loading

Tianhui- salah sahiji produsén chip LED UV ngarah sareng panyadia nyayogikeun jasa chip dipimpin ODM / OEM UV.

Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 1
Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 2
Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 3
Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 4
Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 5
Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 6
Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 7
Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 8
Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 1
Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 2
Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 3
Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 4
Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 5
Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 6
Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 7
Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 8

Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company

UV Wavelength:
360~410nm
Input:
1A
Tempat Asal:
Guangdong, Cia
Prak:
Seoul Viosys, SVC
MOQ:
10
panalungtikan

Detlan produk uv ml8511 1


Pengalaman Produki

Tianhui uv ml8511 1 dijieun ngagunakeun bahan baku optimum nu meuli ti ngical paralatan Certified jeung dipercaya di industri. Produk parantos diuji pikeun kinerja anu saé sareng daya tahan. Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. boga tanaga panalungtikan ilmiah profésional sarta set pinuh pakakas.

Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 9

Pengetap

Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 10

séri LED UV kakuatan tinggi dirancang pikeun operasi ayeuna tinggi jeung aplikasi kaluaran kakuatan tinggi. Ieu incorporates kaayaan tina desain SMD seni tur bahan tahan termal low. CA3535 mangrupikeun sumber cahaya UV anu idéal pikeun ngarawat, nyitak, sareng ngadeteksi aplikasi 

Aplikan

Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 11
Tap Kuring dentals UV
Pansikisi Kajajat Deteksi Leak Miti  Fotografi Fluorescense

Parameter

Barak

Spesifikan

Modél

CUN (x) GF1A Series

Téntage rateh

3.5~3.7V

fluks radiasi UV

1.4~1.7W

Panjang gelombang UV

360 ~ 370 nm

380~390nm

390~400nm

400~410nm

Input

1A

Kakuatan input

3.5~3.7W

Suhu gawé

-10℃-85℃

Suhu neundeun

-40℃-100℃

Kemaran

• Panjang gelombang puncak( λ p) Toléransi pangukuran nyaéta ± 3nm.

• Fluks radiasi( Φ e) Kasabaran pangukuran ± 10%.

• The kasabaran pangukuran tegangan maju (VF) nyaeta ± 3%.

Uv Ml8511 1 Seoul Viosys 1A Tianhui Brand Company 12

Parentah Peringatan Pikeun Paké

1. Pikeun ngahindarkeun buruk énergi, jaga kaca hareup beresih.

2. Disarankeun teu boga objék blocking lampu saméméh modul, nu bakal mangaruhan pangaruh sterilization.

3. Punten nganggo tegangan input anu leres pikeun nyetir modul ieu, upami henteu modul bakal ruksak.

4. liang outlet modul geus ngeusi lem, nu bisa nyegah leakage cai, tapi teu

Dianjurkeun yén lem tina liang outlet modul langsung ngahubungan cai nginum.

5. Ulah nyambungkeun kutub positif jeung negatif modul sabalikna, disebutkeun modul nu bisa ruksak

6. Kasalametan manusa

Paparan sinar ultraviolét bisa ngabalukarkeun karuksakan kana panon manusa. Entong ningali sinar ultraviolét sacara langsung atanapi henteu langsung.

Upami paparan sinar ultraviolét teu tiasa dihindari, alat pelindung anu cocog sapertos kacasoca sareng pakean kedahna

dipaké pikeun ngajaga awak. Gantelkeun labél peringatan di handap ieu kana produk / sistem 


Pangangatan Perusahan

• Tianhui urang UV LED Module, UV LED System, UV LED dioda dijual ogé di pasar domestik jeung maranéhna ogé diékspor ka Asia Tenggara, Asia Tengah, Éropa, jeung Amérika ogé nagara jeung wewengkon séjén. Éta ogé dipikawanoh di pasar domestik jeung luar nagri.
• Pausahaan kami ayana dina posisi geografis punjul. Sarta kami ngarasakeun sumberdaya loba pisan jeung transportasi merenah. Éta lingkungan géografis alam sareng manusa anu saé.
• Dina hadir, Tianhui boga hiji tim gawé unggulan anu pragmatis, inovatif, ketat tur getol. Hiji-hijina bab anu mulya ditulis dumasar kana hikmah sareng kamampuan anggota tim urang.
Hoyong terang rinci sareng cutatan tina sababaraha modul LED UV, Sistem LED UV, Dioda LED UV? Mangga ngahubungan Tianhui.

Taros Kami
Kami badé nampi desain sareng ideu sareng tiasa ka kalepan syarat khusus. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga kunjungan website atanapi kontak langsung kami kalayan patarosan atanapi pertanyaan.
euweuh data
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

my@thuvled.com   

+86 13018495990      

my@thuvled.com

+86-760-86743190


Sadérék bisa mendaka  Urang dieu
2207F Gedong Internasional Yingxin, No.66 Shihua West Road, Jida, Distrik Xiangzhou, Kota Zhuhai, Guangdong, Cina
Hak Cipta ©  珠海是天辉电子有限公司 www.tianhui-led.com | Peta situs
Contact us
detect