loading

Tianhui- një nga prodhuesit dhe furnizuesit kryesorë të çipave UV LED ofron shërbimin e çipave me LED UV ODM/OEM.

[Uvled] Rreth UVLED, Ju duhet t'i kuptoni këto

A> Ndërprerësit e shpeshtë të qarkullimit ndikojnë në makinën kuruese LED UV? Dritat e shpeshta të hapjes së dritës, gjë që në thelb nuk ka asnjë efekt në pajisjen kuruese UV LED të prodhuar nga Tianhui. Kur Tianhui prodhon pajisje shërimi UVLED, ai do të kontrollojë rreptësisht sistemin e kontrollit të makinës kuruese UVLED; para transportit, frekuenca e klientit do të imitojë gjithashtu frekuencën e klientit në dritat e dritës shëruese UVLED. Prandaj, pajisja shëruese UVLED e blerë Pajisja UVLED e Tianhui-t nuk është në thelb asnjë problem në mjedisin e përdorimit të dritave të shpeshta të ndriçimit. B > Të gjithë thonë se ngurtësimi UVLED është ngurtësim me dritë të ftohtë. Pse ka ndonjë shpërndarje të nxehtësisë ose ethe? UVLED është një burim drite i ftohtë, i cili i referohet spektraleve nga LED UV që janë relativisht të thjeshta dhe nuk përmbajnë infra të kuqe. Megjithatë, për shkak se dendësia e rrezatimit të dritës së llambës shëruese është e lartë dhe përmban energji të lartë, nëse ajo shkëlqen në të njëjtën pjesë në distancë të afërt, kjo do të çojë në këtë. Temperatura rritet shpejt. Për më tepër, për shkak se rruazat e llambës do të rrezatojnë nxehtësi ndërsa shndërrimi fotoelektrik është transformuar, llamba e kurimit UVLED duhet të kryejë shpërndarje shtesë të nxehtësisë. Aktualisht, metodat kryesore të shpërndarjes së nxehtësisë përfshijnë kryesisht ftohjen me ajër dhe ftohjen me ujë. C > A duhet të reduktohet në fuqinë e UVLED kur nuk përdorni dritën UVLED për të kontrolluar llambën e merkurit? Nuk ka nevojë fare, pajisja e kurimit UVLED e Tianhui ka karakteristikat e hapjes dhe të rastësishme. Sa herë që keni nevojë të ndizni dritën, thjesht ndizni atë. Kur nuk e përdorni, fikeni drejtpërdrejt. D > Pse fuqia e papritur e dritës bie shumë? Ka disa arsye për fuqinë e dritës së rrezatimit: Rënia e papritur e fuqisë së dritës tregon se rruazat e llambës janë dëmtuar, çipi i llambës mund të jetë djegur, por drita e dobët mund të shkaktojë uljen e fuqisë së dritës; ventilatori ndalon kur ventilatori punon, duke rezultuar në temperaturën e lartë të rruazave të llambës shumë të lartë. , Nuk mund të shpërndarjen e nxehtësisë, të dëmtojë rruazat e llambës; vlera e fuqisë së pajisjes nuk është rregulluar, rryma është e vogël, duke bërë që fuqia e dritës të ulet; burimi i dritës UVLED me lente optike duhet gjithashtu t'i kushtojë vëmendje nëse thjerrëza është e dëmtuar; Në këtë kohë, ju duhet të pastroni sipërfaqen e lehtë.

[Uvled] Rreth UVLED, Ju duhet t'i kuptoni këto 1

Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led

Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV

Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED

Autori: Tianhui- UV Led diode

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes

Autori: Tianhui- UV Led moduli

Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi

Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte Qendra Info Blog
7020 Rruaza Dyshe Kristal e Ftohtë e Bardhë e Ndritshme 7020 Patch
7020 ہیt 7.0 x 2.0 x 0.8 mm , TV-in-type dhe ekrani i prapjeshëm nxehtësisë së shpërndarjes së nxehtës dhe përparësitë e ndarjes së elektricitetit: Zëvendësuar kryesisht 3014, kursimi i kostove për dritat diellore, volumin e lartë të këtij produkti, shpërbërje të mirë të nxehtës [modeli i productueshëm] Paketa anti-statike vakuum [Positiv aktual] IF: 100 MA [pulsi aktual pozitive] IFP: 210ma [I lejohet mbrapa aktuale] IR: 25 ma [Konsumi i pushtetit] PD: 536 MW 3.0-3. 4. Rrëzimi: 30-35LM (60mA), 40-50LM (150mA) [temperatura ngjyra]: 2800-3200, 4000-4500, 6000, 60006500 Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Cili është diapazoni i tensionit të rruazave të llambave LED me prizë të rrumbullakët 5 mm?
Cili është diapazoni i tensionit të rruazave të llambave LED me prizë të rrumbullakët 5 mm? 1. Temperatura e mjedisit dhe temperatura e punës me rruaza llambë LED me ngjyra 5 mm. Në të njëjtat kushte të shpërndarjes së nxehtësisë, sa më e lartë të jetë temperatura e mjedisit dhe e punës, aq më e shkurtër është jeta e rruazave të llambës. 2. Sa më e vogël të jetë rryma e drejtimit, aq më e gjatë është jeta e rruazave të llambës. 3. Sa më e mirë të jetë cilësia e materialit të paketimit, aq më e gjatë është jeta e llambës. 4. Sa më i lartë të jetë efikasiteti i strukturës së shpërndarjes së nxehtësisë së rruazave të llambave LED me ngjyra 5 mm, aq më e gjatë është jeta e rruazave të llambës. Çipi dhe paketimi i çipit të llambës LED me ngjyra 5, 5 mm, sa më i lartë të jetë niveli i mbrojtjes elektrostatike, aq më e gjatë është jeta e rruazave të llambës. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Bracelet inteligjente] Aplikimi i pajisjes shëruese UVLED në orët inteligjente
Me listimin dhe përditësimin e vazhdueshëm të pajisjeve inteligjente, orët inteligjente tani po pushtojnë shpejt jetën tonë të përditshme, veçanërisht orët e fëmijëve mund të kuptojnë pozicionin e fëmijëve në kohë reale dhe të komunikojnë me fëmijët në çdo kohë. Kujdestari është në fakt kërkesa më themelore për orët inteligjente të fëmijëve. Në procesin e prodhimit të këtij produkti, pajisja e kurimit UVLED luan një rol shumë të rëndësishëm. Para së gjithash, kamera në orën e fëmijëve do të urdhërojë një rreth ngjitës UV për të luajtur një rol të mirë mbrojtës. Pasi ngjitësi të jetë gatuar, do të kërkohet pajisja e kurimit UVLED për t'u kuruar. Pajisjet e kurimit UVLED të prodhuara nga Tianhui janë funksionim i thjeshtë, kursim energjie dhe mbrojtje mjedisore. Tianhui Technology Development Co., Ltd. e specializuar në zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimet teknike të pajisjeve të kurimit UVLED. Është një prodhues profesionist i burimeve të dritës UVLED. Që nga themelimi i kompanisë, Tianhui Technology, e cila ka punonjës të shkëlqyeshëm, i kushton rëndësi të madhe investimit në kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë, burime drite UVLED të krijuara sipas porosisë, me cilësi të lartë, efikase dhe që kursen energji për klientët. Konsumatorët ofrojnë produkte të qëndrueshme dhe efikase. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Industria e zgjuar] Teknologjia e kurimit UVLED ndihmon industrinë e zgjuar të lulëzojë
Me ardhjen e Industry 4.0 dhe rritjen e shpejtë të industriale 5.0, industria elektronike dhe produktet e teknologjisë së re inteligjente që mbështesin zhvillimin e saj të shpejtë po rriten gjithashtu. Ngjitësi i përdorur gjithashtu ka kërkesa strikte. Këto produkte zakonisht prodhohen në sasi të mëdha dhe duhet të ruajnë një shkallë të lartë konsistence në procesin e prodhimit. Drita shëruese UVLED e Tianhui është shumë e përshtatshme për këto kërkesa strikte për proceset e prodhimit. Konsumatorët mund të mbledhin konfigurime të ndryshme (gjatësia, gjerësia dhe intensiteti i rrezatimit) sipas nevojave të tyre për të arritur kontrollin e dozës së aplikimit në procesin e prodhimit për të përmirësuar prodhimin dhe performancën e produktit. Veshjet funksionale mund të përdoren për veshje me rul druri, fibra dhe përbërës të automobilave. Shembuj të veshjeve dekorative janë: printimi dixhital i drurit, ngjyrosja e telit dhe fibrave të çelikut dhe dekorimi i makinës. Kurimi i ngjitësve përdoret gjerësisht në teknologjinë e prodhimit elektronik, pajisjet mjekësore dhe industrinë e prodhimit të automobilave. Zhuhai TIANHUI Technology Development Co., Ltd. e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve të kurimit optik UVLED, makinerive të vogla të kurimit UV, burimeve të dritës me pika UVLED, burimeve të dritës me tela UVLED, burimeve të dritës sipërfaqësore UVLED, ngurtësuesve optikë UVLED, makinave të ekspozimit ndaj UV, të cilat janë një koleksion i R. & D, prodhimi, shitjet dhe shitjet Ndërmarrje gjithëpërfshirëse të teknologjisë së lartë që shërbejnë një në një. Merrni informacionin më të fundit të industrisë UVLED, ju lutemi shkoni në faqen zyrtare të Tianhui http://// Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Parimi] Parimi i kurimit optik UVLED
Ngurtësimi i thellë i rrezatimit ultravjollcë, kushti kryesor është që molekula duhet të thithë kuantumin e dritës me energji të mjaftueshme dhe të bëhet një molekulë stimuluese, të zbërthehet në radikale të lira ose jone, në mënyrë që lënda organike e pangopur të grumbullohet, shpallet dhe lidhet kryq. arrihet qëllimi i ngurtësimit Thelbi Midis tyre, energjia UVLED e dritës e shkaktuar nga agjenti i furnizimit në veshjet UV tejkalon ose më pak se energjia e kërkuar. 1. Nëse energjia UVLED e kërkuar nga shkaku i dritës i shkaqeve të dritës është të sigurojë që energjia të ngurtësohet plotësisht, energjia shkencore dhe e arsyeshme e energjisë është më e madhe se energjia e kërkuar. 2. Nëse energjia UVLED e kërkuar nga drita e shkaktuar nga shkaku i dritës, furnizimi verbërisht është i disponueshëm. Kjo qasje jo vetëm që shpenzon energji, por gjithashtu shkakton efekte negative të ngurtësimit të tepërt, si reaksionet e grumbullimit dhe kundër ngurtësimit. 3. Kur UVLED është i pamjaftueshëm, energjia e UVLED duhet të jetë e moderuar, domethënë nuk mund të jetë e tepërt ose e pamjaftueshme, e cila mund të ngurtësohet plotësisht. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Zvogëloni rrezikun] Prodhuesit ju ndihmojnë të gjeni një funksion të arsyeshëm shërimi UVLED
Për sa kohë që miqtë që njohin pak parimin e ngurtësimit ultravjollcë UV, ngurtësimin e thellë të rrezatimit ultravjollcë, kushti kryesor është që molekulat duhet të thithin energji të mjaftueshme për t'u bërë molekulë frymëzimi, të dekompozohen në radikale ose jone të lira, në mënyrë që lënda organike e pangopur grumbullohet dhe lidhet. Reaksionet kimike të tilla si degëzimet dhe ndërlidhja për të arritur qëllimin e ngurtësimit. Midis tyre, energjia UVLED e ngjitësit UV ose bojës UV në bojën UV tejkalon ose më pak se energjia e kërkuar, do të jetë e vështirë të keni efektin ideal të ngurtësimit. 1. Energjia UVLED e kërkuar nga agjenti Knowing Optical Discovering është të sigurojë ngurtësim të plotë, energjia shkencore dhe e arsyeshme e energjisë e ofruar nga furnizimi është normale sesa energjia që i nevojitet. 2. Unë nuk e di energjinë UVLED që kërkohet nga drita e shkaktuar nga shkaku i dritës, dhe furnizimi është furnizimi verbërisht. Metodat jo vetëm që harxhojnë energji, por shkaktojnë edhe efekte negative të ngurtësimit të tepërt, si grumbullimi i shpërthimit, reaksionet anti-agresive, etj. Për disa ngjitës, mund të shkaktojë edhe ndryshim të verdhë ose probleme me ndarje. 3. Kur UVLED është i pamjaftueshëm, energjia e UVLED duhet të jetë e moderuar, domethënë nuk mund të jetë e tepërt ose e pamjaftueshme. TIANHUI mund të arrijë një ngurtësim të mirë për klientët. Për më shumë se dhjetë vjet, ajo ka shpenzuar shumë para për të krijuar një ngurtësues UVLED për klientët në procese të ndryshme në industri të ndryshme. Investimi do të minimizojë rrezikun e klientëve! Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Ngjitës optik] Tianhuiuvled është aplikuar në ngjitësin LOCA
Ngjitës i lëngshëm optik transparent, i njohur gjithashtu si LOCA, emri në anglisht: ngjitës i lëngshëm Optical Clear. Është një ngjitës i veçantë që përdoret kryesisht për komponentët optikë transparentë. LOCA karakterizohet nga: transparenca e pangjyrë, transparenca e dritës, 98%, forca e mirë ngjitëse dhe mund të ngurtësohet në kushte normale të temperaturës ose temperaturë mesatare. Në të njëjtën kohë, ai ka karakteristikat e shkallës së vogël të pjekjes dhe tkurrjes, rezistencës së verdhë dhe karakteristikave të tjera. Ngjitësi LOCA do të jetë i verdhë në temperatura të larta. Në këtë drejtim, UVLED është zgjedhja më e përshtatshme. Temperatura normale e UVLED është 60 gradë pa ozon. Testi eksperimental LOCA kërkon që 7-8S të ngurtësohet plotësisht nën burimin e dritës së fytyrës UVLED. Aktualisht, shumica e LOCA ende përdorin llambat e merkurit si pajisjen më të rëndësishme të ngurtësimit, dhe disa zam LOCA kanë filluar të përdorin UVLED. Shumë e ndjeshme, por UVLED nuk e ndryshon strukturën e brendshme të LOCA, kështu që trendi i pajisjes LOCA kuruese më vonë është UVLED. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Vaj optik UV] Burimet e dritës UV do të kenë këto karakteristika nën rrezatim UVLED
Vaji optik UVLED është një shtresë transparente, e cila mund të quhet edhe llak UVLED. Funksioni i tij është të spërkat ose të rrotullohet pas sipërfaqes së nënshtresës dhe të kalojë përmes dritës UV për ta bërë atë të shndërrohet nga gjendje e lëngët në të ngurtë, duke arritur kështu forcimin e sipërfaqes. , Ka një efekt të mirë. Vaji optik UV me burim drite UVLED të Tianhui ka karakteristika të ndryshme të fuqishme të veshjeve të tjera UV: 1. Ngjitje e shkëlqyer. Përdorni shiritin US 3M për të tërhequr tre herë në të njëjtin vend gjatë provës dhe nuk do të ketë situatë të veshjes me rreze UV. 2. Shkëlqim i lartë, butësi e lartë e lartë, nivel i lartë aktual. Është miratuar për të arritur efekt pothuajse pasqyrë nën makinën UV. Ka karakteristikat e formimit delikat të filmit dhe ndjenjës së mirë. Shkëlqimi është mbi 85 gradë. 3. Shpejtësia e shpejtë e ngurtësimit. Nën ekspozimin e makinës më të fundit me burim drite UVLED të zhvilluar nga Kompania Tianhui Technology, shpejtësia mund të arrijë efikasitetin e më shumë se 8,000 fletëve në orë, gjë që kursen shumë kohë. 4. Makina më e fundit me burim drite UVLED e zhvilluar nga kompania Tianhui Technology gjithashtu ka efektin e kursimit të energjisë dhe kursimit të energjisë. Kursimet e konsumit të energjisë elektrike mund të kursejnë koston e makinës me burim drite UVLED për 3-5 muaj. Koha e mbetur është për të krijuar fitime për klientët. Për më shumë informacion LED UV, ju lutemi konsultohuni me Tel: Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[UV CICS] Drejtimi i Zhvillimit të Ngjitjes së Kurimit UV
1. Hulumtimi dhe zhvillimi i dritës shkakton efikasitet të lartë, ngurtësim të thellë dhe mbetjet nuk ndikojnë në performancën e produktit. Është një fushë shumë e rëndësishme kërkimore në teknologjinë e kurimit UV. Vlen të përmendet se disa shkaqe tradicionale të dritës mund të arrijnë gjithashtu qëllimin e përputhshmërisë me rrëshirën në sistemin e shpërndarjes së emulsifikimit dhe sistemin e decentralizimit të pezulluar, dhe çmimi është i ulët, gjë që kontribuon në përmirësimin e konkurrencës së tregut të konkurrencës së produktit në treg. Vitet e fundit, rezultatet e hulumtimit të një kënge që tërheq një këngë janë se zëvendësimi i përbërjes së aminës malajze mund të bëhet një lloj i ri i dritës me efikasitet të lartë. 2. Zhvillimi i parafabrikatit të parafabrikuar duhet të shtojë një sasi të madhe monomeri për të zvogëluar viskozitetin. Zgjidhja është zhvillimi i parafabrikuara me viskozitet të ulët. Ky potencial kërkimor është i madh. Përveç kësaj, polimer i parafabrikuar. 3. Ngjitësit UV të tretshëm në alkool përdoren plotësisht nga etanoli në vend të tretësve të prodhuar nga uji. Raportohet rrallë në literaturë, por është aplikuar në prodhimin aktual industrial por është aplikuar në prodhimin industrial aktual. Në shumicën e rasteve, tretësi i etanolit është një tretës, gjë që rezulton në fleksibilitetin e filmit ngjitës akrilik epoksi që trajton UV, i cili është përmirësuar shumë, dhe ndikimi në performancën tjetër është më i vogël. Ky do të bëhet gjithashtu një nga drejtimet e ardhshme të kërkimit ngjitës. Më shumë informacion informacioni është i mirëpritur të identifikoheni Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[UV LED Ink] Gama e densitetit të bojës UV LED
Tre ngjyrat kryesore të bojës UVLED përzihen me përmasa të ndryshme për të marrë tonin e ngjyrave të spektrit të ngjyrave të spektrit të kërkuar të ngjyrave. Megjithëse operatorët e dizajnit të printimit mund të matin dhe vendosin densitetin e bojës vetëm brenda një diapazoni të kufizuar, këto diapazon densiteti mund t'i ndihmojnë dizajnerët e printimit të marrin një gamë të madhe ngjyrash të grumbullimit të bojës. Shkalla e mbulimit të pigmenteve të verdha është e dobët dhe shkalla e mbulimit të pigmenteve të kuqe dhe cian është e mirë. Por sipërfaqja e bojës së pigmentit të verdhë mund të jetë e lartë. Gama e densitetit të densitetit të bojës UVLED në dizajnin e printimit mund të përdoret në çdo renditje të grumbullimit të bojës, përkatësisht YMC, YCM, CMY, CYM, MCY ose MYC. Por a prodhon dizajni i printimit të njëjtën ngjyrë? Në fakt, jo, edhe nëse densiteti i fushës kontrollohet nga vlera absolute, sekuenca e secilës pirg printimi në dizajnin e printimit do të prodhojë rafte të ndryshme të kuqe, jeshile dhe blu, sepse formula e printuar e bojës UVLED printohet në secilën prej tyre. Dizajni i printimit, si p.sh., Ink është i errët ndaj shkallës së kapakut. Prandaj, sipërfaqja e shtresës së filmit të thatë të shtypur së pari mund të karakteristikat e bashkëngjitjes së bojës së lagësht të shtypura pas ndikimit. Më shumë informacion është i mirëpritur të identifikoheni Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
nuk ka të dhëna
një nga furnizuesit më profesionistë UV LED në Kinë
Na kontaktoni

+86-0756-6986060

@Thuvled.com.

 +86 13018495990

@Thuvled.com.

+86-0756-86743190


Mund të gjesh.  Ne këtu.
2207F Ndërtesa Ndërkombëtare Yingxin, Nr.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
E drejta e autorit ©  珠海是天辉电子有限公司 www.tianhui-led.com | Harta e faqes
bisedë në internet
Leave your inquiry, we will provide you with quality products and services!