loading

Tianhui- një nga prodhuesit dhe furnizuesit kryesorë të çipave UV LED ofron shërbimin e çipave me LED UV ODM/OEM.

[Procesi i kurimit të kamerës] Kamera përputhet më shumë me CICF të Tianhuiuvled

Pasi u lansuan telefonat celularë të serisë Huawei P30, tregu ishte jashtëzakonisht popullor. Mund të shihet se kjo performancë e telefonit u njoh nga përdoruesit! Sigurisht, duhet të dini edhe pikën kryesore të shitjes, funksioni i kamerës është shumë i fuqishëm. Ka procese të shumta në procesin e prodhimit të kamerës që kërkojnë ngjitës ultravjollcë UV për t'u kuruar, dhe këto zam ultravjollcë UV përputhen me ngurtësuesin tianhuiuvled. 1 > Ulja e shkallës së kundërt Në procesin e montimit të kamerës, fokusimi është shumë i rëndësishëm. Është përdorur për një kohë të gjatë me ngjitës të disponueshëm. Pasi ngjitësi të jetë tharë, nuk mund të hapet lehtë. Tani, pasi klienti miraton procesin e shërimit të rimbushjes së pikës TianhuiuV, nëse ka fokusim jonormal gjatë inspektimit paraprak, ai mund të çmontohet lehtësisht dhe të ripunohet menjëherë për të siguruar shkallën më të ulët negative. 2 > Përmirësoni efikasitetin e prodhimit zam UV UV me makinën shëruese TianhuiuVLED, koha e ngurtësimit të ngjitësit mund të reduktohet nga dhjetë sekondat e mëparshme në disa sekonda, dhe procesi është shumë i thjeshtë. Forcimi i lojës. 3 > Kurseni hapësirë ​​Vëllimi i makinës shëruese Tianhui Uv Led është shumë më i vogël për dritat tradicionale UV. Nuk kërkon ndërtim shtesë të klientëve dhe as sipërfaqe shtesë. Nëse jeni gjithashtu të interesuar të përdorni makineritë e kurimit UVLED, mirëpritni të komunikoni me Tianhui!

[Procesi i kurimit të kamerës] Kamera përputhet më shumë me CICF të Tianhuiuvled 1

Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led

Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV

Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED

Autori: Tianhui- UV Led diode

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes

Autori: Tianhui- UV Led moduli

Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi

Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte Qendra Info Blog
Aplikimi i teknologjisë së dezinfektimit me ultraviolet (UV) në industrinë e pijeve të lëngjeve
Në industrinë e ushqimit dhe pijeve, teknologjia e dezinfektimit me ultraviolet (UV) është një sektor që po zgjerohet me shpejtësi. Rrezatimi UV përdoret për të dezinfektuar ujin, ajrin dhe sipërfaqet duke vrarë bakteret, viruset dhe patogjenët e tjerë për ta bërë ushqimin të shëndetshëm. Kjo teknologji është rritur në popullaritet për shkak të efikasitetit, përdorshmërisë dhe kostos minimale. Industria e pijeve të lëngjeve Industria e pijeve dhe lëngjeve është një industri e rëndësishme globale që prodhon një gamë të gjerë produktesh, duke përfshirë lëngje frutash, lëngje perimesh, pije sportive, pije energjike dhe pije joalkoolike. Kompanitë janë vazhdimisht në kërkim të metodave për të diferencuar veten dhe për të përmirësuar produktet e tyre në një industri shumë konkurruese. Siguria dhe cilësia e produktit është një nga faktorët më thelbësorë në industrinë e lëngjeve dhe pijeve. Konsumatorët parashikojnë që pijet e tyre do të jenë të sigurta, ushqyese dhe të cilësisë së lartë, kështu që kompanitë investojnë ndjeshëm në masat e sigurisë ushqimore dhe të sigurimit të cilësisë. Zgjidhje UV LED Vështirësitë në sektorin e pijeve me lëngje: Prania e baktereve të dëmshme Për të garantuar sigurinë dhe cilësinë e produktit, industria e lëngjeve dhe pijeve përballet me një sërë pengesash. Prania e mikroorganizmave patogjenë si bakteret, viruset dhe kërpudhat është një nga pengesat më të rëndësishme. Gjatë prodhimit, përpunimit, paketimit, magazinimit dhe shpërndarjes, këta mikroorganizma mund të shumohen në produkt, duke çuar në prishje, kontaminim dhe efekte potencialisht të dëmshme shëndetësore për konsumatorët. Lënda organike e prirur ndaj mikroorganizmave Një vështirësi tjetër është prania e lëndëve organike, të tilla si tul, detritus dhe sediment, në produkt. Kjo lëndë organike mund të shërbejë si një terren mbarështues për mikroorganizmat dhe të zvogëlojë efikasitetin e masave të dezinfektimit. Metodat tradicionale të dezinfektimit Për të adresuar këto çështje, industria e lëngjeve dhe pijeve ka përdorur historikisht një sërë teknikash dezinfektimi, të tilla si dezinfektimi kimik, përpunimi termik dhe filtrimi. ● Përdoret dezinfektimi kimik kimikate të tilla si klori, peroksidi i hidrogjenit dhe ozoni për të eliminuar mikroorganizmat nga një produkt. Dezinfektimi kimik, megjithëse efektiv, mund të lërë kimikate të mbetura në produkt dhe të kontribuojë në formimin e nënprodukteve të dezinfektimit që janë potencialisht të rrezikshëm për shëndetin e njeriut. ● Përpunimi termik vret mikroorganizmat duke e ngrohur produktin në një temperaturë specifike dhe duke e mbajtur atë për një kohë të caktuar. Megjithëse efektiv, përpunimi termik mund të ndryshojë shijen, strukturën dhe vlerën ushqyese të produktit. ● Kalimi i një produkti përmes një filtri për të hequr papastërtitë dhe mikroorganizmat është filtrimi. Megjithëse efikas, filtrimi mund të jetë i kushtueshëm dhe mund të mos eliminojë të gjithë mikroorganizmat. Metodat e dezinfektimit UV Në vitet e fundit, Dezinfektim UV LED është shfaqur në industrinë e lëngjeve dhe pijeve si një alternativë premtuese ndaj metodave konvencionale të dezinfektimit. Kjo është. eliminon mikroorganizmat në një produkt pa përdorimin e kimikateve ose nxehtësisë. Ai përfshin ekspozimin e produktit ndaj një gjatësi vale specifike të dritës UV, zakonisht midis 200 dhe 280 nanometra (nm). Ky rajon i gjatësive valore njihet si spektri germicidal sepse është efektiv në vrasjen e baktereve, viruseve dhe mikroorganizmave të tjerë. Drita ultravjollcë në spektrin germicidal dëmton ADN-në e mikroorganizmave, duke i penguar ata të riprodhohen dhe të shkaktojnë dëm. Në industrinë e lëngjeve dhe pijeve, Dezinfektim UV LED teknologjia ka disa përparësi ndaj metodave konvencionale të dezinfektimit. ● Së pari, nuk lë kimikate të mbetura në produkt, duke e bërë atë një opsion më të sigurt dhe më të favorshëm për mjedisin. ● Së dyti, kjo teknologji nuk ndikon në shijen, strukturën ose vlerën ushqyese të produktit, duke e bërë atë një opsion më tërheqës për konsumatorët. ● Së fundi, është i përshtatshëm për përdoruesit, kërkon pak mirëmbajtje dhe ka kosto të ulëta funksionimi. Përdorimi i Teknologjisë së Dezinfektimit UV në industrinë e lëngjeve të ushqimit dhe pijeve Teknologjia e dezinfektimit UV ka disa përdorime në industrinë e lëngjeve dhe pijeve, duke përfshirë: Dezinfektimi i ujit të përdorur në prodhim Në prodhimin e lëngjeve dhe produkteve të pijeve, uji është një përbërës thelbësor që duhet dezinfektuar. Përdoret për të pastruar, shpëlarë, holluar dhe përzier përbërësit. E rëndësishme për sigurinë dhe cilësinë e produktit përfundimtar është uji i përdorur në procesin e prodhimit. Nëse uji është i ndotur me mikroorganizma të dëmshëm, mund të ketë dëmtim të produktit dhe rreziqe për shëndetin e konsumatorit. Duke përdorur këtë teknologji, bëhet i mundur pastrimi i ujit të prodhimit. Sistemet e dezinfektimit UV mund të zbatohen në pikën e përdorimit, si p.sh. hyrja e makinës mbushëse ose hyrja e rezervuarit të përzierjes. Kjo është. mund të vrasë mikroorganizmat si bakteret, viruset dhe kërpudhat, duke siguruar që uji i përdorur në procesin e prodhimit të jetë i sigurt dhe pa mikroorganizma që mund të jenë të dëmshëm. Dezinfektimi i materialeve të paketimit Në industrinë e lëngjeve dhe pijeve, materialet e paketimit si shishet, kanaçet dhe kutitë mund të jenë burim ndotjeje. Mikroorganizmat mund t'i ndotin këto materiale gjatë trajtimit, ruajtjes dhe transportit. Nëse materialet e paketimit nuk dezinfektohen siç duhet, mund të ketë dëmtim të produktit dhe rreziqe për shëndetin e konsumatorit. Përpara se materialet e paketimit të ngarkohen me produktin, ato mund të dezinfektohen duke përdorur teknologjinë e dezinfektimit UV. Në pikën e përdorimit, siç është makina mbushëse ose makina etiketuese, mund të zbatohen sistemet e dezinfektimit UV. Kjo është. mund të shkatërrojë mikroorganizmat në sipërfaqen e materialit të paketimit, duke siguruar që produkti përfundimtar të jetë i sigurt dhe pa mikroorganizma të dëmshëm. Dezinfektimi i pajisjeve të përpunimit Në industrinë e lëngjeve dhe pijeve, pajisjet e përpunimit si rezervuarët, tubacionet dhe valvulat mund të jenë një burim ndotjeje. Gjatë procesit të prodhimit, kjo pajisje mund të kontaminohet me mikroorganizma. Nëse pajisja nuk dezinfektohet siç duhet, mund të ketë dëmtim të produktit dhe rreziqe për shëndetin e konsumatorit. Duke përdorur teknologjinë e dezinfektimit UV, pajisjet e përpunimit mund të dezinfektohen. Në linjën e prodhimit, mund të vendoset në tuba ose tanke. Mund të eliminojë mikroorganizmat në sipërfaqen e pajisjeve të përpunimit, duke siguruar që produkti përfundimtar të jetë i sigurt dhe pa mikroorganizma që mund të jenë të dëmshëm. Dezinfektimi i ajrit Mikroorganizmat në ajër mund të jenë gjithashtu një burim ndotjeje në industrinë e lëngjeve dhe pijeve. Këta mikroorganizma mund të jenë të pranishëm në objektin e prodhimit dhe mund të ngjiten në sipërfaqen e produktit, duke rezultuar në prishjen e produktit dhe rreziqe të mundshme shëndetësore për konsumatorët. Dezinfektim UV LED teknologjia mund të përdoret për të sterilizuar ajrin e objektit të prodhimit. Sistemet e dezinfektimit me rreze ultraviolet mund të instalohen në njësitë e trajtimit të ajrit ose në vende të caktuara të objektit të prodhimit. Mund të vrasë mikroorganizmat e ajrit, duke siguruar që produkti përfundimtar të jetë i sigurt dhe pa mikroorganizma që mund të jenë të dëmshëm. Dezinfektimi i sipërfaqeve Në industrinë e lëngjeve dhe pijeve, sipërfaqet në objektin e prodhimit mund të shërbejnë gjithashtu si burim ndotjeje. Gjatë procesit të prodhimit, këto sipërfaqe janë të ndjeshme ndaj ndotjes nga mikroorganizmat. Nëse sipërfaqet nuk dezinfektohen siç duhet, mund të ketë dëmtim të produktit dhe rreziqe për shëndetin e konsumatorit. Duke shfrytëzuar Dezinfektim UV LED teknologjia, sipërfaqet e objektit të prodhimit mund të higjenizohen. Sistemet e dezinfektimit me rreze ultraviolet mund të instalohen në vende të veçanta të objektit të prodhimit, si p.sh. në shiritat transportues dhe sipërfaqet e punës. Mund të eliminojë mikroorganizmat në sipërfaqen e objektit të prodhimit, duke siguruar që produkti përfundimtar të jetë i sigurt dhe pa mikroorganizma që mund të jenë të dëmshëm. Nëse ti.’jeni pronar i një kompanie ushqimore ose pijesh që kërkon të përfshijë UV në biznesin tuaj, kontaktoni prodhuesit UV LED; Tiahuni Elektronike ! Vendosni porosinë tuaj të diodës LED UV dhe UV LED sot!
Aplikimi i UV LED në Industrinë Elektronike
Zgjerimi i shpejtë i industrisë së elektronikës ka bërë të nevojshme zhvillimin e teknologjive të reja dhe inovative për të çuar përpara industrinë. Aplikimi i Zgjidhjet UV LED është një nga teknologjitë në zhvillim në industrinë e elektronikës. Për shkak të karakteristikave të tyre unike, si jetëgjatësia e gjatë, efikasiteti i energjisë dhe madhësia kompakte, këto zgjidhje janë miratuar gjerësisht në industri si një alternativë e përshtatshme për burimet konvencionale të ndriçimit. Ky artikull do të sigurojë një përmbledhje gjithëpërfshirëse të aplikacioneve UV LED në industrinë e elektronikës. Hyrje në UV LED Kur rryma elektrike transmetohet përmes një LED UV, ajo lëshon dritë ultravjollcë. Ajo ka gjatësi vale midis 100 dhe 400 nanometra, që është më e shkurtër se drita e dukshme. Diodat UV LED përbëhen nga nitridi i galiumit, një material gjysmëpërçues me një brez të gjerë që lëshon fotone me energji të lartë në spektrin UV. Diodat janë në madhësi nga disa milimetra deri në disa centimetra, duke i bërë ato të përshtatshme për përdorim në pajisjet elektronike kompakte. UV LED s, nga ana tjetër, përbëhen nga shumëfish UV LED diodet ngjitur në një tabelë PCB. Modulet janë të përshtatshme për përdorim në aplikacione që kërkojnë një nivel më të lartë të rrezatimit UV për shkak të daljes së tyre më të lartë të dritës UV. Aplikimi UV LED në industrinë e elektronikës Prodhimi i pllakave të qarkut të printuar Për të lidhur komponentë të ndryshëm elektronikë, industria e elektronikës mbështetet gjerësisht në bordet e qarkut të printuar (PCB). Zgjidhjet UV LED janë miratuar gjerësisht në prodhimin e PCB-ve, veçanërisht në procesin e kurimit të maskave të saldimit. Diodat UV LED nxjerrin fotone me energji të lartë që mund të kurojnë me shpejtësi maskën e saldimit, duke shkurtuar kështu ciklin e prodhimit. Përdorimi i tij në procesin e prodhimit të PCB-ve ka rezultuar në rritje të produktivitetit, ulje të konsumit të energjisë dhe rritje të efikasitetit. Printim 3D Teknologjia në zhvillim e printimit 3D ka transformuar plotësisht industrinë e elektronikës. Në printimin 3D, Zgjidhjet UV LED janë miratuar gjerësisht, veçanërisht në fazën e pas-përpunimit. Pas printimit 3D, objekti i printuar trajtohet në mënyrë tipike me një rrëshirë shëruese me rreze UV ​​për të përmirësuar vetitë e tij mekanike. Shkurtimi i ciklit të pas-përpunimit shkaktohet nga emanimi i fotoneve nga diodat UV LED që mund të kurojnë me shpejtësi rrëshirën, në këtë mënyrë. Përdorimi i kësaj në printimin 3D ka rritur efikasitetin, ka ulur konsumin e energjisë dhe ka rritur prodhimin. Dezinfektimi Në industrinë e elektronikës, UV LED janë miratuar gjerësisht për qëllime dezinfektimi. Rrezatimi UV-C me një gjatësi vale midis 100 dhe 280 nanometra dihet se është efektiv kundër viruseve, baktereve dhe mikroorganizmave të tjerë. UV LED diodet lëshojnë dritë UV-C, duke i lejuar ato të përdoren për të dezinfektuar pajisjet elektronike si smartfonët, tabletët dhe laptopët. Kjo është. mund të përdoret gjithashtu për dezinfektimin e pajisjeve mjekësore dhe pajisjeve të tjera elektronike që kërkojnë një nivel të lartë pastërtie. Sensorët optikë Në industrinë e elektronikës, sensorët optikë përdoren për një sërë aplikacionesh, duke përfshirë ndjesinë e dritës, ngjyrës dhe pozicionit. Në sensorët optikë, zgjidhjet UV LED janë miratuar gjerësisht, veçanërisht në gamën UV. Rrezet që dalin nga UV LED diodet përbëhet nga fotone dhe mund të zbulohet nga sensorë, duke i bërë ato të përshtatshme për përdorim në aplikacione që kërkojnë një nivel të lartë ndjeshmërie dhe saktësie. Filtrimi i ujit Industria e elektronikës mbështetet në mënyrë të konsiderueshme në ujin e pastër për një sërë aplikimesh, duke përfshirë prodhimin. Zgjidhjet UV LED për pastrimin e ujit janë miratuar gjerësisht nga industria elektronike. UV LED diodet lëshon dritë UV-C që është efektive në shkatërrimin e baktereve dhe viruseve në ujë. Përdorimi i zgjidhjeve UV LED për pastrimin e ujit ka rezultuar në rritje të produktivitetit, ulje të konsumit të energjisë dhe përmirësim të efikasitetit. Spektroskopia Për analizimin e vetive të materialeve, spektroskopia është një teknikë e përdorur gjerësisht në industrinë elektronike. Spektroskopia ka miratuar gjerësisht zgjidhje UV LED, veçanërisht në rangun UV. Drita UV e emetuar më pas mund të analizohet për të përcaktuar vetitë e materialit. Duke shfrytëzuar Kjo. në spektroskopi ka rritur saktësinë, ka ulur konsumin e energjisë dhe ka rritur produktivitetin. Mikroskopi me fluoreshencë Mikroskopi fluoreshent përdoret gjerësisht në industrinë elektronike për të analizuar vetitë e materialeve. Mikroskopi fluoreshent është miratuar gjerësisht Zgjidhjet UV LED , veçanërisht në rangun UV. UV LED diodet shkaktojnë një emetim të dritës UV kur fotonet me energji të lartë janë shkaku i molekulave fluoreshente në material. Drita UV e emetuar më pas mund të zbulohet nga mikroskopi për të prodhuar një imazh të mostrës. Përdorimi i kësaj në mikroskopinë fluoreshente ka rritur saktësinë, ka ulur konsumin e energjisë dhe ka rritur produktivitetin. Fotolitografia Fotolitografia është një teknikë e përdorur gjerësisht në industrinë elektronike për modelimin e materialeve të ndryshme. Në fotolitografi, zgjidhjet UV LED janë miratuar gjerësisht, veçanërisht në gamën UV. Diodat UV LED lëshojnë fotone me energji të lartë që mund të ekspozojnë materialin fotorezistues, duke rezultuar në formimin e modelit të dëshiruar. Përdorimi i zgjidhjeve UV LED në fotolitografi ka përmirësuar efikasitetin, ka ulur konsumin e energjisë dhe ka rritur prodhimin. Shënimi i sigurisë Në industrinë e elektronikës, shenjat e sigurisë përdoren zakonisht për të parandaluar falsifikimin dhe vjedhjen. Në shënimin e sigurisë, zgjidhjet UV LED janë miratuar gjerësisht, veçanërisht në gamën UV. Për të ngacmuar bojën fluoreshente, duke rezultuar në emetim të dritës UV. Drita UV e emetuar më pas mund të zbulohet për të konfirmuar origjinalitetin e produktit. Përdorimi i kësaj për shënimin e sigurisë ka rritur sigurinë, ka ulur konsumin e energjisë dhe ka rritur produktivitetin. Fundi Në industrinë e elektronikës, adoptimi i zgjidhjeve UV LED ka rezultuar në rritje të efikasitetit, ulje të konsumit të energjisë, rritje të produktivitetit dhe saktësi të shtuar. Ndërsa industria e elektronikës vazhdon të zhvillohet, pritet që adoptimi i zgjidhjeve UV LED të rritet, duke rezultuar në krijimin e aplikacioneve të reja dhe inovative. Tiahui Electric është një prodhues kryesor i cilësisë së lartë UV LED dhe diodat për industrinë elektronike. Zgjidhjet tona ofrojnë efikasitet, besueshmëri dhe performancë të pakrahasueshme për aplikacione të tilla si prodhimi i PCB-ve, printimi 3D, pastrimi i ujit dhe më shumë. Na kontaktoni sot për të mësuar se si zgjidhjet tona UV LED mund të përfitojnë biznesin tuaj. Mësoni më shumë duke kontaktuar Tiahui Electronics
Çfarë është shërimi UV LED?
Kurimi me UV LED është një teknikë që përdor dritën ultravjollcë për të kuruar ose ngurtësuar substancat. Kjo procedurë përfshin ekspozimin e materialit ndaj diodave UV LED që lëshojnë dritë UV. Kur drita UV godet një substancë, ajo fillon një reaksion kimik që shkakton ngurtësimin ose zgjidhjen e substancës. Diodat UV LED nxjerrin dritë UV-A, UV-B dhe UV-C, të cilat korrespondojnë me gjatësitë e valëve të kërkuara për të filluar procesin e kurimit. Ky proces shërimi është një teknologji relativisht e re që kohët e fundit ka fituar popullaritet. Është një alternativë më efektive dhe miqësore me mjedisin ndaj kurimit konvencional UV me llambat e avullit të merkurit. Shërim UV LED. ka disa avantazhe ndaj kurimit konvencional me rreze UV, duke përfshirë konsumin më të ulët të energjisë, një cikël më të gjatë të jetës së sistemit dhe mungesën e avullit të merkurit. Si funksionon kurimi UV LED? Shërim UV LED. operon duke emetuar dritë UV në intervalin e gjatësisë së valës 365-405 nm, e cila fillon procesin e kurimit. Drita fillon një reaksion fotokimik që bën që materiali të ngurtësohet ose kurohet kur godet materialin. Kjo metodë quhet fotopolimerizim. Drita UV aktivizon fotoinicuesin në material, i cili është një përbërje kimike që fillon procesin e kurimit, gjatë fotopolimerizimit. Fotoiniciatori thith dritën ultravjollcë dhe gjeneron radikale të lira, të cilat reagojnë me monomerët e materialit për të formuar polimere. Më pas, polimeret ndërlidhen për të krijuar një substancë të ngurtë dhe të kuruar. Avantazhet e kurimit UV LED Kurimi me rreze UV ​​LED ka një sërë përparësish mbi teknikat konvencionale të kurimit, të tilla si shërimi me nxehtësi ose me bazë tretës. Ndër avantazhet kryesore të këtij shërimi janë: Procesi me efikasitet energjetik Kurimi me UV LED është një proces jashtëzakonisht efikas në energji. Kjo është. kërkon më pak energji për të kuruar të njëjtën sasi materiali në krahasim me metodat tradicionale të kurimit që përfshijnë nxehtësi ose tretës. Llambat UV LED të përdorura në proces konvertojnë pjesën më të madhe të energjisë elektrike që ata përdorin në dritë UV, e cila përdoret për shërim. Miqësore ndaj mjedisit Procesi i kurimit me UV LED është i mirë për mjedisin. Kjo është. nuk prodhon emetime ose mbeturina të rrezikshme, ndryshe nga metodat e ngurtësimit me bazë nxehtësie dhe tretës. Përveç kësaj, llambat UV të përdorura në proces kanë një jetëgjatësi të gjatë, gjë që redukton shpeshtësinë me të cilën ato duhet të zëvendësohen dhe të hidhen. Kohë shërimi më të shpejtë Kurinë UV LED g është një proces i shpejtë që mund të kurojë substancat në sekonda ose minuta. Kjo e bën atë të përshtatshëm për mjedise prodhimi me volum të lartë ku shpejtësia është thelbësore. Cilësi e përmirësuar Shërim UV LED. prodhon materiale të forta me cilësi të lartë me veti të përmirësuara, duke përfshirë qëndrueshmëri të shtuar, rezistencë ndaj gërryerjes dhe ngjitje. Kjo për shkak se procesi mundëson kontroll të saktë mbi kushtet e kurimit, të tilla si intensiteti dhe kohëzgjatja e ekspozimit ndaj dritës. Shprehësia Shërim UV LED. mund të përdoret për të kuruar një sërë substancash, duke përfshirë ngjitësit, ngjyrat dhe veshjet. Për më tepër, procedura është e zbatueshme për një sërë nënshtresash, duke përfshirë plastikën, metalet dhe qeramikën. Aplikime UV LED për shërim Dezinfektimi UV LED ka një sërë aplikimesh industriale, duke përfshirë: Automobilistikë Kurimi UV LED përdoret në industrinë e automobilave për të kuruar veshjet dhe ngjitësit. Procesi është veçanërisht i dobishëm në industrinë e automobilave, ku shpejtësia është thelbësore për të përmbushur kërkesat e tregut. Përdoret gjithashtu për të kuruar veshjet e qarta që aplikohen në pjesën e jashtme të makinës për ta mbrojtur atë nga elementët. Elektronikë Kurimi UV LED përdoret në industrinë e elektronikës për të kuruar ngjitësit dhe kapsulantët. Këta komponentë përdoren për të prodhuar pajisje elektronike si telefonat inteligjentë, tabletët dhe kompjuterët. Përdoret gjithashtu për të kuruar maskat e saldimit, të cilat përdoren gjatë procesit të saldimit për të mbrojtur sipërfaqen e pllakave të qarkut të printuar (PCB). Hapësira ajrore Kurimi UV LED përdoret në industrinë e hapësirës ajrore për të kuruar ngjitësit dhe veshjet. Teknika është veçanërisht e dobishme për lidhjen e materialeve të përbëra, të cilat përdoren zakonisht në industrinë e prodhimit të avionëve. Mbytëset e përdorura për të vulosur nyjet dhe të çarat në strukturat e avionëve gjithashtu shërohen duke përdorur të njëjtën teknikë. Mjekësor Kurimi UV LED përdoret në industrinë mjekësore për të kuruar ngjitësit dhe përbërësit dentarë. Metoda është veçanërisht e dobishme për prodhimin e restaurimeve dentare si mbushjet, kurorat dhe urat. Ngjitësit mjekësorë, të cilët përdoren për të lidhur pajisjet mjekësore dhe implantet në trup, shërohen gjithashtu duke përdorur këtë. Paketë Në industrinë e paketimit, pigmentet dhe veshjet kurohen duke përdorur shërimin UV LED. Procesi është veçanërisht i dobishëm në prodhimin e paketimit të ushqimit, ku materialet e pjekura duhet të jenë të sigurta për konsum njerëzor. Përdoret gjithashtu për të kuruar ngjitësit e përdorur në aplikimet e paketimit, të tilla si mbyllja e kartonit dhe qeseve. Sistemet e kurimit UV LED Sistemet e kurimit UV LED përfshijnë një llambë LED UV, një furnizim me energji elektrike dhe një sistem ftohjeje. Llamba UV LED është komponenti më i rëndësishëm i sistemit sepse prodhon dritën UV të nevojshme për shërim. Furnizimi me energji i siguron llambës LED UV me fuqinë e nevojshme elektrike, ndërsa sistemi i ventilimit parandalon mbinxehjen e llambës gjatë funksionimit. Shërim UV LED. sistemet vijnë në dy varietete: shërim në vend dhe shërim nga përmbytjet. Sistemet e kurimit në vend përdorin një rreze të vogël, të fokusuar të dritës UV për të kuruar zona ose zona të vogla të një materiali. Në të kundërt, sistemet e kurimit nga përmbytjet përdorin një rreze më të madhe, të përhapur të dritës UV për të kuruar zona më të mëdha ose sipërfaqe të tëra të një materiali. Kur kërkohet shërim i saktë, industritë mjekësore dhe dentare shpesh përdorin sisteme kurimi në vend. Në industritë ku shpejtësia dhe efikasiteti janë vendimtare, të tilla si industria e automobilave dhe elektronikës, zakonisht përdoren sistemet e shërimit nga përmbytjet. Konsideratat gjatë zgjedhjes së një sistemi shërimi LED UV Ka shumë faktorë që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një UV LED shërim s sistemi, si p.sh: Vetitë kuruese: Vetitë e nevojshme kuruese për një aplikim varen nga kërkesat e veçanta të materialit që trajtohet. Koha, intensiteti dhe gjatësia e valës së ngurtësimit të dritës UV janë faktorë vendimtarë për t'u marrë parasysh. Merrni parasysh kohën e kërkuar të pjekjes për materialin, pasi disa materiale mund të kërkojnë një kohë më të gjatë pjekjeje se të tjerët. Është thelbësore të sigurohet që intensiteti i dritës UV të jetë i mjaftueshëm për të arritur vetitë e dëshiruara kuruese, pasi ajo përcakton se sa shpejt do të shërohet materiali. Është gjithashtu e nevojshme të merret në konsideratë gjatësia e valës së dritës UV që përdoret për shërim, pasi materiale të ndryshme kërkojnë gjatësi vale të ndryshme për shërimin optimal. Materiale të caktuara mund të kenë nevojë për një gamë të caktuar gjatësi vale për të arritur vetitë e dëshiruara të kurimit. Përputhshmëria e Substratit: E di. Shërim UV LED. sistemi duhet të jetë i pajtueshëm me nënshtresën që pastrohet. Plastika, metalet dhe qeramika janë shembuj të substrateve me veti që mund të ndikojnë në procesin e forcimit. Për shembull, thithja ose reflektimi i dritës UV nga materiale të caktuara mund të ndikojë në kohën ose intensitetin e pjekjes. Për të arritur vetitë e dëshiruara të kurimit, është thelbësore të siguroheni që sistemi i kurimit UV LED të jetë i pajtueshëm me nënshtresën që pastrohet. Jetëgjatësia e llambës: Kur zgjidhni një sistem dezinfektimi me rreze UV ​​LED, është thelbësore të merrni parasysh jetëgjatësinë e llambës. Jetëgjatësia e llambës ndikon në koston totale të pronësisë së sistemit, pasi zëvendësimet e shpeshta të llambave mund të rrisin koston totale. Jetëgjatësia e llambës mund të ndryshojë në varësi të cilësisë së llambës dhe shpeshtësisë së përdorimit. Për të ulur koston totale të pronësisë, është thelbësore të zgjidhni një llambë LED të qëndrueshme, me cilësi të lartë UV. Madhësia e Sistemit: Madhësia e sistemi i kurimit është një faktor thelbësor sepse ndikon në sasinë e hapësirës së kërkuar të instalimit. Në varësi të madhësisë së materialit që trajtohet, aplikime të ndryshme mund të kërkojnë sisteme me madhësi të ndryshme. Sistemet e kurimit të pikave të përdorura në industrinë mjekësore dhe dentare mund të jenë të vogla dhe efikase në hapësirë, ndërsa sistemet e kurimit të përmbytjeve të përdorura në industrinë e automobilave mund të jenë më të mëdha dhe kërkojnë më shumë hapësirë. Kostim Kostoja e sistemit të kurimit është një faktor i rëndësishëm për t'u marrë parasysh kur zgjidhni një sistem. Çmimi përfshin si çmimin fillestar të blerjes ashtu edhe shpenzimet operative, si konsumi i energjisë dhe ndërrimi i llambave. Çmimi i sistemit mund të ndryshojë në varësi të cilësisë dhe veçorive të sistemit. Është thelbësore të zgjidhni një sistem me kosto efektive që i përshtatet kërkesave specifike të aplikacionit. Komponentët e avancuar të sistemit për shërimin UV LED Sistemet e printimit UV LED Printimi UV LED janë sisteme shërimi të krijuara posaçërisht për aplikime printimi. UV Sistemet e printimit LED përdorni diodat UV LED për të kuruar pigmentet dhe veshjet e printimit. Zgjidhjet UV LED Zgjidhjet UV LED janë Shërim UV LED. sisteme që janë të destinuara posaçërisht për aplikime industriale. Në aplikimet industriale, U Zgjidhje V LED s përdorin dioda UV LED për të kuruar veshjet, ngjitësit dhe substancat e tjera. Diodat UV LED janë komponentët që emetojnë UV në procedurën e kurimit. Diodat UV LED lëshojnë dritë UV në intervalin 365-405 nm, që është diapazoni spektral që fillon procesin e forcimit. Disa Prodhuesit e diodave UV LED Të tilla si Tianhui Electric prodhojnë dioda UV për treg. Për të siguruar performancën dhe besueshmërinë më të madhe në sistemet e kurimit UV LED, është thelbësore të zgjidhni dioda me cilësi të lartë nga prodhues me reputacion. Lajmi i mirë është Tianhui Electric është një nga kompanitë më të njohura dhe më të besueshme që ofron produkte cilësore! Ndërsa teknologjia e kurimit UV LED vazhdon të përparojë, parashikohet që ajo të gjejë edhe më shumë aplikime në një sërë industrish, duke e bërë atë një komponent të domosdoshëm të procedurave bashkëkohore të prodhimit. Kontakti Tianhui Electric sot dhe mësoni më shumë.
Një udhëzues për zgjedhjen e filtrit të duhur UV LED për nevojat tuaja për dezinfektim
Gjatë gjithë viteve, drita ultravjollcë (UV) si dezinfektues ka fituar popullaritet. UV LED është përdorur si një UV LED që është në gjendje të vrasë një sërë mikroorganizmash, duke përfshirë bakteret, viruset dhe mykun. Njihet edhe si Procesi i dezinfektimit me UV LED . Teknologjia UV LED ka bërë të mundur përdorimin e dritës UV për Dezinfektimi i ujit UV në një mënyrë më efikase dhe me kosto më efektive vitet e fundit dhe filtrat UV LED mund të përdoren për të pastruar ujin, dezinfektuar ajrin dhe sterilizimin e sipërfaqeve. Megjithatë, me kaq shumë opsione, mund të jetë e vështirë të zgjidhni filtrin ideal UV LED për kërkesat tuaja për dezinfektim. Ky udhëzues është shkruar për të ofruar një përmbledhje gjithëpërfshirëse të faktorëve që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një filtër UV LED për qëllime dezinfektimi. Llojet e dritës UV Para se të hulumtoni në faktorët që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një filtër UV LED, është e nevojshme të kuptoni llojet e ndryshme të dritës UV. Drita UV vjen në tre lloje: UV-A, UV-B dhe UV-C. Drita UV me valë të gjatë, si UV-A dhe UV-B, është më pak efektive për dezinfektim. UV-C, nga ana tjetër, është rrezatim ultravjollcë me një gjatësi vale më të shkurtër që mund të vrasë bakteret, viruset dhe mykun. Gjatësia e valës së rrezatimit UV-C është midis 200 dhe 280 nanometra (nm). Pra, këtu janë gjërat që duhet të merrni parasysh filtrin e duhur UV LED për nevojat tuaja të dezinfektimit: Gjatësia e valës së filtrit UV LED Filtrat UV LED duhet të zgjidhen bazuar në gjatësinë e valës së dritës UV-C. Kapaciteti i dritës UV për të shkatërruar mikroorganizmat përcaktohet nga gjatësia e valës. Përafërsisht 254 nm është gjatësia e valës më efektive për shkatërrimin e mikroorganizmave. Megjithatë, efektive Dezinfektimi i ujit UV e disa mikroorganizmave mund të kërkojnë një gjatësi vale të dallueshme. Për shembull, paraziti i ujit Cryptosporidium është rezistent ndaj dritës UV në 254 nm. Për dezinfektim efektiv kërkohet një gjatësi vale prej 280 nm. Rrjedhimisht, është thelbësore të përcaktohet gjatësia e valës së nevojshme për dezinfektimin efektiv të mikroorganizmave që dëshironi të eliminoni. Intensiteti i filtrit UV LED Kur zgjidhni një filtër UV LED, është gjithashtu e rëndësishme të merret parasysh intensiteti i dritës UV. Intensiteti i rrezatimit UV përcakton shkallën me të cilën mikroorganizmat vriten. Intensiteti i dritës UV matet në mikrovat për centimetër katror (W/cm2). Sa më shpejt të eliminohen mikroorganizmat, aq më i madh është intensiteti i dritës UV. Mikroorganizmat e synuar përcaktojnë intensitetin e nevojshëm për dezinfektim efektiv. Për shembull, një filtër UV LED me intensitet të ulët mund të jetë i mjaftueshëm për dezinfektimin e sipërfaqes. Megjithatë, dezinfektimi efektiv i ujit mund të kërkojë një filtër UV LED me një intensitet më të lartë. Softuer i filtrit UV LED Nëse ti.’Rivendosja për një filtër UV LED si a Zgjidhje UV LED , është gjithashtu thelbësore të merret parasysh përdorimi i synuar i filtrit. Filtrat UV LED mund të përdoren për të pastruar ujin, për të dezinfektuar ajrin dhe për të sterilizuar sipërfaqet. Çdo aplikim kërkon një lloj unik filtri UV LED. Për shembull, një filtër UV LED për pastrimin e ujit duhet të ketë një shkallë të lartë rrjedhjeje për të siguruar dezinfektim efikas të ujit. Filtrat UV LED të dezinfektimit të ajrit duhet të kenë një shkallë të lartë ajrimi për të siguruar që ajri i të gjithë dhomës të sterilizohet. Filtrat UV LED për dezinfektimin e sipërfaqeve duhet të kenë një intensitet të lartë për të siguruar që të gjitha sipërfaqet të dezinfektohen. Madhësia e filtrit UV LED Më pas, duhet të merrni parasysh dimensionet e filtrit kur zgjidhni një filtër LED UV. Zona e mbulimit të një filtri UV LED përcaktohet nga dimensionet e tij fizike. Një filtër më i madh UV LED mund të përfshijë një zonë më të madhe se sa homologu i tij më i vogël. Përpara se të zgjidhni një filtër UV LED, është thelbësore të përcaktoni shtrirjen e zonës që dëshironi të dezinfektoni. Një filtër i vogël UV LED, për shembull, mund të jetë adekuat për dezinfektimin e sipërfaqes në një dhomë të vogël. Megjithatë, një filtër i madh LED UV mund të kërkohet për dezinfektimin e ujit të një pishine të madhe. Qëndrueshmëria e filtrit UV LED Kur zgjidhni një filtër UV LED, është gjithashtu e rëndësishme të merrni parasysh qëndrueshmërinë e filtrit. Filtrat UV LED mund të kenë jetëgjatësi të ndryshme në varësi të cilësisë dhe aplikimit të tyre. Disa filtra UV LED mund të kërkojnë zëvendësim çdo disa muaj, ndërsa të tjerët mund të zgjasin me vite. Qëndrueshmëria e filtrit UV LED varet nga një sërë faktorësh, duke përfshirë cilësinë e komponentëve të përdorur, shkallën e mirëmbajtjes dhe shpeshtësinë e përdorimit. Për të siguruar dezinfektim efektiv për një periudhë më të gjatë kohore, është thelbësore të zgjidhni një filtër UV LED që është i qëndrueshëm dhe kërkon mirëmbajtje minimale. Certifikimi i filtrit UV LED Certifikimi është një tjetër konsideratë e rëndësishme kur zgjidhni një filtër UV LED. Një filtër UV LED që është i çertifikuar siguron që ai përmbush standardet e kërkuara të sigurisë dhe performancës. Certifikimi mund të sigurojë gjithashtu që filtri UV LED është efektiv në eliminimin e mikroorganizmave. Certifikimi ndërkombëtar NSF, certifikimi i Underwriters Laboratories (UL) dhe shenja CE janë ndër certifikatat që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një filtër LED UV. Certifikimi mund të ndihmojë gjithashtu të sigurohet që filtri UV LED është i sigurt për t'u përdorur dhe nuk prodhon nënprodukte të dëmshme. Kostoja e filtrit UV LED Çmimi i filtrit UV LED është gjithashtu një konsideratë e rëndësishme kur zgjidhni një. Filtrat UV LED ndryshojnë në çmim bazuar në cilësinë, madhësinë dhe përdorimin e synuar. Përpara se të zgjidhni një filtër UV LED, është thelbësore të përcaktoni buxhetin tuaj dhe nivelin e dezinfektimit që ju nevojitet. Mund të jetë joshëse të zgjidhni një filtër UV LED që është më pak i kushtueshëm, por mund të mos jetë aq efektiv në zhdukjen e mikroorganizmave dhe mund të mos zgjasë aq gjatë. Kur zgjidhni një filtër UV LED, është thelbësore të vendosni një ekuilibër midis çmimit dhe cilësisë. Fundi Duhet të merren parasysh me kujdes disa faktorë kur zgjidhni filtrin e duhur LED UV për kërkesat tuaja për dezinfektim. Këta faktorë përfshijnë gjatësinë e valës së dritës UV, intensitetin e dritës UV, aplikimin e filtrit UV LED, dimensionet e filtrit UV LED, qëndrueshmërinë, certifikimin dhe çmimin e filtrit UV LED. Duke marrë parasysh këta faktorë, ju mund të zgjidhni një filtër UV LED që është efektiv në zhdukjen e mikroorganizmave, i sigurt për t'u përdorur dhe i përballueshëm. Është gjithashtu thelbësore të sigurohet që filtri UV LED është instaluar dhe mirëmbajtur me saktësi për të siguruar efektivitetin maksimal të dezinfektimit.
Sa kushton një sistem dezinfektimi UV?
Po kërkoni një zgjidhje të qëndrueshme dhe fleksibël për të dezinfektuar hapësirën tuaj? Mos kërkoni më larg se njësitë e lëvizshme UV. Këta robotë novatorë lëvizin nga dhoma në dhomë, duke eliminuar mikrobet dhe bakteret e dëmshme në sipërfaqe. Celular Diodat UV led po bëhen të njohura pasi më shumë industri jashtë kujdesit shëndetësor kapin përfitimet e dezinfektimit UV. Por me çmimet që ndryshojnë në mënyrë të konsiderueshme, nga 3,000 dollarë në 20,000 dollarë, mund të jetë sfiduese të dini se cili produkt është më i përshtatshmi për ju. Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë se si funksionon moduli i lëvizshëm UV dhe do të zbërthejë faktorët që ndikojnë në koston e tyre, duke ju ndihmuar të merrni një vendim të informuar. Buxhetimi për dezinfektimin UV: Çfarë duhet të presim në kosto Kur buxhetoni për UV Dezinfektim ajri , është e rëndësishme të kuptoni se kostot mund të ndryshojnë shumë në varësi të llojit të produktit UV që zgjidhni dhe madhësisë së zonës që duhet të dezinfektoni. Një nga opsionet më të njohura për dezinfektimin UV janë njësitë e lëvizshme UV, të cilat mund të variojnë në çmim nga 3,000 deri në 20,000 dollarë ose më shumë, në varësi të madhësisë dhe aftësive të njësisë. Aspektet që mund të ndikojnë në koston e një njësie të lëvizshme UV përfshijnë zonën e mbulimit, gjatësinë e zgjidhjes UV LED dhe numrin e sensorëve ose kamerave të përfshira. Një tjetër opsion për dezinfektimin UV janë njësitë stacionare UV, të përdorura zakonisht për hapësira më të mëdha si spitalet ose ndërtesat tregtare. Këto njësi mund të variojnë në çmim nga 5,000 dollarë në 40,000 dollarë ose më shumë, në varësi të madhësisë dhe aftësive të njësisë. Aspektet që mund të ndikojnë në koston e një njësie stacionare UV përfshijnë zonën e mbulimit, llojin e zgjidhjes së përdorur me rreze UV ​​dhe çdo veçori shtesë si monitorimi në distancë ose mbyllja automatike. Është gjithashtu e rëndësishme të merret parasysh kostoja e vazhdueshme e funksionimit dhe mirëmbajtjes së një sistemi dezinfektimi UV. Kostoja e zëvendësimit të llambave UV, filtrave dhe pjesëve të tjera do të ndryshojë në varësi të produktit tuaj të zgjedhur. Për më tepër, duhet të merrni parasysh koston e punës nëse planifikoni të punësoni një profesionist për të instaluar ose mirëmbajtur sistemin. Është jetike të merret parasysh se ndërsa kostoja fillestare e dezinfektimit me rreze ultraviolet mund të duket e lartë, mund të ofrojë përfitime të konsiderueshme afatgjata në drejtim të përmirësimit të shëndetit dhe sigurisë për banorët e ndërtesës, mungesës së reduktuar dhe kostove të përgjithshme më të ulëta të pastrimit. Përpara se të vendosni se cilin produkt dezinfektues UV do të blini, merrni parasysh me kujdes nevojat dhe buxhetin tuaj specifik dhe krahasoni çmimet dhe përfitimet e opsioneve të ndryshme. Çmimi i mbrojtjes: Zbërthimi i kostos së sistemit të dezinfektimit UV Kur bëhet fjalë për dezinfektimin UV, kostoja e sistemit mund të ndryshojë në varësi të disa faktorëve. Këtu është një përmbledhje e asaj që mund të prisni të paguani për lloje të ndryshme të sistemeve të dezinfektimit UV dhe faktorët që ndikojnë në kosto: Njësi të lëvizshme UV Këta robotë lëvizin nga dhoma në dhomë, duke dezinfektuar sipërfaqet. Çmimet për njësitë portative UV mund të variojnë nga 3,000 deri në 20,000 dollarë. Faktorët e mëposhtëm mund të ndikojnë në kostot e tyre: · Zona e mbulimit · Garancia e produktit · Gjatësia e tretësirës së udhëhequr nga UV · Numri i sensorëve · Kamerat · Masa të tjera sigurie · Marka e produktit Njësi stacionare UV Ato zakonisht përdoren për hapësira më të mëdha si spitale ose ndërtesa tregtare. Çmimet për njësitë stacionare UV mund të variojnë nga 5,000 dollarë në 50,000 dollarë ose më shumë. Faktorët e mëposhtëm mund të ndikojnë në kostot e tyre: · Zona e mbulimit · Lloji i llambës UV të përdorur · Karakteristika shtesë · Aftësitë e monitorimit në distancë · Mbyllje automatike · Sensorët · Rek · Garancia e produktit Kostot e instalimit Nëse planifikoni të punësoni një profesionist për të instaluar sistemin tuaj të dezinfektimit UV, kjo mund të shtojë kosto shtesë në buxhetin tuaj. Kostoja e instalimit do të ndryshojë në varësi të llojit dhe madhësisë së sistemit, si dhe kompleksitetit të instalimit. Kostot e vazhdueshme Është gjithashtu e rëndësishme të merret parasysh kostoja e vazhdueshme e funksionimit dhe mirëmbajtjes së një sistemi dezinfektimi UV. Kostoja e zëvendësimit të një solucioni UV LED, filtrave dhe pjesëve të tjera do të ndryshojë në varësi të produktit tuaj të zgjedhur. Për më tepër, duhet të merrni parasysh koston e punës nëse planifikoni të punësoni një profesionist për të instaluar ose mirëmbajtur sistemin. Në përgjithësi, ndonëse kostoja fillestare e dezinfektimit me rreze ultraviolet mund të duket e lartë, ai mund të ofrojë avantazhe të konsiderueshme afatgjata në drejtim të përmirësimit të shëndetit dhe sigurisë për banorët e ndërtesës, mungesës së reduktuar dhe kostove të përgjithshme më të ulëta të pastrimit. Përpara se të vendosni se cilin produkt dezinfektues UV do të blini, merrni parasysh me kujdes nevojat dhe buxhetin tuaj specifik dhe krahasoni çmimet dhe përfitimet e opsioneve të ndryshme. Mbajtja e Mjedisit tuaj të Sigurt: Kostoja e Dezinfektimit UV Mbajtja e mjedisit tuaj të sigurt dhe të pastër është thelbësore për shëndetin dhe mirëqenien e atyre që e pushtojnë atë. Një mënyrë efektive për ta arritur këtë është përmes teknologjisë së dezinfektimit UV. Megjithatë, përpara se të investoni në një sistem diodë me rreze UV, është e rëndësishme të kuptoni kostot e tij. Kostoja e një sistemi dezinfektimi UV mund të ndryshojë në varësi të disa faktorëve. Faktori më i rëndësishëm është lloji i sistemit të dezinfektimit UV që zgjidhni. Ekzistojnë dy lloje kryesore të sistemeve të dezinfektimit UV: UV-C dhe UV-V. Sistemet UV-C përdoren zakonisht në spitale dhe objekte të tjera të kujdesit shëndetësor. Ata lëshojnë dritë UV-C, një mikrobicid i fuqishëm që vret shumë mikroorganizma. Kostoja e sistemeve UV-C mund të variojë nga disa mijëra dollarë për një njësi të vogël deri në disa qindra mijëra dollarë për një sistem të madh. Sistemet UV-V janë të ngjashme me sistemet UV-C, por lëshojnë dritë UV-V, e cila është më pak e fuqishme se UV-C, por ende efektive në vrasjen e mikroorganizmave. Kostoja e sistemeve UV-V është zakonisht më e ulët se sistemet UV-C, duke filluar nga disa qindra dollarë për një njësi të vogël deri në disa mijëra dollarë për një sistem më të madh. Për më tepër, madhësia e zonës së dezinfektuar është një tjetër faktor që ndikon në koston e një sistemi dezinfektimi UV. Zonat më të mëdha do të kërkojnë sisteme më të fuqishme dhe më të shtrenjta, ndërsa zonat më të vogla mund të dezinfektohen me sisteme më pak të fuqishme dhe më pak të kushtueshme. Së fundi, është gjithashtu e rëndësishme të merret parasysh kostoja e instalimit dhe mirëmbajtjes kur buxhetohet për një sistem dezinfektimi UV. Kostot e instalimit mund të ndryshojnë në varësi të kompleksitetit të sistemit dhe vendndodhjes ku do të instalohet. Në mënyrë të ngjashme, kostot e mirëmbajtjes do të ndryshojnë në varësi të llojit të sistemit dhe frekuencës së kërkuar. Dezinfektimi UV në një buxhet: Sa kushton? Dezinfektimi UV është një mënyrë efektive për ta mbajtur hapësirën tuaj të pastër dhe të sigurt, por kostoja e teknologjisë mund të jetë një shqetësim. Megjithatë, është e mundur të gjesh zgjidhje dezinfektimi UV brenda një buxheti. Kostoja e një sistemi të modulit me rreze UV ​​ndryshon në varësi të disa elementeve, duke përfshirë llojin e sistemit, madhësinë e hapësirës së dezinfektuar dhe kompleksitetin e instalimit dhe mirëmbajtjes. Njësitë e lëvizshme UV, Frobotët që lëvizin sipërfaqet dezinfektuese nga dhoma në dhomë, mund të jenë një opsion me kosto efektive. Këto njësi mund të variojnë në çmim nga 3,000 dollarë deri në 20,000 dollarë, në varësi të madhësisë dhe aftësive të njësisë. Ato janë të përshtatshme për hapësira të vogla dhe të mesme dhe mund të jenë një opsion i shkëlqyeshëm për bizneset, shkollat ​​dhe objektet e tjera me buxhet. Një opsion tjetër me kosto efektive janë sistemet UV-V, të cilat lëshojnë dritë UV-V, e cila është më pak e fuqishme se UV-C, por ende efektive në vrasjen e mikroorganizmave. Këto sisteme janë shpesh më të vogla dhe më pak të kushtueshme se sistemet UV-C, duke filluar nga disa qindra dollarë në disa mijëra dollarë. Instalimi dhe mirëmbajtja e një sistemi dezinfektimi UV do t'i shtojë çmimin. Çmimi total i instalimit mund të ndryshojë bazuar në faktorë të tillë si sofistikimi i sistemit dhe aksesueshmëria e sitit. Etiketa e çmimit për mirëmbajtjen do të ndryshojë bazuar në kompleksitetin dhe rregullsinë e sistemit që keni. Në varësi të metodës suaj, mund të paguani më pak ose më shumë për këtë. Luftimi i mikrobeve: Kostoja e Sistemeve të Dezinfektimit UV Lufta kundër mikrobeve dhe baktereve është thelbësore për ruajtjen e një mjedisi të shëndetshëm dhe të sigurt. Një mënyrë efektive për ta arritur këtë është përmes sistemeve të dezinfektimit UV. Megjithatë, kostoja e këtyre sistemeve mund të jetë shqetësuese. Kostoja e një sistemi dezinfektimi UV ndryshon në varësi të disa elementeve, duke përfshirë llojin e sistemit, madhësinë e hapësirës së dezinfektuar dhe kompleksitetin e instalimit dhe mirëmbajtjes. Kur përcaktoni se sa para do të ndani për një sistem dezinfektimi UV, duhet të merrni parasysh edhe sa i komplikuar do të ishte instalimi. Çmimi përfundimtar për një instalim varet nga disa faktorë, duke përfshirë sistemin që do të vendoset dhe destinacionin e tij përfundimtar. Për shembull, instalimi i një UV sistemi në një ndërtesë të madhe tregtare do të kërkojë më shumë burime dhe do të jetë më kompleks sesa instalimi i një njësie të vogël në një shtëpi banimi. Sistemet e dezinfektimit me rreze ultraviolet janë një mënyrë me kosto efektive për të mbajtur hapësirën tuaj të pastër dhe të sigurt, por është e rëndësishme të kuptoni kostot e tyre. Duke marrë parasysh llojin e sistemit, madhësinë e zonës që do të dezinfektohet, llojin e llambës së përdorur dhe kompleksitetin e instalimit dhe mirëmbajtjes, ju mund të bëni një gjykim të ditur që do t'i shërbejë më së miri nevojave dhe buxhetit tuaj. Dezinfektimi me kosto efektive UV: Sa duhet të pritet Kur bëhet fjalë për dezinfektimin UV, efektiviteti i kostos është një konsideratë e rëndësishme. Disa faktorë mund të ndikojnë në koston e një sistemi me diodë me rreze UV, duke përfshirë llojin e sistemit, madhësinë e hapësirës së dezinfektuar dhe kompleksitetin e instalimit dhe mirëmbajtjes. Një opsion me kosto efektive për dezinfektimin UV është përdorimi i sistemeve UV-A. Këto sisteme lëshojnë dritë UV-A, e cila është më pak e fuqishme se UV-C dhe UV-V, por ende efektive në vrasjen e mikroorganizmave. Përveçse janë më kosto-efektive, ato gjithashtu zgjasin më shumë dhe përdorin më pak energji. Shumica e sistemeve UV-A kushtojnë nga disa qindra deri në disa mijëra dollarë, duke i bërë ato më kompakte dhe më të përballueshme se sa homologët e tyre UV-C dhe UV-V. Një tjetër opsion me kosto efektive është përdorimi i llambave UV-C me avujt e merkurit me presion të ulët. Ata kanë një kosto më të ulët se llambat UV-C me avujt e merkurit me presion të lartë dhe janë gjithashtu më efiçent ndaj energjisë. Për më tepër, një faktor tjetër i kursimit të kostos për t'u marrë parasysh është lloji i llambës së përdorur në sistemin e dezinfektimit UV. Dritat UV-C, për shembull, janë më të fuqishme dhe efikase në vrasjen e mikrobeve dhe baktereve, por ato gjithashtu kanë një jetëgjatësi më të shkurtër dhe kërkojnë zëvendësim të shpeshtë, gjë që mund të rrisë koston e mirëmbajtjes. Nga ana tjetër, dritat UV-A kanë një jetëgjatësi më të gjatë, por mund të kenë nevojë për më shumë kohë për të dezinfektuar një hapësirë. Përfitimet e kursimit të kostos së sistemeve të dezinfektimit UV Po, kostot e sistemit të dezinfektimit UV mund të duken shumë menjëherë. Por kur filloni të merrni parasysh kostot e rregullta të dezinfektimit që mbani duke përdorur metoda konvencionale - këto çmime do të duken shumë më të vogla. Parandalimi i sëmundjeve nëpërmjet përdorimit të dezinfektimit UV-C ka potencialin të sigurojë kursime të konsiderueshme. Kjo është për shkak se ata mund të ndalojnë infeksionin përpara se të ndodhë. Për shembull, njësitë e lëvizshme nuk kanë nevojë për ndihmë njerëzore për të lëvizur. Natyra autonome e njësisë do të thotë që ajo mund të pastrohet më shpejt dhe me më pak punonjës, duke hapur derën për më shumë biznes. Për më tepër, aftësia e robotit për të kapërcyer pengesat dhe për të arritur pranë mureve siguron që çdo sipërfaqe të marrë pastrimin më të plotë. Së fundi, është e qartë se sistemet e dezinfektimit me rreze UV ​​nuk janë aspak të kushtueshme; në fakt, ato ju kursejnë më shumë kapital në planin afatgjatë. Mendimet e fundite Kostoja e një sistemi dezinfektimi UV do të varet nga disa aspekte, të tilla si madhësia e sistemit, numri i llambave të kërkuara, lloji i trajtimit të ujit që nevojitet dhe aplikimi specifik. Një sistem i vogël dezinfektimi UV për një shtëpi banimi mund të kushtojë diku nga 500 deri në 2000 dollarë. Në mënyrë të ngjashme, një sistem më i madh tregtar ose industrial mund të kushtojë diku nga 5,000 deri në 50,000 dollarë ose më shumë, në varësi të madhësisë dhe sofistikimit të sistemit. Është e rëndësishme të theksohet se, përveç kostos fillestare të sistemit të dezinfektimit UV, kostot e vazhdueshme lidhen gjithashtu me funksionimin dhe mirëmbajtjen e sistemit. Këto mund të përfshijnë llambat zëvendësuese, energjinë elektrike dhe kostot rutinë të mirëmbajtjes. Rekomandohet të konsultoheni me një ofrues profesionist të sistemit të diodës me rreze UV ​​ose një ekspert të trajtimit të ujit për të marrë një vlerësim më të saktë të kostos bazuar në nevojat specifike. Për shkak se ato nuk kërkojnë kimikate dhe kanë kosto të ulët të mirëmbajtjes, Zgjidhje UV led sistemet mund të jenë më kosto-efektive në afat të gjatë sesa teknologjitë e tjera të trajtimit të ujit. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, ata nuk krijojnë asnjë mbetje që do të ishte e shtrenjtë për t'u trajtuar ose asgjësuar. Faleminderit për Leximin!
Me rikuperimin e kërkesës në tregun e kafshëve shtëpiake, cilat pika të ndritshme mund të sjellë LED-ja UV në tregun e kafshëve shtëpiake?
UV LED, i njohur gjithashtu si Diodat Emituese të Dritës Ultraviolet, është një pajisje në gjendje të ngurtë që prodhon dritë sapo kaloni rrymat elektrike në një qark. Këto rryma kalojnë nga ana pozitive në anën negative të një rryme. Kohët e fundit në vitin 2021, tregu i LED-ve UV u vlerësua me një vlerë kolosale prej 822.97 milionë dollarë dhe ka një të ardhme shumë premtuese. Mund të arrijë një shumë masive prej 2930.21 milionë dollarësh në vitin 2027. Me avantazhe ndaj paraardhësve të tyre, llambat UV, të tilla si të kenë një brez të ngushtë, i bëjnë ato më të përshtatshme dhe efikase për përdorim. Tregu i kafshëve shtëpiake ka pasur rritje kohët e fundit. UV LED mund të provojë të jetë e dobishme kur bëhet fjalë për tregun e rimëkëmbjes së kafshëve shtëpiake. Për të mësuar më shumë rreth UV LED dhe ndikimin e saj në tregun e kafshëve shtëpiake, lexoni këtë artikull. Lëre.’s hidhuni menjëherë! Tregu i kafshëve shtëpiake gjatë Covid Pandemia e Covid-19 ishte një fatkeqësi mbarëbotërore për bizneset e të gjitha llojeve. Megjithëse tregu i kafshëve shtëpiake është goxha rezistent ndaj të gjitha llojeve të recesioneve, përfshirë ato të 2001 dhe 2008, edhe ato nuk mund të thithin presionet e Covid-19. Sipas perspektivës së tregut të kafshëve shtëpiake në SHBA të publikuar për 2020-21, parashikohej që të ardhurat totale të kësaj industrie të pësonin një rënie prej 17%. Shërbimet jomjekësore për kafshët shtëpiake panë më të keqen. Ai do të pësonte një rënie prej 47%, kryesisht për shkak se ishte e lidhur drejtpërdrejt me udhëtimin (shërbimet e imbarkimit për kafshët shtëpiake). Edhe pse produktet thelbësore si ushqimi për kafshët ishin në gjendje të zbusnin pak rënien me një rritje prej 4%, në përgjithësi, perspektiva nuk ishte aq e ndritshme. Rimëkëmbja e tregut të kafshëve shtëpiake pas Covid Edhe pse me një goditje të konsiderueshme, tregu i kafshëve pa një bum menjëherë pas pandemisë. Normat e adoptimit të kafshëve shtëpiake u rritën me mbi 110%, ndërsa shtëpitë kujdestare panë një rritje prej 197% nga viti në vit. Industria e kujdesit për kafshët shtëpiake vetëm në SHBA është 120 miliardë dollarë. Në nivel global, industria pa një rritje masive nga 245 miliardë dollarë në 2021 në 261 miliardë dollarë në 2022. Tregu i tregtisë elektronike ka qenë gjithashtu në qendër të vëmendjes. Me rritjen e preferencave të konsumatorëve, blerja e produkteve për kafshë do të rritet me 9.4%. Me rritjen e komoditetit gjithashtu, ka pasur një rritje të motivimit për të blerë produkte për kafshët shtëpiake. Kjo shifër vlerësohet të jetë rreth 44%. Si mund të jetë e dobishme LED UV në tregun e kafshëve shtëpiake Prodhues UV LED kanë prishur çdo treg të vetëm duke krijuar zëvendësuesin e përsosur për teknologjitë e vjetra. Këto të fundit Zgjidhjet UV LED dhe ato më të rejat janë revolucionare. Ndërkohë që çdo sektor është i bombarduar me teknologji si p.sh UV LED diod s dhe UV LED s, tregu i kafshëve shtëpiake, i cili po rritet shumë shpejt, mund të marrë shumë ndihmë edhe nga LED-të UV. UVC LED Sterilizim Pas Covid-19, të gjithë janë shumë të kujdesshëm me atë që vendosin në trupin e tyre. Në shumicën e vendeve, kafshët shtëpiake janë një pjesë thelbësore e një familjeje, ku vetëm në SHBA 70% e të gjitha shtëpive kanë një kafshë shtëpiake. Njerëzit kujdesen për kafshët e tyre si anëtarët e familjes dhe duan që ato të qëndrojnë të mbrojtura. Që ato të jenë 100% të sigurta, mund të përdorni një sterilizues UVC LED. Ka një gamë gjatësi vale prej 270-285 nm, e cila është e përkryer për sterilizim dhe vepron si një dezinfektues me cilësi të lartë. Sterilizimi i ujit Me një sterilizues UVC LED, uji që u jepni kafshëve shtëpiake pastrohet plotësisht. Me rritjen e baktereve dhe viruseve në të gjithë botën, është jetike të shqetësoheni për vendosjen e ujit të pastër në trupin e kafshëve tuaja shtëpiake. Ky sterilizues mund të ngjitet drejtpërdrejt në shpërndarësin e ujit të kafshës suaj. Kjo do të sigurojë që kafsha juaj të marrë vazhdimisht ujë të pastër me cilësi të lartë çdo herë. Lagështuesi i ajrit Një sterilizues UVC LED është i përsosur kur bëhet fjalë për pastrimin e ajrit përreth nesh. Ne nuk e dimë se çfarë lloje të viruseve dhe baktereve të këqija ka rreth nesh, të cilat mund të jenë jashtëzakonisht të rrezikshme dhe të fuqishme për kafshët tona shtëpiake. Ju mund të përdorni një sterilizues UVC LED për të pastruar ajrin përreth jush. Me ndihmën e kësaj, kafshët shtëpiake do të jenë të sigurta dhe të shëndosha, veçanërisht kur bëhet fjalë për ajrin që thithin. UVB LED për trajtimin e lëkurës së kafshëve shtëpiake Kafshët shtëpiake janë njësoj si njerëzit kur bëhet fjalë për të pasur lëkurë të ndjeshme. Ata shpesh kapin mikroorganizma të dëmshëm që janë toksikë për lëkurën e tyre. Plus, nëse jeni dikush me një kafshë shtëpiake që ka lëkurë super të ndjeshme, atëherë do të kishit gjithmonë një vrap tek veterineri herë pas here. Një diodë LED UVB mund të jetë një ndihmë e jashtëzakonshme kur bëhet fjalë për trajtimin e lëkurës së kafshës suaj. Pavarësisht nëse është një papagall apo një mace që zotëroni, lëkura e tyre mund të shërohet nga një LED UVB. Ky produkt ka karakteristika elektro-optike të tilla si një gjatësi vale maksimale prej 310 nm dhe fluks rrezatues prej 1,2 mW. Kjo diodë ultravjollcë ka aplikime të ndryshme, duke përfshirë veprimin si dezinfektues, kryerjen e spektroskopisë fluoreshente dhe sigurimin e ndihmës thelbësore në analizat kimike dhe biologjike. Nëse ky produkt përdoret me potencialin e tij të plotë në tregun e kafshëve shtëpiake, ai mund të bëjë mrekulli absolute. Jeni të interesuar të përdorni produktet UV LED për kafshët tuaja shtëpiake? Shkoni për Tianhui! Ju keni parë mrekullitë që vijnë me teknologjinë UV LED dhe gamën e mundësive që hapen para jush nëse e zgjidhni. Ju keni kuptuar gjithashtu se çfarë pikash të ndritshme mund të sjellë UV LED në tregun e kafshëve shtëpiake. Epo, nëse jeni më të interesuar të merrni produkte UV LED, atëherë mos thuaj më! Tianhuis është ofruesi kryesor në industri i të gjitha sistemeve UV LED që dëshironi për përdorim personal ose biznesor. Është një nga më të mirët Prodhues UV LED që kanë një gamë të gjerë të Zgjidhjet UV LED , duke përfshirë UV LED s Dhe... UV LED diodet . Qoftë nëse është Infrared LED 850nm i përdorur për revolucionin e motorit dhe motorin aktivizues, ose sensori UV 200nm-320nm i përdorur për sistemet e njohjes së kartëmonedhave dhe telefonat inteligjentë, ata i kanë të gjitha. Duke e mbështjellë atë Në këtë artikull, ne ju informuam se çfarë është LED UV, tregu i kafshëve shtëpiake dhe kërkesat e tij në rritje dhe se si LED UV mund të përfitojë nga tregu i kafshëve shtëpiake. Shpresojmë që ju ka pëlqyer plotësisht ky artikull informues. Don.’Mos harroni të shikoni Tianhui nëse jeni duke kërkuar UV LED s për biznesin tuaj.
Aplikimet kryesore të kurimit UV LED në fushën e veshjes dhe printimit
Kurim UV LED përdor dritën UV për të ndryshuar ngjitësit, veshjet dhe bojërat në lëndë të ngurta të fiksuara në vend nëpërmjet polimerizimit. Ndërsa teknologjia po evoluon, vërehet një rritje e jashtëzakonshme në adoptimin e Kurim UV LED . Kjo është.’s kryesisht për shkak të kostos, performancës dhe përfitimeve të qëndrueshmërisë që sjell. Printimi me veshje UV LED është më i kursyer energjie dhe miqësor ndaj mjedisit gjatë gjithë procesit të prodhimit të printimit, me një jetë më të gjatë, mund të zvogëlojë konsumin e energjisë deri në 70 deri në 80% dhe ka efekte të jashtëzakonshme në përshtatjen e materialeve të printimit. Në këtë artikull, ne do të hedhim dritë mbi aplikimet kryesore të Kurim UV LED në fushën e veshjes dhe printimit. Pa vonesa të mëtejshme, le’Filloni udhëtimin e eksplorimit! Një përmbledhje e Teknologjisë së Kurimit me UV LED’s Rritja Kjo është.’është një nga tregjet me rritje më të shpejtë në industrinë e veshjes dhe bojës. Në vitin 2008, analiza e tregut për këtë teknologji pritej të dëshmonte një rritje prej 8% deri në 13% gjatë pesë viteve të ardhshme. Më vonë në vitin 2011, rezultatet statistikore ishin mahnitëse, pasi përdorimi i produkteve të formuluara me UV/EB në Amerikën e Veriut ishte 120000 tonë metrikë. Specifikimi vetëm për përfundimet e drurit; përdorimi shkoi nga 14900 tonë metrikë në 2001 në 23200 tonë metrikë në 2011. Në vitin 2013, tregu dyvjeçar i Radtech mbajti një anketë në të cilën u llogarit përqindja e përdorimit të produkteve të formuluara UV/EB. Sipas këtij sondazhi, përqindja e përdorimit ishte 19% për drurin, që përfaqëson një rritje vjetore të mprehtë prej 5.8% për dyshemetë dhe 6.3% për njollat ​​e drurit. Aplikimet e Kurimit UV LED në fushën e veshjes dhe printimit Krahasuar me metodat tradicionale të veshjes për materialet e ndërtimit të shtëpisë, UV LED nuk do të ndikojë në përmbajtjen e lagështisë së nënshtresës. Procesi i ndërtimit të kurimit të shpejtë UV LED realizohet plotësisht duke vulosur primerin, korrigjimin e ngjyrës dhe shtresën e sipërme. Eliminon humbjen e kohës në kohën e gjatë të ngordhjes dhe pjekjes së fundeve dhe veshjeve të sipërme të pllakave tradicionale prej druri/mermeri dhe procesin e ndërlikuar të spërkatjes dhe ndërtimit me shumë kanale me ngurtësi të ulët. Mund të realizojë operacione të mekanizuara dhe të montimit të linjës së plotë. Në këtë seksion, ne kemi theksuar përdorimin e këtij lloji të kurimit në fushat e veshjes. Lëre.’s hop on! Veshje druri LED Një nga motivimet pas zhvillimit të veshjeve të drurit LED ishte zgjerimi i aplikimit të tharjes UV në nënshtresat e drurit të ndjeshme ndaj nxehtësisë, duke përfshirë sofër, pishë, bredh dhe drurë të tjerë me rrëshirë, me vaj. Materialet druri të ndjeshme ndaj nxehtësisë mund të kenë probleme kur ekspozohen ndaj llambave konvencionale UV. Një dru rrëshinor, si pisha, mund të mbinxehet dhe rrëshirat ose katrani "gjakderdhë" në sipërfaqe, duke shkaktuar probleme me ngjitjen e veshjes dhe zbardhjen e ngjyrës. Për shembull, shkalla e skrapit rritet ndjeshëm kur temperatura e sipërfaqes së një dërrase pishe tejkalon 50 °C. Tradicionale Njësia UV konverton 65 deri në 70% të fuqisë së saj hyrëse në nxehtësi. Ndërsa temperatura e burimit të dritës UV LED është shumë më e ulët, ajo’është vetëm 40 deri në 50 gradë Celsius. Ky është një tjetër shkak kryesor i rritjes së përdorimit të Kurim UV LED në veshjen e drurit. Më poshtë janë disa nga aplikimet e Kurim UV LED në veshje druri; le’hidhini një sy atyre! 1 Veshje me rul UV LED bën një përshtatje të përsosur për stacionet e xhelit dhe të tharjes në veshjen me rul. Përparësitë e përdorimit të kësaj teknologjie të avancuar në këtë fushë përfshijnë koston e lehtë të funksionimit, stokun e lirë të hyrjes për shkak të mungesës së nxehtësisë infra të kuqe, linjat më të shkurtra dhe më efikase, degradimin minimal ose aspak në daljen UV dhe më shumë. Kjo teknologji e avancuar eliminon gjithashtu nevojën për marrjen e sistemeve të shtrenjta të kanaleve të ajrit. 2 Veshje buzësh Në veshjen e skajeve, Kurim UV LED zbatimi i ka bërë gjërat shumë më të përshtatshme. Pasi makinat mund të bëhen në formë kompakte, duke kursyer shumë hapësirë. Për më tepër, prodhimi i qëndrueshëm UV gjithashtu rrit shpejtësinë e makinës. Me të, ne gjithashtu mund të anashkalojmë përdorimin e llambave të shumta merkuri të vendosura në kënde të ndryshme për të kuruar sipërfaqet me formë. Përndryshe, ajo’bëhet duke përdorur natyrën difuzive të dritës LED. 3 Printime dixhitale Printimi dixhital është një pjesë e rëndësishme e veshjes së drurit në të cilën modele ose peizazhe tërheqëse printohen në mënyrë dixhitale në dru për ta bërë atë më të paraqitshëm. Kjo është.’Përdoret kryesisht për qëllime të theksuara dhe dekorative. Kurim UV LED mund të marrë rezultate të përsosura printimi me një ndikim afatgjatë. Printim UV LED Në ditët e sotme, llambat UV LED përdoren në industrinë e printimit për të kuruar në mënyrë efektive bojën UV LED. Printimet e nivelit të lartë të marra duke përdorur këtë teknikë janë mekanike, kimike dhe rezistente ndaj gërvishtjeve. Dikush mund të marrë të dyja printimet me shkëlqim ose printimet me një fund të errët. Këto llamba LED vendosen posaçërisht pas kokave të printimit, në mënyrë që të mund ta kurojnë menjëherë dhe ta mbyllin bojën në vendin e vet. Pothuajse të gjitha llambat e tilla vijnë me çelsat e ndezjes/fikjes së menjëhershme. Mund të kurseni shumë energji duke ndezur llambën vetëm kur kërkohet, d.m.th., në fazën e forcimit të printimit. Për më tepër, mund të kontrolloni gjithashtu gjerësinë e printimit duke përdorur dritaren e emetimit të pjesshëm për të rregulluar intensitetin e segmenteve të caktuara të llambës. 1 Printime fleksografike Kjo teknikë printimi përdoret për krijimin e materialeve të paketimit dhe etiketave. Zakonisht përfshin transferimin e një pllake fleksibël për të transferuar imazhin në media. Zbatimi i Kurim UV LED teknologjia jep kontroll më të rreptë të procesit dhe eliminon nevojën për rula ftohës. 2 Printime dixhitale me bojë Në këtë printim, ju mund të merrni një sërë rezultatesh të këndshme printimi me shpejtësi të rritur. Printimi dixhital me bojë mund të përdoret për të bërë etiketa, paketime, postera, objekte 3D dhe më shumë. 3 Printim me ekran Konsumi i ulët i nxehtësisë dhe prodhimi i lartë i energjisë e bëjnë LED UV një përshtatje të shkëlqyeshme për printimin në ekran. Ky lloj printimi përdoret për dekorimin e tubave dhe printimin direkt të shisheve. Kjo eliminon nevojën për marrjen e etiketave. Ku mund të merrni sistemet më të mira të shërimit të printimit UV LED? Pasi të keni hedhur një vështrim në disa nga aplikacionet e pafundme të Kurim UV LED në fushën e forcimit dhe printimit, mund të dëshironi të merrni një Sistem shërimi me printim UV LED për biznesin tuaj. Nëse kjo’është rasti, Tianhuis ju ka mbuluar! Kjo është.’është një nga më të mirët Prodhues UV LED duke ofruar një gamë të Zgjidhje UV LED Dhe... UV LED diod s . Mund të merrni përvojë praktike me TH-92 365nm 385nm 395nm 405nm për printim gravure, TH-105 365nm 385nm 395nm 405nm për printim komercial dhe më shumë. Cilësia e tyre e nivelit të lartë dhe çmimi i arsyeshëm me siguri do t'ju lënë të impresionuar. Duke mbështjellësë Kjo ishte e gjitha në lidhje me aplikacionet kryesore të Kurim UV LED në fushën e veshjes dhe shtypjes. Shpresoj që ta gjeni këtë artikull të shkurtër por gjithëpërfshirës që ia vlen të lexohet
Aplikimet kryesore të kurimit UV LED në fushën e lenteve optike
Me avancimin e diodave transmetuese të dritës së ndritshme, tregu modern i restaurimit po zhvillohet me shpejtësi (UV LEDs). Ato japin përfitime të ndryshme mbi tymin e merkurit dhe burimet e tjera të dritës UV që janë praktikisht identike në aplikacione të caktuara, duke përfshirë më pak kosto mbështetëse, besueshmëri më të spikatur, intensitet të ulët, kontroll të zhvilluar më tej të energjisë dhe, padyshim, fondet rezervë të kostos. Megjithëse kostot e shkëmbimit, ngjashmëria e planit, qëndrueshmëria e rrezatimit dhe kufizimet e distancës së punës janë vështirësi për lehtësimin e krijuesve të kornizës, ato parandalojnë përdorimin e gjerë të kornizave të rivendosjes në aplikacionet që lehtësojnë rrezet UV. Si funksionojnë lentet? Një lente është një mjet optik emetues që përdor përthyerjen për të fokusuar ose shpërndarë rrezet e dritës. Lentet e thjeshta janë bërë nga një pjesë e vetme transparente, ndërsa thjerrëzat e përbëra përbëhen nga thjerrëza të shumta të thjeshta që janë të rreshtuara përgjatë një boshti të vetëm. Ndryshe nga një prizëm, i cili thjesht thyen dritën pa e fokusuar atë, një lente mund të përqendrojë dritën për të krijuar një imazh. Aplikimet kryesore të kurimit UV LED Në këtë postim, ne flasim për përfitimet e mundshme të fluksit të rregulluar të ndriçimit Shërim UV LED. pajisje që rezultojnë nga përfshirja e një optike xhami të personalizuar, të formuar saktësisht të transmisionit UV në fazat e para të projektimit të sistemit. Këto avantazhe konsistojnë në potencialin për të nxitur reduktimet e rrymës, rritjen e efikasitetit të energjisë si dhe shpërndarjen e nxehtësisë, jetëgjatësinë më të gjatë të përdorimit të LED-ve dhe, më e rëndësishmja, një model biznesi më të mirë dhe më të dallueshëm për përdoruesit e këtyre proceseve të kurimit që do të rezultojë në kursime të kostos dhe cilësi më të lartë. Për shkak të praktikës mbizotëruese të përdorimit të LED-ve të shumtë në një rregullim dhe natyrës së drejtuar të ndriçimit të saj, jouniformiteti i rrezatimit mund të shfaqet kur distanca midis LED-ve në grup gjeneron përqendrime të pabarabarta të energjisë në sipërfaqen e dritës hyrëse. Shërim UV LED. programet zakonisht përdorin dritare të sheshta të bëra me silicë të shkrirë, silicë të shkrirë ose xhami për të mbuluar dhe mbrojtur vargjet LED me shumë UV. Këto mbulesa thjesht ofrojnë mbrojtje dhe nuk kanë ndikim vizual. Çfarë bëjnë pikat fokale optike Gama e radianit ka arritur efektin më të lartë optik të rivendosjes së UVLED duke trajtuar gjerësi të ndryshme cilindrash. Për shkak të energjisë ndriçuese dhe efektivitetit, restaurimi UVLED i pikave fokale optike është në kontrast me lehtësimin e zakonshëm të dritës UV të merkurit. Receta e aplikimit të bojërave dhe pastave përkatëse duhet gjithashtu të ndryshohet për të marrë parasysh komponentët si ngjitja dhe rendimenti. Roli themelor i pikave fokale optike UVLED është të ndriçojnë dhe drejtojnë dritën e kuruar nga produktet UVLED. Kurba e shpërndarjes së dritës krijohet në bazë të këndeve në të cilat LED të ndryshme lëshojnë dritë. Efektiviteti i dritës rritet dhe humbja e dritës zvogëlohet duke rritur reflektimin optik. Shpejtësia e linjës së sistemit LED mund të rritet ose fuqia hyrëse mund të reduktohet për shkak të rrezatimit të shtuar. Ashtu si ilustrimi i fundit, rritja e rrezatimit bën të mundur rritjen e shpejtësisë së linjës. Për shkak se më shumë energji mund të drejtohet drejt sipërfaqes së tharjes, nevojitet më pak kohë nën LED. Përfitimet e lenteve optike për shërimin UV LED përfshijnë sa vijon: 1. Mund të ulë emetimet e CO2 dhe të shkurtojë shpenzimet e energjisë. 2. Një PLC mund të rregullojë kokën e rrezatimit UVLED. Në varësi të kërkesave tuaja specifike, ju mund të vendosni midis funksionimit të kontrollit manual dhe automatik, dhe gjithashtu mund të vendosni se sa kohë duhet të jetë ndezur drita. 3. Për shkak të dizajnit kompakt të pajisjes së rrezatimit diellor ultravjollcë dhe pajisjeve mbështetëse të lidhura me to, nuk ka më nevojë për instalimin e gjerë mekanik ekzistues dhe tubacionin që dikur ishte i nevojshëm. Kjo rezulton në instalim të lehtë, investim fillestar të ulët dhe kosto të ulëta të mirëmbajtjes së vazhdueshme. 4. Jeta e shërbimit i afrohet 20,000 orë, krijon një më të mirë të qartë dhe konsumi i energjisë elektrike është jashtëzakonisht i ulët. 5. Pajisja e kurimit UVLED pa merkur, të qëndrueshme dhe praktikisht pa nxehtësi është e disponueshme. 6. Efektiviteti i punës është rritur pasi shërimi me rreze UV ​​mund të ndizet ose fiket shpejt pa periudhat e paranxehjes dhe ftohjes së llambave të merkurit. Besueshmëria e një llambë LED UV është thelbësore për arritjen e kostove të ulëta të pronësisë, cikleve të gjera të zëvendësimit dhe kohëzgjatjes minimale të ndërprerjes. edhe pse Shërim UV LED. Llambat janë më të besueshme se teknologjitë konvencionale nga natyra, kjo besueshmëri nuk është për shkak të teknologjisë LED Ku të blini UV LED CURING për lente optike Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd ., një nga më të lartët Prodhuesit e UV Led , punon në dezinfektimin e ajrit UV Drove, pastrimin e ujit UV Drove, printimin dhe lehtësimin e UV Drove, diodën UV Drove, modulet UV Drove dhe produkte të ndryshme. Ajo ka një grup të talentuar të kërkimit dhe zhvillimit dhe shtrirjes për t'u ofruar blerësve Zgjidhje UV LED , dhe mallrat e saj kanë fituar gjithashtu vlerësimin e klientëve të panumërt. Me një xhirim total krijimi, cilësi dhe qëndrueshmëri të qëndrueshme dhe shpenzime të arsyeshme, Tianhui Hardware ka punuar në tregun e paketave UV Drove. Nga frekuencat e shkurtra në ato të gjata, artikujt përfshijnë UVA, UVB dhe UVC, me Uv duke shkuar nga fuqia e ulët në të lartë. Konklusioni Përfshirja e një optike të qelqit të transmisionit UV me porosi, të derdhur në fazat fillestare të projektimit të sistemit mund të rezultojë në avantazhe të konsiderueshme të fluksit të kontrolluar të ndriçimit në sistemet e kurimit UV LED. Përparësitë janë renditur shkurtimisht më poshtë. Me optikën e xhamit UV, projektuesi i sistemit mund t'u ofrojë klientëve të këtyre sistemeve një propozim vlere të përmirësuar dhe të veçantë që do t'i ndihmojë ata të kursejnë para dhe të përmirësojnë Shërim UV LED. cilësinë e përgjithshme të sistemit.
Aplikimet kryesore të kurimit UV LED në fushën e komunikimit/kabllit optik
Bota e telekomunikacionit ka përparuar shumë dhe ata janë zhvilluar shumë që nga vitet 1960. Në ditët e sotme, kërkesa për komunikim optik dhe për shkak të kësaj rritje të kërkesës, kompanitë po prodhojnë fibra të reja dhe më efikase kabllore. Shërim UV LED. sistemet përdoren në fusha të ndryshme, si elektronikë, pajisje mjekësore dhe instrumente optike. Ju gjithashtu mund t'i shihni ato duke u përdorur në fibra kabllore dhe komunikime. Këto komunikime optike të trajtuara me UV LED e kanë bërë komunikimin shumë më të qetë dhe më efektiv. Në këtë artikull, ne do të mësojmë rreth aplikimit të Shërim UV LED. në fushën e komunikimit optik dhe kabllor. Pra, le të hyjmë në artikull. Çfarë është shërimi UV LED? Para se të hidhesh në Kurim UV LED në fibra optike, le të shohim se çfarë Kurim UV LED është. Shërim UV LED. është një teknologji e re që e shndërron lëngun në një substancë të ngurtë. Dritat ultravjollcë përdoren në këtë proces, dhe energjia nga dritat UV absorbohet dhe prodhon një reaksion polimerizimi. Ky reagim më pas shkakton ndryshimin e gjendjes nga e lëngët në të ngurtë. Aplikimi i Kurim UV LED në fushën e komunikimit optik dhe kabllor: E fundit Shërim UV LED. fibrat kabllore janë më të mirat për të zëvendësuar fibrat tuaja të vjetra optike. Këto fibra janë efikase, të rritura në qëndrueshmëri dhe me kosto të ulët. Pra, le të diskutojmë se si Shërim UV LED. sistemet punojnë në fushën e kabllove dhe komunikimit optik. Pajisjet aktive: Pajisjet aktive në komponentët e qarkut mund të kontrollojnë ngarkesën elektrike. Kjo do të thotë që pajisjet aktive kanë nevojë për një burim elektrik për të punuar si duhet. Më poshtë janë përmendur të gjitha pajisjet e ndryshme aktive të përdorura në fibrat optike dhe në fushën e kabllove me Shërim UV LED. Sistemi. · Kabllot Koaksiale: Kabllot koaksiale përdoren në njësitë e funksionimit të kabllove, kompanitë telefonike dhe vende të tjera për të përcjellë dhe transmetuar të dhëna. Këto kabllo përdorën Shërim UV LED. sistemi pasi janë shumëbanues dhe shpërndajnë sinjalet. Këto kabllo janë perfekte për t'u përdorur në universitete dhe komplekse apartamentesh. Kabllot koaksiale janë të lehta për t'u instaluar; ato mund të jenë shumë të qëndrueshme dhe mundësojnë transmetim të qetë të sinjaleve. · Kolimator lazer: Kolimatori me lazer me fibra lejon lëshimin e dritës nga një vend për të shkuar në një rreze të përafruar në hapësirë ​​të lirë. Kolimatori lejon lëvizjen dhe transmetimin e sinjaleve në një drejtim. Prandaj, parandalon që sinjali të përplaset dhe të ndërhyjë me njëri-tjetrin. Pajisjet pasive: Pajisjet pasive janë komponentë që nuk gjenerojnë energji, por mund ta ruajnë dhe shpërndajnë atë. Këto pajisje përdoren për të ndarë sinjalet e komunikimit dhe më pas për t'i kombinuar ato për të krijuar një kanal të duhur për telekomunikacion. Më poshtë janë disa nga pajisjet kryesore pasive të përdorura nga Shërim UV LED. teknologjisë. · WDM: WDM e pajisjes multipleksuese të ndarjes së gjatësisë valore përdoret në komunikimin optik. Kjo ndihmon me shumëfishimin e numrit të sinjaleve të bartësit optik në një fibër optike. Në këtë, gjatësi vale të ndryshme përdoren përmes Shërim UV LED. . WDM përdoret në televizion kabllor, transmetues dhe pjesë të tjera të sistemit të komunikimit. · Drejtues valësh me rrjetë AWG: AWG është gjithashtu një sistem komunikimi optik. Përdoret si multiplekse dhe demultiplekse. Në këtë pajisje, gjatësitë e ndryshme të valëve nga LED UV ndërhyjnë në mënyrë lineare me njëra-tjetrën dhe ndihmojnë në transmetimin e tekeve në fibrat optike. Grating Waveguide AWG përdoret në çift me sistemin WDM. Zona të tjera ku kjo pajisje mund të përdoret në përpunimin e sinjalit, sensorin e sinjalit dhe matjen e sinjalit. · Izolator optik: Izoluesi optik lejon vetëm transmetimin e njëanshëm të sinjaleve. Kjo do të thotë se kjo parandalon çdo ndërhyrje të padëshiruar. Kjo pajisje njihet edhe si një optobashkues. Puna e kësaj pajisjeje bazohet në Faraday’s efekt. Këta izolatorë optikë mund të përdoren me fibra optike. Ata mund të punojnë si amplifikues dhe lazer unazor me fibra optike dhe gjithashtu ndihmojnë në rritjen e shpejtësisë së transmetimit të sinjaleve. Kabllo me fibër optike: Kablloja me fibër optike LED UV ka fituar shumë rëndësi. Këto fibra lejojnë transmetimin e lehtë të sinjaleve; Drita UV ndihmon transmetimin për matjen, testimin dhe spektroskopinë. Prandaj, e përmendur më poshtë është struktura e përgjithshme e kabllove me fibër optike. · Veshje e jashtme: Kabllot me fibra zakonisht kanë një shtresë o me shumë shtresa. Plastika ose silikoni mbulon kabllot, duke i mbrojtur ato nga papastërtitë, duke thithur çdo goditje dhe duke e bërë fibrën më të qëndrueshme dhe afatgjatë. Në treg gjenden shumë lloje të ndryshme veshjesh, të tilla si veshje me fibra akrilate, akrilate me temperaturë të lartë për rezistencë ndaj nxehtësisë dhe shumë të tjera. Secili prej tyre ka një funksion të ndryshëm, por siguron mbrojtjen e kabllit fibër. · Shënimi: Kur merrni kabllon me fibra, mund të shihni shenja të ndryshme. Këto shenja janë kodim ngjyrash. Kodi i ngjyrës është i pranishëm në kapësen Bale. Shenjat dhe kodimi i ngjyrave i lejojnë personit ose përdoruesit të zgjedhë atë të duhurin dhe të parandalojë çdo gabim gjatë mirëmbajtjes së komunikimit. · Lidhja: Lidhja e fibrave është një teknikë përmes së cilës mund të montohen polimeret. Kjo bëhet duke gjeneruar pikat kryq me polimerin e dytë, të cilat të dyja janë të ngulitura. Këtu Shërim UV LED. luan rolin dhe lejon lidhjen perfeksionuese të polimereve. Udhëheqësi Prodhuesit UV LED - Tianhui Electric Ka shumë kompani që ofrojnë Shërim UV LED. Edhe të tjera UV led Moduli Megjithatë, gjetja e një cilësie të lartë që siguron qëndrueshmëri dhe besueshmëri kërkon shumë punë. Nuk ka nevojë të shqetësoheni sepse Tianhui elektrike është këtu për të zgjidhur problemin tuaj. Ata janë njerëzit më profesionistë që mund të gjeni në treg. Ata punojnë për klientët e tyre dhe qëllimi i tyre kryesor është të ofrojnë cilësi të nivelit të lartë. Ata janë fokusuar në produktet UV LED që nga viti 2002. Ata kanë një gamë të gjerë të gjërave të lidhura me UV LED; prandaj, kjo është e vetmja UV L ed Zgjidhjen për të gjithë. Prandaj, nëse doni diçka që lidhet me UV LED, atëherë Tianhui electric është vendi juaj për t'u vizituar. Konklusioni: Ne e dimë se telekomunikacioni është bërë industria më e rëndësishme në të gjithë botën. Çdo ditë po prodhohen gjëra të reja për të përmirësuar komunikimin dhe për ta bërë atë më të qetë. Shërim UV LED. ka bërë rrugën e saj në këtë industri, dhe tani ne kemi sisteme unike përmes të cilave komunikimi bëhet më i lehtë dhe më i qetë.
Aplikime për dezinfektimin me dritë UVC-LED
Rrezatimi UVC është një ujë i njohur, ajri, dhe dezinfektim transparent ose i tejdukshëm i sipërfaqes. Shumë vite më parë, rrezatimi UVC u përdor me sukses për të ndaluar përhapjen e mikroorganizmave si tuberkulozi. Për shkak të kësaj pasurie, Llambat UVC shpesh quhen llambat "germicide". SARS-Coronavirus, i cili është një virus i dallueshëm nga virusi aktual SARS-CoV-2, është demonstruar se ka shtresën e jashtme proteinike të shkatërruar nga rrezatimi UVC. Në fund, virusi bëhet joaktiv si rezultat i asgjësimit. UVC- Dezinfektimi me dritë është një mjet i dobishëm për dezinfektimin e sipërfaqeve, veçanërisht në rrethanat aktuale. Dezinfektimi me dritë UV-C Për shkak të efektivitetit të tij të lartë dhe kostos së ulët, rrezatimi ultravjollcë germicidal (UVGI) përdoret shpesh për të dezinfektuar ajrin, ujin dhe lloje të tjera sipërfaqesh. Dihet përgjithësisht se rrezatimi ultravjollcë mund të bëjë joaktive mikrobet dhe viruset. Meqenëse bioaerosolet thithin fuqishëm gjatësitë e tyre valore, drita ultravjollcë me valë të shkurtër C (UV-C) me një gjatësi vale prej 100 –280 nm përdoret shpesh në UVGI. Dëmtimi i acidit deoksiribonukleik (ADN) dhe acidit ribonukleik (ARN) i shkaktuar nga rrezatimi mund t'i bëjë bakteret ose viruset joaktive. Aplikim për dezinfektimin me dritë Uv-C Për shkak të avantazheve të tyre të qenësishme dhe potencialit të pakufishëm, aplikimet e dritës UV po zëvendësojnë me shpejtësi metodat e tjera të sterilizimit të sipërfaqes, ajrit dhe ujit në shumë sektorë. Mjekësor dezinfektimi Ekspertët në biznesin e ndriçimit besojnë se ultravjollca mikrobike në dhomën e sipërme është teknika më efikase për të pakësuar përhapjen e viruseve dhe baktereve. Rrezatimi UV-C emetohet vazhdimisht mbi kokat e njerëzve nga njësitë e ajrit të sipërm për të pastruar ajrin në një hapësirë. Sistemet UV të dhomës së sipërme janë të sigurta për t'u përdorur në hapësira të populluara, sepse rrezet UV-C në të vërtetë nuk drejtohen nga afër te njerëzit. Nuk duhet të jetë çudi që sipërfaqet në qendrat shëndetësore dhe mjedise të tjera mund të përfitojnë nga dezinfektimi i përdorimit Dezinfektimi i UVC . Drita UVC mund të vrasë shpejt mikroorganizmat në një sipërfaqe, duke përfshirë viruset e gjalla. Në këtë situatë, UVC mund të jetë shumë më efektive dhe efikase se teknikat e tjera të dezinfektimit dhe pastrimit në institucionet shëndetësore. Trajtimi i lëkurës Rrezatimi elektromagnetik vetëm jashtë dritës së dukshme vjollce njihet si drita ultravjollcë (UV). Rrezatimi me një gjatësi vale midis 740 dhe 380 nm përbën të gjithë dritën e dukshme për syrin e njeriut. Gama e spektrit elektromagnetik nga 400 në 100 nm përfshin dritën UV, e cila është e padukshme për ne. UV LED s mund të ndahen në katër kategori bazuar në gjatësinë e valës së tyre. Ekzistojnë pesë lloje të rrezatimit UV: · UV-A, ndërmjet 3 20 dhe 400 nm, shkakton nxirje të lëkurës · UV-B, midis 280 dhe 3 20 nm, shkakton djegie të lëkurës dhe sintezën e vitaminës D · UV-C, midis 200 dhe 280 nm, përdoret për dezinfektim · UV-V, diku rreth 100 dhe 200 nm, absorbohet fuqishëm nga uji dhe ajri dhe mund të transferohet vetëm në vakum. Rritja e bimëve Afati i ruajtjes së frutave dhe perimeve është rritur me sukses duke kontrolluar infeksionet pas vjeljes me veprimin fatal të Dezinfektimi i UVC . Ndikimi i rrezatimit UV-C në parandalimin e përkeqësimit të sëmundjes pas vjeljes në prodhimet e kopshtarisë të korrur duke kryer një efekt të menjëhershëm germicidal ose duke nxitur përgjigje jetike të mbrojtjes është hetuar tërësisht. Në karotat, marulen, domatet dhe luleshtrydhet, për shembull, ai mund të krijojë zbatim dhe aplikim për kërpudhat patogjene bimore Botrytis cinerea. Në rastin e luleshtrydheve, rritja e aktivitetit të fenilalaninës amoniak-liazës (PAL) dhe polifenoloksidazës dhe shprehja e gjeneve të proteinave të lidhura me patogjenezën u shoqëruan me rritje të rezistencës. Për më tepër, rrezatimi UV-C mund të shkaktojë mekanizma mbrojtës, duke rritur nivelet e kitinazës dhe superoksid dismutazës (SOD) ose PAL në fruta të ndryshme, duke përfshirë mango, pjeshkë dhe luleshtrydhe. Llambë për kafshë shtëpiake Llambat mikrovrasëse UVC janë shfaqur si aleati ideal në këtë përpjekje. Studime të shumta kanë treguar efikasitetin e tyre kundër mikroorganizmave të ndryshëm pasi ato mund të zhdukin deri në 99.9% të baktereve dhe viruseve në atmosferë dhe në sipërfaqe. Për më tepër, këto teste kanë treguar se kjo dritë UVC vret bakteret e krijuara nga kafshët shtëpiake, gjë që është mjaft e dobishme në shtëpi. Dhe pikërisht këtu dritat UVC kanë filluar të krijojnë një pozicion për veten e tyre në pandeminë aktuale. Rritja e përdorimit të ndriçimit të brendshëm ka ngritur shqetësime të ndryshme në lidhje me rrezikun që mund të përballemi nga këto drita. Për të larguar këto pasiguri, së pari duhet të kuptojmë se llambat UVC mund të dëmtojnë syrin dhe indin e lëkurës. Ato janë plotësisht të sigurta kur përdoren në përputhje me disa masa paraprake themelore të sigurisë. - Këto veprime janë renditur në këtë artikull për referencë tuaj. Njerëzit nuk duhet të jenë të pranishëm gjatë gjithë procesit të sterilizimit për shkak të kujdesit që duhet ndjekur gjatë përdorimit të kësaj llambë. Për më tepër, kontaktoni me Dezinfektimi i UVC rrezatimi mund të shkaktojë dëmtime të padëshiruara të indeve edhe pse nuk ka ndonjë hulumtim përfundimtar mbi dëmin e shkaktuar nga këto rreze. Prandaj, përjashtimi i qenve dhe bimëve nga hapësira është i mençur. Kultivohet kanabisi Është i përshtatshëm për inaktivizimin e përhershëm të mikrobeve si Botrytis cinerea sepse rrezatimi mikrovjollcë ultravjollcë ose energjia e dritës në Dezinfektimi i UVC gjatësia e valës (2 00-280 nm), shkëput lidhjet molekulare, të cilat pastrojnë dhe shpërbëjnë materialet organike. Shkencëtarët ende nuk kanë zbuluar një mikrob plotësisht rezistent ndaj efekteve të dëmshme të Dezinfektimi i UVC , duke përfshirë bakteret rezistente dhe mikroorganizma të tjerë rezistent ndaj antibiotikëve. Sistemet e dezinfektimit të rrjedhës së ajrit UV-C dhe Dezinfektimi i UVC Sistemet e dezinfektimit të sipërfaqes janë dy metodat për përdorimin e UV-C për të penguar rritjen e mykut dhe mikrobeve në kopshtet e brendshme të kanabisit. Sterilizimi më i mirë UVC Led dhe ku mund ta blini atë Ne ju kemi mbuluar nëse jeni duke kërkuar për një dezinfektim të përsosur me dritë UV-C. 275 nm UVC LED Sterilizim është një diodë e thellë që lëshon UV-C me një gjatësi vale 305-315. Ka një dizajn SMD me rezistencë të ulët termike. Ka një gamë të gjerë rezistence që lejon përdorimin e lehtë. https://www.tianhui-led.com/uv-led-module.html Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd ., një nga më të lartët Prodhuesit e UV Led , e specializuar në dezinfektimin me rreze UV-C , zgjidhje UV led s, dhe Dezinfektimi i UVC . Ka një R të aftë &D dhe ekipi i shitjeve për t'u ofruar konsumatorëve Zgjidhje dezinfektimi me dritë UV-C, dhe mallrat e tij kanë fituar gjithashtu vlerësimin e shumë klientëve. Me një prodhim të plotë, cilësi të qëndrueshme, besueshmëri dhe kosto të përballueshme, Tianhui Electronics ka punuar në UV L ed s zgjidhje Tregu. Nga gjatësi vale të shkurtra në të gjata, produktet përfshijnë UVA, UVB dhe UVC, me të plota Zgjidhje UV LED specifikat që variojnë nga fuqia e ulët në të lartë.
nuk ka të dhëna
një nga furnizuesit më profesionistë UV LED në Kinë
Na kontaktoni

+86-0756-6986060

@Thuvled.com.

 +86 13018495990

@Thuvled.com.

+86-0756-86743190


Mund të gjesh.  Ne këtu.
2207F Ndërtesa Ndërkombëtare Yingxin, Nr.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
E drejta e autorit ©  珠海是天辉电子有限公司 www.tianhui-led.com | Harta e faqes
bisedë në internet
Leave your inquiry, we will provide you with quality products and services!