Layanan ODM/OEM saka macem-macem modul disinfeksi udara lan banyu lan panyedhiya solusi UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV) sakabèhé.

Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 1
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 2
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 3
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 4
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 5
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 6
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 7
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 1
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 2
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 3
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 4
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 5
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 6
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 7

Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui

nakoni, nyelidiki

Rincian produk sistem sterilisasi ultraviolet



Deskripsi Produk


Bahan sing tepat penting banget kanggo produksi sistem sterilisasi ultraviolet. Miturut akuisisi pelanggan, teknisi kita wis sukses ningkatake sistem sterilisasi ultraviolet. sistem sterilization ultraviolet luwih kamungkinan kanggo narik kawigaten pelanggan utawa kanggo nggawe tumbas baleni.

Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 8
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 9
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 10
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 11
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 12
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 13
Sistem Sterilisasi Ultraviolet Merk Tianhui 14

Modul Sterilisasi Banyu Arus UV-C LED

TH-UVC-SW01

Katrangan

TH-UVC-SW01 minangka modul disinfeksi banyu UVC LED (Faucet) sing ditrapake kanggo outlet banyu dispenser banyu komersial kanthi efek cahya dhewe.

Its UVC LED light source's wavelength range 270~280nm has excellent and efficient sterilization effect. Kamar internal dirancang kanthi reflektivitas UVC sing dhuwur kanggo nambah panggunaan sinar UV lan nambah efek sterilisasi.

Supaya kanggo mesthekake safety saka banyu ngombé, ana desain construction khusus modul UVC iki kang bisa kanggo nyegah tuwa plastik ing ombone maksimum ngendi bagean kontak langsung karo banyu.

Fitur

• Standar referensi: QB/T 4827-
2015

• LED UVC (270-280nm)

Cahya Apik
- LED katon sing dibangun dicocogake karo cangkang transparan kanggo nambah kesadaran pangguna.

• Ramah lingkungan
- Selaras karo RoHS lan Reach

Aplikasi

• Dispenser banyu komersial

• Mesin Ngombé

• Ing Kitchen Water Purifier

• Teh Bar Machine
Item
Spesifikasi
Cathetan
Nomer Part
TH-UVC-SW01

Konektor Inlet Air
G1/2 Utas njaba
Tegangan Rated
DC 12V
Daya Radiant UVC
≥90mW

Panjang gelombang UVC
270~280nm

Tingkat Sterilisasi
≥99,9% (Escherichia Coli)
Ing ngisor 2L / MIN
Input Saiki
340mbak

Daya Input
4W

Tingkat Waterproof saka Outer Shell
IP60

Tekanan banyu sing cocog
≤0.2MPa
Modul Unconfined
Kabel
UL2464#24AWG-2C

Konektor
Kustomisasi
Bisa disesuaikan
Umur LED
10.000-25.000 jam
Miturut model LED
Insulasi lan Resistance Tegangan
DC500 V, 1min@10mA, arus bocor


Φ50 (Diameter) * 79 (Dawa Awak)
Bobot resik
200±5g

Laju Aliran Banyu Kerja
1,0 ~ 2,5L / min
Efek sterilisasi bakal suda nalika tingkat aliran banyu ngluwihi 2L/MIN.
Suhu banyu sing cocog
4℃-45℃
Suhu panyimpenan
-40℃-85℃
áâ´æ pangandikan àα&å • Toleransi pangukuran dawa gelombang puncak (λp) yaiku ± 3nm. ã• Toleransi pangukuran fluks radiant (Φe) yaiku ± 10%. ä• Toleransi pangukuran tegangan maju (Vf) yaiku ± 3%. ¦•ç¸¢©¤°δ÷éêè εηðë½¼¾>…íî&ieth;¡ì¿ïλ«“<¯—µ·μ –¬ñνóôòωªºøõö¶‰φπ±£"»→”®˚’§­¹²³ßθþ×úûù¨üý¥ÿ‍‌"&<> ¡¢ Fitur Perusahaan £¤¥¦ • Sawise kemajuan kanggo taun wiwit Tianhui wis ditetepake reputasi apik ing industri. § • Multiple jalur lalu lintas kumpul ing lokasi Tianhui kang. Iki menehi kaluwihan kanggo lalu lintas lan mbantu entuk distribusi sing efisien saka macem-macem produk. ¨ • Kita tansah nerjemahake kita pelanggan karo technical support majeng lan swara sawise-sales layanan. © Halo, matur nuwun kanggo ngunjungi situs iki! Produk Tianhui awet kanthi kualitas apik lan rega sing apik. Yen sampeyan duwe kabutuhan, hubungi kita. ª«
Contact Us
We welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Hubungi Kita

+86-0756-6986060

my@thuvled.com

 +86 13018495990

my@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sampeyan bisa nemokake  kita kene
No 2207B, Gedung Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Road, Distrik Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, China 
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Sitemap
Ngobrol Online