loading

Tianhui- salah sawijining produsen lan pemasok chip LED UV sing misuwur nyedhiyakake layanan chip LED ODM / OEM.

Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 1
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 2
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 3
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 4
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 5
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 1
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 2
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 3
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 4
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 5

Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing

Place of Origin:
Guangdong, China
Payments:
Supplier iki uga ndhukung T / T, Western Union, pembayaran paypal
Brand:
TH
Lead Time:
100dina
MOQ:
100
nakoni, nyelidiki

Kaluwihan Perusahaan

· Tianhui uv led curing nduweni struktur desain sing sugih lan macem-macem sing nyukupi kabutuhan pelanggan.

· Ing prosedur jaminan kualitas sing ketat, samubarang cacat produk wis nyingkiri utawa ngilangi.

· Kita duwe jaminan kualitas kanggo uv mimpin ngobati liwat taun.

Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 6
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 7
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 8
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 9
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 10
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 11
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 12
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 13
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 14
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 15
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 16
Tianhui Guangdong 100 dina Uv Led Curing 17


Fitur Perusahaan

· Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. punika Supplier dipercaya saka uv mimpin curing. Kita ngrancang, nggawe lan ngedol produk-produk berkualitas kanggo perusahaan cilik, medium lan gedhe.

· Saliyane profesional, teknologi progresif uga kritis kanggo produksi uv mimpin curing. kualitas curing uv mimpin wis apik gumantung ing teknologi anjog.

· Kita tumindak kanthi tanggung jawab lingkungan. We are striving hard kanggo ngembangaken produk sing babar blas recyclable utawa ngluwihi umur beting produk. Kita nindakake sabisa-bisa kanggo nyuda dampak produk ing lingkungan. Entuk rega!


Detail Produk

We are manteb ing ati bab rincian kepileh uv mimpin ngruwat.


Aplikasi saka produk

Curing led uv kita kasedhiya ing macem-macem aplikasi.

Kanthi pengalaman praktis pirang-pirang taun, Tianhui bisa nyedhiyakake solusi siji-mandeg sing komprehensif lan efisien.


Perbandingan Produk

Dibandhingake karo produk liyane ing kategori sing padha, uv led curing duwe kaluwihan liyane, khusus ing aspèk ing ngisor iki.


Kaluwihan Enterprise

Perusahaan kita duwe tim sing dumadi saka wong enom sing lair ing taun 1980-an lan 1990-an. Tim sakabèhé isih enom ing pikiran lan efisien nangani urusan. Ing wektu sing padha, kita uga duwe kualitas profesional sing apik, sing nyedhiyakake kekuwatan sing kuat kanggo terus maju.

Tianhui wis terus-terusan nyediakake layanan sing berkualitas lan apik kanggo para pelanggan supaya bisa nyukupi kebutuhane.

Adhedhasar kapercayan 'mung kanthi kerja keras kita bisa urip' lan 'pelanggan minangka pusat', Tianhui negesake njupuk kualitas lan inovasi minangka titik wiwitan pangembangan perusahaan, lan ngupayakake dadi perusahaan kelas donya kanthi daya saing internasional.

Founded in Tianhui wis nggawe efforts concerted karo kabeh karyawan kanggo berkembang bisnis ing taun kepungkur. Saiki kita minangka perusahaan modern kanthi kekuatan bisnis sing kuwat lan manajemen standar.

Tianhui duwe jaringan dodolan ing saindenging negoro. Sawetara produk diekspor menyang sawetara negara lan wilayah ing Asia, Eropa, Amerika Latin, lan Afrika. Iki nemen nambah pengaruh perusahaan ing industri.

Hubungi kita
Kita welcome desain lan ide khusus lan bisa nyukupi syarat tartamtu. Kanggo informasi luwih lengkap, bukaken situs web utawa hubungi kita langsung karo pitakonan utawa pitakon.
sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Hubungi Kita

+86-0756-6986060

my@thuvled.com   

+86 13018495990      

my@thuvled.com

+86-760-86743190


Sampeyan bisa nemokake  kita kene
2207F Yingxin International Building, No.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
Hak Cipta ©  珠海是天辉电子有限公司 www.tianhui-led.com | Sitemap
detect