Layanan ODM/OEM saka macem-macem modul disinfeksi udara lan banyu lan panyedhiya solusi UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV) sakabèhé.

Cob Led Uv Tianhui Brand-2 1
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 2
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 3
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 4
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 5
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 6
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 1
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 2
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 3
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 4
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 5
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 6

Cob Led Uv Tianhui Brand-2

nakoni, nyelidiki

Detail produk dari lampu sorot led uv



Ringkesan produk


Tianhui cob led uv diprodhuksi sesuai karo tren fashion. Kontrol kualitas sing ketat kanthi efektif ngilangi cacat, njamin kualitas produk sing konsisten. The cob mimpin uv dikembangaké dening Tianhui digunakake digunakake ing macem-macem kothak. Kauntungan sing signifikan saka produk kasebut ndadekake luwih bisa ditrapake.



Deskripsi Produk


Kita nguber kesempurnaan ing saben rinci saka cob mimpin uv kita gawé. Lan produk kita makili kualitas apik banget.
Deskripsi Produk

Cob Led Uv Tianhui Brand-2 7
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 8
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 9
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 10
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 11
Spesifikasi
Informasi kanggoUVCLED
Item
16chipswicop275nmUVCLED daya 24.8W VF/IF 31V/800mA Tipe Paket Wicop Chip UVC*16PCS Dawane gelombang 270~278nm Radiasi Fluks 290mw Bahan AluminiumPCB Kab
Perusahaan Prof Babagan awake dhewe: ZhuhaiTianhuiElectronicCo.,Ltd.wis dadi aktif nyedhiyakake solusiUVLED utawaUVLED luwih saka 10 taun.
Weare engageinginproducingandsellingUVLEDlightsource,UVLEDmodules,UVLEDapplicationproducts.Nowweareproviding
Solusi UVLED lan produk UVLED ing pabrik-pabrik ing saindenging jagad. Bisnis bahan, umume nganggo UVLED
lan modul UVLED, sing digunakake kanggo industri biomedis, pembersih udara, disinfeksi banyu aliran, perangkap nyamuk, sikat untu
sterilizer lan enggal. Distrik penjualan utama kami kalebu China daratan, Hong Kong, Macau, Taiwan, Amerika Eropa. Gambar Pabrik
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 12
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 13Cob Led Uv Tianhui Brand-2 14 Pameran Pameran
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 15
Cob Led Uv Tianhui Brand-2 16 FAQ



Pambuka perusahaan


Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. yaiku perusahaan sing dumunung ing zhu hai. Produk kasebut kalebu Modul LED UV, Sistem LED UV, Dioda LED UV. Kita goal kanggo tulus nyedhiyani konsumen karo produk asli lan layanan profesional lan wicaksana. Kita tansah nandheske ing produksi produk kualitas. Welcome pelanggan karo perlu kanggo rembugan karo kita!


Contact Us
We welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
sampeyan bisa uga seneng
Ora ana data
salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Hubungi Kita

+86-0756-6986060

my@thuvled.com

 +86 13018495990

my@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sampeyan bisa nemokake  kita kene
No 2207B, Gedung Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Road, Distrik Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, China 
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Sitemap
Ngobrol Online