loading

Tianhui- një nga prodhuesit dhe furnizuesit kryesorë të çipave UV LED ofron shërbimin e çipave me LED UV ODM/OEM.

[Cilësia] Prodhuesit ju thonë se ka katër faktorë kryesorë në cilësinë UVLED

Nuk ka shumë prodhues që kanë zotëruar dhe prodhuar UVLED në Kinë, por jo aq shumë sa industritë e tjera. Megjithatë, si duhet të zgjedhë UVLED prodhuesit në këta furnizues?. Pra, si mund të prodhojmë UVLED me cilësi të lartë? Më poshtë është një listë me ju: 1. Faktorët themelorë Në fakt, zgjedhja e një UVLED me cilësi të lartë mund të fillojë nga çipi te montimi. Gjatë kësaj periudhe, ka shumë faktorë që duhet të merren parasysh. Në kushtet që përcaktojnë të gjithë treguesit e performancës së UVLED, materialet e lehta dhe kimike të përdorura në procesin e prodhimit të vaferave janë një faktor shumë i rëndësishëm. Një vafer 2 inç mund të presë më shumë se 6000 çipa UVLED, e cila ka vetëm treguesit e performancës së çipave individualë të ndryshëm nga të gjithë. Dhe ndryshimi në ngjyrë, shkëlqim dhe rënie të tensionit nga çipi i prodhuar nga një prodhues i shkëlqyer çipi është shumë i vogël. Përveç kësaj, ndikimi i materialeve të paketimit është mjaft i madh. Së dyti, prodhuesit UVLED me aftësi të shkëlqyera klasifikimi jo vetëm që mund të krijojnë çipa me cilësi të lartë, por gjithashtu kanë aftësinë për të klasifikuar paketimin sipas ngjyrës, shkëlqimit, rënies së tensionit dhe perspektivës së UVLED. Furnizuesi UVLED me cilësi të lartë do t'u sigurojë klientëve të njëjtat karakteristika të punës të produkteve. Së treti, aftësia mbështetëse e produktit, përveç ndarjes së UVLED, montimit dhe furnizimit me energji të UVLED, kanë një ndikim shumë të rëndësishëm në performancën, shkëlqimin dhe treguesit e ngjyrave të tij. Sepse temperatura e mjedisit, rryma e punës, struktura e qarkut, maja dhe faktorët mjedisorë mund të ndikojnë në treguesit e performancës së UVLED. Dizajni dhe montimi i duhur i qarkut janë çelësi për mbrojtjen e UVLED dhe garantimin e performancës. Me rritjen e shpejtë të kërkesës për UVLED, prodhuesit dhe fabrikat e montimit që i shërbejnë tregut global janë rritur gjithashtu me shpejtësi. Prandaj, përveç ekzaminimit të saktë të furnizuesve UVLED përmes përvojës ekzistuese, prodhuesit OEM duhet të shqyrtojnë gjithashtu teknikat e tyre të projektimit dhe montimit të qarkut për të siguruar specifikimet e projektimit dhe nëse dizajni ofron aftësi të mjaftueshme të shpërndarjes së nxehtësisë, sepse dështimi dhe performanca UVLED do të jetë me gabime dhe performancë Faktori kryesor i mospërputhjes është mbinxehja. Së katërti, testimi i palëve të treta Për të eliminuar padrejtësinë në test, shumë kompani i besojnë palëve të treta testimin e strukturës së montimit dhe qarkut të UVLED. Gjatë procesit të testimit, teste të tilla si presioni, qarkullimi i temperaturës, fiksimi/ndryshimi i tensionit, fiksimi/ndryshimi i rrymës etj. test, teste të tjera nën kushte të tjera të vështira mjedisore përcaktojnë nëse UVLED plotëson kërkesat e kërkesave të aplikimit. Duhet të regjistrohen një numër i madh i ndryshimeve të parametrave që ndodhin para dhe pas testimit, dhe në të njëjtën kohë, duhet të monitorohen ndryshimet në testin e ndriçimit të LED, ngjyrës dhe uljes së tensionit. Në fakt, nëse një LED me cilësi të ulët ka një rrymë më të lartë lëvizëse, do të jetë më e ndritshme se LED me cilësi të lartë në fazat e hershme të punës. Nëse aplikacioni kërkon një zgjidhje të nivelit të lartë, përzgjedhja, përvoja e projektimit dhe testimi i furnizuesve të çipave janë të gjithë faktorë që duhet të merren parasysh.

[Cilësia] Prodhuesit ju thonë se ka katër faktorë kryesorë në cilësinë UVLED 1

Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led

Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV

Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED

Autori: Tianhui- UV Led diode

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes

Autori: Tianhui- UV Led moduli

Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi

Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte Qendra Info Blog
Rruaza llambash 5050 Patch të përshtatshme për përpunimin SMT
Paketimi i rruazave të llambave LED mund të ndahet në dy forma të ndryshme paketimi: diodë me drite LED me futje direkte dhe patch. Patch-i LED quhet gjithashtu paketim SMD LED. Parimi i tij ndriçues është të kthejë rrymën përmes gjysmëpërçuesit të përbërë. Nëpërmjet kombinimit të elektroneve dhe vrimave, energjia e tepërt lirohet në formën e dritës për të arritur efektin e shkëlqimit. Në fakt, quhet edhe LED. Mund të shndërrojë energjinë elektrike në energji të dritës. Ashtu si një diodë e zakonshme, ajo përbëhet nga një PN, dhe është gjithashtu përçuese në një drejtim. Diodat e ndezura vendosen në sipërfaqen e tabelës së linjës, të përshtatshme për përpunimin SMT, të cilat mund të saldohen. Madhësia e rruazave të llambës është më e vogël se LED-i i futur direkt, kështu që paketohet në hapësirë ​​më të vogël për të paketuar më shumë çipa LED. Rruazat e llambës arnimi zgjidhin problemet e shkëlqimit, perspektivës, rrafshësisë, besueshmërisë dhe qëndrueshmërisë. Krahasuar me komponentët e tjerë të paketimit, rruazat e llambave LED kanë avantazhe të mëdha, të tilla si performanca e ndikimit të rezistencës sizmike me cilësi të lartë, shkalla e ulët e defektit në pikën e saldimit dhe karakteristikat e frekuencës së lartë. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Burimi i dritës me pikë Uvled TIANHUIUVLED Burimi i dritës me pikë
UVLED është përdorur në industri të ndryshme. Burimet e dritës mund të ndahen në tre kategori sipas formës, burimeve të dritës në pikë, burimeve të dritës së linjës dhe burimeve të dritës së fytyrës. Këtu është produkti i Zhuhai Tianhui si shembull. Le të prezantojmë shkurtimisht burimin e dritës. Përbërja e tij është kryesisht 4 pjesë, kontrollues, kokë ndriçuese me burim drite me pikë UVLED, rruazë drite UVLED, lente e përqendruar, një kontrollues mund të sjellë deri në 4 burime drite për të ndriçuar kokën, burimet e dritës me pikë UVLED dallohen sipas diametrit. e njollave të lehta. Zakonisht 4mm, 6mm, 8mm, 12mm, sa më të vogla të jenë pikat e dritës dhe sa më i lartë të jetë intensiteti i rrezatimit, përdoret kryesisht në shërimin UV me përmasa të vogla. Burimet e dritës me pikë UVLED kanë këto karakteristika: 1. Burimet e dritës me pikë UVLED janë të vogla në vëllim, i cili është i lehtë për t'u bartur dhe lëvizur. 2. Burimet e dritës me pika UVLED nuk kanë materiale harxhuese. Kostoja e përdorimit dhe mirëmbajtjes është e ulët. Ndryshe nga llambat tradicionale të merkurit, tubi i llambës zëvendësohet rregullisht. 3. Burimi i dritës me pika UVLED kontrollohet nga kontrolli i ekranit me prekje dhe funksionimi dhe cilësimet e parametrave janë të thjeshta. 4. Burimet e dritës me pikë UVLED nuk kanë nevojë të ngrohen dhe mund të japin drejtpërdrejt 100% fuqi. 5. Burimet e dritës me pika UVLED përdorin LED ultravjollcë me energji të lartë me fuqi të lartë të dritës në dalje. Për shembull, burimi i dritës me një diametër prej 4 mm, fuqia dalëse arrin 9000 MW/CM2. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
0603 Cilat janë industritë kryesore të rruazave të llambave LED me dy ngjyra të gjelbër smeraldi të verdhë?
0603 Vëllimi i topit me ndriçim LED të verdhë me curvy të dobët 1,6*1,5 trashësia është 0,55 mm Madhësi e vogël, shkëlqim i lartë, besueshmëri e fortë dhe jetëgjatësi deri në 100,000 orë. Në përputhje me kërkesat e udhëzimeve ROSH të BE-së, kjo seri produktesh përdoret gjerësisht në industrinë e automjeteve me energji të re, tubin dixhital të pajisjeve të vogla shtëpiake, shtëpinë inteligjente, industrinë e set-top box-it, produktet sportive në natyrë, produktet dixhitale Bluetooth, treguesit e sinjalit, instrumentet e automobilave ndriçimi, ndriçimi, ndriçimi i telefonit celular dhe energjia LCD dhe fusha të tjera. Prodhuesit e Zhuhai janë të specializuar në prodhimin e rruazave të llambave LED me dy ngjyra me ngjyrë të verdhë smerald 0603, të cilat mund të bëhen sipas kërkesës. Miqtë në nevojë mund të kontaktojnë stafin tonë zyrtar të shërbimit të klientit në internet. Zhuhai City Co., Ltd., si krijuesi i burimit të ndriçimit të gjelbër, ka 16 vjet patch LED R & D dhe përvojën e prodhimit, duke iu përmbajtur konceptit të cilësisë së përsosur, përsosmërisë, adoptoni lëndë të para të nivelit të lartë në procesin e paketimit, procedurat e kontrollit të kontrolluara rreptësisht dhe forconi besimin. Të gjitha aspektet e klientëve simulues përdorin kushte për eksperimente dhe përpiqen të bëjnë cilësi me të njëjtin çmim. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Aplikimi] Aplikimi i UVLED në Gjilpërën e Injeksionit Mjekësor
Vitet e fundit, me zhvillimin e vazhdueshëm të furnizimeve mjekësore, është rritur edhe aplikimi i ngjitësit UV të shkallës mjekësore në prodhimin e furnizimeve mjekësore, veçanërisht prodhimi i gjilpërave për injeksion, si gjilpëra, gjilpëra e infuzionit, gjilpëra rezervë, etj., çelik inox ose çelik inox ose çelik inox ose çelik inox Shumica e lidhjeve midis tubit të gjilpërës dhe rrëshirës me molekulare të lartë përdorin ngjitës UV për ngjitje. Shumica e ngjitësit UV të shkallës mjekësore përdorin burime drite shëruese LEDUV dhe valët janë 365 nm. Përdorimi i burimeve të dritës shëruese LEDUV ka përparësitë e mëposhtme: 1. Temperatura është më e ulët se ajo e llambave tradicionale të merkurit për të siguruar që rrëshira polimer të mos ndikohet gjatë procesit të tharjes; 2. Zgjidhni UVLED me një gjatësi vale prej 365 nm. Shpejtësi e shpejtë; 3. Përdoreni atë menjëherë, nuk ka nevojë të prisni, mund të bashkëpunojë në mënyrë efikase me linjat e automatizuara të prodhimit; 4. Jetëgjatësia, nuk ka nevojë të ndryshoni materialet konsumuese. Burimi i dritës me pikë TIANHUIUVLED LX-C40tianhuiuVled Burimi i dritës LX-L1508 Burimet e dritës me gjilpërë me injeksion përdorin burime pikash drite ose burime drite teli dhe përdorin tetë karaktere të përmbysura për t'u rrezatuar në të dyja anët. Burimet e dritës me pika UVLED të prodhuara nga Tianhui përdorin UVLED të importuara, të kombinuara Dizajni i strukturës është pranuar mirë nga shumica e përdoruesve. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Nxehtësia UVLED Rezistenca ndaj nxehtësisë Hyrje
Rezistenca termike, siç sugjeron emri, mund të parandalojë rrjedhën e nxehtësisë, e cila është e lidhur ngushtë me karakteristikat fizike të materialeve UVLED. Ngjashëm me rezistencën që mund të parandalojë rrjedhën aktuale të rrymës, sa më e madhe të jetë rezistenca termike, aq më shumë nxehtësia mund të pengojë rrjedhën e nxehtësisë. Njësia e saj është /w. Llogaritja e rezistencës termike, duke supozuar se ekzistojnë dy pengesa të ndryshme termike midis burimit të nxehtësisë dhe mjedisit. Temperatura e dukshme mund të llogarisë temperaturën e burimit të nxehtësisë dhe të përdorë formulën T = fuqia termike*rezistenca termike temperatura e ambientit në termologji. Në aplikimet praktike, sistemi i ngurtësimit i përbërë nga UVLED, veçanërisht burimi i dritës sipërfaqësore me fuqi të lartë UVLED, është shumë i nevojshëm për të studiuar metodat e tij të shpërndarjes së nxehtësisë dhe nxehtësinë e shkallës së shpërndarjes së nxehtësisë për karakteristikat e rezistencës termike. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Ndrysho ngjitësin e verdhë UV] Arsyet pse ngjitësi UV kthehet në të verdhë
Ngjitësi UV njihet edhe si zam hije. Shumë ngjitës UV janë transparent pasi janë kureshtarë. Sidoqoftë, ndonjëherë ngjitësi UV pas forcimit zbulohet se ka një fenomen zverdhjeje. Tani ka pikat e mëposhtme që UVLED të analizojë shkakun e zverdhjes pas kurimit të ngjitësit UV. Së pari, gjatësia e valës nuk përputhet. Për shumicën e ngjitësve UV është drita ultravjollcë me gjatësi vale 365 nm, nëse është breza 395 nm, 385 nm dhe 405 nm, ngjitësi do të jetë i verdhë. Së dyti, forca e dritës, ngjitësi UV ka një energji fikse, e cila nuk do të jetë e verdhë në këtë varg energjie dhe vetëm kur energjia është shumë e lartë. Së treti, disa zam UV janë të verdhë për shkak të kohës së gjatë, dhe një numër i vogël zam UV është i verdhë. Nëse dëshironi të dini më shumë rreth ngjitësit UV, ju lutemi konsultohuni me faqen zyrtare të Tianhui ose më kontaktoni për t'ju ndihmuar të zgjidhni problemin. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Ngjitës UV] Efekti i ngjitësit UV vendas të Tianhuiuvled është i mirë
Kohët e fundit, ngjitësi i brendshëm UV ka qenë teknikisht i pjekur, i cili mund të krahasohet me ngjitësin UV si Lotte dhe Dao Corning. Megjithatë, në pesë vitet e para, për shkak se zamja shtëpiake nuk është teknikisht e pjekur, kërkohen shumë valë të ndryshme për t'u ngurtësuar. Në atë kohë mund të konsumojë vetëm llambat me merkur me fuqi të lartë si pajisje shëruese, të cilat jo vetëm që marrin ndotje të rënda lokale, por gjithashtu nuk kanë efikasitet të lartë. Vitet e fundit, ngjitësi i brendshëm UV mund të plotësojë shërimin UV të një brezi të vetëm, kështu që llambat e merkurit nuk janë bazuar në këtë zonë. Shumë tregtarë vendas UV kanë filluar të zgjedhin UVLED si pajisjen kryesore të kurimit, dhe Tianhui tashmë ka përdorur teknologjinë UVLED. Duke pasur një përvojë tetëvjeçare të grumbulluar, si pamja ashtu edhe efekti mund të plotësojnë kërkesat e ngjitësit të brendshëm UV. Nëse ngjitësi shtëpiak që përdorni është më i mirë, besoj se UVLED është zgjedhja juaj e mirë. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Burimi i dritës me printim UVLED] Burimi i dritës me printim me bojë UVLED
Vitet e fundit, industria e bojës UV ka qenë plotësisht e pjekur dhe është përdorur gjerësisht në vend. Printimi UV ka vendosur pozitën e tij dominuese në tregun global. Mund të përdoret për të shtypur gazeta, libra dhe fusha të tjera. Bojërat UV mund të ndihmojnë kompanitë të respektojnë rregullat e shëndetit dhe sigurisë, në të njëjtën kohë, të përmirësojnë cilësinë e produktit. Printimi me burim drite UVLED konsiderohet një teknologji për mbrojtjen e mjedisit. Ai kombinon avantazhet përkatëse të teknologjisë së printimit dhe teknologjisë së kurimit UVLED. Ka komoditetin e teknologjisë së printimit në përdorim dhe funksionim. LED技术在UV印刷机上使用越来越普遍LED技术完全可以代替传统的高压水银灯无热辐射低耗能高寿命低成本高效安全绿色. Burimi drite i printimit UVLED Karakteristikat kryesore: 1 > Burimet e dritës UVLED nuk përmbajnë merkur material toksik, më miqësore me mjedisin, siguri 2 > Sistemi i burimit të dritës LED UV pa rrezatim nxehtësie, teknologjia UV LED redukton ndjeshëm nxehtësinë e krijuar nga procesi i kurimit, kështu që mund të printohet në mënyrë të sigurt në plastikë të hollë 3 > Efikasiteti i emetimit të dritës së burimit të dritës UVLED është më i lartë dhe fuqia e rrezatimit të spektrit është e barabartë me mijëra dritë të harkut të vattoskopit; konsumi i energjisë është i vogël; jeta e shërbimit mund të arrijë më shumë se 20,000 orë. : Materiale fleksibël ose të ngurtë, jo absorbues të absorbueshëm 6 > kosto më të ulëta operative Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Rruaza të llambave LED të futura drejtpërdrejt Prodhuesit për të folur për ndryshimin midis rruazave të llambave LED
Prodhuesit e rruazave të llambave LED të futura drejtpërdrejt për të folur për ndryshimin midis informacionit të kllapave të llambave të llambave LED: Aktualisht, ka kllapa alumini, kllapa bronzi, kllapa bakri, etj. në treg. Edhe nëse është një kllapë bakri, çmimi i veshjes së argjendit ndahet në lart dhe poshtë. Tregu në përgjithësi quhet një stendë e mirë. Dallimi midis madhësisë së çipit: Madhësia e çipit që zakonisht raportohet është MIL. Është e vështirë të dallosh madhësinë e çipit. Është 230 MIL katror, ​​madhësia e sipërfaqes së çipit është një mënyrë e mirë për të dalluar madhësinë e çipit. Dallimi midis informacionit të linjës së saldimit: Çipi dhe kllapa përdoren për të përfunduar lidhjen e elektrodës me metodën e saldimit me tela ari. Aktualisht, ekzistojnë dy lloje të linjave të aliazhit dhe linjave të arit të pastër në treg. Linjat e arit të pastër ndahen në 0.7, 0.9, 1.0, 1.2, etj. Sa më e trashë të jetë vija e artë, sa më i ulët të jetë grupi termik, aq më e gjatë jetëgjatësia, gjithçka duhet pyetur për materialet dhe diametrin e vijës së artë. Dallimi midis pluhurit fluoreshent: rruazat e dritës së bardhë janë bërë nga çipi me dritë blu dhe pluhuri fluoreshent i verdhë. Pluhuri fluoreshent ndahet kryesisht në acid alumini dhe silikat. Performanca e aluminit është më e mirë se silikati. , performanca e YAG është e qëndrueshme, me dritë të ulët dhe stabiliteti kimik i vetë silikatit është i dobët, por shkëlqimi është më i lartë se YAG. Nëse dëshironi të bëni një produkt me performancë të qëndrueshme, mos u mashtroni nga i ashtuquajturi shkëlqim i lartë. Ky është një problem. Dallimi midis ngjitësit: Pluhuri fluoreshent duhet të trazohet me ngjitës dhe në çip. Cilësia e ngjitësit ndikon në prishjen e dritës dhe lëvizjen e ngjyrave. Koha e dobët e ngjitjes do të jetë e verdhë dhe kalbja e dritës do të rritet. Ngjitë e mirë është xhelli. Ngjitë. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Efekti i rritjes së bimëve që korrespondon me gjatësitë e valëve LED
Efekti përkatës i rritjes së bimëve të gjatësisë së valës LED 1. Temperatura e ngjyrës dhe rrjedha e dritave të bimëve: temperatura e ngjyrës dhe rrjedha e dritave të bimëve shihen nga sytë e njeriut dhe efekti fotosintetik i bimëve ndaj dritës nuk shikon temperaturën e ngjyrës dhe lumenin. 2. Efekti i gamës së spektraleve në fiziologjinë e bimëve: 280 315 nm ——> Ndikimi në formë dhe në procesin fiziologjik është jashtëzakonisht i vogël. 315 400 nm ——> Thithja më e vogël e klorofilit është më e vogël, duke ndikuar në efektin periodik të ciklit optik dhe duke parandaluar shtrirjen e kërcellit. 400 520 nm (blu) —> Përqindja e përthithjes së klorofilit dhe karotinës është më e madhja dhe ka efektin më të madh në fotosintezë. 520 610 nm (jeshile) —> Shkalla e përthithjes së pigmenteve nuk është e lartë. 610 720 nm (e kuqe) —> Shkalla e përthithjes së klorofilit është e ulët, e cila ka një ndikim të rëndësishëm në fotosintezën dhe efektin periodik të fotosintezës 720 1000 Nm ——> Shkalla e ulët e përthithjes, stimulimi i zgjatur i qelizave dhe ndikimi i mbirjes së luleve dhe farave. 1000NM ——> Konvertimi bëhet kalori. Nga të dhënat e mësipërme, efektet e gjatësive të ndryshme valore të dritës në fotosintezën e bimëve janë të ndryshme. Formimi i dritës i fotosintezës së bimëve është rreth 400 720 nm. Drita prej 400 520 nm (blu) dhe 610 720 nm (e kuqe) kontribuon më shumë në fotosintezën. Dritë 520 610 nm (jeshile), raporti i thithjes së pigmentit të bimës është shumë i ulët. 3. Sipas parimeve të mësipërme, dritat e bimëve bëhen në tre forma: kombinim i kuq dhe blu, të gjitha blu dhe të gjitha të kuqe për të siguruar dy gjatësi vale të kuqe dhe blu. Për sa i përket efekteve vizuale, kombinimi i kuq dhe blu i dritave të bimëve janë rozë. Drita e bardhë LED, më e zakonshme është bërthama blu për të stimuluar pluhurin e verdhë fluoreshent, duke prodhuar kështu efekte vizuale të dritës së bardhë. Për sa i përket shpërndarjes së energjisë, ka dy vlera kulmore në zonën blu prej 445 nm dhe një zonë të verdhë-jeshile 550 nm. Drita e kuqe 610 720 nm e kërkuar nga bimët mungon shumë. Kjo shpjegon pse rritja e bimëve është e pafavorshme nën dritën e bardhë LED. 4. Përqindja e dritave të kuqe dhe blu të dritave bimore është përgjithësisht midis 5: 1 10: 1, zakonisht një raport prej 7 9: 1. 5. Kur përdorni dritat e bimëve për të mbushur bimën, lartësia e gjethes është rreth 0,5 metra. Prodhimi profesional i llojeve të ndryshme të rruazave të llambave LED. Nëse duhet ta personalizoni, mund të konsultoheni me shërbimin tonë ndaj klientit! Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
nuk ka të dhëna
një nga furnizuesit më profesionistë UV LED në Kinë
Na kontaktoni

+86-0756-6986060

@Thuvled.com.

 +86 13018495990

@Thuvled.com.

+86-0756-86743190


Mund të gjesh.  Ne këtu.
2207F Ndërtesa Ndërkombëtare Yingxin, Nr.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
E drejta e autorit ©  珠海是天辉电子有限公司 www.tianhui-led.com | Harta e faqes
bisedë në internet
Leave your inquiry, we will provide you with quality products and services!