jasa ODM / OEM rupa modul disinfection hawa jeung cai sarta sakabéh panyadia solusi UV LED(UVA.UVB.UVC.UVV).

Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 1
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 2
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 3
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 4
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 5
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 6
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 7
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 1
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 2
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 3
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 4
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 5
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 6
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 7

Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui

panalungtikan

Rincian produk tina modul uvc pikeun botol



Penjelasan Produkt


Ieu diperlukeun pikeun Tianhui robah jeung fashions mendesain modul uvc keur botol. Urang nyadiakeun cek kualitas stringent produk urang saméméh pangiriman. Sipat komprehensif ngajadikeun eta bisa dipaké dina aplikasi lega.

Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 8
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 9
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 10
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 11
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 12
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 13
Modul Uvc pikeun Botol pikeun - Tianhui 14

UV-C LED Ngalir Cai Sterilization Module

TH-UVC-SW01

Pengetap

TH-UVC-SW01 mangrupakeun modul disinfection cai ngalir UVC LED (Faucet) dilarapkeun pikeun outlet cai dispenser cai komérsial kalawan pangaruh luminous diri.

Kisaran gelomban sumber UVC LED na ngagaduhan pangaruh sterilisasi anu saé sareng éfisin .. The chamber internal dirancang ku reflectivity UVC tinggi pikeun ngaronjatkeun utilization tina lampu UV jeung ningkatkeun éfék sterilization.

Dina raraga pikeun mastikeun kasalametan cai nginum, aya desain konstruksi husus modul UVC ieu nu bisa nyegah sepuh plastik dina extent maksimum dimana bagian kontak langsung jeung cai.

Feutur

• Standar rujukan: QB/T 4827-
2015

• UVC LED (270-280 nm)

Pamung
- Diwangun-di LED katingali cocog sareng cangkang transparan pikeun ningkatkeun kasadaran pangguna.

• Sadérék deui
- Patuh sareng RoHS sareng Jangkauan

Aplikan

• Cai Komersil

• Mesin Inu

• Dina nyucikeun Cai Dapur

• Mesin Bar Tea
Barak
Spesifikan
Catéta
Nom
TH-UVC-SW01

Konektor Inlet Cai
G1 / 2 Lean
Voltage rateh
DC 12V
Kakuatan Radiant UVC
≥90mW

UVC UVC
270 ~ 280 nm

Lajos Sterilizasi
≥99.9 (Escherichia Coli)
Dina 2L / MIN
Input Ayar
340Ma

Kakuatan input
4W

Tingkat Waterproof of Outer Shell
IP60

Lakan Cai
≤0.2MPa
Modul anu teu konsya
Cables
UL2464#24AWG-2C

Konektor
Customizasin
Maseu
LED
10,000-25,000 jams
Numutkeun modél LED
Insulasi sareng Résistansi Tegangan
DC500 V, 1 mnt @ 10mA, arus bocor


Φ50 (Diameter) *79 (Rakanan Kamara)
Karuna
200 ± 5g

Tawa Lara Cai Pagah
1.0 ~ 2.5 L / min
Pangaruh sterilisasi bakal turun nalika laju aliran cai ngaleuwihan 2L/MIN.
Sukuri Cai
4℃-45℃
Sukuri Panima
-40℃-85℃
áâ´æ Kemaran àα&å • Toleransi pangukuran panjang gelombang puncak (λp) nyaéta ± 3nm. ã• Kasabaran pangukuran fluks radian (Φe) nyaéta ± 10%. ä• The kasabaran pangukuran tegangan maju (Vf) nyaeta ± 3%. ¦•ç¸¢©¤°δ÷éêè εηðë½¼¾>…íî&ieth;¡ì¿ïλ«“<¯—µ·μ –¬ñνóôòωªºøõö¶‰φπ±£"»→”®˚’§­¹²³ßθþ×úûù¨üý¥ÿ‍‌"&<> ¡¢ Pangangatan Perusahan £¤¥¦ • Di sagigireun ngajual ogé di pasar domestik, parusahaan urang ogé ékspor aranjeunna ka Asia Tenggara, Éropa jeung Amérika Serikat jeung nagara jeung wewengkon séjén. § • Tianhui ngagaduhan tim profésional pikeun RD produk, pamariksaan kualitas sareng jasa konsultasi, anu nyayogikeun janten anu kuat pikeun pamekaran terus-terusan. ¨ • Tianhui lokasina di hiji tempat kalawan genah lalulintas, nu kondusif pikeun duanana leutik tur badag beuli. © • Tianhui nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa layanan lumrah dumasar kana prinsip 'nyieun layanan pangalusna'. ª • Tianhui, diwangun dina geus kalibet dina industri pikeun taun. Dina kapamimpinan tina hikmah pangadeg urang, sadaya anggota geus datangna sagala cara, sarta akumulasi pangalaman euyeub. Éta nempatkeun dasar pikeun prestasi urang ayeuna. « Tianhui nyadiakeun produk unggulan kalawan harga nguntungkeun di balik pikeun konsumén anyar jeung heubeul. Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun! ¬­
Contact Us
We welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Anjeun hoyong
euweuh data
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

abdi@thuvled.com

 +86 13018495990

abdi@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sadérék bisa mendaka  Urang dieu
No 2207B, Gedong Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Road, Xiangzhou District, Zhuhai, Guangdong, Cina 
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Peta situs
obrolan online