Shërbimet ODM/OEM të moduleve të ndryshme të dezinfektimit të ajrit dhe ujit dhe ofruesit të zgjidhjeve të përgjithshme UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV).

[Aplikacioni] Bandat UVLED të të gjitha bandave

Aktualisht, aplikimi i burimeve të dritës UVLED nuk është veçanërisht i qartë. Tani aplikacionet kryesore të industrisë janë renditur për referencën tuaj: sensori dhe instrumenti optik (230-400 nm), verifikimi i identitetit ultravjollcë, barkodi (230-280 nm) dhe sterilizimi i sipërfaqes së ujit (uji (230-280 nm), sterilizimi i sipërfaqes ujë (240-280 nm), identifikimi dhe zbulimi dhe analiza e lëngjeve trupore (250-405 nm), analiza e proteinave dhe shpikja e ilaçeve (270-300 nm), terapi me dritë mjekësore (300-320 nm), printim polimer dhe boje (300-365 nm), dhe falsege (375-395nm), sterilizimi sipërfaqësor/sterilizimi i bukurisë (390-410nm).

[Aplikacioni] Bandat UVLED të të gjitha bandave 1

Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led

Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV

Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED

Autori: Tianhui- UV Led diode

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes

Autori: Tianhui- UV Led moduli

Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi

Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte Qendra Info Blog
[Rruaza llambash LED UV 2] Rruaza të llambave LED UV UV LED Burimet e dritës kuruese Metodat e zakonshme të lidhjes
[Rruaza llambash LED UV 2] Rruaza të llambave LED UV UV LED Burimet e dritës kuruese Metodat e zakonshme të lidhjes
Për shkak të fuqisë së dritës së një rruzulli të vetëm llambë UVLED, ose për të përmbushur nevojat e diferencimit të tregut, disa UVLED duhet të kombinohen në një mënyrë të caktuar (siç janë burimet e dritës së fytyrës UVLED, burimet e dritës me tela UVLED, etj. pajisje), dhe jepni një zgjidhje të përshtatshme drejtimi. Ky artikull prezanton metodën e lidhjes së UVLED. Mënyra e lidhjes: Siç tregohet në figurën 1, lidhja e lidhjes lidhet në fund dhe në fund të secilës rruazë të llambës UVLED. Sipas ligjit të KCL, rryma që rrjedh nëpër kalimin UVLED është saktësisht e njëjtë. Vlen të përmendet se numri i rruazave të llambave të lidhura në seri duhet të vlerësohet sipas kapacitetit të tensionit të burimit të furnizimit me energji elektrike. Mënyra e lidhjes: Siç tregohet në figurën 2, karakteristikat e lidhjes janë se çdo UVLED lidhet paralelisht sipas polaritetit të njëjtë. Sipas ligjit KVL, ka të njëjtin tension pune. njëjtë. Mënyra e përzier është paraqitur në Figurën 3. Modaliteti i përzierjes është të zbatojë modalitetet seri dhe paralele në të njëjtën kohë. Së pari lidhni disa rruaza të llambave UVLED dhe më pas lidhni rezervuarin e parë të rruazave të llambës në lidhje paralele. Kjo metodë e lidhjes ka karakteristikat e lidhjes serike dhe paralele në të njëjtën kohë. Në aplikimet praktike, zakonisht ka një shumëllojshmëri kombinimesh lidhjesh. Metoda e furnizimit me energji elektrike dhe kosto-efektiviteti i burimit të dritës UV LED duhet të vlerësojnë metodën e lidhjes së UV LED. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Ngrohje UVLED Shpërndarja e nxehtësisë
Ngrohje UVLED Shpërndarja e nxehtësisë
Në punë, makina e kurimit UVLED do të shndërrohet në energji drite dhe energji termike, dhe pjesa më e madhe e kësaj të fundit. Nëse energjia termike nuk mund të shpërndahet në kohë, rruazat e llambës do të funksionojnë në temperaturë të lartë. Sa më i madh, aq më mirë, kështu që shpërndarja e mirë e nxehtësisë është gjithashtu një garanci e rëndësishme që funksioni i kurimit UVLED të funksionojë normalisht për një kohë të gjatë. Ne marrim produktin e Tianhui si shembull për të prezantuar dy metoda të zakonshme të shpërndarjes së nxehtësisë. 1. Shpërndarja e nxehtësisë së ventilatorit është një radiator në pllakën me bazë bakri të rruazave të llambës. Ventilatori që mbyt nxehtësinë e largon nxehtësinë. Kjo metodë ka për qëllim kryesisht burimin relativisht të rrallë të dritës së rruazave të llambës. Disavantazhi kryesor është se puna e ventilatorit do të ketë zhurmë. 2. Metoda e ftohjes me ujë, përdorni makinën e ftohur me ujë, qarkulloni nëpër ujë dhe hiqni energjinë termike të burimit të dritës. Kjo metodë përdoret për burime drite me llamba të dendura. Është e vështirë të arrihet efekti. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Lami] Tianhuiuvled e bën më të lehtë fiksimin e lenteve optike
[Lami] Tianhuiuvled e bën më të lehtë fiksimin e lenteve optike
Fiksimi i ngjitësit të lenteve duhet të përdoret në industrinë optike me burime drite shëruese UVLED. Aktualisht, thjerrëzat ngjitëse përgjithësisht kombinohen me dy deri në tre lente. Fiksimi i lenteve lidhet duke përdorur ngjitësin UV dhe më pas rrezatohet burimi i dritës kuruese UVLED për të përfunduar forcimin. Çë Konvertohet nga lëngja në gjendje të fortë. Në këtë kohë, lentet mund të fiksohen fort në një pozicion që duhet të fiksohet. Ngjitësja e lenteve për ngjitësin e lenteve është bërë nga dy lente me një fletë përmes ngjitësit. Performanca e imazhit me ngjyrë të përbërë (drita e bardhë) është shumë më e mirë se performanca e lenteve të vetme. Ngjyra e lenteve diferenciale të ngjyrosjes kombinohet me dy lente të ndryshme të materialeve, gjë që korrigjon ngjyrën e xhamit. Ngjitësi i përdorur aktualisht në ngjitësin e lenteve është kryesisht ngjitës UV dhe duhet të rrezatohet përmes burimit të dritës shëruese UVLED për të përfunduar ngurtësimin. Prodhuesi edhe më i besueshëm i burimeve të dritës kuruese UVLED Tianhui Technology është një prodhues profesionist i burimeve të dritës kuruese UVLED. Ai përdor teknologjinë më kryesore të ndriçimit LED dhe dizajnin e optimizuar të shpërndarjes së nxehtësisë. Ajo është e përkushtuar t'u ofrojë klientëve produkte të qëndrueshme dhe efikase. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Treguesi i vlerësimit të pajisjeve të burimit të dritës UV LED UV
Treguesi i vlerësimit të pajisjeve të burimit të dritës UV LED UV
Sot, rrezatimi UVLED dhe aplikimet po bëhen gjithnjë e më të gjera. Kompani të ndryshme kanë koncepte dhe metoda të ndryshme projektimi. Si të vlerësojmë cilësinë e një pajisjeje rrezatimi UVLED, mendojmë se janë kryesisht treguesit e mëposhtëm: 1 > Efikasiteti i konvertimit të energjisë elektrike dhe dritës është efikasiteti i konvertimit të energjisë elektrike dhe dritës. Shikoni raportin midis pajisjeve tona të konsumuara dhe fuqisë efektive të daljes së burimit të dritës, LED është burimi i dritës që kursen energji, sa më i lartë të jetë raporti, aq më i lartë është efikasiteti i konvertimit të energjisë elektrike. Elektrike e madhe, me efikasitet të ulët të konvertimit të energjisë elektrike. 2 > Uniformiteti i shpërndarjes së pikave të dritës, uniformiteti i referohet ndryshimit në forcën e secilës pikë në diapazonin e njollave të vlefshme të dritës. Sa më i vogël të jetë ndryshimi, aq më i mirë është uniformiteti. 3 > Jeta e burimit të dritës, jeta LED është relativisht e gjatë, por në aplikime praktike, faktorë të ndryshëm të projektimit dhe mjedisit mund të shkatërrojnë burimin e dritës, sa më e gjatë jetëgjatësia, aq më e arsyeshme është dizajni i pajisjes. 4 > Efikasiteti i shpërndarjes së nxehtësisë dhe uniformiteti i shpërndarjes së nxehtësisë, sepse shumë rruaza llambash janë mbledhur së bashku, të cilat do të lëshojnë shumë nxehtësi. Nëse nxehtësia nuk mund të shpërndahet në kohë, do të ketë një efekt fatal në pajisjet dhe produktet. 3 metoda: lavaman i nxehtësisë dhe ftohje me ujë. 5 > Stabiliteti dhe besueshmëria e sistemit të kontrollit të qarkut. Nëse kjo pjesë nuk është bërë mirë, ato me dritë shpesh mund të dështojnë, të ndikojnë në efikasitetin dhe mund të shkatërrojnë burimin e dritës dhe madje të shkaktojnë pasoja të tmerrshme të zjarrit. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Makina shëruese TFT-LCD UV_LED është shumë e përshtatshme
Makina shëruese TFT-LCD UV_LED është shumë e përshtatshme
TFT-LCD është cilësimet më të zakonshme të përdorimit elektronik në treg. Çdo produkt elektrik është pothuajse i pandashëm. Vitet e fundit është rritur edhe numri i përdorur në vitet e fundit. Teknologjia UV_LED e përdorur aktualisht në prodhimin e LCD-ve ka kryesisht kategoritë e mëposhtme: shumica e llambave të merkurit aktualisht përdorin në treg për ngurtësim, dhe disavantazhet e llambave me merkur janë shëruar. Makina inteligjente e kurimit UV e zhvilluar nga Tianhui mund të përmirësojë shumë teknologjinë e produktit dhe efikasitetin e prodhimit. Aktualisht, zona e ndriçimit të burimit të dritës është ndryshuar kryesisht sipas madhësisë së ekranit dhe është arritur efekti më i mirë i rrezatimit. Elementët optikë të besueshëm përdorin simulim dhe përvojë shumëvjeçare kërkimore dhe zhvillimi me një sistem optik të qëndrueshëm. Burimi i dritës së fytyrës UV_ përdor rruaza llambash të importuara me fuqi të lartë dhe këndi divergjent është 120 rruaza rigoroze të llambës për të arritur uniformitetin më të mirë. Gjatësia e valës mund të jetë 365nm, 385nm, 395nm, 405nm, etj. Mund të përdoret me linja prodhimi gjysmë automatike dhe automatike. Numri i kokave të rrezatimit: 2 temperatura dhe lagështia e ambientit: -20 C-60 C lagështia relative e ambientit: 20%-80%kontrolli i jashtëm: pedale, butona të jashtëm, PLC, etj.: Cilësimi i temperaturës së alarmit, konfigurimi, përcaktimi i temperaturës së alarmit, Fuqia cilësimet, alarmi aktual, ndërrimi i funksionimit të brendshëm dhe të jashtëm, cilësimet e sensorit (opsionale) kërkimi i temperaturës në kohë reale, pajisjet automatike të ndalimit të temperaturës, reagimi aktual jonormal, përpunimi i ndalimit emergjent. Ky produkt është i thjeshtë për t'u përdorur pa asnjë kosto mirëmbajtjeje. Punë e pandërprerë. TIANHUI ka marrë certifikimin e dyfishtë të ndërmarrjeve kombëtare të teknologjisë së lartë dhe ndërmarrjeve të teknologjisë së lartë Zhuhai. Patentuar sistemin e shërimit me burim drite UVLED. Adoptimi i teknologjisë së përparuar inteligjente të prekjes dhe zgjidhjeve të drejtimit mund ta bëjë sistemin e burimit të dritës UVLED më të thjeshtë dhe më të lehtë për t'u përdorur. Teknologjia profesionale e shpërndarjes së nxehtësisë garanton pajisje të qëndrueshme dhe të besueshme të pajisjeve. Burimet e dritës me pika UVLED, burimet e dritës së linjës UVLED, burimet e dritës së fytyrës UVLED, furrat UVLED, furrat e tunelit UVLED janë përdorur gjerësisht në fushat e forcimit të ngjitësit, tharjes së bojës, vajit të lehtë dhe fushave të tjera. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Industria LCD] Makina e ngurtësimit Tianhuiuvled ndihmon zhvillimin e industrisë LCD
[Industria LCD] Makina e ngurtësimit Tianhuiuvled ndihmon zhvillimin e industrisë LCD
Makina solide TIANHUIUVLED ka gjithashtu shumë skenarë aplikimi në industrinë LCD. Midis tyre, janë kryesisht katër pikat e mëposhtme të aplikimit. Tani le t'ju marrë Tianhui një nga një për të kuptuar: 1. Gjatë procesit të prodhimit LCD, qëllimi i gdhendjeve të lehta është sipas kërkesave të dizajnit të produktit. , Aplikoni ngjitësin e lehtë në xhamin përçues ITO dhe kryeni ekspozimin ndaj dritës ultravjollcë, pra rrezatim selektiv, i cili reagon kimikisht fotorezistin në pjesën optike të dritës, i cili ndryshon tretshmërinë e kësaj pjese të filmit në tretësirën e zhvilluar. Më pas përdorni efektin mbrojtës të ngjitësit fotoresal për të gërryer kimikisht selektivisht shtresën përçuese ITO, në mënyrë që të përftohet një grafik që korrespondon plotësisht me maskën në xhamin përçues ITO. Së dyti, modifikimi UV LED (ndryshimi i cilësisë së sipërfaqes) përdoret aktualisht në procesin e prodhimit të ekranit LCD STN, i cili përdoret kryesisht në teknologjinë e trajtimit të membranës. Është shumë efektiv për përmirësimin e ngushtësisë midis membranës. Shtresë membranore plastike, veshje TOP dhe veshje PI, etj. Së treti, ngurtësimi i ngjitësit të vulosjes dhe bllokimit të LCD nga UV LED. Kutia e zbrazët e kristalit të lëngshëm që nuk ujit kristalin e lëngshëm duhet të rregullohet. Kur përdorni një gomë vulosëse, kushtet e procesit të ngurtësimit duhet të bëhen në mënyrë të arsyeshme sipas performancës së ngjitësit UV të përdorur për të shmangur ngurtësimin me dritën e tepërt ultravjollcë për të parandaluar efektet negative në LCD. Sepse dekompozimi i dritës UV në materialet LCD do të rrisë rrymën e konsumit të energjisë së pajisjes. Makina e kurimit UV i shtohet rrëshirës në një formulë të veçantë. Pasi veshjet UV rrezatojnë përmes rrezatimit ultravjollcë, reaksioni kimik gjenerohet pas tërheqjes së dritës ultravjollcë me intensitet të lartë në pajisjet e kurimit optik UV. Duke dërguar një jonik ose jon të lirë, këto grupe të lira ose jone me lidhje të dyfishta në monomerin e parakohshëm ose të pangopur të grupit jonik kanë një përgjigje ndërlidhëse për të formuar një grup të vetëm, i cili shkakton grumbullim, lidhje tërthore dhe degëzime. Në pak sekonda (jo), nga gjendja e lëngshme në gjendje të ngurtë. Ky proces ndryshimi quhet shërim me rreze UV, por ky proces nuk ka mbaruar dhe ka një proces pas kurimit. Prandaj, cilësia e produktit pas testimit duhet të kryhet. Së katërti, pastrimi UV LED Teknologjia e pastrimit të dritës UVLED është përdorimi i efektit të oksidimit optik të përbërjeve organike për të hequr substancat organike që janë ngjitur në sipërfaqen e materialit. UVLED lëshon dritë ultravjollcë në një brez të veçantë, i cili reagon me agjentin optik brenda përbërjes organike. Prandaj, nëse dëshironi të përdorni këtë proces, duhet të zgjidhni energjinë e saktë të spektrit UVLED dhe materialin e duhur të agjentit optik. TIANHUI mund të sigurojë makineri mostra për testim falas me klientët, duke siguruar që klientët të kenë zero investime në fazën e hershme. TIANHUI ka marrë certifikimin e dyfishtë të ndërmarrjeve kombëtare të teknologjisë së lartë dhe ndërmarrjeve të teknologjisë së lartë Zhuhai. Patentuar sistemin e shërimit me burim drite UVLED. Adoptimi i teknologjisë së përparuar inteligjente të prekjes dhe zgjidhjeve të drejtimit mund ta bëjë sistemin e burimit të dritës UVLED më të thjeshtë dhe më të lehtë për t'u përdorur. Teknologjia profesionale e shpërndarjes së nxehtësisë garanton pajisje të qëndrueshme dhe të besueshme të pajisjeve. Burimet e dritës me pika UVLED, burimet e dritës së linjës UVLED, burimet e dritës së fytyrës UVLED, furrat UVLED, furrat e tunelit UVLED janë përdorur gjerësisht në fushat e forcimit të ngjitësit, tharjes së bojës, vajit të lehtë dhe fushave të tjera. Nëse keni nevojat ose pyetjet e ngurtësimit UVLED, jeni të mirëpritur të kontaktoni me Tianhui-n tonë, ne do të jemi fare mirë! Tianhui mezi pret t'ju takojë! Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Cilat janë dy pjesët e modulit të burimit të dritës LED
Cilat janë dy pjesët e modulit të burimit të dritës LED
Moduli i burimit të dritës LED është i ndarë në dy pjesë, njëra është një shumëllojshmëri e ekraneve LED posaçërisht për ambiente të jashtme, të përdorura kryesisht për ekran dhe ndriçim; tjetra përdoret posaçërisht për klasat e ndriçimit LED. Këtu flasim kryesisht për modulet e burimit të dritës LED. Modulet e burimit të dritës që përdoren për ndriçimin LED ndahen në dy pjesë: moduli DC dhe moduli AC. Moduli DC është shkurtesa e drejtpërdrejtë e rrymës angleze, moduli AC është për të shkëmbyer shkurtesën e rrymës alternative në anglisht. Module të ndryshme janë të ndryshme nga llambat. Modulet DC ndahen në module të rrymës konstante dhe module të tensionit konstant. Ato duhet të aplikohen në llamba së bashku me drejtuesin. Moduli AC është i ndryshëm. Aplikimi Elektrik Komunal në Lantern. Moduli i rrjedhës konstante, domethënë rryma e bordit të modulit është konstante, tensioni mund të rregullohet siç duhet. Moduli i tensionit konstant është tensioni fiks i tabelës së modulit dhe rryma mund të rregullohet sipas dëshirës. Aktualisht, 12V, 24V dhe 48V janë më të zakonshme. Moduli AC tashmë ka sistemin e vet të furnizimit me energji elektrike, i cili mund të lidhet drejtpërdrejt me energjinë elektrike komunale. Module të ndryshme aplikohen në llamba të ndryshme. Moduli i rrjedhës së vazhdueshme përdoret kryesisht në llambat fikse dhe të përdorura veçmas; Modulet e presionit konstant përdoren më së shumti për kombinime, llamba me qepje të pafundme; Modulet AC mund të përdorin llamba të ndryshme, duke u fokusuar në konsideratën e kostos. Moduli AC është i lidhur drejtpërdrejt me tregun. Shumë përdorues janë të shqetësuar për sigurinë dhe nuk guxojnë ta përdorin atë. Në fakt, për sa kohë që struktura përpunohet, është shumë e sigurt që të përdoret thjerrëza ose koloidi për të mbrojtur pjesën e tensionit të lartë dhe për të mos lejuar që njerëzit të kontaktojnë Me përmirësimin e teknologjisë, ky aspekt mund të shmanget mirë; dhe për shkak se moduli DC është drejtuar, është energji elektrike me tension të ulët, kështu që performanca e sigurisë është relativisht e fortë. Megjithatë, pasi të shtohet shoferi, kostoja do të rrisë koston. , Trupi i llambës do të ndryshojë. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Karakteristikat dhe zhvillimi i burimeve të dritës LED UV
Karakteristikat dhe zhvillimi i burimeve të dritës LED UV
Burimi i dritës UV LED, i cili është shkurtesa e diodës që lëshon dritë ultravjollcë. Nga këndvështrimi i shëndetit të njeriut dhe ndikimit mjedisor, ne mund ta ndajmë dritën vjollcë sipas gjatësisë së valës së valës: UV (drita vjollcë): drita e dukshme vjollcë (400-420 nm) ) UVA (315 400 nm), e njohur gjithashtu si e gjatë valë vjollcë dritë ose "dritë e zezë". .. Burimet e dritës LED UV, domethënë shkurtesa e diodës që lëshon dritë ultravjollcë. Nga këndvështrimi i shëndetit të njeriut dhe ndikimit mjedisor, ne mund ta ndajmë dritën vjollcë sipas gjatësisë së valës. 400-420 nm) UVA (315 400 nm), i njohur gjithashtu si vjollcë me valë të gjatë ose "dritë e zezë". UVB (280 315 nm), i njohur gjithashtu si drita vjollcë e valëve të mesme. UVC (200 280 nm), i njohur gjithashtu si drita vjollce me valë të shkurtër ose drita vjollcë sterilizuese. UVD: UV me vakum (100-200nm) Drita e diellit përmban rrezet ultravjollcë UVA, UVB dhe UVC në tre breza, por për shkak të përthithjes së shtresave të ozonit në ajër, 99% e dritës UV në tokë është në brezin UVA në brezi UVA. UV LED në përgjithësi i referohet LED-ve nën 400 nm në qendër të dritës, por ndonjëherë quhet LED afër ultravjollcës kur vala e ndezur është më e madhe se 380 nm dhe kur është më e shkurtër se 300 nm. UV LED (UV LED) përdoret kryesisht në fushat e identifikimit biomjekësor, kundër falsifikimit, pastrimit (uji, ajri, etj.), ruajtja e të dhënave kompjuterike dhe ushtarake. Dhe me zhvillimin e teknologjisë, aplikacionet e reja do të vazhdojnë të shfaqen për të zëvendësuar teknologjinë dhe produktet origjinale. UV LED kanë një perspektivë të gjerë aplikimi në treg. Për shembull, instrumentet e fototerapisë UV LED janë pajisje mjekësore shumë të njohura në të ardhmen, por teknologjia aktuale është ende në të ardhmen. Periudha e rritjes. UV LED po merr vëmendje të gjerë nga prodhuesit e pajisjeve të ndriçimit dhe prodhuesit e ekraneve LCD. Sepse duke përdorur dritën ultravjollcë dhe duke konvertuar dritën ultravjollcë në materiale fluoreshente të kuqe, jeshile dhe blu, është e mundur të arrihet një LED e bardhë me riprodhim të fortë ngjyrash. Aktualisht, shumica e LED-ve të bardha të disponueshme në treg përdorin LED blu dhe materiale materiale fluoreshente që konvertojnë dritën blu në dritë të verdhë. Komponentët e dritës së kuqe janë të dobëta. Kur është duke ndriçuar dritën e bardhë në materialin e kuq, do të tregojë një portokalli të dobët. Nëse dëshironi ta përdorni për një dritë prapa, duhet të gjeni një mënyrë në filtrin e ngjyrave. Por nëse është LED ultravjollcë, ju mund t'i zgjidhni këto probleme. Megjithatë, për shkak se efikasiteti që lëshon dritë të LED ultravjollcë është rreth gjysmë më i ulët se ai i produkteve LED blu, shkëlqimi është bërë një temë kryesore e LED ultravjollcë. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Zhuhai Zbritje Burimi i dritës me pikë UVLED
Zhuhai Zbritje Burimi i dritës me pikë UVLED
Zhvillimi i teknologjisë së burimit të dritës me pikë UVLED Tianhui i zbritjes Zhuhai ndjek qëllimin e biznesit "të fitojë tregun me shërbim, të fitojë me cilësi dhe të fitojë klientët me integritet", përpiqet të krijojë vlerë për klientët, të krijojë tregje për prodhuesit, të krijojë fitime për agjentët , dhe është numri i madh i numrit të madh Klientët që kanë nevojë për burime drite ofrojnë burime të shkëlqyera drite me pika UVLED dhe shërbime të kënaqshme. Përdorni sinqeritetin tonë për të bashkëpunuar me ju për të kërkuar zhvillim më të shpejtë, më të lartë dhe më të mirë. Kompania pozicionohet si ndërmarrje me klientë të ngushtë. Në procesin e marketingut, projektimit dhe zhvillimit dhe operacioneve të kompanisë, nevojat e grupeve të klientëve që kërkojnë burime drite udhëhiqen për të përmbushur dhe për të luftuar për të tejkaluar nevojat dhe pritshmëritë e klientëve. Konsumatorët ofrojnë produkte dhe shërbime të diferencuara. , И Të gjithë pagesën. Pas përfundimit të transaksionit, zhvillimi i teknologjisë së Tianhui siguron gjithashtu datën e marrjes. Brenda tre muajve, nëse problemi i cilësisë së vetë produktit, shërbimi i zëvendësimit mund të zëvendësohet për të siguruar nevojat e grupit të klientëve të kërkesës për burime drite. Pas vitesh funksionimi dhe zhvillimi, kompania ka krijuar metodën e saj të marketingut të produktit. Burimet e dritës me pika UVLED të prodhuara janë kryesisht me shumicë; shitje direkte; shitje me shumicë dhe pakicë. Paguani përmes transfertës bankare; pagesa online; transaksione ballë për ballë dhe metoda të tjera, ne do t'jua dërgojmë produktin brenda ditës. Artikujt e mëposhtëm janë të detajuar, zbritje të burimeve të dritës me pika UVLED, burime të dritës me pikë UVLED me kosto të ulët dhe informacione të lidhura me kuotat e çmimeve të burimit të dritës me pikë UVLED, ju lutemi ruani koleksionin. Zhuhai TIANHUI Technology Development Co., Ltd. ndodhet në 504 Donglongxing Building, Hualong Road, Nr. 504 Rruga Huarong, Rruga Dalang, Distrikti i Ri Longhua, Qyteti Zhuhai. Prodhuesi profesionist i burimit të dritës ka një vlerë prodhimi prej rreth 10 milion juanë në vit. Forca teknike e kompanisë është e fortë dhe cilësia e produktit është e besueshme. Është një kompani me përgjegjësi të kufizuar që ju besoni. Numri i kontaktit 0755-28760662 Burim drite pika UVLED me qmim te arsyeshem Burime drite pika UVLED me kosto te ulet Burime drite pika UVLED sa kushtojne burimet pike UVLED?. Fuqia: 100WUVLED Burimi i dritës me pika Marka: Tianhui Lloji: Burimi i dritës Line Adresa e prodhimit: Zhuhai Tianhui Technology Development Co., Ltd. Prodhuesi: Zhuhai Tianhui Technology Development Co., Ltd. Përdorimi: Printime me bojë, biologji, mjekësi, analiza e zbulimit të policisë burim drite, dritat e rritjes së bimëve, kërkime shkencore burime drite me shumë breza, sterilizimi ultravjollcë, foton LED mjekësor, trajtimi i ujit ultravjollcë, trajtimi i perimeve, trajtimi i ajrit, etj. janë linja kryesore e produktit zona e mirëmbajtjes pas shitjes: Distrikti Baoan, Zhuhai, Guangdong: Distrikti Baoan, Zhuhai, Guangdong Niveli i produktit: Çmimi i avancuar: Diskutim Emri i produktit: UVLED Point Burimi i dritës Transporti: Shitësi do të jetë përgjegjës për hyrjen në uebsajti për të mësuar më shumë me agjentin burim drite me pikë UVLED, zbritje burim drite me pikë UVLED, burim drite me pikë UVLED me cilësi të lartë, burim drite pikash UVLED i lirë, burim drite pika UVLED Markë në lidhje me shtrirjen e çmimit Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
nuk ka të dhëna
një nga furnizuesit më profesionistë UV LED në Kinë
Na kontaktoni

+86-0756-6986060

@Thuvled.com.

 +86 13018495990

@Thuvled.com.

+86-0756-86743190


Mund të gjesh.  Ne këtu.
Nr 2207B, Ndërtesa Vanke Yingxin, Rruga Shihua West Nr. 66, rrethi Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, Kinë 
E drejta e autorit © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Harta e faqes
bisedë në internet