loading

Tianhui- një nga prodhuesit dhe furnizuesit kryesorë të çipave UV LED ofron shërbimin e çipave me LED UV ODM/OEM.

[Printimi plastik] Karakteristikat e printimit ngjitës të bojës ultraviolet UVLED

Krahasuar me bojërat e zakonshme, bojërat UVLED kanë përshtatshmëri të mirë printimi, qëndrueshmëri ngjyrash, efekt grumbullimi dhe lehtësi. shpejtësia e tij e ngurtësimit është e shpejtë. Nën dritën e UVLED UVLED, mund të ngurtësohet për disa sekonda, veçanërisht në ambalazhim dhe printim. Shpesh është e nevojshme të printoni një zonë të madhe fushash në shkallë të gjerë. Në këtë kohë, problemi i tharjes bëhet shumë i rëndësishëm. Boja nuk thahet lehtë, shpesh ndikon në efikasitetin e prodhimit të printimit. Në vend të kësaj, boja optike UVLED përdoret në rrezet ultravjollcë. Bojëja UV UVLED mund të parandalojë gjithashtu prerjen e lëkurës së bojës, duke zgjidhur shqetësimet kur printeri plastik ndalet. Konjuktiva është e mirë dhe ka ngjitje të mirë për lloje të ndryshme të materialeve të printuara. Për shkak se boja ultravjollcë UVLED nuk përmban tretës, trashësia e shtresës së bojës pas pjekjes është në thelb e njëjtë me trashësinë e shtresës së bojës së printimit. Krahasuar me, 30 % -50 % e zonës së printimit është e madhe. Nuk ka depërtim gjatë tharjes, dhe mund të printohet në materiale jo absorbuese, si printimi i kartës, etj. Kjo është një zonë ku nuk mund të përfshihet boja e zakonshme e shtypjes plastike. Për shkak se boja UVLED nuk ka nevojë të spërkatet gjatë printimit, mjedisi i printimit është përmirësuar mirë dhe problemet që shkaktohen nga përpunimi i printimit për shkak të spërkatjes me spërkatje, siç është ndikimi në efektin e dritës dhe veshjes. Mund të lidhet. Ngjyra e bojës UV UVLED është shumëngjyrëshe dhe rezistenca e saj ndaj gërvishtjeve, rezistenca ndaj gërryerjes, rezistenca ndaj acidit dhe alkalit janë më të mira se boja e zakonshme. Prandaj, megjithëse çmimi i tij është shumë më i shtrenjtë se boja e zakonshme, ajo ende përdoret gjerësisht në përdorim të gjerë. Për më shumë konsultime, ju lutemi identifikohuni në faqen zyrtare të tianhui

[Printimi plastik] Karakteristikat e printimit ngjitës të bojës ultraviolet UVLED 1

Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led

Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV

Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED

Autori: Tianhui- UV Led diode

Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes

Autori: Tianhui- UV Led moduli

Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi

Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE

Merrni kontakt me ne
Artikujt e rekomanduar
Projekte Qendra Info Blog
[Teknologji e re] Komunikimi i pajisjeve me burim drite UVLED në një mjedis të veçantë
Kohët e fundit, disa klientë duan të përdorin veshje UVLED për të aplikuar në produkt dhe për të vendosur procesin e reagimit në një mjedis të veçantë. Duke marrë parasysh që punëtorët nuk mund të përdorin pajisjet direkt përballë pajisjeve UVLED, kompania jonë ka zhvilluar një pajisje UVLED me komunikim në rrjet me komunikim në rrjet. Komunikimi i rrjetit miraton protokollin e transmetimit TCP/IP, i njohur gjithashtu si protokolli i komunikimit në rrjet. Është protokolli më themelor i komunikimit në përdorimin e rrjetit. Protokolli i transmetimit TCP/IP specifikon standardet dhe metodat e komunikimit në çdo pjesë të internetit. Për më tepër, protokolli i transmetimit TCP/IP është dy protokolle të rëndësishëm që sigurojnë transmetimin në kohë dhe të plotë të informacionit të të dhënave të rrjetit. Protokolli i transmetimit TCP/IP është rreptësisht një arkitekturë me katër shtresa. Shtresa e aplikacionit, shtresa e transportit, shtresa e rrjetit dhe shtresa e lidhjes së të dhënave përfshijnë të gjitha. Metoda e kontrollit të produktit UVLED të kompanisë sonë ka kontrollin e ekranit me prekje dhe kontrollin e kompjuterit. Programi fillon të marrë një adresë IP të personalizuar të rrjetit për t'u lidhur me kompjuterin. Mund të kontrollojë gjithashtu funksione të shumta të pajisjes UVLED në të njëjtën kohë. Nëse po kërkoni gjithashtu një pajisje UVLED që e përdorni në një mjedis të veçantë ose dëshironi të përdorni një kompjuter për të funksionuar, atëherë kjo është pajisja solide UVLED që meritoni. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
Makinë shërimi UV LED Filial Line UV LED
Pajisjet e kurimit UVLED përdoren gjerësisht. Në përputhje me kërkesa të ndryshme, makina e kurimit UVLED ka forma të ndryshme. Pajisjet e kurimit në formën e linjës së montimit janë lloji më i zakonshëm. Figura jonë më poshtë janë produktet Tianhui si një shembull për të prezantuar pajisjet e kurimit UVLED të linjës së montimit. Pajisja është kryesisht përmes rrotullimit të linjës së montimit për të transmetuar produktin në burimin e dritës UVLED. Më poshtë është një pjesë e pajisjes. 1. Komponentët kryesorë të burimeve të dritës, pajisjet e kurimit. 2. Linja e montimit do të dërgojë artikujt që duhet të ndriçohen poshtë burimit të dritës. 3. Kontrolluesi, kontrolloni çelësin e burimit të dritës dhe fuqinë dalëse 4. Ndërprerës i ndalimit urgjent. Kur ndodh një situatë jonormale, shtypni çelësin për të ndaluar punën. 5. Shpejtësuesi kontrollon shpejtësinë e linjës së montimit. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Fuqia] Prezantimi i drejtuesit të komponentit kryesor të pajisjes së kurimit UVLED
Performanca e një pajisjeje kuruese UVLED varet kryesisht nga performanca e furnizimit me energji elektrike. Prandaj, dizajni i furnizimit me energji elektrike është shumë i rëndësishëm. Ky artikull kombinon përvojën e zhvillimit të kompanisë së Tianhui për të diskutuar disa struktura topologjike të përdorura zakonisht të furnizimit me energji UVLED. 1. Qarku topologjik BUCK i rregulluesit të tipit BUCK është një qark prerës i tipit të poshtëshkrimit. Tensioni i tij i daljes është gjithmonë më i vogël se voltazhi i hyrjes (d.m.th. VO Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Printimi UV] Dallimi midis Kurimit UV dhe Kurimit Tradicional
Parimi bazë i ngurtësimit UV është përdorimi i rrezatimit ultravjollcë UV për t'i bërë molekulat e materialeve të ndjeshme ndaj dritës të dekompozohen për të formuar një atom shumë aktiv ose një grup atomesh shumë aktiv. Më në fund arrihet qëllimi i polimerizimit të ndërlidhur molekular. Tharja e bojës UV është procesi i kimisë optike. Shpejtësia e dritës është 3 10 km/s, e cila shkakton kohën e lidhjes kimike për disa sekonda, dhe shpejtësia e printimit është 5000 copë në orë. Reaksionet e ndryshme optike dhe reaksionet termike janë të ndryshme. Energjia e aktivizimit të reaksioneve termike vjen nga përplasjet molekulare, e cila është më e gjatë, dhe energjia e aktivizimit të reaksioneve optike vjen nga energjia optike. Prandaj, shërimi optik UV kursen shumë më tepër kohë sesa shërimi tradicional i reaksionit termik, dhe produkti i përfunduar mund të grumbullojë drejtpërdrejt dërgesat, gjë që është shumë e përshtatshme. Përveç kësaj, ngurtësimi optik UV bojë UV dhe boja tradicionale e thatë dhe më shumë kursim energjie dhe mbrojtje mjedisore. Kurimi me rreze UV, veçanërisht kurimi optik UV i tipit LED, përveç prodhimit të rrezeve ultravjollcë të vlefshme UV, infra të kuqe dhe ozoni në thelb nuk prodhohen. Është gjithashtu veçanërisht miqësore për punëtorinë e prodhimit. Nuk prodhon rreze infra të kuqe. Do të thotë që nuk do të prodhojë kalori të veçanta. Pajisjet më të fundit për shërimin e bojës UV të Tianhui do të bëhen forca kryesore e kurimit të bojës UV në të ardhmen! Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Bojë druri UV] Prodhuesi ju thotë të zgjidhni burimet e dritës UVLED Më shumë kursim energjie dhe mbrojtje të mjedisit
Ai është shumë i ndryshëm nga ai i komponentëve të nivelit të lartë të avionit, siç është dyshemeja prej druri. Pikturimi UV është shumë i ndryshëm. Për shkak të formave dhe madhësive të ndryshme të bojës së mobiljeve prej druri, boja e mobiljeve prej druri shpesh përmban strukturë tre-dimensionale të ndërlikuar tre-dimensionale, siç është zgavra e gdhendur. Vetëm veshjet me spërkatje mund të përdoren për zgjidhjet e ndërtimit të teknologjisë universale, por ju mund të përdorni burime drite shëruese UV për t'u përpunuar në komponentët rregullatorë lokalë. Aktualisht, vetëm veshjet UV me bazë uji mund të zgjidhen në veshjet e mobiljeve. Burimet LEDUV të dritës së fytyrës ngurtësohen nga veshjet UV me bazë uji. Në thelb, ajo është ende një teknologji e ngurtësimit Photo-Curing. Prandaj mund të arrijë lehtësisht fortësinë e shtresës së bojës prej 2H-3H ose më lart, si dhe shkëlqimin e lartë dhe shkallën e lartë të pjellshmërisë, gjë që krijon një mbrojtje druri dhe efekt estetik me performancë të shkëlqyer. Kurimi optik LEDUV është para së gjithash me kosto të ulët, dhe së dyti, kursimi i energjisë dhe mbrojtja e mjedisit kanë arritur ekstremin. Është mbështetja e pikturës së mobiljeve prej druri për mbrojtjen e mjedisit. Kjo teknologji kapërcen mangësitë e mungesës së performancës tradicionale të veshjes termike me ujë. Në të njëjtën kohë, shkalla e lirisë dhe efektit, e cila gjithashtu ka avantazhet e kostos së ulët, ruajtjes së energjisë dhe reduktimit të emetimeve dhe mbrojtjes së mjedisit të gjelbër. Promovimi demonstrues në shkallë të gjerë i kësaj teknologjie inovative do të zgjidhë vërtet problemin e ndotjes së industrisë tradicionale të mobiljeve nga burimi. Më e rëndësishmja, ndërkohë që redukton ruajtjen e energjisë dhe reduktimin e emetimeve, do të përmirësojë efikasitetin e prodhimit dhe përfitimet ekonomike të industrisë së mobiljeve në vendin tim. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Fuqia e dritës UV] Si të zgjidhni fuqinë e burimit të dritës UV
Si të kontrolloni fuqinë dalëse të burimit të dritës UV, kontrolluesi ynë Tianhui në përgjithësi përdor një furnizim të vazhdueshëm të rrymës, i cili ndryshon fuqinë dalëse të burimit të dritës UV duke ndryshuar fuqinë dalëse të furnizimit me rrymë konstante. Madhësia e fuqisë dalëse në përgjithësi përcaktohet në përputhje me energjinë e kërkuar nga produkti (ngjitës UV, bojë) për të përcaktuar fuqinë dalëse të burimit të dritës UV. Fuqia e vogël do të bëjë që produkti të ngurtësohet. Fuqia e tepërt e daljes do të shkaktojë sklerozë të produktit. Është e nevojshme të zgjidhni fuqinë e duhur të burimit të dritës UV. Zgjedhja e fuqisë së duhur të prodhimit do të përmirësojë shumë efektin e ngurtësimit, do të përmirësojë efikasitetin e prodhimit, do të zvogëlojë kostot e panevojshme që kostot e panevojshme do të reduktohen. Kontrolluesi i Tianhui përdor teknologjinë e ndriçimit dixhital, i cili mund të kryejë ndriçim të pashoq nga 10%-100%, duke përmirësuar kështu saktësinë e rregullimit të fuqisë optike dhe duke u favorizuar nga klientët. Si të rregulloni fuqinë e dritës? Ne mund të shohim specifikimet e ngjitësit, energjinë (MJ) të nevojshme për forcimin e ngjitësit në të. Formula e energjisë: Energjia = fuqia x kohë, ne mund të llogarisim madhësinë e fuqisë, fuqinë/kohën e dy parametrave të formulës së energjisë, ne përdorim njehsorin e fuqisë së dritës për të kryer rregullimin e fuqisë. Për shembull: Kërkesa për zam 3000mj koha e ngurtësimit kërkon 5S, pra: fuqia = 3000/5 = 600mW/cm^2 Ky është krahasimi i vlerës sonë aktuale të matjes dhe vlerës teorike. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Makina e kurimit UV] Kjo mënyrë për të zgjedhur një makinë shërimi me rreze UV ​​është më e mirë
Kohët e fundit, disa klientë kanë thirrur për t'u konsultuar me makineri për shërimin e ngjitësit UV. Disa klientë përmendin gjithashtu se shpejtësia e kurimit është mjaft e shpejtë. Me zhvillimin e vazhdueshëm të prodhimit të automatizuar dhe konkurrencës në industri, sa më e shpejtë të shpresohet shpejtësia e ngjitësit, aq më mirë. Sigurisht, nëse dëshironi që ngjitësi UV të shërohet më shpejt, duhet të zgjidhni ngjitësin UV dhe makinën mbështetëse të ngjitësit UV. Për sa kohë që zgjidhni makinën e duhur të kurimit, shpejtësia e kurimit gjithashtu mund të kënaqet. 1. Kur zgjidhni një makinë kuruese UV, së pari duhet të kuptoni makinën e kurimit të ngjitësit UV që keni përdorur. 2. Zgjidhni një prodhues të besueshëm të ngjitësit UV për të reduktuar cilësinë dhe humbjen e kohës që sjell dështimi, mirëmbajtja dhe zëvendësimi. Koha efektive e ngurtësimit të makinës formale të kurimit të ngjitësit UV është rreth 20,000 orë. Së treti, duke theksuar makinën e shërimit të ngjitësit UV, më shpejt më shpejt. Makina për shërimin e ngjitësit UV të Tianhui ka tre lloje brezash: 365, 395 dhe 405 makineri shëruese UVLED, dhe fuqia e rrezatimit është e ndryshme. Klientët mund të na kontaktojnë nëse dëshironi të bëni testin tuaj të efektit të kurimit të ngjitësit. Ju mund të vini direkt në kompaninë tonë për testin e ngjitësit. Makina e kurimit të ngjitësit UV të Tianhui ka një shumëllojshmëri modelesh nga të cilat klientët mund të zgjedhin. Unë besoj se ka gjithmonë një që mund të plotësojë kërkesat tuaja. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Burimi i dritës me tel UV LED] Karakteristikat e pikave të dritës të burimeve të dritës së linjës LED UV
Përkufizimi i secilit prodhues të burimeve të dritës të linjës UVLED është i ndryshëm, në përgjithësi i referohet një burimi drite me gjerësi drite më të vogël se 10 mm ose 15 mm dhe gjatësi të pakufizuar. Burimet e dritës të linjës UVLED përgjithësisht rregullojnë UVLED në një rresht dhe shtojnë një lente kuarci të rrumbullakët ose gjysmërrethore në drejtimin e lëshimit të dritës UVLED, në mënyrë që pikat e rrumbullakëta të dritës të emetuara nga çdo UVLED të shtrihen në pika ovale përmes thjerrëzës. . Fuqia e dritës në qendër të pikave të dritës është më e fortë se dy krahët e elipsit, por për sa kohë që dy LED-të ngjitur shkarkohen siç duhet, dy krahët e njollave të dritës ovale ngjitur mbivendosen me njëri-tjetrin, në mënyrë që forca e dritës së të dy krahëve do të forcohet dhe forca e të dy krahëve do të rritet. Drejtimi) Formon një intensitet relativisht uniform të dritës. Siç tregohet në figurën më poshtë: Në boshtin e shkurtër (drejtimi i gjerësisë së njollave të lehta), për shkak se nuk ka efekt mbivendosjeje efektive, ai do të paraqesë anët e larta të anës së lartë të kurbave të intensitetit të dritës së mesme dhe të ulët parabolike. Sigurisht, ne mund të ndryshojmë formën e vijës parabolike përmes këndit të ndritshëm të rruazave të llambës ose diametrit të thjerrëzave. Fotografia më poshtë tregon lakoren e intensitetit të dritës së boshtit të gjatë dhe drejtimit të boshtit të shkurtër në një vijë të caktuar (blu dhe e kuqe përfaqësojnë rruaza të ndryshme drite me kënde të ndryshme ndriçimi): boshti i gjatë) Intensiteti i dritës së intensitetit të dritës në drejtim të drejtimin Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Jeta UV LED] Si të përmirësohet jeta e makinës shëruese me LED UV
Jetëgjatësia e rruazave të llambave UVLED është përgjithësisht 20,000 orë. A mund të funksionojë UV LED normalisht për 20,000 orë? Gjatë përdorimit, për shkak të fenomenit të dështimit të dritës, jeta e makinës shëruese LED UV do të ndikohet seriozisht. Prishja e dritës është kryesisht për të përcaktuar dy faktorët. Temperatura e çipit UVLED dhe mjedisi i punës së rruazave. Prandaj, për të përmirësuar jetën e shërbimit të UVLED, duhet të bëhen tre gjërat e mëposhtme: 1. Përdorni çipa UVLED me cilësi të lartë. 2. Kryeni sistemin e ftohjes së makinës së kurimit UVLED dhe lëreni rruazën e llambës të funksionojë në temperaturën e duhur. 3. Ndërfaqja e kontrollit të ndërveprimit njeri-kompjuter. Kur drita e fortë e dritës zvogëlohet, fuqia dalëse e furnizimit me energji rritet siç duhet për të përmirësuar qëllimin e përmirësimit të dritës. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
[Shpërndarja e nxehtësisë UVLED] Këtë verë, duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje ftohjes së makinerive shëruese UVLED
Së fundmi, temperaturat e larta, pjesa më e madhe e vendit janë mbuluar nga temperatura mbi 35 gradë. Nxehtësia mund t'i bëjë njerëzit të ndihen të pakëndshëm, si dhe makina e kurimit UVLED. Tianhui shpreson që klientët e rinj dhe të vjetër të bëjnë një punë të mirë për goditjen nga nxehtësia dhe ftohjen, dhe mos harroni ftohjen e makinerive të kurimit UVLED! Makina kuruese UVLED transformohet nga rruaza llambë UVLED për të gjeneruar dritë ultravjollcë pasi shndërrimi fotoelektrik të transformohet. Kur rruazat e llambës UVLED transformohen në shndërrim fotoelektrik, pjesa më e madhe e konvertimit të energjisë elektrike bëhet energji termike. Pasi temperatura e rruazave të llambës UV LED të rritet në një shkallë të caktuar, do të ketë shumë efekte negative, duke përfshirë zhvendosjen e gjatësisë së valës, llambën e vdekur, uljen e forcës radikale, etj. Prandaj, prodhuesit UVLED po përpiqen të gjejnë zgjidhje më të mira për shpërndarjen e nxehtësisë. Aktualisht, ekzistojnë dy mënyra të zakonshme për t'u qetësuar në treg. Baza e metodës së ftohjes së makinës së kurimit UVLED është dizajni i saj strukturor dhe përzgjedhja e materialit. Tianhui ka inxhinierë strukturorë dhe termikë me përvojë. Ajo që duhet të theksohet në këtë është se metoda e arsyeshme e shpërndarjes së nxehtësisë nuk do të thotë që rritja e temperaturës së makinës kuruese UVLED është shumë e ulët, por që rritja e temperaturës së makinës kuruese UVLED kontrollohet brenda një diapazoni të arsyeshëm. Jeta. Autori: Tianhui- Disinfektimi i ajrit Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led Autori: Tianhui- Dezinfektimi i ujit UV Autori: Tianhui- Zgjidhje UV LED Autori: Tianhui- UV Led diode Autori: Tianhui- Prodhuesit e UV Led diodes Autori: Tianhui- UV Led moduli Autori: Tianhui- UV LED Printim Sistemi Autori: Tianhui- Gjatë mushkonja UV LED LE
nuk ka të dhëna
një nga furnizuesit më profesionistë UV LED në Kinë
Na kontaktoni

+86-0756-6986060

@Thuvled.com.

 +86 13018495990

@Thuvled.com.

+86-0756-86743190


Mund të gjesh.  Ne këtu.
2207F Ndërtesa Ndërkombëtare Yingxin, Nr.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
E drejta e autorit ©  珠海是天辉电子有限公司 www.tianhui-led.com | Harta e faqes
bisedë në internet
Leave your inquiry, we will provide you with quality products and services!