Layanan ODM/OEM saka macem-macem modul disinfeksi udara lan banyu lan panyedhiya solusi UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV) sakabèhé.

Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 1
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 2
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 3
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 4
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 5
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 6
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 1
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 2
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 3
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 4
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 5
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 6

Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher

nakoni, nyelidiki

Detail Produk Teko modul uvc



Ringkesan produk


Desain deft picer modul uvc wis narik kawigaten para pelanggan liyane. Produk kasebut cocog karo standar kualitas lan wis entuk sertifikasi internasional. Picer modul uvc sing diprodhuksi dening Tianhui nduweni macem-macem aplikasi. Produk iki wis ditampa kanthi apik kanthi rega sing cukup.



Pambuka produk


Picer modul uvc Tianhui sampurna ing saben rinci.

Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 7
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 8
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 9
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 10
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 11
Tianhui Brand Uvc Modul Pitcher 12



Pambuka perusahaan


Dumunung ing zhu hai, Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. Utamane fokus ing produksi Modul LED UV, Sistem LED UV, Dioda LED UV. Perusahaan kita tansah tetep ing nilai 'jujur, wong-oriented, lan inovatif' lan strictly nderek filosofi pembangunan 'dadi praktis, kuwat, lan langgeng'. Kita pitados bilih anggere kita kerja keras, kita bisa entuk kepinginan gedhe kanggo dadi perusahaan global sing dipercaya lan tresna umum. Tianhui duwe tim profesional kanthi katrampilan bisnis sing apik lan kualitas komprehensif sing kuwat. Kita usaha kanggo entuk pembangunan kanthi cepet kanthi menehi play lengkap kanggo saben anggota potensial. Kanthi pengalaman praktis pirang-pirang taun, Tianhui bisa nyedhiyakake solusi siji-mandeg sing komprehensif lan efisien.
Swara taun, kita wis darmabakti kanggo R &D lan produksi produk kita. Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan produk, hubungi staf layanan pelanggan online.


Contact Us
We welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Hubungi Kita

+86-0756-6986060

my@thuvled.com

 +86 13018495990

my@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sampeyan bisa nemokake  kita kene
No 2207B, Gedung Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Road, Distrik Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, China 
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Sitemap
Ngobrol Online