Shërbimet ODM/OEM të moduleve të ndryshme të dezinfektimit të ajrit dhe ujit dhe ofruesit të zgjidhjeve të përgjithshme UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV).

Parimi i ndritshëm i rruazave të llambave LED me dy ngjyra

Zakonisht dioda e dritës quhet si rrualla LED LED, që janë të përbëra nga përbërës si (GA), arsenik (AS), fosfori (P), azot (n). Kur elektroni dhe zgavra kombinohen, ai mund të rrezatojë dritë të dukshme, kështu që mund të përdoret për të bërë një diodë që lëshon dritë. Rruazat e llambave LED zakonisht aplikohen në qarqe dhe instrumente si drita treguese, formë ose ekran dixhital. Ngjyra ndriçuese dhe efikasiteti i ndriçimit të diodës LED që lëshon dritë janë të lidhura me materialet dhe proceset e prodhimit të LED-ve. Aktualisht, përdoren gjerësisht rruazat e llambave LED me tre ngjyra të dritës së kuqe, jeshile dhe blu. Gama e gjatësisë së valës së ngjyrave të ndryshme është gjithashtu e ndryshme. Në përgjithësi, ulja e presionit PN mund të përcaktohet për të përcaktuar ngjyrën e gjatësisë së valës së diodave të shkëlqimit. 1. Cila është struktura e kapsulimit të diodës LED me dy ngjyra?. Arsyeja pse dioda me dy ngjyra LED që lëshon dritë mund të lëshojë dy ngjyra drite është kryesisht për të paketuar dy ngjyra të ndryshme të çipave në të njëjtën kllapa. E thënë thjesht, struktura e saj është pranë bërthamës së tubit të diodës së zakonshme lëshuese njëngjyrëshe, dhe më pas instaloni një bërthamë tjetër tubi me ngjyrë. LED me dy ngjyra mund të ndahet në dy këmbë pa rruaza llamba LED polare me dy ngjyra dhe rruaza llambë LED me dy ngjyra bashkë-yin -yang me dy ngjyra. Së dyti, parimi ndriçues i diodës ndriçuese të ndikimit të ndikimit të diodës ndriçuese LED jofleksibile me dy ngjyra është dy kunja. Për shembull, ka dy kunja në diodat LED LED jo të polarizuara të kuqe dhe jeshile. Saldim me këmbë ekstreme dhe të shkurtra, n saldim me shtylla dhe me këmbë të gjata. Kur rryma rrjedh nga këmbët e gjata në këmbët e shkurtra, rruazat e llambave LED me dy ngjyra të kuqe dhe jeshile funksionojnë normalisht dhe drita jeshile nuk funksionon sepse rryma rrjedh nga këmba e shkurtër në këmbën e gjatë, rruaza e dritës jeshile e Llambat LED me dy ngjyra të kuqe dhe jeshile jo-polare është normale, drita jeshile është normale Puna, dritat e kuqe nuk funksionojnë, në mënyrë që të arrihet qëllimi i kontrollit të rrjedhës aktuale të dy ngjyrave të kuqe dhe jeshile. Rruaza llambash LED me tre, tre këmbë, co-yin -co-aode dy ngjyra, rruaza me rruaza LED me dy ngjyra, diodë LED me dy ngjyra, dy ngjyra të ndryshme të bërthamave të tubave ndajnë një shtyllë. Të tre kunjat janë të ndryshme, dhe këmba më e gjatë publike në mes është fundi publik. Rruazat e llambave LED me tre këmbë dhe dy ngjyra mund të ndahen në dy lloje: LED me katodë të zakonshme dhe LED me anodë të zakonshme sipas polaritetit të ndryshëm të kunjave të skajit publik. Kështu që. Si të dalloni polaritetin e diodës ndriçuese LED me tre këmbë me dy ngjyra? Dallimi midis Yin komunist dhe yang është kryesisht për të parë polet pozitive dhe negative të kunjit më të gjatë publik. Nëse kunja publike është negative, ajo është dioda LED LED e shtyllës Gongchen që lëshon dritë. Rryma LED në përgjithësi rrjedh nga elektroda pozitive, dhe elektroda negative rrjedh jashtë. Kthehu në listë

Parimi i ndritshëm i rruazave të llambave LED me dy ngjyra 1

Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led

Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV

Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED

Autori: Tianhui- UV Led diode

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes

Autori: Tianhui- UV Led moduli

Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi

Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte Qendra Info Blog
Rruazat e dritës infra të kuqe 3528 përdoren kryesisht në industrinë e bukurisë dhe terapisë fizike
Rruazat e dritës infra të kuqe 3528 përdoren kryesisht në industrinë e bukurisë dhe terapisë fizike
Instrumenti i bukurisë maskë është gjithashtu mjaft i nxehtë në dy vitet e fundit. Ka dhjetëra rruaza llambash, dhe ka mijëra. Avantazhi është se mund të përdoret direkt në fytyrë dhe mund të përdoret edhe struktura mbrojtëse e syve. Mund të përdoret gjithashtu për të rrëshqitur dhe rrëshqitur telefonin tuaj celular. Disavantazhi është se ka disa maska, nuk ka modalitet të përbërë të dritës. Për shembull, e kuqja, portokallia dhe bluja janë tre drita të veçanta, dhe më pas fuqia është relativisht e ulët. Njëra është sepse ka më shumë lloje të karikimit dhe tjetra sepse dritat e mëdha të rreshtit ekspozohen në intervalin 15-20 cm dhe maska ​​ngjitet drejtpërdrejt me fytyrën në fytyrë. Nuk ka humbje energjie të shkaktuar nga distanca në mes, kështu që nuk duhet të jetë shumë e lartë. Maska në treg varion nga dhjetëra juanë në dhjetëra mijëra juanë, gjë që ka një lidhje të caktuar me numrin, modelin funksional dhe pozicionimin e markës së rruazave të llambave të tyre. 3528 Rruazat e dritës infra të kuqe përdoren kryesisht në industrinë e bukurisë dhe terapisë fizike, duke përfshirë instrumentet e përtëritjes së fotoneve, instrumentet e bukurisë së radiofrekuencës RF, instrumentet e terapisë së ftohtë me kompresë të nxehtë, matësat e syve të bukurisë, instrumentet e terapisë me dritë të kuqe dhe blu, llambat me rreshta të mëdhenj, maskat e fototerapisë, ndarje hapësinore për zbardhje, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe Rripa terapie me rreze infra të kuqe, shtroja me terapi infra të kuqe me dritë të kuqe, dyshekë me terapi infra të kuqe me dritë të kuqe, dyshekë joga me terapi infra të kuqe me dritë të kuqe, dritë e kuqe në qafë lumenj infra të kuqe, gjunjë me dritë të kuqe, etj. Prodhuesit e Zhuhai janë të specializuar në prodhimin e 3528 rruaza llambash me dritë infra të kuqe. Klientët e rinj dhe të vjetër që kanë nevojë mund të vijnë për të pyetur ose kontaktuar stafin tonë zyrtar të shërbimit të klientit. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
0603 Patch LED Drita e Kuqe Bateria Ekrani Harta e Fuqisë së Baterisë
0603 Patch LED Drita e Kuqe Bateria Ekrani Harta e Fuqisë së Baterisë
Përdorni tre drita të kuqe LED të madhësisë së paketimit 0603 për të shfaqur fuqinë, përdorni qarkun e kontrollit të dizajnit të çipit të krahasuesit me katër llogaritje LM339, kontrolloni ekranin e theksuar LED me tre segmente, mund të përdoret si një varg 2-5 bateri litium/nikel-hidrid bateri/bateri të ndryshme/bateri të ndryshme Shfaqet sasia e energjisë elektrike. Kontrolli inteligjent elektronik i ndërprerësit dhe fikja e qarkut. Kur rryma nuk shfaq fuqinë, nuk konsumon energji, gatishmëria nuk konsumon energji dhe ruajtja e energjisë dhe mbrojtja e mjedisit. Fuqia e baterisë është e qartë me një shikim me një çelës me prekje të lehtë. E qëndrueshme. Aplikim i thjeshtë: Nuk ka nevojë të kontrolloni mikrokompjuterin me një çip të vetëm, pa program djegieje. Është i përshtatshëm për dizajnimin e dizajnit të qarkut të statusit të energjisë elektrike të paketave të ndryshme të baterive. I përshtatshëm për entuziastët elektronikë DIY/ekrani i baterisë elektrike/mund të ndihmojë gjithashtu dizajnimin e aplikacionit Batai. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Mirëmbajtja] Mirëmbajtja e Sistemit Kurues UVLED
[Mirëmbajtja] Mirëmbajtja e Sistemit Kurues UVLED
Sistemi i kurimit UVLED ka një jetë të gjatë se llambat me merkur, por ka ende një jetëgjatësi të caktuar. Jetëgjatësia e makinës së kurimit UVLED dhe materialet e pajisjes janë të lidhura me kohën e përdorimit. Marrim produktin e Zhuhai Zhuhai Tianhua Electronic Co., si shembull për të folur shkurtimisht për mirëmbajtjen e makinerive të kurimit UVLED. 1 > Sigurohuni që ambienti i punës të jetë i pastër dhe i rregullt, përshtatja e temperaturës dhe lagështisë të përdoret për të parandaluar lagështinë dhe rrjedhjen e pajisjeve. 2 > Fshini pluhurin sipërfaqësor në sipërfaqe për të parandaluar brendësinë e pajisjes UVLED. 3 > Mbani pajisjet në ajër dhe prizën e qetë, parandaloni emetimet e nxehtësisë gjatë punës, shkaktoni dëmtimin e pajisjeve. 4 > Kontrolloni burimin e dritës së burimit të dritës çdo ditë dhe konfirmoni nëse rruazat e llambës nuk shkëlqejnë. Nëse ngjyra e dritës së rruazave të lehta janë jonormale. Nëse ekziston situata e mësipërme, zëvendësoni rruazat e llambës në kohë. 5 > Matja e rregullt e matjes së fuqisë së dritës së njehsorit të fuqisë së dritës është jonormale. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Dështimi] Defektet e zakonshme dhe metodat e trajtimit të pajisjeve të kurimit UVLED
[Dështimi] Defektet e zakonshme dhe metodat e trajtimit të pajisjeve të kurimit UVLED
Pajisja e kurimit UVLED është përdorur në shumë industri. Këtu përdorim pajisjen e Zhuhai Zhuhai Tianhua Electronic Co., si shembull për të analizuar defektet dhe zgjidhjet më të zakonshme të këtyre pajisjeve në jetën e përditshme. 1. Vendos alarmin. Për të siguruar që puna të jetë normale, pajisja e kurimit UVLED do të zbulojë sensorin brenda burimit të dritës kur niset. Nëse nuk zbulohet, kontrolloni nëse kablloja e lidhur është e ekspozuar mirë. Nëse nuk ka problem, zëvendësoni sensorin brenda burimit të dritës. Marrje. 2. Temperatura e burimit të dritës është ngritur anormalisht. Për shkak të nxehtësisë së madhe të burimit të dritës, në përgjithësi përdoren dy mënyrat e shpërndarjes së nxehtësisë dhe ftohjes së ujit me ventilatorë dhe ftohjes me ujë. Nëse bëhet fjalë për ftohje me ventilator, kontrolloni nëse secili ventilator funksionon normalisht. Duhet të kontrolloni nëse lavamani brenda burimit të dritës është i bllokuar. 3. Efekti i rrezatimit nuk është i kënaqshëm. Së pari, përdorni distancën e inspektimit nëse distanca e rrezatimit është normale, nëse dritat e ndryshme UVLED të burimit të dritës mund të ndizen dhe nëse ka një fenomen jonormal të emetimit të dritës. Sigurisht, disa defekte, të tilla si pamundësia për të drejtuar makinën, ekrani me prekje nuk përgjigjet, etj. Këto kërkojnë personelin profesional dhe teknik të prodhuesit për t'i zgjidhur. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
nuk ka të dhëna
një nga furnizuesit më profesionistë UV LED në Kinë
Na kontaktoni

+86-0756-6986060

@Thuvled.com.

  +86 13018495990

@Thuvled.com.

+86-0756-86743190


Mund të gjesh.   Ne këtu.
Nr 2207B, Ndërtesa Vanke Yingxin, Rruga Shihua West Nr.66, rrethi Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, Kinë.  
E drejta e autorit © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -Www.tianhui-led.com | Sitemap
bisedë në internet