bukurisë dhe terapisë fizike
Rruazat e dritës infra të kuqe 3528 përdoren kryesisht në industrinë e bukurisë dhe terapisë fizike
Instrumenti i bukurisë maskë është gjithashtu mjaft i nxehtë në dy vitet e fundit. Ka dhjetëra rruaza llambash, dhe ka mijëra. Avantazhi është se mund të përdoret direkt në fytyrë dhe mund të përdoret edhe struktura mbrojtëse e syve. Mund të përdoret gjithashtu për të rrëshqitur dhe rrëshqitur telefonin tuaj celular. Disavantazhi është se ka disa maska, nuk ka modalitet të përbërë të dritës. Për shembull, e kuqja, portokallia dhe bluja janë tre drita të veçanta, dhe më pas fuqia është relativisht e ulët. Njëra është sepse ka më shumë lloje të karikimit dhe tjetra sepse dritat e mëdha të rreshtit ekspozohen në intervalin 15-20 cm dhe maska ​​ngjitet drejtpërdrejt me fytyrën në fytyrë. Nuk ka humbje energjie të shkaktuar nga distanca në mes, kështu që nuk duhet të jetë shumë e lartë. Maska në treg varion nga dhjetëra juanë në dhjetëra mijëra juanë, gjë që ka një lidhje të caktuar me numrin, modelin funksional dhe pozicionimin e markës së rruazave të llambave të tyre. 3528 Rruazat e dritës infra të kuqe përdoren kryesisht në industrinë e bukurisë dhe terapisë fizike, duke përfshirë instrumentet e përtëritjes së fotoneve, instrumentet e bukurisë së radiofrekuencës RF, instrumentet e terapisë së ftohtë me kompresë të nxehtë, matësat e syve të bukurisë, instrumentet e terapisë me dritë të kuqe dhe blu, llambat me rreshta të mëdhenj, maskat e fototerapisë, ndarje hapësinore për zbardhje, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe Rripa terapie me rreze infra të kuqe, shtroja me terapi infra të kuqe me dritë të kuqe, dyshekë me terapi infra të kuqe me dritë të kuqe, dyshekë joga me terapi infra të kuqe me dritë të kuqe, dritë e kuqe në qafë lumenj infra të kuqe, gjunjë me dritë të kuqe, etj. Prodhuesit e Zhuhai janë të specializuar në prodhimin e 3528 rruaza llambash me dritë infra të kuqe. Klientët e rinj dhe të vjetër që kanë nevojë mund të vijnë për të pyetur ose kontaktuar stafin tonë zyrtar të shërbimit të klientit. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
0603 Patch LED Drita e Kuqe Bateria Ekrani Harta e Fuqisë së Baterisë
0603 Patch LED Drita e Kuqe Bateria Ekrani Harta e Fuqisë së Baterisë
Përdorni tre drita të kuqe LED të madhësisë së paketimit 0603 për të shfaqur fuqinë, përdorni qarkun e kontrollit të dizajnit të çipit të krahasuesit me katër llogaritje LM339, kontrolloni ekranin e theksuar LED me tre segmente, mund të përdoret si një varg 2-5 bateri litium/nikel-hidrid bateri/bateri të ndryshme/bateri të ndryshme Shfaqet sasia e energjisë elektrike. Kontrolli inteligjent elektronik i ndërprerësit dhe fikja e qarkut. Kur rryma nuk shfaq fuqinë, nuk konsumon energji, gatishmëria nuk konsumon energji dhe ruajtja e energjisë dhe mbrojtja e mjedisit. Fuqia e baterisë është e qartë me një shikim me një çelës me prekje të lehtë. E qëndrueshme. Aplikim i thjeshtë: Nuk ka nevojë të kontrolloni mikrokompjuterin me një çip të vetëm, pa program djegieje. Është i përshtatshëm për dizajnimin e dizajnit të qarkut të statusit të energjisë elektrike të paketave të ndryshme të baterive. I përshtatshëm për entuziastët elektronikë DIY/ekrani i baterisë elektrike/mund të ndihmojë gjithashtu dizajnimin e aplikacionit Batai. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
nuk ka të dhëna
një nga furnizuesit më profesionistë UV LED në Kinë
Na kontaktoni

+86-0756-6986060

@Thuvled.com.

 +86 13018495990

@Thuvled.com.

+86-0756-86743190


Mund të gjesh.  Ne këtu.
Nr 2207B, Ndërtesa Vanke Yingxin, Rruga Shihua West Nr. 66, rrethi Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, Kinë 
E drejta e autorit © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Harta e faqes
bisedë në internet