Layanan ODM/OEM saka macem-macem modul disinfeksi udara lan banyu lan panyedhiya solusi UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV) sakabèhé.

Manik Lampu LED Transparan Beda Kanthi Tampilan Manik Lampu SMD

Kanthi pangembangan ekonomi pasar sing terus-terusan lan panyiapan bangunan kutha sing dhuwur-dhuwur, tampilan manik lampu LED sing transparan wis akeh digunakake ing bidang lampu tembok tirai kaca kutha lan nambah kaendahan seni arsitektur. Dadi, apa bedane antarane manik lampu LED transparan lan tampilan manik lampu SMD? 1. Ambegan dhuwur, ora mengaruhi cahya njero ruangan, sumunar kelangan. Kaya sing wis dingerteni, sajian tampilan manik lampu SMD bakal mengaruhi pencahayaan arsitektur. Tampilan transparan manik lampu LED nggunakake teknologi sumunar sisih sing dikembangake kanthi mandiri. Mripate ora bisa ndeleng bar cahya ing ngarep, sing ningkatake breathability, ndhukung stiker mesin, lan kapasitas produksi luwih dhuwur. 2. Struktur belang, bisa direncanakake dening alien. Nalika manik lampu SMD nggawe produk asing, dheweke bakal kaiket dening struktur kothak. Ana cacat cilik kanggo jahitan alien, lan bakal ana jahitan. Tampilan manik lampu LED transparan asing bisa ngatur lan disambung kanthi sampurna, transisi mlengkung iku alami lan apik, lan layar produk bisa ndhukung menyang silinder, meja bunder, segitiga, busur lan alien liyane. 3. Perencanaan sing entheng, ngirit biaya struktur baja. Tampilan manik lampu SMD yaiku 42kg saben meter persegi. Nalika area layar gedhe banget, iku tantangan gedhe kanggo struktur baja layar lan struktur bangunan asli. Tampilan manik lampu LED transparan bisa dadi piranti mandiri vertikal tanpa kaca. Assuming sing piranti konco tembok sandiworo kaca, sampeyan bisa langsung gumantung ing peralatan struktur baja saka tembok sandiworo. Bobot banget entheng saka 16kg / ing beban struktur baja banget kurang. 4. Cocog sampurna karo tembok tirai kaca, peralatan sing didhelikake, ora mengaruhi wangun bangunan. Nalika tampilan manik lampu SMD ditetepake, struktur pigura baja gedhe dibutuhake, kang wektu -akeh lan laborious, kang wis efek tartamtu ing wangun lan kaendahan bangunan. Tampilan manik lampu LED transparan bisa gampang digabungake karo tembok ing aplikasi piranti tanpa ngrusak tembok lan nambah kaendahan sakabèhé. 5. Panggunaan layar ruangan, peralatan njero ruangan, jam tangan ruangan. Peralatan tampilan manik lampu SMD njero ruangan bakal ngalangi srengenge lan sesanti. Tampilan manik lampu LED transparan digunakake kanggo layar ruangan, peralatan njero ruangan, tampilan ruangan, aja kuwatir babagan sinar anti banyu lan ultraviolet, fungsi produk stabil banget. 6. Pangopènan trep, ndhukung selipan panas lan pangopènan cahya. Ana masalah karo tampilan manik lampu SMD. Paling akeh yaiku pangopènan. Sampeyan bisa mbusak kabeh modul utawa kothak kanggo ndandani. Lan tampilan manik lampu LED transparan mung kudu ngganti bar cahya sajrone dimensi, operasi kasebut gampang lan trep, lan biaya pangopènan suda. Tampilan transparan peralatan pangopènan

Manik Lampu LED Transparan Beda Kanthi Tampilan Manik Lampu SMD 1

Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara

Penulis: Tianhui- Produsen UV Led

Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV

Penulis: Tianhui- Solusi UV LED

Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab

Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led

Penulis: Tianhui- Modul Led UV

Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED

Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Projects Info Center Blog
3528 Manik-manik Cahya Inframerah Utamane Digunakake ing Industri Terapi Kecantikan lan Fisik
3528 Manik-manik Cahya Inframerah Utamane Digunakake ing Industri Terapi Kecantikan lan Fisik
Instrumen kaendahan topeng uga cukup panas sajrone rong taun kepungkur. Ana puluhan manik lampu, lan ana ewonan. Kauntungane yaiku bisa digunakake langsung ing pasuryan, lan struktur proteksi mata uga bisa digunakake. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo sampeyan ngusap lan ngusap ponsel. Kerugian yaiku ana sawetara topeng, ora ana mode cahya gabungan. Contone, abang, oranye lan biru iku telung lampu kapisah, banjur daya punika relatif kurang. Siji amarga ana luwih akeh jinis pangisi daya, lan liyane amarga lampu baris gedhe katon ing interval 15-20cm, lan topeng kasebut langsung dipasang ing pasuryan ing pasuryan. Ora ana mundhut energi amarga jarak ing tengah, mula ora perlu dhuwur banget. Topeng ing pasar kisaran saka puluhan yuan nganti puluhan ewu yuan, sing nduweni hubungan tartamtu karo nomer, model fungsional lan posisi merek manik lampu. 3528 Manik-manik cahya inframerah utamane digunakake ing industri kaendahan lan terapi fisik, kalebu instrumen rejuvenasi foton, instrumen kecantikan frekuensi radio RF, instrumen terapi kadhemen kompres panas, meter mripat kaendahan, instrumen terapi cahya abang lan biru, lampu baris gedhe, topeng fototerapi, kompartemen spasi whitening, lampu abang, lampu abang, lampu abang, lampu abang, lampu abang, lampu abang, lampu abang, lampu abang Sabuk terapi inframerah, insoles terapi inframerah lampu abang, kasur terapi inframerah lampu abang, tikar yoga terapi inframerah lampu abang, cahya abang infrared kali gulu, abang cahya infrared dhengkul, etc. Produsen Zhuhai khusus ing produksi 3528 manik lampu lampu infra merah. Pelanggan anyar lan lawas sing mbutuhake bisa teka kanggo takon utawa hubungi staf layanan pelanggan resmi. Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
[Gagal] Kesalahan Umum lan Cara Perawatan saka Peralatan Curing UVLED
[Gagal] Kesalahan Umum lan Cara Perawatan saka Peralatan Curing UVLED
Piranti curing UVLED wis digunakake ing pirang-pirang industri. Ing kene kita nggunakake piranti Zhuhai Zhuhai Tianhua Electronic Co., minangka conto kanggo nganalisa kesalahan lan solusi sing paling umum saka piranti kasebut ing saben dinane. 1. Pasang weker. Kanggo mesthekake yen karya normal, peralatan ngobati UVLED bakal ndeteksi sensor ing sumber cahya nalika booting. Yen ora dideteksi, priksa manawa kabel sing disambungake katon apik. Yen ora ana masalah, ganti sensor ing sumber cahya. Swara. 2. Suhu sumber cahya ora normal munggah. Amarga panas banget sumber cahya, rong cara boros panas lan pendinginan banyu kanthi penggemar lan pendinginan banyu umume digunakake. Yen pendinginan penggemar, priksa manawa saben penggemar beroperasi kanthi normal. Sampeyan kudu mriksa apa sink ing sumber cahya diblokir. 3. Efek iradiasi ora nyenengake. Pisanan, gunakake jarak inspeksi manawa jarak iradiasi normal, apa macem-macem lampu UVLED saka sumber cahya bisa madhangi, lan apa ana fenomena sing ora normal saka pemancar cahya. Mesthi, sawetara kesalahan, kayata ora bisa nyopir mesin, layar tutul ora nanggapi, lsp. Iki mbutuhake tenaga profesional lan teknis pabrikan kanggo ngatasi. Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
Ora ana data
salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Hubungi Kita

+86-0756-6986060

my@thuvled.com

  +86 13018495990

my@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sampeyan bisa nemokake   kita kene
No 2207B, Gedung Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Road, Distrik Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, China.  
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Sitemap
Ngobrol Online