loading

Tianhui- një nga prodhuesit dhe furnizuesit kryesorë të çipave UV LED ofron shërbimin e çipave me LED UV ODM/OEM.

[Lentja optike] Ngjitja e ngjitësit UV të lenteve optike Makinë shëruese UVLED e zgjedhur e Tianhui

Ngjitësja e lenteve optike përdor makinën e kurimit UV të Tianhui-t në ngjitësin e lenteve optike, në përgjithësi duhet të përdorë ngjitësin UV dhe zam UV kërkon makineri shëruese UV. Kur thjerrëza është para-kuruese, përdorni burimin e dritës me pika UV për të kuruar fiksimin dhe më pas ngurtësojeni plotësisht. Roli i para-kurimit është të kontrollojë nëse është një produkt i mirë. Nëse keni nevojë ta rregulloni atë, ju vetëm duhet të kruani butësisht ngjitësin UV. Ky hap përmirëson shumë rendimentin e lidhjes së lenteve optike. Aktualisht, në fushën e lenteve optike, ky proces i para-kurimit me rreze UV ​​është popullarizuar në thelb. Pse duhet ngjitja e lenteve optike për të përdorur makinën kuruese UVLED të Tianhui? 1. Jetë shumë e gjatë: Jeta e shërbimit të makinës së kurimit UV të TIANHUI është më shumë se 10 herë më shumë se makineria tradicionale e kurimit të llambave me merkur, rreth 25,000 deri në 30,000 orë, dhe në përgjithësi mund të përdoret për 3 deri në 4 vjet; Temperatura e sipërfaqes së fotografisë rritet dhe ulet; 3. Nxehtësia e nxehtësisë mund të zgjidhë problemin e kalorive të mëdha termike të pajisjeve injusale të llambave të merkurit dhe stafit të padurueshëm; Jeta e shërbimit nuk ndikohet nga numri i hapjes dhe mbylljes; 6. Energjia e lartë, prodhimi i qëndrueshëm i dritës, efekti i mirë i rrezatimit dhe përmirësimi i efikasitetit të prodhimit; 7. Mund të personalizohet dhe të ndriçohet në mënyrë efektive nga nevojat e klientëve; 8. Asnjë merkur përmban ozoni. REB . . . . . . . . . . Kjo pajisjet e ushqimit të mëdha mund të kursejnë konsumi të larta çdo vit; 11. Vëllim i vogël dhe nuk ka nevojë për sisteme shkarkimi; Tianhui bazohet në industrinë e kurimit UVLED për 11 vjet, duke ofruar zgjidhje dhe produkte me kosto të lartë për shumë klientë në industrinë e lenteve optike. Merrni lavdërime unanime nga klientët. Nëse jeni gjithashtu në fushën e lenteve optike dhe keni nevojë për një makinë shërimi me rreze UV, mund të dëshironi të kontaktoni Tianhui!

[Lentja optike] Ngjitja e ngjitësit UV të lenteve optike Makinë shëruese UVLED e zgjedhur e Tianhui 1

Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led

Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV

Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED

Autori: Tianhui- UV Led diode

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes

Autori: Tianhui- UV Led moduli

Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi

Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte Qendra Info Blog
LED RGB Direct Insert Struktura e paketës së rruazës së llambës me tre ngjyra me ngjyrë të plotë
Dioda që lëshon dritë LED mund të ndahet në njëngjyrëshe, me dy ngjyra, me tre ngjyra dhe RGBW me katër ngjyra LED me katër ngjyra sipas ngjyrave të ndryshme ndriçuese. Rruazat e llambave LED me tre ngjyra janë të kapsuluara dhe rruazat e llambave LED me tre ngjyra janë formuar në rregull, si p.sh. Dioda ndriçuese me tre ngjyra është e kapsuluar së bashku me tre ngjyra të ndryshme të bërthamave të tubit. Rruazat e llambave LED me ngjyra të drejtpërdrejta me tre ngjyra LED kanë katër kunja. Katër kunjat janë të ndryshme. Kunjat më të gjata janë kunjat publike. , Sipas polaritetit të ndryshëm të kunjit publik, ka yin dhe yang të përbashkët. Për shembull, rruazat e llambave LED të zakonshme me ngjyrë të plotë 5 mm me ngjyra të drejtpërdrejta janë të lidhura me tre ngjyrat e ndezura (ngjyrat e kuqe, jeshile dhe blu). Këmbët janë tre ngjyra të ndryshme të kuqe, jeshile dhe blu. Kur e përdorni, publiku është pozitiv dhe kunjat e tjera mund të lidhen me tensionin e punës sipas nevojës. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Zhvillimi i UVLED UVLED dhe Automatizimi
Pas dy vitesh atrofi të tregut global të automatizimit, ai do të kthehet në rritje dhe një prirje e re e tregut global të teknologjisë së prodhimit po shfaqet. Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga IHS, zhvillimi i prodhimit në vitin 2017 tregoi shtatë tendenca kryesore. Në vitin 2017, tregu global i pajisjeve të automatizimit industrial (IAE) do të rritet me një normë prej 1.5%. Për të përmirësuar efikasitetin dhe për të kursyer kostot, gjithnjë e më shumë fabrika kanë adoptuar prodhimin e automatizuar në vend të artificialitetit artificial artificial tradicional për të përballuar trendin në rritje. UVLED i Tianhui ka qenë në lidhje me zhvillimin e automatizuar. Industria e kurimit dhe printimit UVLED dhe seri të tjera, dhe burimi i dritës së fytyrës UVLED të Tianhui-t përdor ndërfaqen e përsosur të jashtme të hyrjes/daljes dhe karakteristikat e kokës së dritës janë të lehta. lidhu! Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Burimi i dritës me pikë UVLED] Tianhua lançoi burimin e ri të dritës me pikë UVLED
Burimi i dritës me pikë UVLED i Tianhui është një përmirësim i zhvilluar prej kohësh për të krijuar LX-C40 aktual. Ai jo vetëm që mund të përmbushë mirë nevojat e klientëve, por edhe të prodhojë energji të lartë. Fillimisht prezantoni burimet e dritës me pikë UVLED. Çdo pikë e burimeve të dritës përbëhet nga një LED i vetëm. Në përgjithësi, kontrolluesi i burimit të dritës me pikë mund të sjellë burime drite me 4-8 pikë për të ndriçuar kokën. Sigurisht, janë 12 koka të qëlluara. Burimi i dritës me pikë Tianhui është rutinë që të ketë 4 ose 8 fibra ndriçimi me një kontrollues. Për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve, Tianhui ka dy burime drite me pika UVLED, një është një model i tipit kyç LX-D40 dhe fotografia e produktit është si më poshtë si ekrani i ri me prekje LX-C40. Produktet Duo Tianhui janë të mirëpritur të identifikohen në faqen zyrtare të kompanisë Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
5050RGBW Dritat e futura direkt Furnizuesi rruaza e llambës LED, Zhuzhu
Zhuhai TIANHUI [Konsultimi: 400 676 8616] Rruazat e llambave 5050RGBW kombinohen me dritën shumëngjyrësh dhe të bardhë RGB (specifikimet e rruazës së llambës LED me dritë të bardhë mund të personalizohen sipas nevojave të klientit). Përdorimi i ndriçimit, ngjyra e konfuzionit është më e pasur se 5050RGB. Cili është përdorimi i rruazave të llambave 5050RGBW në fund? Rruazat e llambave 5050RGBW mund të përdoren për produkte ndriçimi të jashtëm dhe produkte inteligjente, të tilla si: rrip llambash 5050RGBW, dritat e panelit 5050RGBW, flluska 5050RGBW, dritat e skenës 5050RGBW dhe produkte të tjera. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Rruazat e dritës infra të kuqe 3528 përdoren kryesisht në industrinë e bukurisë dhe terapisë fizike
Instrumenti i bukurisë maskë është gjithashtu mjaft i nxehtë në dy vitet e fundit. Ka dhjetëra rruaza llambash, dhe ka mijëra. Avantazhi është se mund të përdoret direkt në fytyrë dhe mund të përdoret edhe struktura mbrojtëse e syve. Mund të përdoret gjithashtu për të rrëshqitur dhe rrëshqitur telefonin tuaj celular. Disavantazhi është se ka disa maska, nuk ka modalitet të përbërë të dritës. Për shembull, e kuqja, portokallia dhe bluja janë tre drita të veçanta, dhe më pas fuqia është relativisht e ulët. Njëra është sepse ka më shumë lloje të karikimit dhe tjetra sepse dritat e mëdha të rreshtit ekspozohen në intervalin 15-20 cm dhe maska ​​ngjitet drejtpërdrejt me fytyrën në fytyrë. Nuk ka humbje energjie të shkaktuar nga distanca në mes, kështu që nuk duhet të jetë shumë e lartë. Maska në treg varion nga dhjetëra juanë në dhjetëra mijëra juanë, gjë që ka një lidhje të caktuar me numrin, modelin funksional dhe pozicionimin e markës së rruazave të llambave të tyre. 3528 Rruazat e dritës infra të kuqe përdoren kryesisht në industrinë e bukurisë dhe terapisë fizike, duke përfshirë instrumentet e përtëritjes së fotoneve, instrumentet e bukurisë së radiofrekuencës RF, instrumentet e terapisë së ftohtë me kompresë të nxehtë, matësat e syve të bukurisë, instrumentet e terapisë me dritë të kuqe dhe blu, llambat me rreshta të mëdhenj, maskat e fototerapisë, ndarje hapësinore për zbardhje, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe Rripa terapie me rreze infra të kuqe, shtroja me terapi infra të kuqe me dritë të kuqe, dyshekë me terapi infra të kuqe me dritë të kuqe, dyshekë joga me terapi infra të kuqe me dritë të kuqe, dritë e kuqe në qafë lumenj infra të kuqe, gjunjë me dritë të kuqe, etj. Prodhuesit e Zhuhai janë të specializuar në prodhimin e 3528 rruaza llambash me dritë infra të kuqe. Klientët e rinj dhe të vjetër që kanë nevojë mund të vijnë për të pyetur ose kontaktuar stafin tonë zyrtar të shërbimit të klientit. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
0603 Patch LED Drita e Kuqe Bateria Ekrani Harta e Fuqisë së Baterisë
Përdorni tre drita të kuqe LED të madhësisë së paketimit 0603 për të shfaqur fuqinë, përdorni qarkun e kontrollit të dizajnit të çipit të krahasuesit me katër llogaritje LM339, kontrolloni ekranin e theksuar LED me tre segmente, mund të përdoret si një varg 2-5 bateri litium/nikel-hidrid bateri/bateri të ndryshme/bateri të ndryshme Shfaqet sasia e energjisë elektrike. Kontrolli inteligjent elektronik i ndërprerësit dhe fikja e qarkut. Kur rryma nuk shfaq fuqinë, nuk konsumon energji, gatishmëria nuk konsumon energji dhe ruajtja e energjisë dhe mbrojtja e mjedisit. Fuqia e baterisë është e qartë me një shikim me një çelës me prekje të lehtë. E qëndrueshme. Aplikim i thjeshtë: Nuk ka nevojë të kontrolloni mikrokompjuterin me një çip të vetëm, pa program djegieje. Është i përshtatshëm për dizajnimin e dizajnit të qarkut të statusit të energjisë elektrike të paketave të ndryshme të baterive. I përshtatshëm për entuziastët elektronikë DIY/ekrani i baterisë elektrike/mund të ndihmojë gjithashtu dizajnimin e aplikacionit Batai. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Përparësitë] Avantazhi i llambës tradicionale të merkurit UV sesa drita UVLED
Përparësitë e llambës tradicionale të merkurit UV të raportit të dritës UVLED të të gjithë makinës 1. I sigurt dhe miqësor me mjedisin, nuk prodhon ozon dhe nuk përmban merkur. 2. Jeta është më e gjatë se llamba tradicionale e merkurit, rreth 25,000 deri në 30,000 orë, që është 10 herë më e madhe se llambat tradicionale të merkurit. 3. Ngrohni paraprakisht për disa minuta përpara se të përdorni llambat me merkur. Dritat LED ndizen lehtë menjëherë pa pritur. 4. Konsumi i energjisë është 10% e llambës së merkurit, e cila kursen koston e energjisë elektrike. 5. Jeta e shërbimit nuk ndikohet nga numri i përdorimeve 6. Burimi i dritës së ftohtë nuk ka rrezatim nxehtësie. Filmi i printimit dhe materialet e skajeve LCD nuk do të ndikohen dhe nuk do të dëmtohen nga nxehtësia. 7. Zona efektive e rrezatimit mund të personalizohet, nga 20 mm në 1000 mm. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Mirëmbajtja] Mirëmbajtja e Sistemit Kurues UVLED
Sistemi i kurimit UVLED ka një jetë të gjatë se llambat me merkur, por ka ende një jetëgjatësi të caktuar. Jetëgjatësia e makinës së kurimit UVLED dhe materialet e pajisjes janë të lidhura me kohën e përdorimit. Marrim produktin e Zhuhai Zhuhai Tianhua Electronic Co., si shembull për të folur shkurtimisht për mirëmbajtjen e makinerive të kurimit UVLED. 1 > Sigurohuni që ambienti i punës të jetë i pastër dhe i rregullt, përshtatja e temperaturës dhe lagështisë të përdoret për të parandaluar lagështinë dhe rrjedhjen e pajisjeve. 2 > Fshini pluhurin sipërfaqësor në sipërfaqe për të parandaluar brendësinë e pajisjes UVLED. 3 > Mbani pajisjet në ajër dhe prizën e qetë, parandaloni emetimet e nxehtësisë gjatë punës, shkaktoni dëmtimin e pajisjeve. 4 > Kontrolloni burimin e dritës së burimit të dritës çdo ditë dhe konfirmoni nëse rruazat e llambës nuk shkëlqejnë. Nëse ngjyra e dritës së rruazave të lehta janë jonormale. Nëse ekziston situata e mësipërme, zëvendësoni rruazat e llambës në kohë. 5 > Matja e rregullt e matjes së fuqisë së dritës së njehsorit të fuqisë së dritës është jonormale. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Matësi i Energjisë] Matësi i provës së fuqisë Ratal UVLED
Testuesi UVLED është përdorur në të gjitha sferat e jetës. Intensiteti i dritës është treguesi më i rëndësishëm i UVLED. Më poshtë prezantojmë dy testues që përdoren zakonisht nga Tianhui. 1. UIT-250 e bishtit të kaut USHIO në Japoni është paraqitur në figurën më poshtë. Testuesi është një fuqi optike me gjatësi vale 365 nm. Mund të testojë vlerën e menjëhershme dhe vlerën maksimale. lartë. 2 Tester UV LS128 tregohet në figurën më poshtë. Gjatësia e valës që mund të testojë LS128 është relativisht e gjerë. Gjatësia e valës 340nm-420nm mund të testohet. Pjesa e pasme është një sensor drite. Ai gjithashtu teston 3 parametra, fuqinë, energjinë dhe temperaturën. Saktësia e vlerës së testit nuk është e lartë. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Dështimi] Defektet e zakonshme dhe metodat e trajtimit të pajisjeve të kurimit UVLED
Pajisja e kurimit UVLED është përdorur në shumë industri. Këtu përdorim pajisjen e Zhuhai Zhuhai Tianhua Electronic Co., si shembull për të analizuar defektet dhe zgjidhjet më të zakonshme të këtyre pajisjeve në jetën e përditshme. 1. Vendos alarmin. Për të siguruar që puna të jetë normale, pajisja e kurimit UVLED do të zbulojë sensorin brenda burimit të dritës kur niset. Nëse nuk zbulohet, kontrolloni nëse kablloja e lidhur është e ekspozuar mirë. Nëse nuk ka problem, zëvendësoni sensorin brenda burimit të dritës. Marrje. 2. Temperatura e burimit të dritës është ngritur anormalisht. Për shkak të nxehtësisë së madhe të burimit të dritës, në përgjithësi përdoren dy mënyrat e shpërndarjes së nxehtësisë dhe ftohjes së ujit me ventilatorë dhe ftohjes me ujë. Nëse bëhet fjalë për ftohje me ventilator, kontrolloni nëse secili ventilator funksionon normalisht. Duhet të kontrolloni nëse lavamani brenda burimit të dritës është i bllokuar. 3. Efekti i rrezatimit nuk është i kënaqshëm. Së pari, përdorni distancën e inspektimit nëse distanca e rrezatimit është normale, nëse dritat e ndryshme UVLED të burimit të dritës mund të ndizen dhe nëse ka një fenomen jonormal të emetimit të dritës. Sigurisht, disa defekte, të tilla si pamundësia për të drejtuar makinën, ekrani me prekje nuk përgjigjet, etj. Këto kërkojnë personelin profesional dhe teknik të prodhuesit për t'i zgjidhur. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
nuk ka të dhëna
një nga furnizuesit më profesionistë UV LED në Kinë
Na kontaktoni

+86-0756-6986060

@Thuvled.com.

 +86 13018495990

@Thuvled.com.

+86-0756-86743190


Mund të gjesh.  Ne këtu.
2207F Ndërtesa Ndërkombëtare Yingxin, Nr.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
E drejta e autorit ©  珠海是天辉电子有限公司 www.tianhui-led.com | Harta e faqes
bisedë në internet
Leave your inquiry, we will provide you with quality products and services!