loading

Tianhui- një nga prodhuesit dhe furnizuesit kryesorë të çipave UV LED ofron shërbimin e çipave me LED UV ODM/OEM.

[Çmimi UV LED] Pse është kaq i lartë çmimi i makinës shëruese me UV LED

Z. Fu, z. Fu, UVLED13048834002 ka qenë duke bërë në industrinë e kurimit UV LED për kaq shumë vite dhe ka hasur në shumë pyetje të klientëve. Dikush më pyeti se cili është çmimi i një makine të tillë me burim drite, si burimi i dritës me pikë UVLED LX-D40, burimi i dritës së fytyrës UVLED LX-S100100, burimi i dritës së linjës UVLED LX-L1003, kur citoj, reagimi i parë i klientit është Ndjenja e çmimit shumë të lartë, ndjenja e çmimit të lartë, sepse tubi tradicional i llambës halogjene me merkur UV është vetëm disa qindra ose 1 2000. Por klientët që janë të njohur me këtë industri e dinë se çmimi i UV LED është dhjetëra herë më i shtrenjtë apo edhe qindra herë më i shtrenjtë se rruazat e llambave LED me ndriçim të zakonshëm. Së bashku me sistemin e kontrollit UVLED dhe dizajnin e strukturës optike, çmimi do të jetë padyshim shumë më i shtrenjtë se një tub llambë. Për më tepër, vetë parimi ndriçues i UVLED ka karakteristikat e kursimit të energjisë dhe kursimit të energjisë. Kjo nuk do të thotë që më parë kjo nuk u rikuperua, veçanërisht për disa materiale që janë të ndjeshme ndaj temperaturës. Pra, pse çmimi i rruazave të llambave UV LED është kaq i shtrenjtë? Duhet të ketë një arsye. Kryesisht kostoja e lartë teknike. Nuk është vërtet e lehtë për të zhvilluar këtë produkt. Një herë takova një krijues në industrinë UVLED që "Megjithëse aplikacionet UV LED përdoren gjerësisht, ata duhet të zhvillojnë pajisje MOCVD me një temperaturë prej më shumë se 1400 gradë në dhomën e reagimit. Megjithatë, për momentin, kjo MOCVD komerciale me temperaturë të lartë është në mungesë, kështu që çmimi i çipave LED ultravjollcë do të jetë i vështirë për t'u ulur në një afat të shkurtër. ". Vetë materiali i çipit është shumë i çmuar dhe i vështirë për t'u gjetur. Vetë teknologjia e paketimit ka kërkesa strikte. Shumë mjeshtëri janë të ndryshme nga paketimi i zakonshëm LED. Në të njëjtën kohë, hyrja në fushën e UV LED në UV LED, pajisjet e hershme të larta dhe investimet teknike, dhe rendimenti i ulët i produktit, do të rrisë gjithashtu koston e prodhimit të LED-ve ultravjollcë në virtuale. Individët e industrisë kanë zbuluar se çmimi i çipave LED ultravjollcë është dhjetëra herë apo edhe qindra herë më i lartë se çmimi i çipave të zakonshëm LED Blu-ray. Diferenca në çmim mund të përshkruhet si krejt e ndryshme. Me përmirësimin e vazhdueshëm të teknologjisë UVLED, kostoja e makinerive të kurimit UVLED ka vazhduar të bjerë dhe mbështetja e fortë e politikave të tilla si ruajtja e energjisë dhe reduktimi i emetimeve, dhe prodhuesit dhe shefat e ndërgjegjshëm të tregut do të zgjedhin pajisjet e kurimit UVLED të Tianhui. Ndër to Ndërmarrjet, si Foxconn, Sony, Weinchi, etj. Besoj se keni një vizion strategjik afatgjatë. Këto duhej të dinin. Bazuar në këtë, besoj se Tianhui do t'ju japë një produkt dhe zgjidhje shumë me kosto efektive!

[Çmimi UV LED] Pse është kaq i lartë çmimi i makinës shëruese me UV LED 1

Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led

Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV

Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED

Autori: Tianhui- UV Led diode

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes

Autori: Tianhui- UV Led moduli

Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi

Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte Qendra Info Blog
Zhvillimi i UV UV nën Epidemi
Infeksionet e lidhura me shëndetin dhe ato të shkaktuara nga uji i kushtojnë botës miliarda dollarë në vit dhe mijëra jetë në vit. Një hap i rëndësishëm parandalues ​​është sterilizimi, i cili mund të realizohet duke përdorur metoda të ndryshme, duke përfshirë rrezatimin e dritës ultravjollcë (UV). Meqenëse procedurat e duhura të sterilizimit mund të ndalojnë transmetimin e sëmundjeve infektive, kjo kërkesë është bërë më urgjente për shkak të epidemisë së koronavirusit në mbarë botën. Krahasuar me burimet e dritës gjysmëpërçuese, burimet aktuale si llambat e merkurit janë të mëdha, të rrezikshme dhe kanë më pak mundësi aplikimi. Çfarë? Janë LED UV ? UV-LED janë LED që prodhojnë rreze UV ​​me gjatësi vale 400 nm ose më pak. Ato ndahen në LED të thellë ultravjollcë (DUV-LED), të cilat kanë një gjatësi vale emetimi prej rreth 200-3 2 0 nm dhe diodat që lëshojnë dritë afër ultravjollcë (NUV-LED), të cilat kanë një gjatësi vale emetimi rreth 3 2 0-400 nm. UV-LED-të janë kandidatë premtues për disa aplikime, duke përfshirë zëvendësimin e llambave UV, burimet e dritës fluoreshente për ekranet dhe ndriçimin, burimet e mira të ndriçimit për mikroskopët dhe pajisjet e ekspozimit, burime drite për ngacmim kimik 4 përdoret në bioteknologji, mjekësi dhe shërimin e rrëshirës, ​​burime drite ngacmuese për spektroskopi të përdorura në identifikimin e kartëmonedhave, çipat e ADN-së dhe monitorimin e mjedisit, dhe burimet sanitare të dritës për dezinfektim dhe sterilizim. Krijimi i LED-ve UV Edhe në një epidemi të vazhdueshme, dezinfektimi i fomites është një praktikë thelbësore e shëndetit publik në ndalimin e transmetimit të shumë sëmundjeve infektive. Padyshim që ka interes për krijimin e teknologjisë që do të lejonte dezinfektim të rregullt dhe me shpejtësi të lartë, veçanërisht në ambientet publike shumë të vizituara, duke pasur parasysh njohuritë e fundit për rolin e kontaktit të ngushtë dhe turmën e brendshme në transmetimin e virusit. Pavarësisht efektivitetit të tyre, kimikatet aktive në dezinfektuesit kimikë tradicionalë në mjediset klinike dhe laboratorike paraqesin rreziqe klimatike, shëndetit publik dhe infrastrukturës që e bëjnë të vështirë vendosjen e tyre të gjerë. Për më tepër, efektiviteti i dezinfektuesve kimikë mund të ndryshojë në varësi të përdoruesit dhe se sa me kujdes ndjekin procedurat e pastrimit të përsëritur. Si një alternativë, rrezatimi ultravjollcë (UV) është përdorur gjerësisht për të çaktivizuar shumë mikroorganizma, duke përfshirë viruset. Drita ultravjollcë mund të automatizohet për të prodhuar një dozë germicide të përsëritshme. Prezantimi i Uv udhëheq jep të njëjtin nivel dekontaminimi si llambat tradicionale të merkurit, por me disa avantazhe, duke përfshirë thjeshtësinë e rinovimit në një shumëllojshmëri burimesh të zakonshme drite sipër, me aftësi të zgjeruara dezinfektimi. Efektiviteti i UV për pastrim tregohet nga mënyra e drejtpërdrejtë e funksionimit. Ndërsa bazat fqinje të timinës (ose bazat e uracilit në rastin e ARN) vuajnë nga dimerizimi, i cili prish strukturën e sekuencave nukleotide dhe krijon "blloqe rrugësh" në replikimin e gjenomit, bazat e nukleotideve ngjitur në ADN dhe ARN thithin në mënyrë unike fotonet UV Studiuesit demonstruan efektivitetin antiviral të a Uv duke inaktivizuar dy viruse: Koronavirusin njerëzor sezonal 229E (hCoV-229E) dhe virusin e imunitetit të tipit 1 (HIV-1). Studiuesit demonstrojnë reduktime të konsiderueshme në replikimin viral brenda sekondave pas ekspozimit UV-LED duke simuluar raste të zakonshme mjedisore të shpërndarjes së virusit (p.sh., teshtitja, kolla, pikat e gjakut) duke përdorur qasjet e shpërndarjes së pikave. Hulumtimi ynë kontribuon në tërësinë e njohurive për përdorimin e UV-LED për të dezinfektuar vendet publike me kontakt të lartë. UV-LED-të përfaqësojnë një shtresë shtesë, shumë efektive të mbrojtjes kundër përhapjes së patogjenit, sepse ato janë të lira dhe të thjeshta për t'u instaluar në një sërë pajisjesh ndriçimi ekzistues, veçanërisht gjatë një pandemie të vazhdueshme të infeksioneve të frymëmarrjes. Kërkesat për UV-LED Nëntë LED 275 nm në një grup 3 3 dhe njëzet LED 380 nm në një grup 4 5 përbëheshin nga dy grupet e LED-ve UV që u furnizuan. Distanca midis LED-ve dhe kampionit të ekspozuar ishte rreth 5 cm, dhe prodhimi i dritës UV nga çdo grup varionte nga 0,4 në 0,6 mW/cm2. Kohëzgjatja më e lartë e rrezatimit ishte 30 sekonda, dhe grupet e kombinuara furnizuan një dozë totale për mostrat radioaktive që varionin nga 8 mJ/cm2 deri në 20 mJ/cm2. E gjithë zona e ndriçuar e pajisjes ishte rreth 10 cm me 20 cm, ose 200 cm2, dukshëm më e madhe se kampioni i rrezatuar dhe mori një dozë totale akuiferi prej 1.6 J deri në 4 J. Rezultatet e Kërkimit për Zhvillimin e UV LED nën Epidemi Uv u treguan në këto studime të jenë efektive në çaktivizimin e baktereve rezistente ndaj UV-së, HIV-1 dhe Coronavirus human 229E. Në rastin e koronavirusit njerëzor, ne pamë një reduktim të replikimit viral deri në 5.8-Log. Meqenëse dëmtimi i ARN-së është mekanizmi specifik i fshirjes nga rrezatimi UV dhe se si-229E është një virus ARN, studiuesit parashikojnë një reduktim të ngjashëm të infektivitetit pas ekspozimit ndaj UV. Megjithatë, ata nuk vlerësuan drejtpërdrejt nëse ky reduktim në replikimin e hCoV-229E korrespondon me një reduktim të ngjashëm të infektivitetit. Studiuesit paralajmërojnë se rezultatet tona mund të aplikohen drejtpërdrejt për të vlerësuar efikasitetin në dezinfektimin e viruseve pa mbështjellës, sepse ato janë zakonisht më elastike ndaj UV-së sesa viruset e mbështjella. Në këtë studim, hetimet tregojnë se modelet tona të zgjedhura të virusit ishin të gjithë viruse të mbështjellë, të zgjedhur për të vlerësuar çdo ndryshim të mundshëm në pranueshmërinë ndaj UV-së për shkak të gjatësisë së gjenomit viral. Inaktivizimi i B. Sporet e pumilus, të cilat janë të njohura për posedimin e një niveli të lartë të rezistencës ndaj rrezeve ultraviolet, u demonstruan në provat tona. Studiuesit thonë se kjo mund të jetë prova e parë që viruset pa mbështjellje mund të çaktivizohen nga rrezet UV. Është propozuar të përdoret B. spore pumilus si një bazë për testimin e inaktivizimit të rotavirusit njerëzor jo të mbështjellë nga rrezatimi UV. https://www.tianhui-led.com/uv-led-diode.html Nga mund ta blini LED-in tuaj UV? Me një prodhim të plotë, cilësi dhe besueshmëri të qëndrueshme dhe kosto të përballueshme, Tianhui Electronics ka punuar në Zgjidhje UV LED Tregu. UV L prodhuesit ed vijnë në gjatësi vale UVA, UVB dhe UVC. Bazuar në aplikime të ndryshme UV, lloje të shumta të Uv udhëheq janë në dispozicion, si p.sh UV LED kurthe mushkonjash, UV LED shishe sterilizimi dhe të montuara në automjet UV LED pastruesit e ajrit. Sot Zgjidhje UV LED përdoret për çrrënjosjen e patogjenëve në ajër dhe pastrimin fotokatalitik në automobila UV LED pastruesit e ajrit. Me teknologjinë më të fundit të sterilizimit UVC LED, e cila është jo toksike dhe pa merkur, pa rrezatim apo erë, shkalla e sterilizimit UV për filxhanët dezinfektues UVC LED termikisht mund të arrijë deri në 99%. Kur përdoret në një UV LED kurth mushkonjash, UV LED me daljen maksimale optike mund të tërheqë në mënyrë efikase mushkonjat në një zonë më të madhe. Ata gjithashtu prodhojnë CO2 përmes një reaksioni fotokatalitik me TiO2 të veshur në anën e brendshme të çatisë së sipërme.
LED RGB Direct Insert Struktura e paketës së rruazës së llambës me tre ngjyra me ngjyrë të plotë
Dioda që lëshon dritë LED mund të ndahet në njëngjyrëshe, me dy ngjyra, me tre ngjyra dhe RGBW me katër ngjyra LED me katër ngjyra sipas ngjyrave të ndryshme ndriçuese. Rruazat e llambave LED me tre ngjyra janë të kapsuluara dhe rruazat e llambave LED me tre ngjyra janë formuar në rregull, si p.sh. Dioda ndriçuese me tre ngjyra është e kapsuluar së bashku me tre ngjyra të ndryshme të bërthamave të tubit. Rruazat e llambave LED me ngjyra të drejtpërdrejta me tre ngjyra LED kanë katër kunja. Katër kunjat janë të ndryshme. Kunjat më të gjata janë kunjat publike. , Sipas polaritetit të ndryshëm të kunjit publik, ka yin dhe yang të përbashkët. Për shembull, rruazat e llambave LED të zakonshme me ngjyrë të plotë 5 mm me ngjyra të drejtpërdrejta janë të lidhura me tre ngjyrat e ndezura (ngjyrat e kuqe, jeshile dhe blu). Këmbët janë tre ngjyra të ndryshme të kuqe, jeshile dhe blu. Kur e përdorni, publiku është pozitiv dhe kunjat e tjera mund të lidhen me tensionin e punës sipas nevojës. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Zhvillimi i UVLED UVLED dhe Automatizimi
Pas dy vitesh atrofi të tregut global të automatizimit, ai do të kthehet në rritje dhe një prirje e re e tregut global të teknologjisë së prodhimit po shfaqet. Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga IHS, zhvillimi i prodhimit në vitin 2017 tregoi shtatë tendenca kryesore. Në vitin 2017, tregu global i pajisjeve të automatizimit industrial (IAE) do të rritet me një normë prej 1.5%. Për të përmirësuar efikasitetin dhe për të kursyer kostot, gjithnjë e më shumë fabrika kanë adoptuar prodhimin e automatizuar në vend të artificialitetit artificial artificial tradicional për të përballuar trendin në rritje. UVLED i Tianhui ka qenë në lidhje me zhvillimin e automatizuar. Industria e kurimit dhe printimit UVLED dhe seri të tjera, dhe burimi i dritës së fytyrës UVLED të Tianhui-t përdor ndërfaqen e përsosur të jashtme të hyrjes/daljes dhe karakteristikat e kokës së dritës janë të lehta. lidhu! Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Burimi i dritës me pikë UVLED] Tianhua lançoi burimin e ri të dritës me pikë UVLED
Burimi i dritës me pikë UVLED i Tianhui është një përmirësim i zhvilluar prej kohësh për të krijuar LX-C40 aktual. Ai jo vetëm që mund të përmbushë mirë nevojat e klientëve, por edhe të prodhojë energji të lartë. Fillimisht prezantoni burimet e dritës me pikë UVLED. Çdo pikë e burimeve të dritës përbëhet nga një LED i vetëm. Në përgjithësi, kontrolluesi i burimit të dritës me pikë mund të sjellë burime drite me 4-8 pikë për të ndriçuar kokën. Sigurisht, janë 12 koka të qëlluara. Burimi i dritës me pikë Tianhui është rutinë që të ketë 4 ose 8 fibra ndriçimi me një kontrollues. Për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve, Tianhui ka dy burime drite me pika UVLED, një është një model i tipit kyç LX-D40 dhe fotografia e produktit është si më poshtë si ekrani i ri me prekje LX-C40. Produktet Duo Tianhui janë të mirëpritur të identifikohen në faqen zyrtare të kompanisë Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
5050RGBW Dritat e futura direkt Furnizuesi rruaza e llambës LED, Zhuzhu
Zhuhai TIANHUI [Konsultimi: 400 676 8616] Rruazat e llambave 5050RGBW kombinohen me dritën shumëngjyrësh dhe të bardhë RGB (specifikimet e rruazës së llambës LED me dritë të bardhë mund të personalizohen sipas nevojave të klientit). Përdorimi i ndriçimit, ngjyra e konfuzionit është më e pasur se 5050RGB. Cili është përdorimi i rruazave të llambave 5050RGBW në fund? Rruazat e llambave 5050RGBW mund të përdoren për produkte ndriçimi të jashtëm dhe produkte inteligjente, të tilla si: rrip llambash 5050RGBW, dritat e panelit 5050RGBW, flluska 5050RGBW, dritat e skenës 5050RGBW dhe produkte të tjera. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Rruazat e dritës infra të kuqe 3528 përdoren kryesisht në industrinë e bukurisë dhe terapisë fizike
Instrumenti i bukurisë maskë është gjithashtu mjaft i nxehtë në dy vitet e fundit. Ka dhjetëra rruaza llambash, dhe ka mijëra. Avantazhi është se mund të përdoret direkt në fytyrë dhe mund të përdoret edhe struktura mbrojtëse e syve. Mund të përdoret gjithashtu për të rrëshqitur dhe rrëshqitur telefonin tuaj celular. Disavantazhi është se ka disa maska, nuk ka modalitet të përbërë të dritës. Për shembull, e kuqja, portokallia dhe bluja janë tre drita të veçanta, dhe më pas fuqia është relativisht e ulët. Njëra është sepse ka më shumë lloje të karikimit dhe tjetra sepse dritat e mëdha të rreshtit ekspozohen në intervalin 15-20 cm dhe maska ​​ngjitet drejtpërdrejt me fytyrën në fytyrë. Nuk ka humbje energjie të shkaktuar nga distanca në mes, kështu që nuk duhet të jetë shumë e lartë. Maska në treg varion nga dhjetëra juanë në dhjetëra mijëra juanë, gjë që ka një lidhje të caktuar me numrin, modelin funksional dhe pozicionimin e markës së rruazave të llambave të tyre. 3528 Rruazat e dritës infra të kuqe përdoren kryesisht në industrinë e bukurisë dhe terapisë fizike, duke përfshirë instrumentet e përtëritjes së fotoneve, instrumentet e bukurisë së radiofrekuencës RF, instrumentet e terapisë së ftohtë me kompresë të nxehtë, matësat e syve të bukurisë, instrumentet e terapisë me dritë të kuqe dhe blu, llambat me rreshta të mëdhenj, maskat e fototerapisë, ndarje hapësinore për zbardhje, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe, dritë e kuqe Rripa terapie me rreze infra të kuqe, shtroja me terapi infra të kuqe me dritë të kuqe, dyshekë me terapi infra të kuqe me dritë të kuqe, dyshekë joga me terapi infra të kuqe me dritë të kuqe, dritë e kuqe në qafë lumenj infra të kuqe, gjunjë me dritë të kuqe, etj. Prodhuesit e Zhuhai janë të specializuar në prodhimin e 3528 rruaza llambash me dritë infra të kuqe. Klientët e rinj dhe të vjetër që kanë nevojë mund të vijnë për të pyetur ose kontaktuar stafin tonë zyrtar të shërbimit të klientit. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Karakteristikat e lëshimit me infra të kuqe 2835 të kokës së topit, shihni sa dini?
Lëshimi infra të kuqe 2835 me kokë topin përdor kllapa bakri, argjendi ose ari në sipërfaqe, dhe nxehtësia e tij është e vogël, konsumi i ulët i energjisë, ndriçimi i menjëhershëm, kapaciteti i fortë antistatik dhe udhëzimet ROHS të lëshuara nga Bashkimi Evropian. Emri i produktit: Fuqia e llambës së tubit transmetues infra të kuqe 2835 me kokë topin: 0.2W, 0.3W, 0.5W, 1W Tensioni i rekomanduar: 1.5-1.6V Rryma e rekomanduar: 60mA-350MA Këndi dërrmues: 15 gradë, 30 gradë, 60 gradë ngjyra Gjatësia e valës: infra të kuqe 660, 730, 850, çipi 940 nm: Symnarian 12MIL, SEEST 14mil, SEEST 20mil Fuqia e produktit: 0.1W-0.2W Madhësia e produktit: 3.5*2.8*2.65 Këndi i lëshimit: 30 °Dhe.. 60 °Bandat e pikut: produktet 850 nm dhe 940 nm përdoren gjerësisht në monitorimin e automjeteve, kamerat mbrapa, kamerat e monitorimit, shtëpitë inteligjente, pajisjet mjekësore, sinjalet e telekomandës, kamerat infra të kuqe, regjistruesit e zbatimit të ligjit, skanimet, etj. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
0603 Patch LED Drita e Kuqe Bateria Ekrani Harta e Fuqisë së Baterisë
Përdorni tre drita të kuqe LED të madhësisë së paketimit 0603 për të shfaqur fuqinë, përdorni qarkun e kontrollit të dizajnit të çipit të krahasuesit me katër llogaritje LM339, kontrolloni ekranin e theksuar LED me tre segmente, mund të përdoret si një varg 2-5 bateri litium/nikel-hidrid bateri/bateri të ndryshme/bateri të ndryshme Shfaqet sasia e energjisë elektrike. Kontrolli inteligjent elektronik i ndërprerësit dhe fikja e qarkut. Kur rryma nuk shfaq fuqinë, nuk konsumon energji, gatishmëria nuk konsumon energji dhe ruajtja e energjisë dhe mbrojtja e mjedisit. Fuqia e baterisë është e qartë me një shikim me një çelës me prekje të lehtë. E qëndrueshme. Aplikim i thjeshtë: Nuk ka nevojë të kontrolloni mikrokompjuterin me një çip të vetëm, pa program djegieje. Është i përshtatshëm për dizajnimin e dizajnit të qarkut të statusit të energjisë elektrike të paketave të ndryshme të baterive. I përshtatshëm për entuziastët elektronikë DIY/ekrani i baterisë elektrike/mund të ndihmojë gjithashtu dizajnimin e aplikacionit Batai. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Përparësitë] Avantazhi i llambës tradicionale të merkurit UV sesa drita UVLED
Përparësitë e llambës tradicionale të merkurit UV të raportit të dritës UVLED të të gjithë makinës 1. I sigurt dhe miqësor me mjedisin, nuk prodhon ozon dhe nuk përmban merkur. 2. Jeta është më e gjatë se llamba tradicionale e merkurit, rreth 25,000 deri në 30,000 orë, që është 10 herë më e madhe se llambat tradicionale të merkurit. 3. Ngrohni paraprakisht për disa minuta përpara se të përdorni llambat me merkur. Dritat LED ndizen lehtë menjëherë pa pritur. 4. Konsumi i energjisë është 10% e llambës së merkurit, e cila kursen koston e energjisë elektrike. 5. Jeta e shërbimit nuk ndikohet nga numri i përdorimeve 6. Burimi i dritës së ftohtë nuk ka rrezatim nxehtësie. Filmi i printimit dhe materialet e skajeve LCD nuk do të ndikohen dhe nuk do të dëmtohen nga nxehtësia. 7. Zona efektive e rrezatimit mund të personalizohet, nga 20 mm në 1000 mm. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Application] Aplikimi i Pajisjeve të Kurimit UVLED në Industrinë e Printimit
Në ekspozitën e printimit të Kinës Jugore që përfundoi në Qendrën e Konventave dhe Ekspozitave të Guangzhou këtë vit, është e lehtë për ne të zbulojmë se shumë pajisje printimi janë të pajisura me burime drite shëruese UVLED. Aplikimi i kurimit UV LED në printim është një proces tretës pa bojë. Substancat organike të paqëndrueshme mund të zvogëlojnë ndotjen e mjedisit. Me zbatimin e ndalimit të OBT-së për merkurin, gjithnjë e më shumë pajisje printimi do të ndryshojnë llambën e mëparshme të merkurit në UVLED. Kompania jonë ka bërë pajisje shërimi UVLED për më shumë se dhjetë vjet. Ka reshje të thella teknike dhe një grup talentesh të teknologjisë së lartë për t'u ofruar klientëve pajisje shëruese efikase dhe të besueshme UVLED. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
nuk ka të dhëna
një nga furnizuesit më profesionistë UV LED në Kinë
Na kontaktoni

+86-0756-6986060

@Thuvled.com.

 +86 13018495990

@Thuvled.com.

+86-0756-86743190


Mund të gjesh.  Ne këtu.
2207F Ndërtesa Ndërkombëtare Yingxin, Nr.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
E drejta e autorit ©  珠海是天辉电子有限公司 www.tianhui-led.com | Harta e faqes
bisedë në internet
Leave your inquiry, we will provide you with quality products and services!