loading

Tianhui- një nga prodhuesit dhe furnizuesit kryesorë të çipave UV LED ofron shërbimin e çipave me LED UV ODM/OEM.

[Bukuria] Komponenti celular Mjekimi me dritë UV LED

Aktualisht, montimi i komponentëve të telefonit celular, duke përfshirë lentet e kamerës, celularët, mikrofonat, predhat, modulet LCD, veshjen e ekranit me prekje, etj. Këta komponentë kryesorë të montimit, lidhjes, kurimit dhe teknologjive të tjera të komponentëve kyç janë kryesisht të standardizuara. Shumë prodhues të telefonave celularë duhet të gjejnë një proces të shpejtë lidhjeje dhe ngurtësimi të shpejtë. Aplikimi i kurimit optik UV në industrinë e telefonave celularë është shfaqur. Me zhvillimin e shpejtë të komunikimit me valë në vitet e fundit, stili i telefonave celularë është shfaqur pafundësisht. Jo vetëm që funksionet janë bërë më të forta, por pamja është gjithnjë e më e bukur, ose e lavdishme, ose freskuese dhe e këndshme, ose pluhuri nuk është njollosur, drita mund të mësohet, ose elegante Nën nënkuptuar, shumë teksturë, marramendëse. Këto ndryshime janë për shkak të aplikimit të veshjeve shëruese me dritë UV (UV) në prodhimin e telefonave celularë. Lloje të ndryshme celularësh në treg janë të pandashme nga aplikimi i teknologjisë së ngurtësimit optik UV LED. Përveç dekorimit të sipërfaqes së kutive të zakonshme të telefonave celularë, ekzistojnë edhe prodhimi i bordit të qarkut me precizion të lartë të telefonave celularë, ekrani LCD, tastiera e telefonit celular, tastiera e telefonit celular, boja me karakter rezistent ndaj konsumit, si dhe prodhimi i gjysmëpërçuesve dhe komunikimit fibra, duhet të aplikohet në teknologjinë e kurimit UV LED. Makina e kurimit optik UV LED e telefonit celular është një pajisje e vogël e dedikuar për ekspozimin e materialeve të thata të kurimit optik ultravjollcë UV. Mund të shërojë veshjet UV me vaj me dritë UV, ngjitës UV dhe materiale të tjera UV. Të tilla si kurimi i bojës UV të bukurisë së telefonit celular, komponentët elektronikë të saktë janë të ekspozuar ndaj tharjes, etj. Teknologjia tradicionale e kurimit UV është përdorimi i llambave të merkurit UV si komponenti kryesor i kurimit. Për sa i përket mbrojtjes së mjedisit dhe shëndetit, ka shumë disavantazhe të papranueshme: manifestohet kryesisht si dëmtim i lëkurës. Pasi lëkura duket e thatë, e ashpër dhe e lehtë për t'u bërë rrudha, ajo duket e plakur. Në raste të rënda, mund të shkaktojë kancer të lëkurës. Dëmtimi i syve nga rrezet ultravjollcë është gjithashtu shumë serioz, veçanërisht për të moshuarit, do të rrisë ndjeshëm mundësinë për të vuajtur nga barrierat e brendshme të bardha. Makina e kurimit me rreze UV ​​optike që përdor çipin UVLED si trup ndriçues ka rrezatim të ulët dhe dëm të ulët ndaj burimeve të shëndetshme të dritës. Analiza e avantazheve të makinerive të kurimit optik të lëvizshëm UVLED: Makinë shëruese optike mobile UVLED Mbrojtja e gjelbër dhe e mjedisit: Përbërësit kurohen në një film, i cili është pothuajse zero për rreziqet shëndetësore dhe ndotjen mjedisore të operatorit të ndërtimit. Kurseni burimet: Duke përdorur bojën UV, ngurtësimi i produktit është i shpejtë, duke kursyer shumë fuqi punëtore dhe hapësirë. Fortësia e sipërfaqes së produktit të veshjes është përmirësuar, dhe ngjyra është e ndritshme; pas tharjes, sipërfaqja e printimit mund të arrijë efektin e fortësisë së lartë, shkëlqimit të lartë, rezistencës ndaj fërkimit, rezistencës ndaj tretësit. Prodhimi i lartë. Efekti i shërimit të motorit të kurimit optik UVLED: Vaji optik UV i prodhuar nga teknologjia e kurimit UVLED mund të ngurtësohet plotësisht në rreth disa sekonda deri në rreth një sekondë. Kursim energjie dhe efikas, por edhe reduktuar shkallën e mbetjeve. Produktet e ngurtësuara nuk janë mbetje organike të paqëndrueshme, jo toksike dhe të padëmshme, dhe pjesa e punës pas rrezeve të forta ultravjollcë shoqërohet gjithashtu me sterilizimin e plotë. Nga drita më e lartë deri te matshmëria e plotë, filmi i veshjes mund të rregullohet sipas dëshirës. Me nënshtresa dhe primer të ndryshëm, mund të prodhojë mijëra efekte sipërfaqësore në ndryshim. Tianhui e ka konsideruar gjithmonë ruajtjen e energjisë dhe mbrojtjen dhe efikasitetin e mjedisit si mision dhe ndjekje të ndërmarrjes, veçanërisht në teknologjinë dhe produktet e kurimit UVLED, dhe përpiqet për përsosmëri për të ofruar vazhdimisht zgjidhje UVLED me kosto efektive për industri të ndryshme. jepni një kontribut! Tianhui, pres me padurim thirrjen tënde: 13048834002

[Bukuria] Komponenti celular Mjekimi me dritë UV LED 1

Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led

Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV

Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED

Autori: Tianhui- UV Led diode

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes

Autori: Tianhui- UV Led moduli

Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi

Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte Qendra Info Blog
[Teknologji e re] Komunikimi i pajisjeve me burim drite UVLED në një mjedis të veçantë
Kohët e fundit, disa klientë duan të përdorin veshje UVLED për të aplikuar në produkt dhe për të vendosur procesin e reagimit në një mjedis të veçantë. Duke marrë parasysh që punëtorët nuk mund të përdorin pajisjet direkt përballë pajisjeve UVLED, kompania jonë ka zhvilluar një pajisje UVLED me komunikim në rrjet me komunikim në rrjet. Komunikimi i rrjetit miraton protokollin e transmetimit TCP/IP, i njohur gjithashtu si protokolli i komunikimit në rrjet. Është protokolli më themelor i komunikimit në përdorimin e rrjetit. Protokolli i transmetimit TCP/IP specifikon standardet dhe metodat e komunikimit në çdo pjesë të internetit. Për më tepër, protokolli i transmetimit TCP/IP është dy protokolle të rëndësishëm që sigurojnë transmetimin në kohë dhe të plotë të informacionit të të dhënave të rrjetit. Protokolli i transmetimit TCP/IP është rreptësisht një arkitekturë me katër shtresa. Shtresa e aplikacionit, shtresa e transportit, shtresa e rrjetit dhe shtresa e lidhjes së të dhënave përfshijnë të gjitha. Metoda e kontrollit të produktit UVLED të kompanisë sonë ka kontrollin e ekranit me prekje dhe kontrollin e kompjuterit. Programi fillon të marrë një adresë IP të personalizuar të rrjetit për t'u lidhur me kompjuterin. Mund të kontrollojë gjithashtu funksione të shumta të pajisjes UVLED në të njëjtën kohë. Nëse po kërkoni gjithashtu një pajisje UVLED që e përdorni në një mjedis të veçantë ose dëshironi të përdorni një kompjuter për të funksionuar, atëherë kjo është pajisja solide UVLED që meritoni. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Makinë shërimi UV LED Filial Line UV LED
Pajisjet e kurimit UVLED përdoren gjerësisht. Në përputhje me kërkesa të ndryshme, makina e kurimit UVLED ka forma të ndryshme. Pajisjet e kurimit në formën e linjës së montimit janë lloji më i zakonshëm. Figura jonë më poshtë janë produktet Tianhui si një shembull për të prezantuar pajisjet e kurimit UVLED të linjës së montimit. Pajisja është kryesisht përmes rrotullimit të linjës së montimit për të transmetuar produktin në burimin e dritës UVLED. Më poshtë është një pjesë e pajisjes. 1. Komponentët kryesorë të burimeve të dritës, pajisjet e kurimit. 2. Linja e montimit do të dërgojë artikujt që duhet të ndriçohen poshtë burimit të dritës. 3. Kontrolluesi, kontrolloni çelësin e burimit të dritës dhe fuqinë dalëse 4. Ndërprerës i ndalimit urgjent. Kur ndodh një situatë jonormale, shtypni çelësin për të ndaluar punën. 5. Shpejtësuesi kontrollon shpejtësinë e linjës së montimit. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Fuqia] Prezantimi i drejtuesit të komponentit kryesor të pajisjes së kurimit UVLED
Performanca e një pajisjeje kuruese UVLED varet kryesisht nga performanca e furnizimit me energji elektrike. Prandaj, dizajni i furnizimit me energji elektrike është shumë i rëndësishëm. Ky artikull kombinon përvojën e zhvillimit të kompanisë së Tianhui për të diskutuar disa struktura topologjike të përdorura zakonisht të furnizimit me energji UVLED. 1. Qarku topologjik BUCK i rregulluesit të tipit BUCK është një qark prerës i tipit të poshtëshkrimit. Tensioni i tij i daljes është gjithmonë më i vogël se voltazhi i hyrjes (d.m.th. VO Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Printimi UV] Dallimi midis Kurimit UV dhe Kurimit Tradicional
Parimi bazë i ngurtësimit UV është përdorimi i rrezatimit ultravjollcë UV për t'i bërë molekulat e materialeve të ndjeshme ndaj dritës të dekompozohen për të formuar një atom shumë aktiv ose një grup atomesh shumë aktiv. Më në fund arrihet qëllimi i polimerizimit të ndërlidhur molekular. Tharja e bojës UV është procesi i kimisë optike. Shpejtësia e dritës është 3 10 km/s, e cila shkakton kohën e lidhjes kimike për disa sekonda, dhe shpejtësia e printimit është 5000 copë në orë. Reaksionet e ndryshme optike dhe reaksionet termike janë të ndryshme. Energjia e aktivizimit të reaksioneve termike vjen nga përplasjet molekulare, e cila është më e gjatë, dhe energjia e aktivizimit të reaksioneve optike vjen nga energjia optike. Prandaj, shërimi optik UV kursen shumë më tepër kohë sesa shërimi tradicional i reaksionit termik, dhe produkti i përfunduar mund të grumbullojë drejtpërdrejt dërgesat, gjë që është shumë e përshtatshme. Përveç kësaj, ngurtësimi optik UV bojë UV dhe boja tradicionale e thatë dhe më shumë kursim energjie dhe mbrojtje mjedisore. Kurimi me rreze UV, veçanërisht kurimi optik UV i tipit LED, përveç prodhimit të rrezeve ultravjollcë të vlefshme UV, infra të kuqe dhe ozoni në thelb nuk prodhohen. Është gjithashtu veçanërisht miqësore për punëtorinë e prodhimit. Nuk prodhon rreze infra të kuqe. Do të thotë që nuk do të prodhojë kalori të veçanta. Pajisjet më të fundit për shërimin e bojës UV të Tianhui do të bëhen forca kryesore e kurimit të bojës UV në të ardhmen! Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Bojë druri UV] Prodhuesi ju thotë të zgjidhni burimet e dritës UVLED Më shumë kursim energjie dhe mbrojtje të mjedisit
Ai është shumë i ndryshëm nga ai i komponentëve të nivelit të lartë të avionit, siç është dyshemeja prej druri. Pikturimi UV është shumë i ndryshëm. Për shkak të formave dhe madhësive të ndryshme të bojës së mobiljeve prej druri, boja e mobiljeve prej druri shpesh përmban strukturë tre-dimensionale të ndërlikuar tre-dimensionale, siç është zgavra e gdhendur. Vetëm veshjet me spërkatje mund të përdoren për zgjidhjet e ndërtimit të teknologjisë universale, por ju mund të përdorni burime drite shëruese UV për t'u përpunuar në komponentët rregullatorë lokalë. Aktualisht, vetëm veshjet UV me bazë uji mund të zgjidhen në veshjet e mobiljeve. Burimet LEDUV të dritës së fytyrës ngurtësohen nga veshjet UV me bazë uji. Në thelb, ajo është ende një teknologji e ngurtësimit Photo-Curing. Prandaj mund të arrijë lehtësisht fortësinë e shtresës së bojës prej 2H-3H ose më lart, si dhe shkëlqimin e lartë dhe shkallën e lartë të pjellshmërisë, gjë që krijon një mbrojtje druri dhe efekt estetik me performancë të shkëlqyer. Kurimi optik LEDUV është para së gjithash me kosto të ulët, dhe së dyti, kursimi i energjisë dhe mbrojtja e mjedisit kanë arritur ekstremin. Është mbështetja e pikturës së mobiljeve prej druri për mbrojtjen e mjedisit. Kjo teknologji kapërcen mangësitë e mungesës së performancës tradicionale të veshjes termike me ujë. Në të njëjtën kohë, shkalla e lirisë dhe efektit, e cila gjithashtu ka avantazhet e kostos së ulët, ruajtjes së energjisë dhe reduktimit të emetimeve dhe mbrojtjes së mjedisit të gjelbër. Promovimi demonstrues në shkallë të gjerë i kësaj teknologjie inovative do të zgjidhë vërtet problemin e ndotjes së industrisë tradicionale të mobiljeve nga burimi. Më e rëndësishmja, ndërkohë që redukton ruajtjen e energjisë dhe reduktimin e emetimeve, do të përmirësojë efikasitetin e prodhimit dhe përfitimet ekonomike të industrisë së mobiljeve në vendin tim. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Fuqia e dritës UV] Si të zgjidhni fuqinë e burimit të dritës UV
Si të kontrolloni fuqinë dalëse të burimit të dritës UV, kontrolluesi ynë Tianhui në përgjithësi përdor një furnizim të vazhdueshëm të rrymës, i cili ndryshon fuqinë dalëse të burimit të dritës UV duke ndryshuar fuqinë dalëse të furnizimit me rrymë konstante. Madhësia e fuqisë dalëse në përgjithësi përcaktohet në përputhje me energjinë e kërkuar nga produkti (ngjitës UV, bojë) për të përcaktuar fuqinë dalëse të burimit të dritës UV. Fuqia e vogël do të bëjë që produkti të ngurtësohet. Fuqia e tepërt e daljes do të shkaktojë sklerozë të produktit. Është e nevojshme të zgjidhni fuqinë e duhur të burimit të dritës UV. Zgjedhja e fuqisë së duhur të prodhimit do të përmirësojë shumë efektin e ngurtësimit, do të përmirësojë efikasitetin e prodhimit, do të zvogëlojë kostot e panevojshme që kostot e panevojshme do të reduktohen. Kontrolluesi i Tianhui përdor teknologjinë e ndriçimit dixhital, i cili mund të kryejë ndriçim të pashoq nga 10%-100%, duke përmirësuar kështu saktësinë e rregullimit të fuqisë optike dhe duke u favorizuar nga klientët. Si të rregulloni fuqinë e dritës? Ne mund të shohim specifikimet e ngjitësit, energjinë (MJ) të nevojshme për forcimin e ngjitësit në të. Formula e energjisë: Energjia = fuqia x kohë, ne mund të llogarisim madhësinë e fuqisë, fuqinë/kohën e dy parametrave të formulës së energjisë, ne përdorim njehsorin e fuqisë së dritës për të kryer rregullimin e fuqisë. Për shembull: Kërkesa për zam 3000mj koha e ngurtësimit kërkon 5S, pra: fuqia = 3000/5 = 600mW/cm^2 Ky është krahasimi i vlerës sonë aktuale të matjes dhe vlerës teorike. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Makina e kurimit UV] Kjo mënyrë për të zgjedhur një makinë shërimi me rreze UV ​​është më e mirë
Kohët e fundit, disa klientë kanë thirrur për t'u konsultuar me makineri për shërimin e ngjitësit UV. Disa klientë përmendin gjithashtu se shpejtësia e kurimit është mjaft e shpejtë. Me zhvillimin e vazhdueshëm të prodhimit të automatizuar dhe konkurrencës në industri, sa më e shpejtë të shpresohet shpejtësia e ngjitësit, aq më mirë. Sigurisht, nëse dëshironi që ngjitësi UV të shërohet më shpejt, duhet të zgjidhni ngjitësin UV dhe makinën mbështetëse të ngjitësit UV. Për sa kohë që zgjidhni makinën e duhur të kurimit, shpejtësia e kurimit gjithashtu mund të kënaqet. 1. Kur zgjidhni një makinë kuruese UV, së pari duhet të kuptoni makinën e kurimit të ngjitësit UV që keni përdorur. 2. Zgjidhni një prodhues të besueshëm të ngjitësit UV për të reduktuar cilësinë dhe humbjen e kohës që sjell dështimi, mirëmbajtja dhe zëvendësimi. Koha efektive e ngurtësimit të makinës formale të kurimit të ngjitësit UV është rreth 20,000 orë. Së treti, duke theksuar makinën e shërimit të ngjitësit UV, më shpejt më shpejt. Makina për shërimin e ngjitësit UV të Tianhui ka tre lloje brezash: 365, 395 dhe 405 makineri shëruese UVLED, dhe fuqia e rrezatimit është e ndryshme. Klientët mund të na kontaktojnë nëse dëshironi të bëni testin tuaj të efektit të kurimit të ngjitësit. Ju mund të vini direkt në kompaninë tonë për testin e ngjitësit. Makina e kurimit të ngjitësit UV të Tianhui ka një shumëllojshmëri modelesh nga të cilat klientët mund të zgjedhin. Unë besoj se ka gjithmonë një që mund të plotësojë kërkesat tuaja. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Burimi i dritës me tel UV LED] Karakteristikat e pikave të dritës të burimeve të dritës së linjës LED UV
Përkufizimi i secilit prodhues të burimeve të dritës të linjës UVLED është i ndryshëm, në përgjithësi i referohet një burimi drite me gjerësi drite më të vogël se 10 mm ose 15 mm dhe gjatësi të pakufizuar. Burimet e dritës të linjës UVLED përgjithësisht rregullojnë UVLED në një rresht dhe shtojnë një lente kuarci të rrumbullakët ose gjysmërrethore në drejtimin e lëshimit të dritës UVLED, në mënyrë që pikat e rrumbullakëta të dritës të emetuara nga çdo UVLED të shtrihen në pika ovale përmes thjerrëzës. . Fuqia e dritës në qendër të pikave të dritës është më e fortë se dy krahët e elipsit, por për sa kohë që dy LED-të ngjitur shkarkohen siç duhet, dy krahët e njollave të dritës ovale ngjitur mbivendosen me njëri-tjetrin, në mënyrë që forca e dritës së të dy krahëve do të forcohet dhe forca e të dy krahëve do të rritet. Drejtimi) Formon një intensitet relativisht uniform të dritës. Siç tregohet në figurën më poshtë: Në boshtin e shkurtër (drejtimi i gjerësisë së njollave të lehta), për shkak se nuk ka efekt mbivendosjeje efektive, ai do të paraqesë anët e larta të anës së lartë të kurbave të intensitetit të dritës së mesme dhe të ulët parabolike. Sigurisht, ne mund të ndryshojmë formën e vijës parabolike përmes këndit të ndritshëm të rruazave të llambës ose diametrit të thjerrëzave. Fotografia më poshtë tregon lakoren e intensitetit të dritës së boshtit të gjatë dhe drejtimit të boshtit të shkurtër në një vijë të caktuar (blu dhe e kuqe përfaqësojnë rruaza të ndryshme drite me kënde të ndryshme ndriçimi): boshti i gjatë) Intensiteti i dritës së intensitetit të dritës në drejtim të drejtimin Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Jeta UV LED] Si të përmirësohet jeta e makinës shëruese me LED UV
Jetëgjatësia e rruazave të llambave UVLED është përgjithësisht 20,000 orë. A mund të funksionojë UV LED normalisht për 20,000 orë? Gjatë përdorimit, për shkak të fenomenit të dështimit të dritës, jeta e makinës shëruese LED UV do të ndikohet seriozisht. Prishja e dritës është kryesisht për të përcaktuar dy faktorët. Temperatura e çipit UVLED dhe mjedisi i punës së rruazave. Prandaj, për të përmirësuar jetën e shërbimit të UVLED, duhet të bëhen tre gjërat e mëposhtme: 1. Përdorni çipa UVLED me cilësi të lartë. 2. Kryeni sistemin e ftohjes së makinës së kurimit UVLED dhe lëreni rruazën e llambës të funksionojë në temperaturën e duhur. 3. Ndërfaqja e kontrollit të ndërveprimit njeri-kompjuter. Kur drita e fortë e dritës zvogëlohet, fuqia dalëse e furnizimit me energji rritet siç duhet për të përmirësuar qëllimin e përmirësimit të dritës. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Shpërndarja e nxehtësisë UVLED] Këtë verë, duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje ftohjes së makinerive shëruese UVLED
Së fundmi, temperaturat e larta, pjesa më e madhe e vendit janë mbuluar nga temperatura mbi 35 gradë. Nxehtësia mund t'i bëjë njerëzit të ndihen të pakëndshëm, si dhe makina e kurimit UVLED. Tianhui shpreson që klientët e rinj dhe të vjetër të bëjnë një punë të mirë për goditjen nga nxehtësia dhe ftohjen, dhe mos harroni ftohjen e makinerive të kurimit UVLED! Makina kuruese UVLED transformohet nga rruaza llambë UVLED për të gjeneruar dritë ultravjollcë pasi shndërrimi fotoelektrik të transformohet. Kur rruazat e llambës UVLED transformohen në shndërrim fotoelektrik, pjesa më e madhe e konvertimit të energjisë elektrike bëhet energji termike. Pasi temperatura e rruazave të llambës UV LED të rritet në një shkallë të caktuar, do të ketë shumë efekte negative, duke përfshirë zhvendosjen e gjatësisë së valës, llambën e vdekur, uljen e forcës radikale, etj. Prandaj, prodhuesit UVLED po përpiqen të gjejnë zgjidhje më të mira për shpërndarjen e nxehtësisë. Aktualisht, ekzistojnë dy mënyra të zakonshme për t'u qetësuar në treg. Baza e metodës së ftohjes së makinës së kurimit UVLED është dizajni i saj strukturor dhe përzgjedhja e materialit. Tianhui ka inxhinierë strukturorë dhe termikë me përvojë. Ajo që duhet të theksohet në këtë është se metoda e arsyeshme e shpërndarjes së nxehtësisë nuk do të thotë që rritja e temperaturës së makinës kuruese UVLED është shumë e ulët, por që rritja e temperaturës së makinës kuruese UVLED kontrollohet brenda një diapazoni të arsyeshëm. Jeta. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
nuk ka të dhëna
një nga furnizuesit më profesionistë UV LED në Kinë
Na kontaktoni

+86-0756-6986060

@Thuvled.com.

 +86 13018495990

@Thuvled.com.

+86-0756-86743190


Mund të gjesh.  Ne këtu.
2207F Ndërtesa Ndërkombëtare Yingxin, Nr.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
E drejta e autorit ©  珠海是天辉电子有限公司 www.tianhui-led.com | Harta e faqes
bisedë në internet
Leave your inquiry, we will provide you with quality products and services!