Layanan ODM/OEM saka macem-macem modul disinfeksi udara lan banyu lan panyedhiya solusi UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV) sakabèhé.

Tianhui Uvc Modul kanggo 1
Tianhui Uvc Modul kanggo 2
Tianhui Uvc Modul kanggo 3
Tianhui Uvc Modul kanggo 4
Tianhui Uvc Modul kanggo 5
Tianhui Uvc Modul kanggo 1
Tianhui Uvc Modul kanggo 2
Tianhui Uvc Modul kanggo 3
Tianhui Uvc Modul kanggo 4
Tianhui Uvc Modul kanggo 5

Tianhui Uvc Modul kanggo

nakoni, nyelidiki

Tianhui Uvc Modul kanggo 6
Tianhui Uvc Modul kanggo 7
Tianhui Uvc Modul kanggo 8
Tianhui Uvc Modul kanggo 9


Kaluwihan Perusahaan


· Modul uvc Tianhui ngliwati sawetara tahapan produksi. Iki minangka bahan mlengkung, nglereni, mbentuk, ngecor, lukisan, lan liya-liyane, lan kabeh proses kasebut ditindakake miturut syarat industri mebel.


· Prodhuk iku pangguna-loropaken lan nduweni kinerja tahan suwe.


· Saben modul uvc diprodhuksi sing ngluwihi pangarepan pelanggan.


Fitur Perusahaan


· Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. minangka benang utama produsen modul uvc ing omah lan ing luar negeri.


· Kanggo dadi ing wates teknologi, Tianhui wis persistently nresep teknologi dhuwur ing ngarep lan luar negeri.


· Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. arep aktif mimpin industri modul uvc karo kualitas dhuwur lan layanan paling apik. Takon saiki!


Aplikasi saka produk


modul uvc Tianhui kang kualitas banget lan digunakake digunakake ing industri.


Tianhui wis melu produksi Modul LED UV, Sistem LED UV, Dioda LED UV nganti pirang-pirang taun lan wis entuk pengalaman industri sing sugih. Kita duwe kemampuan kanggo nyedhiyani solusi lengkap lan kualitas miturut kahanan nyata lan kabutuhan pelanggan beda.


Contact Us
We welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Hubungi Kita

+86-0756-6986060

my@thuvled.com

 +86 13018495990

my@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sampeyan bisa nemokake  kita kene
No 2207B, Gedung Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Road, Distrik Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, China 
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Sitemap
Ngobrol Online