jasa ODM / OEM rupa modul disinfection hawa jeung cai sarta sakabéh panyadia solusi UV LED(UVA.UVB.UVC.UVV).

Analisa Beda Antara Halimun sareng Transparan pikeun Sarerea!

Nalika manik lampu LED, aranjeunna sering ningali dua kaayaan dina awak gél. Naha produsén dihasilkeun, bakal aya dua jenis kabut sarta transparan. Umumna diomongkeun Bedana dina jenis sisipan langsung téh jadi atra yén tipe patch dasarna transparan tanpa kabut -shaped. Alesan utama disababkeun ku lingkungan aplikasi sareng penampilan manik lampu LED langsung diselapkeun. Langsung -inserted manik lampu LED umumna buleud -headed hat jarami (convex cylindrical), sirah datar cylindrical, sirah datar pasagi, euweuh urusan naon warna kabut jeung transparan. Dua anu paling sering dianggo nyaéta topi jarami sirah buleud sareng sirah datar silinder. Koloid tina manik lampu nampilkeun lensa cembung. Analisis bédana antara halimun sareng halimun transparan: Kabut kahiji nyaéta kabur kabut dina penampilan, sabab aya agén paburencay dina koloid, supados cahayana langkung paburencay sareng glow, ku kituna cahaya bakal terang. teu ngumpul dina aggregation tina cahaya ka aggregation cahaya. Pasang kaluar tina lampu radial babarengan. Transparan: Transparan nyaéta kolagén transparan anu henteu nambihan agén anu sumebar. Laju transmisi cahayana luhur. Cahaya anu dipancarkeun tina chip luminous tiasa langkung saé ngumpul. Halimun sareng transparansi mangrupikeun parobihan anu béda-béda dumasar kana paménta cahaya anu béda, khususna dua manik lampu LED langsung anu diselapkeun tina topi jarami anu dipingpin buleud sareng sirah datar cylindrical langkung saé dihijikeun dina lampu. Janten anjeun tiasa milih kabut atanapi transparan dumasar kana kabutuhan anjeun.

Analisa Beda Antara Halimun sareng Transparan pikeun Sarerea! 1

Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai

Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led

Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV

Panulis: Tianhui - Solusi UV LED

Panulis: Tianhui - UV diode Led

Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led

Panulis: Tianhui - Modul UV Led

Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV

Panulis: Tianhui - UV LED

Babak sareng kami
artikel anu disarankeun
Proyék Pusat Informo Blog
[Gelang Pintar] Aplikasi Alat Curing UVLED dina Jam Smart
[Gelang Pintar] Aplikasi Alat Curing UVLED dina Jam Smart
Kalayan daptar terus-terusan sareng pembaruan alat-alat pinter, jam tangan pinter ayeuna nyicingan kahirupan sapopoe urang sacara gancang, khususna jam tangan barudak tiasa nangkep posisi barudak sacara real waktos sareng komunikasi sareng murangkalih iraha waé. Wali sabenerna sarat paling dasar pikeun arloji pinter barudak. Dina prosés produksi produk ieu, alat curing UVLED maénkeun peran anu penting pisan. Anu mimiti, kaméra dina jam tangan barudak bakal mesen bunderan lem UV pikeun maénkeun peran pelindung anu saé. Saatos lem asak, alat-alat curing UVLED bakal diperyogikeun pikeun ngarawat. UVLED alat curing dihasilkeun Tianhui operasi basajan, hemat energi jeung perlindungan lingkungan. Tianhui Téhnologi Development Co., Ltd. specializes dina ngembangkeun, produksi, jualan na jasa teknis alat curing UVLED. Éta produsén sumber cahaya UVLED profésional. Kusabab ngadegna parusahaan, Tianhui Téhnologi, nu boga karyawan alus teuing, nempel pentingna hébat kana investasi dina panalungtikan sarta pamekaran téhnologi, tukang ngaput -made kualitas luhur, efisien sarta énergi -saving sumber lampu UVLED pikeun konsumén. Konsumén nyadiakeun produk stabil sarta efisien. Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
[Industri Pintar] Téknologi Curing UVLED Ngabantosan Industri Pintar Ngembang
[Industri Pintar] Téknologi Curing UVLED Ngabantosan Industri Pintar Ngembang
Ku mecenghulna Industri 4.0 jeung tumuwuhna gancang tina industri 5.0, industri éléktronik jeung produk téhnologi anyar pinter nu ngarojong ngembangkeun gancang na ogé ngaronjat. The napel dipaké ogé boga syarat ketat. Produk ieu biasana diproduksi dina jumlah anu ageung sareng kedah ngajaga tingkat konsistensi anu luhur dina prosés manufaktur. Lampu curing UVLED Tianhui cocog pisan pikeun syarat anu ketat ieu pikeun prosés produksi. Konsumén bisa ngumpul rupa-rupa konfigurasi (panjang, lebar, jeung inténsitas radiasi) nurutkeun pangabutuh sorangan pikeun ngahontal kontrol dosis aplikasi dina prosés produksi pikeun ngaronjatkeun produksi jeung kinerja produk. Lapisan fungsi tiasa dianggo pikeun palapis roller kai, serat sareng komponén otomotif. Conto palapis hiasan nyaéta: percetakan digital tina kai, ngawarnaan kawat baja sareng serat, sareng hiasan mobil. The curing of adhesives loba dipaké dina téhnologi manufaktur éléktronik, alat-alat médis sarta industri manufaktur mobil. Zhuhai TIAHUI Téhnologi Development Co., Ltd. Spésialisasi dina ngamekarkeun sareng ngahasilkeun alat-alat panyawat optik UVLED, mesin curing UV leutik, sumber lampu titik UVLED, sumber cahaya kawat UVLED, sumber cahaya permukaan UVLED, solidifier optik UVLED, mesin paparan UV, anu mangrupikeun kumpulan R & D, produksi, penjualan, sareng penjualan Perusahaan téknologi tinggi komprehensif anu ngalayanan hiji-hiji. Meunangkeun inpo industri UVLED panganyarna, mangga buka ramatloka resmi Tianhui http://// Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
[Ngurangan Résiko] Produsén Ngabantosan Anjeun Milarian Fungsi Curing UVLED anu Wajar
[Ngurangan Résiko] Produsén Ngabantosan Anjeun Milarian Fungsi Curing UVLED anu Wajar
Salami babaturan anu terang prinsip solidifikasi ultraviolét UV sakedik terang, padet sinar ultraviolét anu jero, syarat utama nyaéta molekul-molekul kedah nyerep énergi anu cekap pikeun janten molekul inspirasi, terurai janten radikal bébas atanapi ion, supados éta bahan organik teu jenuh dihijikeun sareng dihubungkeun. Réaksi kimiawi sapertos dahan sareng cross-linking pikeun ngahontal tujuan solidifying. Di antarana, énérgi UVLED tina lem UV atawa tinta UV dina tinta UV ngaleuwihan atawa kirang ti énergi diperlukeun, éta bakal hésé boga pangaruh solidification idéal. 1. Énergi UVLED anu dibutuhkeun ku agén Pangetahuan Optik nyaéta pikeun mastikeun solidifikasi anu lengkep, énergi ilmiah sareng lumrah anu disayogikeun ku suplai normal tibatan énergi anu diperyogikeun. 2. Kuring henteu weruh énérgi UVLED diperlukeun ku lampu disababkeun ku sabab lampu, sarta suplai mangrupa suplai ambing. Métode teu ukur runtah énergi, tapi ogé ngabalukarkeun éfék négatif solidification kaleuleuwihan, kayaning gathering ledakan, réaksi anti-agrésif, jsb. Pikeun sababaraha lem, éta malah bisa ngabalukarkeun parobahan konéng atawa masalah fisi. 3. Nalika UVLED henteu cekap, énergi UVLED kedah sedeng, nyaéta, éta henteu tiasa kaleuleuwihan atanapi henteu cekap. TIAHUI bisa ngahontal solidification alus pikeun konsumén. Pikeun leuwih ti sapuluh taun, éta geus spent loba duit pikeun nyieun solidifier UVLED pikeun konsumén dina prosés béda dina sagala rupa industri. Investasi bakal ngaleutikan résiko konsumén! Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
[Minyak Optik UV] Sumber Cahaya UV Bakal Mibanda Ciri-ciri Ieu Dina Iradiasi UVLED
[Minyak Optik UV] Sumber Cahaya UV Bakal Mibanda Ciri-ciri Ieu Dina Iradiasi UVLED
Minyak optik UVLED mangrupikeun palapis transparan, anu ogé tiasa disebat varnish UVLED. Fungsina nyaéta pikeun menyemprot atanapi ngagulung di tukangeun permukaan substrat, sareng nembus sinar UV pikeun ngajantenkeun tina cair ka kaayaan padet, ku kituna ngahontal pengerasan permukaan. , Mibanda pangaruh alus. Minyak optik UV sareng sumber cahaya UVLED Tianhui gaduh fitur kuat anu béda tina palapis UV anu sanés: 1. adhesion alus teuing. Anggo pita 3M AS pikeun narik tilu kali dina tempat anu sami salami ujian, sareng moal aya kaayaan palapis UV. 2. High gloss, smoothness tinggi tinggi, tingkat ayeuna tinggi. Eta geus diadopsi pikeun ngahontal pangaruh ampir eunteung handapeun mesin UV. Cai mibanda ciri formasi film hipu jeung ngarasakeun alus. Gloss na luhureun 85 derajat. 3. speed solidification gancang. Dina paparan tina mesin sumber lampu UVLED panganyarna dikembangkeun ku Tianhui Téhnologi Company, laju bisa ngahontal efisiensi leuwih ti 8.000 lembar per jam, nu greatly ngaheéat waktos. 4. Mesin sumber lampu UVLED panganyarna anu dikembangkeun ku Tianhui Technology Company ogé gaduh pangaruh ngahémat énergi sareng hemat energi. Ngahemat konsumsi listrik tiasa ngahémat biaya mesin sumber lampu UVLED salami 3-5 bulan. Waktu sésana nyaéta nyieun kauntungan pikeun konsumén. Kanggo inpo nu leuwih lengkep LED UV, mangga konsultasi Tel: Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
[UV CICS] Arah Pangwangunan Adhesion Curing UV
[UV CICS] Arah Pangwangunan Adhesion Curing UV
1. Panaliti sareng pamekaran cahaya nyababkeun efisiensi tinggi, solidifikasi jero, sareng résidu henteu mangaruhan kinerja produk. Ieu widang panalungtikan pohara penting dina téhnologi curing UV. Eta sia noting yén sababaraha sabab lampu tradisional ogé bisa ngahontal tujuan kasaluyuan jeung résin dina sistem dispersing emulsification jeung sistem desentralisasi ditunda, sarta hargana low, nu kondusif pikeun ngaronjatkeun daya saing pasar produk urang daya saing pasar. Dina taun-taun ayeuna, hasil panilitian lagu anu narik lagu nyaéta yén ngagentos sanyawa amina Malayu tiasa janten panyabab cahaya anu éfisién luhur. 2. Ngembangkeun prefabrication prefabricated perlu nambahkeun jumlah badag monomér pikeun ngurangan viskositas. Solusina nyaéta ngembangkeun viskositas low prefabricated. Potensi panalungtikan ieu badag. Sajaba ti éta, polimér prefabricated. 3. Alkohol -leyur UV curing napel sagemblengna dipaké ku étanol tinimbang pangleyur cai -made. Ieu jarang dilaporkeun dina literatur, tapi geus dilarapkeun dina produksi industri sabenerna tapi geus dilarapkeun dina produksi industri sabenerna. Dina kalolobaan kasus, pangleyur étanol mangrupa pangleyur, nu ngakibatkeun kalenturan tina UV curing pilem lem acrylic epoxy, nu geus greatly ningkat, sarta dampak dina kinerja séjén kirang. Ieu ogé bakal jadi salah sahiji arah panalungtikan napel hareup. Inpo leuwih lengkep wilujeng sumping log in Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
[UV LED Ink] UV LED Ink Density Range
[UV LED Ink] UV LED Ink Density Range
Tilu kelir primér tinta UVLED dicampurkeun jeung babandingan béda pikeun ménta spéktrum warna nada warna spéktrum warna diperlukeun. Sanajan operator desain percetakan ngan bisa ngukur tur nyetel dénsitas mangsi dina rentang kawates, rentang dénsitas ieu bisa mantuan désainer citak meunang rentang badag tina tumpukan warna tinta. Laju panutup pigmén konéng goréng, sareng tingkat panutup pigmén beureum sareng cyan saé. Tapi beungeut tinta pigmén konéng tiasa luhur. Kisaran dénsitas dénsitas tinta UVLED dina desain percetakan tiasa dianggo dina urutan tumpukan tinta, nyaéta YMC, YCM, CMY, CYM, MCY, atanapi MYC. Tapi naha desain cetak ngahasilkeun warna anu sami? Kanyataanna, moal, sanajan dénsitas widang ieu dikawasa ku nilai mutlak, runtuyan unggal tumpukan percetakan dina desain print bakal ngahasilkeun tumpukan béda tina beureum, héjo, jeung bulao, sabab rumus tinta UVLED dicitak dicitak dina unggal. desain print, kayaning Ink opak kana laju panutup. Ku alatan éta, beungeut lapisan pilem garing dicitak kahiji tiasa ciri kantétan tina mangsi baseuh dicitak sanggeus pangaruh. Inpo nu leuwih lengkep wilujeng sumping asup Panulis: Tianhui - Disinfeksi Lai Panulis: Tianhui - Profaktor UV Led Panulis: Tianhui - Disinfeksi cai UV Panulis: Tianhui - Solusi UV LED Panulis: Tianhui - UV diode Led Panulis: Tianhui - Profaktor diode UV Led Panulis: Tianhui - Modul UV Led Panulis: Tianhui - Sistem Pangat UV LED UV Panulis: Tianhui - UV LED
euweuh data
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

My@thuvled.com

  +86 13018495990

My@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sadérék bisa mendaka   Urang dieu
No 2207B, Wangunan Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Jalan, Kacamatan Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, Cina.  
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -Www.tianhui-led.com | Sitemap
obrolan online