jasa ODM / OEM rupa modul disinfection hawa jeung cai sarta sakabéh panyadia solusi UV LED(UVA.UVB.UVC.UVV).

Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 1
Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 2
Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 3
Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 4
Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 5
Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 6
Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 1
Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 2
Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 3
Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 4
Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 5
Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 6

Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1

panalungtikan

Rincian produk tina Oregon Scientific Uvn800 1



Pandangan Lesit


Prosés produksi Tianhui oregon ilmiah uvn800 1 ieu stringently diawaskeun tur dikawasa. Pikeun mastikeun daya tahanna, tés kualitas tambihan tambahan ditambah kana produksi. Produk ieu lega ngaapresiasi diantara konsumén urang pikeun rupa-rupa aplikasi na.



Inpormasian Produkta


Tianhui urang oregon ilmiah uvn800 1 boga kaunggulan handap leuwih produk dina kategori sarua.

Aplikasi Mesin eksposur 3W SMD 3535 High Power 385nm UV LED

Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 7

Penjelasan Produkt

Karakteristik éléktro-optik dina 500mA tina 385nm UV LED

Modél Produk Panjang Gelombang Puncak Ungsung DaruVoltage Radiant Powere

TH-UV385T3WA-3535-H

385 ± 5nm 500Ma 3.2-3.9V 840-1300mW Angle Panih SpéktrumSatengahWidth OperasiTemperature Suhu Panyimpenan Pagaho / StorageAmbientHumidity 45Derahas 12Nm -10~+85°C -40~+100 °C 0-80%

Outline Diménsi 385nm UV LED
Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 8

Catetang :
[1] Sadaya diménsi aya dina milimeter.
[2] Skala: teu ayan
[3] Toléransi anu teu ditangtukeun nyaéta ± 0,2mm

Distribusi Daya spéktral rélatif 385nm UV LED

Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 9

Pola Radiasi 385 nm UV LED

Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 10

Fiur 385 nm UV LED 385

  • Tangerupoutput anu luh
  • Dirancang pikeun operasi ayeuna tinggi
  • Résistansi termal handap
  • SMT solderable SMT
  • Produk gratis ngarahang
  • RoHS

Aplikasi 385 nm UV LED

  • UV
  • Tap
  • Kosih
  • Adhesif
  • Detection / Kaamanana
  • Torch UV
  • Fotografi Fluorescense
  • Kuring dentals
  • Pansikisi Kajajat
  • Deteksi Leak Miti

Pesetap 385 nm UV LED

Seri LED UV kakuatan tinggi dirancang pikeun operasi anu luhur sareng kakuatan anu luhur Aplikasi kaluareun.
Ieu incorporates kaayaan tina desain SMD seni tur bahan tahan termal low.
LED UV Ieu sumber lampu UV idéal pikeun curing, percetakan, sarta detecting Aplikasi.

Inpormasian perusahaans

Zhuhai Tianhui Electronic Co Co ., Ltd. nyaéta pangheubeulna jeung paling profésional produsén UV LEDs kalibet dina UV LEDs kalawan runtuyan lengkep produk, kualitas stabil sarta harga kalapa. Urah Produk diarapkeun sacara lega dina pendekanteng catetan bank, catetan palsu ngahegi ngabédakeun, sterilizasi, tés likat, pilihan, perawatan médis, ngahargaan, maéhan bauh, sareng lapangan sanés.

Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 11Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 12

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga ngarasa Luncat ngahubungan Kami!!

Oregon Scientific Uvn800 1 Tianhui Brand-1 13



Inpormasian perusahaans


Lokasina di zhu hai, Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. nyaéta perusahaan anu ngahijikeun produksi, pamrosésan, sareng penjualan. Produk utama nyaéta Modul LED UV, Sistem LED UV, Dioda LED UV. Pausahaan urang wholeheartedly nyadiakeun konsumén jeung jasa canggih, kualitas luhur jeung ongkos-éféktif. Konsultasi sareng pesenan ti réréncangan sadaya lapisan kahirupan disambut!


Contact Us
We welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Anjeun hoyong
euweuh data
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

abdi@thuvled.com

 +86 13018495990

abdi@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sadérék bisa mendaka  Urang dieu
No 2207B, Gedong Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Road, Xiangzhou District, Zhuhai, Guangdong, Cina 
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Peta situs
obrolan online