ODM/OEM услуги на различни модули за дезинфекција на воздух и вода и севкупни UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV) решенија.

Диода што емитува инфрацрвена светлина од 850 Nm, која може да постигне квази-прав зрак!

Производителите на Zhuhai лансираа 850nm инфрацрвена диода што емитува светлина, која користи прецизни леќи со оптички дизајн за да постигне квази светлосен зрак. (Зракот за изведба се однесува на мал радиус на зракот кој има мал агол на дивергенција на зракот, така што радиусот на зракот нема значително да се промени по одредено растојание на дисеминација (обично ласерски зрак). Должината на должината е поголема од идејата на идејата. На пример, зрак од 1064 nm зрак, радиусот на зракот на половината е 1 mm, а неговата должина на Ruili е околу 3 m во воздухот. Затоа перформанса. Бидејќи должината на Руили е пропорционална со квадратниот радиус на радиусот на половината, големиот радиус на половината е попогоден за долго растојание на зракот.) Под услов од 20 mA, брановата должина на врвната емисија е λТипичната вредност на p е 850 nm, а типичната вредност на моќноста на зрачењето е 5 MW, што има карактеристики на долгорочна доверливост и висока моќност. Диодата што емитува инфрацрвена светлина од 850 Nm има одлични карактеристики на паралелна светлина. Може да се користи не само како паралелна светлосна LED диода за енкодерот, туку може да се користи и во полиња од индустриско ниво, како што се роботите со мотор и индустриска опрема. 850 Nm инфрацрвена диода што емитува светлина е инкапсулирана со стаклена леќа за да се обезбеди издржливост на производот. Материјалот од диоди со инфрацрвена светлина од 850 Nm има одлични карактеристики на хетерогеност, така што диодата што емитува инфрацрвена светлина од 850 nm може да добие голем интензитет на светлина при помал напон, а со тоа да ја подобри севкупната ефикасност на системот. Дополнително, кога позитивната струја е 20 mA, минималната вредност на диодата што емитува инфрацрвена светлина од 850 nm (големината на светлосната точка измерена на 4 mm на горниот дел од објективот) е само 4,0 mm, а типичната вредност е 4,3 mm. Многу е погоден за апликации со ограничен простор. Суштина Обратен напон на 850nm инфрацрвени диоди што емитуваат светлина е 5V, позитивната струја е 100mA, а максималната вредност на обратната струја е 10 μА, потрошувачката на енергија е само 150 mA, што во голема мера може да ја намали потрошувачката на енергија на системот. Нејзиниот работен температурен опсег е -30 C 100 C, што може да обезбеди точни резултати од мерењето во широк опсег на работна температура. 850 Nm инфрацрвена светлина диоди кои емитуваат производители на големо, Zhuhai производителот на големо, добри производи се во Zhuhai. Карактеристики на производот на производителот 850nm диода што емитува инфрацрвена светлина: 1. Изведба LED2, врвен бран за лансирање λP типична вредност од 850nm3, висока моќност, висока доверливост 4. одлични карактеристики на паралелна светлина 5, пакување стаклени леќи 6. Ефикасност на системот високи производители Технички параметри на диоди што емитуваат инфрацрвена светлина 850nm: 1. обратен напон: 5V2, напредна струја: 100mA3, обратна струја (обратен напон е 5V): максималната вредност е 10 μA4, потрошувачка на енергија: 150mA5, температурен опсег на складирање: -40 110 6. Работен температурен опсег: -30 100 7. Кога напредната струја е 20 mA λP: Типичната вредност е 850nm9, моќноста на зрачењето: типичната вредност е 5MW10, опсегот на спектарот е 50%: типичната вредност е 25nm11, позитивниот напон: типичната вредност е 1,4V, максималната вредност е 1,6V12, ефективна големина (на 4 мм на врвот на објективот Измерени светлосни точки): Минималната вредност е 4,0 мм, а типичната вредност на 4,3 мм Инфраструктура од 850 nm производителот: 1. Кодер 2, Електрик 3, Индустриска опрема Избор на роботи со висококвалитетни производи со монистра за LED светилка, прво изберете го вистинскиот, правилното нешто мора да биде правилно Производителите на мониста за осветлување, по можност производители на Zhuhai, производителите специјализирани за производство на различни лепенки, инфрацрвени, директно вметнување и други мониста на светилки, поддршка за прилагодување, цитати во реално време, дознаки во реално време, висококвалитетна големопродажба, е вашиот висококвалитетен избор!

Диода што емитува инфрацрвена светлина од 850 Nm, која може да постигне квази-прав зрак! 1

Автор: Тианхуи - Дизинфекција на воздух

Автор: Тианхуи - УВ водачи

Автор: Тианхуи - УВ дизинфекција на вода

Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД решенот

Автор: Тианхуи - УВ Led диод

Автор: Тианхуи - Изработувачи на УВ водниот диооди

Автор: Тианхуи - УV воден модулComment

Автор: Тианхуи - УВ LED печатење на система

Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД замка на комарција

Стапи во контакт со нас
Препорачани статии
Проекти Информација БлогComment
5050 мониста за лепенка за светилка погодни за SMT обработка
5050 мониста за лепенка за светилка погодни за SMT обработка
Пакувањето со мониста со LED светилка може да се подели на две различни форми на пакување: директно вметната и лепенка LED диода што емитува светлина. ЛЕД-лепенката се нарекува и SMD LED пакување. Нејзиниот светлен принцип е да ја сврти струјата низ сложениот полупроводник. Преку комбинацијата на електрони и дупки, вишокот енергија се ослободува во форма на светлина за да се постигне ефект на блескање. Всушност, тоа се нарекува и ЛЕР. Може да ја претвори електричната енергија во светлосна енергија. Како обична диода, таа е составена од PN, а исто така е еднонасочна спроводлива. Светлечките диоди се поставени на површината на линиската плоча, погодна за SMT обработка, која може да се заварува. Големината на зрната на светилката е помала од директно вметната LED диода, така што е спакувана во помал простор за да спакува повеќе LED чипови. Мониста на ламбите за крпење ги решаваат проблемите на осветленоста, перспективата, плошноста, доверливоста и конзистентноста. Во споредба со другите компоненти на пакувањето, монистрата за лепенка за LED светилки имаат големи предности, како што се висококвалитетни перформанси на удар на сеизмичка отпорност, ниска стапка на дефект на точката на заварување и карактеристики на висока фреквенција. Автор: Тианхуи - Дизинфекција на воздух Автор: Тианхуи - УВ водачи Автор: Тианхуи - УВ дизинфекција на вода Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД решенот Автор: Тианхуи - УВ Led диод Автор: Тианхуи - Изработувачи на УВ водниот диооди Автор: Тианхуи - УV воден модулComment Автор: Тианхуи - УВ LED печатење на система Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД замка на комарција
Извор на светлина со ултравиолетова точка TIANHUIUVLED точкаст извор на светлина
Извор на светлина со ултравиолетова точка TIANHUIUVLED точкаст извор на светлина
UVLED се користи во различни индустрии. Изворите на светлина можат да се поделат во три категории според обликот, точкасти извори на светлина, линиски извори на светлина и извори на светлина на лицето. Еве го производот на Жухаи Тианхуи како пример. Ајде накратко да го претставиме изворот на светлина. Неговиот состав е главно 4 дела, контролер, осветлувачка глава со точен извор на светлина UVLED, светлосна зрна UVLED, концентрирана леќа, контролорот може да донесе до 4 точки извори на светлина за да ја осветли главата, осветлените UVLED точка извор на светлина се разликуваат според дијаметарот на светлосните точки. Обично 4 мм, 6 мм, 8 мм, 12 мм, колку се помали светлосните точки и колку е поголем интензитетот на зрачењето, главно се користи за лекување со УВ со мала големина. UVLED-точкестите извори на светлина ги имаат следните карактеристики: 1. Изворите на UVLED точка на светлина се со мал волумен, што е лесно за носење и движење. 2. Изворите на светлина со UVLED точки немаат потрошен материјал. Трошоците за користење и одржување се ниски. За разлика од традиционалните живи светилки, цевката на светилката се заменува редовно. 3. Изворот на светлина со UVLED точки се контролира со контрола на екран на допир, а поставките за работа и параметри се едноставни. 4. Изворите на UVLED точка на светлина не треба да се загреваат и можат директно да даваат 100% енергија. 5. Изворите на светлина со UVLED точки користат високоенергетски ултравиолетови LED диоди со висока излезна светлина. На пример, точкастиот извор на светлина со дијаметар од 4mm, излезната моќност достигнува 9000MW/CM2. Автор: Тианхуи - Дизинфекција на воздух Автор: Тианхуи - УВ водачи Автор: Тианхуи - УВ дизинфекција на вода Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД решенот Автор: Тианхуи - УВ Led диод Автор: Тианхуи - Изработувачи на УВ водниот диооди Автор: Тианхуи - УV воден модулComment Автор: Тианхуи - УВ LED печатење на система Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД замка на комарција
0603 Кои се главните индустрии на жолти смарагд зелени мониста со двобојни LED светилки?
0603 Кои се главните индустрии на жолти смарагд зелени мониста со двобојни LED светилки?
0603. Во согласност со барањата на ЕУ за ROSH инструкции, оваа серија производи се широко користени во индустријата за нови енергетски возила, дигитални цевки за мали домашни апарати, паметен дом, индустрија за сет-топ бокс, спортски производи на отворено, дигитални производи Bluetooth, индикатори за сигнали, автомобилски инструмент осветлување, осветлување осветлување, позадинско осветлување на мобилниот телефон и енергија на LCD и други полиња. Производителите на Zhuhai се специјализирани за производство на 0603 жолти смарагдно зелени двобојни единечни LED светилка, кои можат да се направат според побарувачката. Пријателите на кои им треба може да го контактираат нашиот официјален персонал за услуги на клиентите преку Интернет. Zhuhai City Co., Ltd., како креатор на зелениот извор на осветлување, има 16 години лепенка LED R & D и производствено искуство, придржувајќи се до концептот за совршен квалитет, извонредност, усвојување на врвни суровини во процесот на пакување, строго контролирани контролни процедури и зајакнување на довербата. Сите аспекти на клиентите за симулација користат услови за експерименти и се стремат да направат квалитет по иста цена. Автор: Тианхуи - Дизинфекција на воздух Автор: Тианхуи - УВ водачи Автор: Тианхуи - УВ дизинфекција на вода Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД решенот Автор: Тианхуи - УВ Led диод Автор: Тианхуи - Изработувачи на УВ водниот диооди Автор: Тианхуи - УV воден модулComment Автор: Тианхуи - УВ LED печатење на система Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД замка на комарција
[Примена] Примена на UVLED во медицинската игла за инјектирање
[Примена] Примена на UVLED во медицинската игла за инјектирање
Во последниве години, со континуираниот развој на медицинските материјали, се зголемува и примената на УВ лепак од медицински квалитет во производството на медицински материјали, особено производството на игли за инјектирање, како што се иглата, иглата за инфузија, резервната игла, итн., нерѓосувачки челик или нерѓосувачки челик или нерѓосувачки челик или нерѓосувачки челик Повеќето од врските помеѓу цевката за игла и високомолекуларната смола користат УВ лепак за лепење. Повеќето од медицинските УВ лепила користат извори на светлина за лекување LEDUV, а брановите се 365 nm. Употребата на извори на светлина за лекување LEDUV ги има следните предности: 1. Температурата е пониска од онаа на традиционалните живи светилки за да се осигура дека полимерната смола не е засегната за време на процесот на стврднување; 2. Изберете UVLED со бранова должина од 365 nm. Брза брзина; 3. Користете го веднаш, нема потреба да чекате, може ефикасно да соработува со автоматизирани производни линии; 4. Животниот век, нема потреба да менувате потрошен материјал. TIANHUIUVLED Точкален извор на светлина LX-C40tianhuiuVled Извор на светлина LX-L1508 Изворите на светлина за стврднување со игла за инјектирање користат точкасти извори на светлина или жичени извори на светлина и користат превртени осум знаци за зрачење на двете страни. Изворите на UVLED точки на светлина произведени од Tianhui користат увезени UVLED-и, комбинирани Дизајнот на структурата е добро прифатен од мнозинството корисници. Автор: Тианхуи - Дизинфекција на воздух Автор: Тианхуи - УВ водачи Автор: Тианхуи - УВ дизинфекција на вода Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД решенот Автор: Тианхуи - УВ Led диод Автор: Тианхуи - Изработувачи на УВ водниот диооди Автор: Тианхуи - УV воден модулComment Автор: Тианхуи - УВ LED печатење на система Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД замка на комарција
Топлински UVLED Отпорност на топлина Вовед
Топлински UVLED Отпорност на топлина Вовед
Термичкиот отпор, како што сугерира името, може да го спречи протокот на топлина, кој е тесно поврзан со физичките карактеристики на UVLED материјалите. Слично на отпорот што може да го спречи тековниот проток на струјата, колку е поголем термичкиот отпор, толку повеќе топлината може да го попречи протокот на топлина. Неговата единица е / w. Пресметката на термичкиот отпор, под претпоставка дека постојат две различни термички пречки помеѓу изворот на топлина и околината. Очигледна Температура може да ја пресмета температурата на изворот на топлина и да ја користи формулата T = топлинска моќност*термичка отпорност на амбиенталната температура во термалологијата. Во практична примена, системот за зацврстување составен од UVLED, особено површинскиот извор на светлина со висока моќност UVLED, е многу неопходен за проучување на неговите методи на дисипација на топлина и брзината на дисипација на топлина за карактеристиките на термичка отпорност. Автор: Тианхуи - Дизинфекција на воздух Автор: Тианхуи - УВ водачи Автор: Тианхуи - УВ дизинфекција на вода Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД решенот Автор: Тианхуи - УВ Led диод Автор: Тианхуи - Изработувачи на УВ водниот диооди Автор: Тианхуи - УV воден модулComment Автор: Тианхуи - УВ LED печатење на система Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД замка на комарција
[УВ лепак жолта промена] причините зошто УВ лепилото пожолтува
[УВ лепак жолта промена] причините зошто УВ лепилото пожолтува
УВ лепак е познат и како лепак за сенки. Многу УВ лепак се проѕирни откако сте љубопитни. Сепак, понекогаш се открива дека УВ лепилото по стврднување има феномен на пожолтување. Сега има следните точки за UVLED да ја анализира причината за пожолтување по стврднувањето на UV лепилото. Прво, брановата должина не се совпаѓа. За повеќето УВ лепак е ултравиолетова светлина од 365 nm бранова должина, ако е 395 nm, 385 nm и 405 nm ленти, лепилото ќе биде жолто. Второ, силата на светлината, УВ лепилото има фиксна енергија, која нема да биде жолта во овој енергетски опсег и само кога енергијата е превисока. Трето, дел од УВ лепак е жолт поради долго време, а мал број на УВ лепак е жолт. Ако сакате да дознаете повеќе за UV лепилото, ве молиме консултирајте се со официјалната веб-страница на Tianhui или контактирајте ме за да ви помогнам да го решите проблемот. Автор: Тианхуи - Дизинфекција на воздух Автор: Тианхуи - УВ водачи Автор: Тианхуи - УВ дизинфекција на вода Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД решенот Автор: Тианхуи - УВ Led диод Автор: Тианхуи - Изработувачи на УВ водниот диооди Автор: Тианхуи - УV воден модулComment Автор: Тианхуи - УВ LED печатење на система Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД замка на комарција
[УВ лепак] Ефектот на домашниот УВ лепак Tianhuiuvled е добар
[УВ лепак] Ефектот на домашниот УВ лепак Tianhuiuvled е добар
Неодамна, домашниот УВ лепак е технички зрел, што може да се спореди со УВ лепак како што се Лоте и Дао Корнинг. Меѓутоа, во првите пет години, бидејќи домашниот лепак не е технички зрел, потребни се многу различни бранови за да се зацврстат. Во тоа време може да троши само живински светилки со висока моќност како опрема за лекување, која не само што презема сериозно локално загадување, туку и нема висока ефикасност. Во последниве години, домашниот УВ лепак може да го исполни УВ лепилото на една лента, така што живините светилки не се базирани на оваа област. Многу домашни дилери на UV почнаа да го избираат UVLED како главна опрема за лекување, а Tianhui веќе ја има во UVLED технологијата. Имајќи акумулирано осумгодишно искуство, и изгледот и ефектот можат да ги задоволат барањата на домашниот УВ лепак. Ако домашниот лепак што го користите е подобар, верувам дека UVLED е вашиот добар избор. Автор: Тианхуи - Дизинфекција на воздух Автор: Тианхуи - УВ водачи Автор: Тианхуи - УВ дизинфекција на вода Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД решенот Автор: Тианхуи - УВ Led диод Автор: Тианхуи - Изработувачи на УВ водниот диооди Автор: Тианхуи - УV воден модулComment Автор: Тианхуи - УВ LED печатење на система Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД замка на комарција
[UVLED печатење извор на светлина] UVLED инкџет печатење извор на светлина
[UVLED печатење извор на светлина] UVLED инкџет печатење извор на светлина
Во последниве години, индустријата за UV мастило е целосно зрела и широко се користи во земјата. УВ печатењето ја воспостави својата доминантна позиција на светскиот пазар. Може да се користи за печатење весници, книги и други полиња. УВ мастилата може да им помогнат на компаниите да се усогласат со прописите за здравје и безбедност Во исто време, да го подобрат квалитетот на производот. Печатењето со UVLED извор на светлина се смета за технологија за заштита на животната средина. Ги комбинира соодветните предности на технологијата за печатење и технологијата за стврднување UVLED. Ја има практичноста на технологијата за печатење при употреба и работа. LED技术在UV印刷机上使用越来越普遍LED技术完全可以代替传统的高压水银灯无热辐射低耗能高寿命低成本高效安全绿色. Извор на светлина за печатење UVLED Главни карактеристики: 1 > Изворите на UVLED светлина не содржат токсичен материјал жива, повеќе еколошки, безбедност 2 > УВ ЛЕД систем за извор на светлина без топлинско зрачење, УВ LED технологијата значително ја намалува топлината што се создава со процесот на стврднување, така што може безбедно да се испечати на тенка пластика 3 > Ефикасноста на емитување светлина на изворот на светлина UVLED е поголема, а моќта на зрачењето на спектарот е еквивалентна на илјадници ватоскопски лачни светлина; потрошувачката на енергија е мала; работниот век може да достигне повеќе од 20.000 часа. : Флексибилни или крути, абсорбирачки материјали што не апсорбираат 6 > пониски оперативни трошоци Автор: Тианхуи - Дизинфекција на воздух Автор: Тианхуи - УВ водачи Автор: Тианхуи - УВ дизинфекција на вода Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД решенот Автор: Тианхуи - УВ Led диод Автор: Тианхуи - Изработувачи на УВ водниот диооди Автор: Тианхуи - УV воден модулComment Автор: Тианхуи - УВ LED печатење на система Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД замка на комарција
Директно вметнати мониста за LED светилки Производителите да зборуваат за разликата помеѓу мониста за LED светилки
Директно вметнати мониста за LED светилки Производителите да зборуваат за разликата помеѓу мониста за LED светилки
Директно вметнати производители на мониста за LED светилка за да зборуваат за разликата помеѓу информациите за држачите за монистра за LED светилка: Во моментов, постојат алуминиумски држачи, месинг држачи, бакарни држачи итн. на пазарот. Дури и да е бакарна заграда, цената на позлата е поделена на горе и долу. Пазарот генерално се нарекува добар штанд. Разликата помеѓу големината на чипот: Големината на чипот што обично се пријавува е MIL. Тешко е да се разликува големината на чипот. Тоа е 230 квадратни MIL, големината на површината на чипот е добар начин да се разликува големината на чипот. Разликата помеѓу информациите за линијата за заварување: Чипот и држачот се користат за завршување на поврзувањето на електродата со методот на заварување со златна жица. Во моментов, на пазарот постојат два вида линии од легура и линии од чисто злато. Линиите од чисто злато се поделени на 0,7, 0,9, 1,0, 1,2 итн. Колку е подебела златната линија, колку е помала топлинската група, толку е подолг животниот век, сè треба да се праша за материјалите и дијаметарот на златната линија. Разликата помеѓу флуоресцентниот прав: бело светлосни зрна се направени од сино светло чип и жолт флуоресцентен прав. Флуоресцентниот прав главно е поделен на алуминиумска киселина и силикат. Изведбата на алуминатот е подобра од силикатот. , перформансите на YAG се стабилни, слабо светло, а хемиската стабилност на самиот силикат е слаба, но осветленоста е поголема од YAG. Ако сакате да направите производ со стабилни перформанси, немојте да ве залажува таканаречената висока осветленост. Ова е проблем. Разликата помеѓу лепилото: Флуоресцентниот прав треба да се меша со лепак и на чипот. Квалитетот на лепилото влијае на распаѓањето на светлината и наносот на бојата. Лошото време на лепак ќе биде жолто, а светлосното распаѓање ќе се зголеми. Добар лепак е желел. Лепак. Автор: Тианхуи - Дизинфекција на воздух Автор: Тианхуи - УВ водачи Автор: Тианхуи - УВ дизинфекција на вода Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД решенот Автор: Тианхуи - УВ Led диод Автор: Тианхуи - Изработувачи на УВ водниот диооди Автор: Тианхуи - УV воден модулComment Автор: Тианхуи - УВ LED печатење на система Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД замка на комарција
Ефектот на растот на растенијата што одговара на брановите должини на LED
Ефектот на растот на растенијата што одговара на брановите должини на LED
Соодветниот ефект на раст на растенијата на LED бранова должина 1. Температурата на бојата и протокот на светлата на растенијата: температурата на бојата и протокот на светлата на растенијата се гледаат од човечките очи, а фотосинтетичкиот ефект на растенијата кон светлината не ја гледа температурата на бојата и луменот. 2. Ефект на опсегот на спектрали врз физиологијата на растенијата: 280 315 nm ——> Влијанието врз формата и физиолошкиот процес е исклучително мало. 315 400 nm ——> Помалата апсорпција на хлорофил е помала, што влијае на периодичниот ефект на оптичкиот циклус и го спречува ширењето на стеблата. 400 520 nm (сина) —> Процентот на апсорпција на хлорофил и каротин е најголем и има најголем ефект врз фотосинтезата. 520 610 nm (зелена) —> Стапката на апсорпција на пигменти не е висока. 610 720 nm (црвено) —> Стапката на апсорпција на хлорофилот е ниска, што има значително влијание врз фотосинтезата и периодичниот ефект на фотосинтезата 720 1000 Nm ——> Ниска стапка на апсорпција, продолжено стимулирање на клетките и влијание на ртење на цвеќињата и семињата. 1000NM ——> Конверзијата станува калории. Од горенаведените податоци, ефектите на различни бранови должини на светлината врз фотосинтезата на растенијата се различни. Светлосното формирање на фотосинтезата на растенијата е околу 400 720 nm. Светлината од 400 520 nm (сина) и 610 720 nm (црвена) најмногу придонесува за фотосинтезата. 520 610nm (зелена) светлина, односот на апсорпцијата на пигментот на растенијата е многу низок. 3. Според горенаведените принципи, светлата на растенијата се направени во три форми: црвена и сина комбинација, целосно сина и целосно црвена за да се обезбедат две бранови должини на црвено и сино. Во однос на визуелните ефекти, црвената и сината комбинација на растителни светла се розови. Бело светло LED светло, најчестото е синото јадро за стимулирање на жолт флуоресцентен прав, а со тоа произведува визуелни ефекти на бела светлина. Во однос на дистрибуцијата на енергија, има две врвни вредности во сината област од 445 nm и жолто-зелена област од 550 nm. Црвеното светло од 610 720 nm што го бараат растенијата многу недостасува. Ова објаснува зошто растот на растението е неповолен под бела светлина LED. 4. Пропорцијата на црвени и сини светла на растителни светла е генерално помеѓу 5: 1 10: 1, обично сооднос 7 9: 1. 5. Кога се користат растителни светла за полнење на растението, висината на листот е околу 0,5 метри. Професионално производство на различни видови на мониста за LED светилки. Ако треба да го приспособите, можете да се консултирате со нашата служба за корисници! Автор: Тианхуи - Дизинфекција на воздух Автор: Тианхуи - УВ водачи Автор: Тианхуи - УВ дизинфекција на вода Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД решенот Автор: Тианхуи - УВ Led диод Автор: Тианхуи - Изработувачи на УВ водниот диооди Автор: Тианхуи - УV воден модулComment Автор: Тианхуи - УВ LED печатење на система Автор: Тианхуи - УВ ЛЕД замка на комарција
нема податок
еден од најпрофесионалните UV LED добавувачи во Кина
Контакт

+86-0756-6986060

My@thuvled.com.

 +86 13018495990

My@thuvled.com.

+86-0756-86743190


Можеш да најдеш.  Тука сме.
бр. 2207B, зграда Ванке Јингксин, бр.66 западен пат Шихуа, округ Ксијангжу, Жухаи, Гуангдонг, Кина 
Авторски права © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -Www.tianhui- led.com | www.tianhui- led.com. Тајп
разговор преку Интернет