jasa ODM / OEM rupa modul disinfection hawa jeung cai sarta sakabéh panyadia solusi UV LED(UVA.UVB.UVC.UVV).

Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 1
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 2
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 3
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 4
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 5
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 6
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 7
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 1
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 2
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 3
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 4
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 5
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 6
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 7

Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems

panalungtikan

Rincian produk tina sistem sterilisasi ultraviolét



Penjelasan Produkt


Bahan anu leres penting pisan pikeun ngahasilkeun sistem sterilisasi ultraviolét. Nurutkeun kana acquirement konsumén, technicians kami geus hasil ningkat sistem sterilization ultraviolet. sistem sterilization ultraviolet leuwih gampang pikeun narik konsumén atawa nyieun purchases ulang.

Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 8
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 9
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 10
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 11
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 12
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 13
Tianhui Brand Ultraviolet Sterilization Systems 14

UV-C LED Ngalir Cai Sterilization Module

TH-UVC-SW01

Pengetap

TH-UVC-SW01 mangrupakeun modul disinfection cai ngalir UVC LED (Faucet) dilarapkeun pikeun outlet cai dispenser cai komérsial kalawan pangaruh luminous diri.

Kisaran gelomban sumber UVC LED na ngagaduhan pangaruh sterilisasi anu saé sareng éfisin .. The chamber internal dirancang ku reflectivity UVC tinggi pikeun ngaronjatkeun utilization tina lampu UV jeung ningkatkeun éfék sterilization.

Dina raraga pikeun mastikeun kasalametan cai nginum, aya desain konstruksi husus modul UVC ieu nu bisa nyegah sepuh plastik dina extent maksimum dimana bagian kontak langsung jeung cai.

Feutur

• Standar rujukan: QB/T 4827-
2015

• UVC LED (270-280 nm)

Pamung
- Diwangun-di LED katingali cocog sareng cangkang transparan pikeun ningkatkeun kasadaran pangguna.

• Sadérék deui
- Patuh sareng RoHS sareng Jangkauan

Aplikan

• Cai Komersil

• Mesin Inu

• Dina nyucikeun Cai Dapur

• Mesin Bar Tea
Barak
Spesifikan
Catéta
Nom
TH-UVC-SW01

Konektor Inlet Cai
G1 / 2 Lean
Voltage rateh
DC 12V
Kakuatan Radiant UVC
≥90mW

UVC UVC
270 ~ 280 nm

Lajos Sterilizasi
≥99.9 (Escherichia Coli)
Dina 2L / MIN
Input Ayar
340Ma

Kakuatan input
4W

Tingkat Waterproof of Outer Shell
IP60

Lakan Cai
≤0.2MPa
Modul anu teu konsya
Cables
UL2464#24AWG-2C

Konektor
Customizasin
Maseu
LED
10,000-25,000 jams
Numutkeun modél LED
Insulasi sareng Résistansi Tegangan
DC500 V, 1 mnt @ 10mA, arus bocor


Φ50 (Diameter) *79 (Rakanan Kamara)
Karuna
200 ± 5g

Tawa Lara Cai Pagah
1.0 ~ 2.5 L / min
Pangaruh sterilisasi bakal turun nalika laju aliran cai ngaleuwihan 2L/MIN.
Sukuri Cai
4℃-45℃
Sukuri Panima
-40℃-85℃
áâ´æ Kemaran àα&å • Toleransi pangukuran panjang gelombang puncak (λp) nyaéta ± 3nm. ã• Kasabaran pangukuran fluks radian (Φe) nyaéta ± 10%. ä• The kasabaran pangukuran tegangan maju (Vf) nyaeta ± 3%. ¦•ç¸¢©¤°δ÷éêè εηðë½¼¾>…íî&ieth;¡ì¿ïλ«“<¯—µ·μ –¬ñνóôòωªºøõö¶‰φπ±£"»→”®˚’§­¹²³ßθþ×úûù¨üý¥ÿ‍‌"&<> ¡¢ Featur Perusahan £¤¥¦ • Saatos kamajuan pikeun taun saprak Tianhui geus ngadegkeun reputasi alus di industri. § • Sababaraha jalur lalulintas kumpul di lokasi Tianhui urang. Ieu nyadiakeun kaunggulan pikeun lalulintas sarta mantuan ngahontal distribusi efisien rupa produk. ¨ • Urang salawasna ngajadikeun konsumén urang kalayan rojongan teknis canggih tur sora sanggeus-jualan jasa. © Halo, hatur nuhun pikeun ngadatangan situs ieu! produk Tianhui urang téh awét kalayan kualitas alus teuing jeung harga nguntungkeun. Upami Anjeun gaduh kaperluan naon, mangga nelepon kami. ª«
Contact Us
We welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Anjeun hoyong
euweuh data
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

abdi@thuvled.com

 +86 13018495990

abdi@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sadérék bisa mendaka  Urang dieu
No 2207B, Gedong Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Road, Xiangzhou District, Zhuhai, Guangdong, Cina 
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Peta situs
obrolan online