Layanan ODM/OEM saka macem-macem modul disinfeksi udara lan banyu lan panyedhiya solusi UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV) sakabèhé.

Analisa Bedane Antarane Mist lan Transparan kanggo Saben uwong!

Nalika manik lampu LED, dheweke kerep ndeleng rong negara ing awak gel. Apa manufaktur diprodhuksi, bakal ana rong jinis kabut lan transparan. Umumé, Bentenipun ing jinis selipan langsung dadi ketok sing jinis patch Sejatine transparent tanpa kabut -shaped. Alesan utama disebabake lingkungan aplikasi lan tampilan manik lampu LED langsung dipasang. Manik-manik lampu LED sing dipasang langsung umume topi jerami bunder (cembung silinder), sirah warata bentuke silinder, sirah warata persegi, ora ketompo apa warna kabut lan transparan. Loro sing paling umum digunakake yaiku topi jerami kanthi sirah bunder lan sirah datar silinder. Koloid saka manik-manik lampu nampilake lensa cembung. Analisis prabédan antarane kabut lan kabut transparan: Kabut pisanan yaiku kabur saka kabut ing penampilan, amarga ana agen scattering ing koloid, supaya cahya bakal luwih kasebar lan cemlorot, supaya cahya bakal katon. ora kumpul ing kumpul cahya menyang kumpul cahya. Sijine metu saka cahya radial bebarengan. Transparan: Transparan yaiku kolagen transparan sing ora nambah agen sing kasebar. Tingkat transmisi cahya iku dhuwur. Cahya sing dipancarake saka chip sing padhang bisa luwih apik ngumpulake. Kabut lan transparan beda-beda owah-owahan adhedhasar panjaluk cahya sing beda-beda, utamane loro manik lampu LED sing dipasang langsung saka topi jerami kanthi kepala bunder lan sirah datar silinder luwih apik dikumpulake ing cahya. Supaya sampeyan bisa milih kabut utawa transparan miturut kabutuhan nyata.

Analisa Bedane Antarane Mist lan Transparan kanggo Saben uwong! 1

Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara

Penulis: Tianhui- Produsen UV Led

Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV

Penulis: Tianhui- Solusi UV LED

Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab

Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led

Penulis: Tianhui- Modul Led UV

Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED

Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Projects Info Center Blog
Sterilisasi Disinfection Ultraviolet Jero Kepiye Gunakake Mobil?
Sterilisasi Disinfection Ultraviolet Jero Kepiye Gunakake Mobil?
Reresik UV permukaan lan udhara dadi luwih umum saka setelan medis njaba kanthi kedadeyan COVID-19. Sawetara maskapai saiki nggarap Disinfeksi Udara kanggo ngilangi bakteri apa wae sing ana ing sistem HVAC lan ing panel elektronik penerbangan. Kajaba iku, macem-macem alat disinfeksi UVC kanthi output sithik wis ditawakake kanggo digunakake ing jedhing, interior kendaraan pribadi lan komersial, lan papan cilik liyane. Nanging, ana sawetara kangelan nalika nggunakake iradiasi germicidal UV-C kanggo ngresiki njero kendaraan. Taksi semi-truk utawa interior mobil mbutuhake luwih saka peralatan UVC sing murah. Apa UVC bisa ngresiki njero mobil lan truk? Keprigelan pisanan yaiku yen UVC Disinfeksi Udara bisa ngresiki interior mobil lan truk kanthi cara apa wae. Semalat, solusi kanggo iki prasaja. Ora ana bakteri sing bisa diidentifikasi sing tahan kanggo sinar ultraviolet. Mulane sinar UVC ora bakal nemoni alangan liyane nalika netralake patogen sing mbebayani ing kendaraan. Kanggo ngresiki udhara lan permukaan ing mobil, UVC Disinfeksi Udara piranti bisa digunakake. Nanging bisa uga ana kangelan ing wilayah kasebut. Masalah karo UVC Gunakake ing Kain kanggo Interiors Kendaraan CDC nyaranake nggunakake radiasi UV 1,000 MJ / cm2 kanggo sterilisasi topeng N95, yaiku paparan UV sing dhuwur banget. Luwih gedhe tinimbang dosis UV sing dibutuhake kanggo nggawe SARS-cov-2, virus nyebabake COVID-19, ora aktif ing 99.999%, lan dosis UV sing dibutuhake kanggo nggawe MRSA, C. Beda, lan infeksi liyane ora aktif. Amarga sifat topeng N95, sing digawe saka kain kanthi pola lan bayangan sing UVC Disinfeksi Udara bisa uga ora nyusup kanthi apik utawa bakal nggawe lokasi kuman kanggo ndhelikake ing bayang-bayang, CDC menehi saran nggunakake UVC sing akeh iki. Masalah iki bakal mengaruhi meh kabeh interior kain saka kendaraan lan truk. Kursi lan bantal kulit ora bakal ngalami masalah sing padha karo sing digawe saka kain, nanging tekstil mbutuhake luwih akeh UV amarga penetrasi cahya sing kurang cahya. Wilayah sing dipengini Bagean gedhe ing interior kendaraan bisa uga ora ditutupi yen mung siji UVC Disinfeksi Udara piranti digunakake. Yen srengenge ora sumunar, bisa uga ana bayangan saka kursi, kolom setir, konsol tengah, lan barang liyane. Sanitasi UV bakal minimal ing wilayah tanpa UVC Disinfeksi Udara cahya. Pemanasan tengah lan pendinginan kanggo kendaraan Unit AC UVC nggawe akeh akal lan bisa dadi panggunaan UVC sing paling efisien kanggo bangunan omah lan komersial. Dheweke kerja bareng karo saringan kanggo ngilangi partikel gedhe lan netralake mikroorganisme cilik nalika udhara sirkulasi liwat saluran. Ora akeh papan kanggo nginstal sistem UVC HVAC ing kendaraan komersial utawa pribadi, lan kita durung weruh kit sing kasedhiya saka vendor. Iki tegese UVC Disinfeksi Udara interior mobil mung kudu ditindakake ing antarane lelungan. Akibaté, UVC minangka pilihan sing winates banget kanggo mobil sing dienggo, lan paparan sinar UV sing dawa-dawa durung ditampilake aman kanggo kabeh jinis kulit lan mata manungsa. Teknik Ideal Clean Surfaces First UVC paling efisien nalika digabungake karo prosedur higienis liyane. Partikel lan bakteri gedhe bisa dicopot saka permukaan kanthi ngusap nganggo larutan pembersih. Partikel sing luwih cilik bisa uga aerosol, sing bakal nggampangake tumindak UVC. Merata Panggonan Saperangan Unit UVC Ora ketompo ing ngendi piranti UVC dipasang ing mobil, bisa uga ana macem-macem area iyub-iyub. Mulane, bisa uga luwih wicaksana nggunakake akeh piranti UVC tinimbang ngedongkrak daya lampu siji. Kajaba iku, bisa nyimpen peralatan UVC ing cedhak bantal lan kursi sing mbutuhake dosis UV sing dhuwur. Teknik Ideal Permukaan Bersih Kaping pisanan, UVC paling efisien nalika digabungake karo prosedur higienis liyane. Partikel lan bakteri gedhe bisa dicopot saka permukaan kanthi ngusap nganggo larutan pembersih. Partikel sing luwih cilik bisa uga aerosol minangka asil, sing bakal nggampangake tumindak UVC. Merata Panggonan Saperangan Unit UVC Ora ketompo ing ngendi piranti UVC dipasang ing mobil, bisa uga ana macem-macem area iyub-iyub. Mulane bisa uga luwih wicaksana kanggo makaryakke akeh uv modul dipimpin piranti tinimbang ngedongkrak daya lampu siji. Kajaba iku, bisa nyimpen peralatan UVC ing cedhak bantal lan kursi sing mbutuhake dosis UV sing dhuwur. Portables kanggo Area Masalah Pungkasan, piranti UVC genggam bisa digunakake kanggo ngakses lokasi sing angel banget kanthi peralatan UVC permanen. Iki bisa uga ing panggonan ngendi Modul sing dipimpin UV ora bakal biasane nembus karo piranti, kalebu konco kursi utawa ing kothak sarung tangan. Piranti UV genggem ora ana gunane minangka pilihan utama amarga area permukaan sing gedhe banget ing njero mobil utawa truk lan jumlah wektu sing dibutuhake supaya UV-C dadi efektif, nanging bisa dadi tambahan sing migunani. Pemurnian Udara Sampurna Kanggo Mobil Sampeyan Disinfeksi Udara wis dadi luwih gampang, thanks kanggo ora ana Produsèn UV-mimpin . Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd . UV L produsen ed duwe tim riset lan pangembangan sing luar biasa sing njamin teknologi disinfeksi LED UVC kualitas premium. https://www.tianhui-led.com/uv-led-module.html Wis trampil R &D lan tim sales kanggo kurban konsumen UV LED Solutions, lan barang uga wis menangaké pujian saka akeh pelanggan. Kanthi produksi lengkap, kualitas konsisten, ketergantungan, lan biaya terjangkau, Tianhui Electronics wis kerja karo manufaktur UV mimpin. Ing Purifier Portable Kanthi Filter Lampu UV Led sampurna kanggo mobil sampeyan. Iku mbantu ing Disinfeksi Udara. Modul led uv yaiku sterilisasi jero fotokatalis sing ngrusak macem-macem bebaya polusi sing didhelikake. Ngilangi gas ham lengkap sing njamin perlindungan lengkap kulawarga kanthi nyaring mambu. Kesimpulan Saliyane apik kanggo kesehatan mental, ambegan ing hawa sing resik nglindhungi sampeyan saka macem-macem penyakit pernapasan liwat wektu. Mula, penting kanggo mesthekake saringan LED UV-C digunakake kanthi tepat kanggo ngresiki hawa sing sampeyan ambegan. Saben uwong kudu nganggo laku apik saka disinfeksi hawa ing omah lan papan kerjane. Kita wis nglumpukake produk UV sing paling apik, mula mobil sampeyan mesthi diresiki.
[Gelang Cerdas] Aplikasi Piranti Curing UVLED ing Jam Tangan Cerdas
[Gelang Cerdas] Aplikasi Piranti Curing UVLED ing Jam Tangan Cerdas
Kanthi dhaptar terus-terusan lan nganyari piranti pinter, jam tangan pinter saiki manggoni urip saben dina kanthi cepet, utamane jam tangan bocah-bocah bisa ngerteni posisi bocah-bocah ing wektu nyata lan komunikasi karo bocah-bocah kapan wae. Wali minangka syarat paling dhasar kanggo jam tangan pinter bocah-bocah. Ing proses produksi produk iki, piranti ngobati UVLED nduweni peran sing penting banget. Kaping pisanan, kamera ing jam tangan bocah-bocah bakal menehi bunder lem UV kanggo muter peran protèktif sing apik. Sawise lim wis masak, peralatan ngobati UVLED bakal dibutuhake kanggo ngobati. peralatan ngruwat UVLED diprodhuksi dening Tianhui punika operasi prasaja, hemat energi lan pangayoman lingkungan. Tianhui Technology Development Co., Ltd. spesialisasi ing pangembangan, produksi, dodolan lan layanan teknis peralatan ngruwat UVLED. Iku Produsèn sumber cahya UVLED profesional. Wiwit panyiapan perusahaan, Teknologi Tianhui, sing nduweni karyawan sing apik banget, penting banget kanggo investasi ing riset lan pangembangan teknologi, sumber cahya UVLED sing efisien lan hemat energi kanggo pelanggan. Pelanggan nyedhiyakake produk sing stabil lan efisien. Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
[Industri Cerdas] Teknologi Curing UVLED Mbantu Industri Cerdas Ngembang
[Industri Cerdas] Teknologi Curing UVLED Mbantu Industri Cerdas Ngembang
Kanthi tekane Industri 4.0 lan pertumbuhan industri 5.0 kanthi cepet, industri elektronik lan produk teknologi anyar sing cerdas sing ndhukung perkembangan kanthi cepet uga saya tambah. Adesif sing digunakake uga nduweni syarat sing ketat. Produk kasebut biasane diprodhuksi kanthi jumlah akeh lan kudu njaga konsistensi sing dhuwur ing proses manufaktur. Lampu curing UVLED Tianhui cocok banget kanggo syarat sing ketat kanggo proses produksi. Pelanggan bisa ngumpul macem-macem konfigurasi (dawa, jembaré, lan intensitas radiation) miturut kabutuhan dhewe kanggo entuk kontrol dosis aplikasi ing proses produksi kanggo nambah produksi lan kinerja produk. Lapisan fungsi bisa digunakake kanggo lapisan roller kayu, serat lan komponen otomotif. Conto lapisan dekoratif yaiku: cetak digital saka kayu, pewarnaan kawat baja lan serat, lan dekorasi mobil. Pangobatan adhesive digunakake ing teknologi manufaktur elektronik, peralatan medis lan industri manufaktur mobil. Zhuhai TIAHUI Technology Development Co., Ltd. spesialisasi ing ngembangake lan ngasilake peralatan ngobati optik UVLED, mesin curing UV cilik, sumber cahya titik UVLED, sumber cahya kabel UVLED, sumber cahya permukaan UVLED, solidifier optik UVLED, mesin paparan UV, yaiku koleksi R & D, produksi, dodolan, lan dodolan Perusahaan teknologi dhuwur sing komprehensif sing nglayani siji-siji. Entuk informasi industri UVLED paling anyar, bukak situs web resmi Tianhui http://// Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
[Nyuda Risiko] Produsen Mbantu Sampeyan Nemokake Fungsi Curing UVLED sing Wajar
[Nyuda Risiko] Produsen Mbantu Sampeyan Nemokake Fungsi Curing UVLED sing Wajar
Sanalika kanca-kanca sing ngerti prinsip solidifikasi ultraviolet UV rada ngerti, solidifikasi radiasi ultraviolet sing jero, syarat utama yaiku molekul kudu nyerep energi sing cukup kanggo dadi molekul inspirasi, terurai dadi radikal bebas utawa ion, saengga bahan organik ora jenuh dikumpulake lan disambungake. Reaksi kimia kayata cabang lan cross-linking kanggo entuk tujuan solidifying. Antarane wong-wong mau, energi UVLED saka lim UV utawa tinta UV ing tinta UV ngluwihi utawa kurang saka energi dibutuhake, iku bakal angel kanggo duwe efek solidification becik. 1. Energi UVLED sing dibutuhake dening agen Penemuan Optik Ngerti yaiku kanggo mesthekake solidifikasi sing lengkap, energi ilmiah lan cukup energi sing diwenehake dening sumber kasebut normal tinimbang energi sing dibutuhake. 2. Aku ora ngerti energi UVLED dibutuhake dening cahya disebabake sabab cahya, lan sumber punika sumber wuta. Cara ora mung mbuwang energi, nanging uga nyebabake efek negatif saka solidifikasi sing berlebihan, kayata kumpul bledosan, reaksi anti-agresif, lsp. Kanggo sawetara lem, bisa uga nyebabake owah-owahan kuning utawa masalah fisi. 3. Yen UVLED ora cukup, energi UVLED kudu moderat, yaiku, ora bisa berlebihan utawa ora cukup. TIAHUI bisa entuk solidification apik kanggo pelanggan. Luwih saka sepuluh taun, wis ngentekake dhuwit akeh kanggo nggawe solidifier UVLED kanggo pelanggan ing macem-macem proses ing macem-macem industri. Investasi bakal nyuda resiko pelanggan! Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
[UV Optical Oil] Sumber Cahya UV Bakal Nduwe Karakteristik Iki Ing Iradiasi UVLED
[UV Optical Oil] Sumber Cahya UV Bakal Nduwe Karakteristik Iki Ing Iradiasi UVLED
Minyak optik UVLED minangka lapisan transparan, sing uga bisa diarani varnish UVLED. Fungsine yaiku kanggo nyemprotake utawa muter ing mburi permukaan substrat, lan ngliwati sinar UV supaya bisa diowahi saka cairan dadi negara padhet, saengga entuk hardening permukaan. , Nduweni efek sing apik. Minyak optik UV kanthi sumber cahya UVLED Tianhui nduweni fitur kuat sing beda saka lapisan UV liyane: 1. adhesion banget. Gunakake tape US 3M kanggo narik kaping telu ing panggonan sing padha sak test, lan ora bakal ana kahanan lapisan UV. 2. Kinclong dhuwur, lancar dhuwur, tingkat saiki dhuwur. Wis diadopsi kanggo entuk efek pangilon ing mesin UV. Wis karakteristik tatanan film alus lan aran apik. Gloss ndhuwur 85 derajat. 3. Kacepetan solidifikasi cepet. Ing cahya saka mesin sumber cahya UVLED paling anyar dikembangaké dening Tianhui Technology Company, kacepetan bisa tekan efficiency luwih saka 8,000 sheets saben jam, kang nemen ngirit wektu. 4. Mesin sumber cahya UVLED paling anyar sing dikembangake dening Tianhui Technology Company uga nduweni efek ngirit energi lan energi. Ngirit konsumsi listrik bisa ngirit biaya mesin sumber cahya UVLED sajrone 3-5 wulan. Wektu sing isih ana yaiku nggawe bathi kanggo para pelanggan. Kanggo informasi UV LED liyane, hubungi Tel: Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
[UV CICS] Arah Pengembangan Adhesi Curing UV
[UV CICS] Arah Pengembangan Adhesi Curing UV
1. Riset lan pangembangan cahya nyebabake efisiensi dhuwur, solidifikasi jero, lan residu ora mengaruhi kinerja produk. Iki minangka lapangan riset sing penting banget ing teknologi perawatan UV. Wigati dicathet yen sawetara panyebab cahya tradisional uga bisa nggayuh tujuan kompatibilitas karo resin ing sistem dispersing emulsifikasi lan sistem desentralisasi sing dilereni, lan regane murah, sing kondusif kanggo ningkatake daya saing pasar daya saing pasar produk. Ing taun-taun pungkasan, asil riset lagu sing narik kawigaten lagu yaiku ngganti senyawa amina Melayu bisa dadi penyebab cahya anyar kanthi efisiensi dhuwur. 2. Pangembangan prefabrikasi prefabrikasi kudu nambah jumlah monomer sing akeh kanggo nyuda viskositas. Solusi kasebut yaiku ngembangake viskositas kurang prefabricated. Potensi riset iki gedhe banget. Kajaba iku, polimer prefabricated. 3. Alkohol -soluble UV curing adhesives rampung digunakake dening etanol tinimbang banyu-digawe pelarut. Iku arang kacarita ing sastra, nanging wis Applied ing produksi industri nyata nanging wis Applied ing produksi industri nyata. Umume kasus, pelarut etanol minangka pelarut, sing nyebabake keluwesan film lem akrilik epoksi UV ngobati, sing wis apik banget, lan pengaruhe ing kinerja liyane kurang. Iki uga bakal dadi salah sawijining arah riset adhesive ing mangsa ngarep. informasi informasi luwih olèh mlebu Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
Ora ana data
salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Hubungi Kita

+86-0756-6986060

my@thuvled.com

  +86 13018495990

my@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sampeyan bisa nemokake   kita kene
No 2207B, Gedung Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Road, Distrik Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, China.  
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Sitemap
Ngobrol Online