loading

Tianhui- salah sawijining produsen lan pemasok chip LED UV sing misuwur nyedhiyakake layanan chip LED ODM / OEM.

Produk Tianhui Uv Led - 0.4 1
Produk Tianhui Uv Led - 0.4 2
Produk Tianhui Uv Led - 0.4 3
Produk Tianhui Uv Led - 0.4 4
Produk Tianhui Uv Led - 0.4 5
Produk Tianhui Uv Led - 0.4 1
Produk Tianhui Uv Led - 0.4 2
Produk Tianhui Uv Led - 0.4 3
Produk Tianhui Uv Led - 0.4 4
Produk Tianhui Uv Led - 0.4 5

Produk Tianhui Uv Led - 0.4

Transaction mode:
EXW, DAP,DHL,UPS ,FEDX ,T&T ,Etc
Delivery time:
4-6 Minggu
Packing:
12 Piece / kothak
Minimum order quantity:
10 bêsik
Weight:
0.4
nakoni, nyelidiki

Detail produk dari produk led uv


Deskripsi Produk

Produk sing dipimpin uv Tianhui dirancang lan diprodhuksi nggunakake alat lan peralatan sing inovatif. Produk kasebut nduweni kualitas interior sing dhuwur amarga inovasi teknologi sing terus-terusan. Produk kasebut nduweni keuntungan ekonomi sing gedhe lan potensial pasar sing gedhe, lan wis akeh digunakake ing omah lan ing luar negeri.

Produk Tianhui Uv Led - 0.4 6
Produk Tianhui Uv Led - 0.4 7

Multiple filtrasi

Produk Tianhui Uv Led - 0.4 8

fotokatalis nano

Produk Tianhui Uv Led - 0.4 9

Pemurnian udara sing efektif

Produk Tianhui Uv Led - 0.4 10

Karya bass

Fitur lan titik sade produk

1. Ngilangi gas sing mbebayani sing nyebabake bau lan sindrom udara njero ruangan ing mobil : kayata asam asetat, formaldehida, asetaldehida, amonia, lan liya-liyane, kanthi tingkat eliminasi 99,9%.

2. Ngilangi bakteri patogen sing efektif: tingkat penghapusan Escherichia coli lan Staphylococcus aureus yaiku 99,9%.

3. Ngilangi formaldehida jangka panjang: penggemar kinerja dhuwur lan sistem fotokatalisis bisa kanthi kuat, terus-terusan lan efektif nyerap lan ngresiki formaldehida.

Produk Tianhui Uv Led - 0.4 11
Produk Tianhui Uv Led - 0.4 12
Langkah Layar Filter Efek
Langkah siji Karbon aktif Deodorization
Langkah loro UV LED + jaring fotokatalisis Deodorization
Langkah telu UV LED/kain non woven Sterilisasi
Produk Tianhui Uv Led - 0.4 13

① Filter karbon aktif

② Modul LED UV - 365nm x 3EA

③ Jaring fotokatalisis

④ Filter kain non woven

Tes deodorisasi

Metode Tes: SPS-KACA002-132 : 2006(Standar tes kanggo Pembersih Udara Dalam Ruangan, KOREA) ruang 1m3

Konsentrasi Target Gas: 10 ppm

Lembaga analisis: Korea Conformity Laboratories

Produk Tianhui Uv Led - 0.4 14


Kaluwihan Perusahaan

• Tianhui nandheske ing konsep layanan sing kita menehi prioritas kanggo customer lan layanan. Ing panuntun dhumateng pasar, kita usaha kanggo ketemu kabutuhan pelanggan lan nyedhiyani produk lan layanan kualitas.
• Kanthi sumber daya talents KALUBÈRAN, Tianhui diadegaké tim elit experienced. Dheweke duwe pengalaman sing sugih ing bidang sing relevan, kalebu manajemen merek, promosi pemasaran, lan pangembangan teknologi. Kabeh iki nyedhiyakake dhukungan sing kuat kanggo pangembangan perusahaan.
• Tianhui seneng lokasi geografis banget karo penak lalu lintas. Dheweke minangka dhasar sing apik kanggo pangembangan kita dhewe.
Halo, yen sampeyan duwe komentar utawa saran babagan Modul LED UV, Sistem LED UV, Dioda LED UV, hubungi Tianhui! We look nerusake kanggo nggayuh kerjasama karo sampeyan.

Hubungi kita
Kita welcome desain lan ide khusus lan bisa nyukupi syarat tartamtu. Kanggo informasi luwih lengkap, bukaken situs web utawa hubungi kita langsung karo pitakonan utawa pitakon.
sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Hubungi Kita

+86-0756-6986060

my@thuvled.com   

+86 13018495990      

my@thuvled.com

+86-760-86743190


Sampeyan bisa nemokake  kita kene
2207F Yingxin International Building, No.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
Hak Cipta ©  珠海是天辉电子有限公司 www.tianhui-led.com | Sitemap
Contact us
detect