jasa ODM / OEM rupa modul disinfection hawa jeung cai sarta sakabéh panyadia solusi UV LED(UVA.UVB.UVC.UVV).

DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 1
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 2
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 3
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 4
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 5
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 6
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 1
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 2
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 3
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 4
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 5
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 6

DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui

Kahirupan lambak:
10,000-25,000 Was
Kedab wir:
500 ± 10mm
Kelat caiproof:
IP65
Téntage rateh:
DC 12V & DC24V
Kakuatan input:
0.2-0.4W
panalungtikan

Rincian produk tina kendi modul uvc


Pandangan Lesit

kendi modul uvc mangrupakeun kinerja tinggi jeung produk ramah-lingkungan. Éta lengkep diuji ku tim QC profésional kami. Kendi modul uvc Tianhui tiasa dianggo dina sababaraha pamandangan. Popularitas nyebarna kauntungan kendi modul uvc ku jaringan penjualan lengkep.


Inpormasian Produkta

Urang ngudag kasampurnaan dina unggal jéntré kendi modul uvc kami ngahasilkeun. Jeung produk urang ngagambarkeun kualitas alus teuing.

DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 7
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 8
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 9
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 10
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 11
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 12
DC 12V DC24V 10 Uvc Module Pitcher 500 ± 10mm Tianhui Perusahaan Brand Tianhui 13


Perdanan Perusahan

Lokasina di zhu hai, Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. nyaéta perusahaan anu ngahijikeun produksi, pamrosésan, sareng penjualan. Produk utama nyaéta Modul LED UV, Sistem LED UV, Dioda LED UV. Pausahaan urang geus salawasna kuat dina nilai 'jujur, jalma-berorientasi, sarta inovatif' sarta mastikeun nuturkeun falsafah ngembangkeun 'keur praktis, kuat, sarta langgeng'. Kami yakin yén salami urang kerja keras, urang tiasa ngahontal kahayang anu ageung pikeun janten perusahaan global anu dipercaya sareng dipikacinta ku masarakat. Tianhui ngagaduhan tim téknis profésional sareng tim RD anu saé. Kami ogé ngumpulkeun tim manajemén khusus anu anggota timna rajin sareng wani dina inovasi. A bab anyar pangwangunan glorious ditulis kalawan hikmah urang. Tianhui geus kalibet dina produksi UV LED Module, UV LED System, UV LED dioda salila sababaraha taun sarta geus akumulasi pangalaman industri euyeub. Urang miboga kamampuh nyadiakeun solusi komprehensif sarta kualitas nurutkeun kaayaan sabenerna sarta kaperluan konsumén béda.
Kami nyayogikeun anjeun produk kualitas luhur sareng ngarepkeun patarosan anjeun.

Contact Us
We welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Anjeun hoyong
euweuh data
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

abdi@thuvled.com

 +86 13018495990

abdi@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sadérék bisa mendaka  Urang dieu
No 2207B, Gedong Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Road, Xiangzhou District, Zhuhai, Guangdong, Cina 
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Peta situs
obrolan online