loading

Tianhui- salah sahiji produsén chip LED UV ngarah sareng panyadia nyayogikeun jasa chip dipimpin ODM / OEM UV.

Tianhui Uv Module Led / 1
Tianhui Uv Module Led / 2
Tianhui Uv Module Led / 3
Tianhui Uv Module Led / 4
Tianhui Uv Module Led / 5
Tianhui Uv Module Led / 1
Tianhui Uv Module Led / 2
Tianhui Uv Module Led / 3
Tianhui Uv Module Led / 4
Tianhui Uv Module Led / 5

Tianhui Uv Module Led /

panalungtikan

Kauntungan Perkara


· Unggal modul Tianhui uv dipingpin ngalaman analisis desain struktural vigorous kayaning test windproofness nyadiakeun kinerja beredar sapanjang siklus hirup na.


· Produk bisa nahan struktur na. Téknologi spring-back anu unik mastikeun yén éta tetep langkung ti 95% tina ketebalanna dina waktosna.


· Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. nawarkeun kantor rojongan jualan nasional.


Tianhui Uv Module Led / 6
Tianhui Uv Module Led / 7
Tianhui Uv Module Led / 8
Tianhui Uv Module Led / 9
Tianhui Uv Module Led / 10


Fikir Perusahana


· Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. nempatan posisi rélatif nguntungkeun dina ranking komprehensif ngeunaan kamampuhan dina manufaktur uv dipingpin modul, bareng jeung reputasi alus.


· Butuh investasi hébat dina téhnologi pikeun Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. Pikeun nguatkeun kualitas. Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. susunan tungtutan tinggi dina téhnologi jeung kualitas uv dipingpin modul.


· Ngaliwatan desain unggul, rékayasa, jeung téhnologi, kami nyadiakeun konsumén urang jeung modul custom uv dipingpin inovatif nu mantuan aranjeunna ngawangun nilai na volume merek maranéhanana. Pék di online!


Detalan Produkt


Ngolah modul uv dipingpin dilumangsungkeun ku téhnologi paling canggih di industri pikeun mastikeun yén rinci handap anu hadé.



Aplikasi Produksa


modul uv dipingpin Tianhui urang bisa dilarapkeun ka widang béda jeung adegan, nu nyandak urang papanggih sarat béda.


Tianhui insists on nyadiakeun konsumén jeung solusi komprehensif dumasar kana kaperluan maranéhanana sabenerna, ku kituna pikeun mantuan aranjeunna ngahontal kasuksésan jangka panjang.



Baringan Proba


Dibandingkeun sareng produk anu sami, modul dipimpin uv perusahaan urang gaduh fitur anu luar biasa di handap ieu.



Pangangatan Persalah


Pausahaan urang nempel pentingna hébat kana inovasi téhnologis. Sarta tim panalungtikan ilmiah kualitas luhur diwangun pikeun nyadiakeun rojongan teknis kuat pikeun pabrik produk kualitas.


Perusahaan kami parantos ngadegkeun sareng ningkatkeun sistem manajemén jasa anu kawilang lengkep. Ladenan hiji-eureun profésional anu disayogikeun ku kami kalebet konsultasi produk, jasa téknis sareng jasa saatos penjualan.


Dina sumanget perusahaan tina 'ngahiji, kerja keras, milarian bebeneran sareng inovatif', perusahaan kami terus-terusan nampi terobosan diri dina jalur pangembangan anyar. Kami narékahan pikeun ngahontal tujuan janten di payuneun industri.


Tianhui, diadegkeun dina geus dimekarkeun pikeun taun. Ayeuna, urang gaduh sistem manajemén kualitas anu lengkep sareng ilmiah.


Produk tina Tianhui boga kaunggulan fungsi lengkep, téknik tinggi jeung nilai ditambahkeun badag, ambéh maranéhanana bisa dijual ogé di pasar domestik jeung luar nagri.


Taros Kami
Kami badé nampi desain sareng ideu sareng tiasa ka kalepan syarat khusus. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga kunjungan website atanapi kontak langsung kami kalayan patarosan atanapi pertanyaan.
euweuh data
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

my@thuvled.com   

+86 13018495990      

my@thuvled.com

+86-760-86743190


Sadérék bisa mendaka  Urang dieu
2207F Gedong Internasional Yingxin, No.66 Shihua West Road, Jida, Distrik Xiangzhou, Kota Zhuhai, Guangdong, Cina
Hak Cipta ©  珠海是天辉电子有限公司 www.tianhui-led.com | Peta situs
detect