jasa ODM / OEM rupa modul disinfection hawa jeung cai sarta sakabéh panyadia solusi UV LED(UVA.UVB.UVC.UVV).

Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 1
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 2
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 3
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 4
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 5
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 1
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 2
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 3
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 4
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 5

Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand

panalungtikan

Penjelasan Produkt
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 6
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 7
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 8
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 9
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 10
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 11
Spesifikasi
Inpormasi pikeun UVC LED
Barak
275 nm UVC LED
Kakuatang
0.28W
VF/IF
5 ~ 7V / 30 ~ 40mA
Tipe Pckage
SMD 3535
Chip
UVC*1 PC
Pangalan geléh
270 ~ 278 nm
Fluks Radiasih
2.5 ~ 4.5 mmW @ 30mA
Sudut beam
120°
Pakak Ngiriwan
- packing Batin: tape na reel, 1000PCS reel

- Paking luar: kotak kartun

Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 12
Profi Perusahana

Matahan Uri:

Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. parantos kalibet dina nyayogikeun solusi UV LED atanapi UV LED langkung ti 10 taun.
Kami kalibet dina ngahasilkeun sareng ngajual sumber lampu UV LED, modul LED UV, produk aplikasi LED UV. Aya urang nyayog
Solusi LED UV sareng produk LED UV ka seueur pabrik di sakumna dunya. Pikeun bisnis bahan, urang lolobana ngalakukeun UV LED
jeung modul LED UV, nu dipaké pikeun industri biomedis, purifikasi hawa, ngalir disinfection cai, bubu reungit, sikat huntu.
Sterilizer. Distrik penjualan utama kami kalebet daratan Cina, Hongkong, Makau, Taiwan, Eropa sareng Amérika.
Gambar Pabrik
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 13
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 14
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 15
Tamulanan
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 16
Panas sénsor Uv Ml8511 Arduino 1 Tianhui Brand 17
FAQ


Kauntungan Perkara


· Éléktrolit sénsor Tianhui uv ml8511 arduino 1 dirawat kalayan hadé pikeun gaduh konduktivitas ionik anu luhur sareng ciri wetting anu saé, khususna pikeun aplikasi kakuatan tinggi.


· Produkna tiasa nyayogikeun kanyamanan anu dipikahoyong. Desain na mertimbangkeun sudut gerak suku husus tur unik tur kurva, nu patali jeung kanyamanan suku.


· Produk ieu mangrupikeun bagian penting tina kalolobaan rakitan éléktronik, alat éléktronik kakuatan, sareng komponén optoeléktronik.


Fikir Perusahana


· Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. boga pangalaman euyeub di sensor UV ml8511 arduino 1 produksi, nu boga hubungan jangka panjang jeung pausahaan séjén.


· Urang boga fasilitas manufaktur canggih. Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun nempatkeun tingkat pangluhurna perhatian kana kontrol kualitas sapanjang proses produksi, ti mimiti nepi ka rengse.


· Henteu aya anu langkung penting tibatan kualitas di Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd.. Pék di online!


Aplikasi Produksa


Sensor UV ml8511 arduino 1 dikembangkeun ku Tianhui loba dipaké dina sagala rupa widang.


Solusi kami dikembangkeun ku ngartos kaayaan palanggan sareng ngagabungkeun kaayaan pasar ayeuna. Ku alatan éta, aranjeunna sadayana sasaran sareng sacara efektif tiasa ngabéréskeun masalah para nasabah.


Contact Us
We welcome custom designs and ideas and is able to cater to the specific requirements. for more information, please visit the website or contact us directly with questions or inquiries.
Anjeun hoyong
euweuh data
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Contak Tah

+86-0756-6986060

abdi@thuvled.com

 +86 13018495990

abdi@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sadérék bisa mendaka  Urang dieu
No 2207B, Gedong Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Road, Xiangzhou District, Zhuhai, Guangdong, Cina 
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Peta situs
obrolan online