Layanan ODM/OEM saka macem-macem modul disinfeksi udara lan banyu lan panyedhiya solusi UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV) sakabèhé.

Sinau babagan Tren Pangembangan lan Karakteristik Aplikasi Patch-type LED

Patch luminous diode minangka jinis piranti luminous semikonduktor gaya permukaan anyar. LED encapsulated LED dipérang dadi CHIP, TOP, SideView lan jinis liyane. Uga digunakake digunakake ing macem-macem kesempatan kanthi karakteristik volume cilik, amba kasebar gedhe, uniformity luminous apik, lan boros panas apik, kayata layar tampilan, lampu sinyal, lan cahya ngarep. Artikel iki ngethok saka pirang-pirang sudut kanggo ngenalake kahanan pasar lan tren pangembangan patch-type LED. Ing wektu sing padha, jelajahi karakteristik kemasan lan asil riset paling anyar saka patch-type LED, nganalisa teknologi sirkuit nyopir saka lampu hemat energi-jinis LED, lan nggawa menyang tes komparatif karo LED sing dipasang langsung. lampu hemat energi, supaya kita bisa luwih komprehensif nguwasani status pembangunan patch -type LED saiki. Dipercaya manawa aplikasi sing nyebar lan pangembangan patch-type LED kanthi cepet bakal mimpin industri lampu LED saiki kanthi arah sing luwih tipis lan luwih efisien. Mulane, minangka pangripta sumber cahya sumber cahya ijo, Co., Ltd. netepi konsep kualitas sampurna, kaunggulan, nganggo bahan mentahan dhuwur-mburi ing proses packaging, prosedur kontrol strictly kontrol, lan ngiyataken dateng. Ing rega sing padha, nggawe kualitas kelas siji. Uga bakal terus njaga kaluwihan biaya, diferensiasi, lan pambentukan daya saing inti sawayah-wayah, lan nyedhiyakake pelanggan komponen LED sing kompetitif kanthi nilai. [Sumber Sastra]: "Journal of Lighting Engineering" LED patch profesional, LED dua warna, LED tiga warna, LED penuh warna, LED lampu samping 020, LED lampu latar, LED kaki ultra-panjang, LED biru es, 0603 tembelan, LED atenuasi anti-bosok lan seri manufaktur produk liyane.

Sinau babagan Tren Pangembangan lan Karakteristik Aplikasi Patch-type LED 1

Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara

Penulis: Tianhui- Produsen UV Led

Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV

Penulis: Tianhui- Solusi UV LED

Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab

Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led

Penulis: Tianhui- Modul Led UV

Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED

Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV

Hubungi kita
Artikel sing disaranake
Projects Info Center Blog
[Teknologi Anyar] Komunikasi Peralatan Sumber Cahaya UVLED ing Lingkungan Khusus
[Teknologi Anyar] Komunikasi Peralatan Sumber Cahaya UVLED ing Lingkungan Khusus
Bubar, sawetara pelanggan pengin nggunakake lapisan UVLED kanggo aplikasi ing produk lan sijine proses reaksi ing lingkungan khusus. Menimbang manawa para pekerja ora bisa ngoperasikake peralatan langsung ing ngarep piranti UVLED, perusahaan kita wis ngembangake piranti UVLED kanthi komunikasi jaringan karo komunikasi jaringan. Komunikasi jaringan nganggo protokol transmisi TCP/IP, uga dikenal minangka protokol komunikasi jaringan. Iki minangka protokol komunikasi paling dhasar ing panggunaan jaringan. Protokol transmisi TCP/IP nemtokake standar lan cara komunikasi ing saben bagean Internet. Kajaba iku, protokol transmisi TCP/IP minangka rong protokol penting sing njamin transmisi informasi data jaringan sing pas lan lengkap. Protokol transmisi TCP/IP yaiku arsitektur papat lapisan. Lapisan aplikasi, lapisan transport, lapisan jaringan lan lapisan link data kabeh kalebu. Cara kontrol produk UVLED perusahaan kita duwe kontrol layar tutul lan kontrol komputer. Program kasebut wiwit entuk alamat IP jaringan sing disesuaikan kanggo nyambung menyang komputer. Uga bisa ngontrol macem-macem operasi piranti UVLED bebarengan. Yen sampeyan uga nggoleki piranti UVLED sing sampeyan gunakake ing lingkungan khusus utawa pengin nggunakake komputer kanggo operate, mula iki minangka piranti padhet UVLED sing sampeyan pantes. Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
[UV Printing] Bedane Antarane UV Curing lan Traditional Curing
[UV Printing] Bedane Antarane UV Curing lan Traditional Curing
Prinsip dhasar saka solidifikasi UV yaiku nggunakake iradiasi sinar ultraviolet UV kanggo nggawe molekul bahan sensitif cahya diurai dadi atom sing aktif banget utawa gugus atom sing aktif banget. Pungkasane entuk tujuan polimerisasi salib-ngubungake molekul. Kekeringan tinta UV yaiku proses kimia optik. Kacepetan cahya yaiku 3 10km / s, sing nyebabake wektu ikatan kimia sajrone sawetara detik, lan kacepetan nyetak 5.000 lembar saben jam. Reaksi optik lan reaksi termal beda-beda. Energi aktivasi reaksi termal asalé saka tabrakan molekul, sing luwih dawa, lan energi aktivasi reaksi optik asalé saka energi optik. Mulane, ngobati optik UV luwih ngirit wektu tinimbang ngobati reaksi termal tradisional, lan produk rampung bisa langsung nglumpukake kiriman, sing trep banget. Kajaba iku, tinta UV solidifikasi optik UV lan tinta tradisional garing lan luwih hemat energi lan perlindungan lingkungan. Perawatan sinar UV, utamane perawatan optik UV jinis LED, kajaba kanggo ngasilake sinar ultraviolet UV sing sah, infra merah lan ozon ora diprodhuksi. Iku uga utamané loropaken kanggo workshop produksi. Ora ngasilake sinar infra merah. Iki tegese ora bakal ngasilake kalori khusus. Peralatan perawatan tinta UV paling anyar saka Tianhui bakal dadi tenaga utama perawatan tinta UV ing mangsa ngarep! Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
[Cat Kayu UV] Produsen Ngomong Sampeyan Pilih Sumber Cahya UVLED Luwih Hemat Energi lan Perlindhungan Lingkungan
[Cat Kayu UV] Produsen Ngomong Sampeyan Pilih Sumber Cahya UVLED Luwih Hemat Energi lan Perlindhungan Lingkungan
Beda banget karo komponen pesawat tingkat dhuwur kayata lantai kayu. Lukisan UV beda banget. Amarga saka macem-macem wujud lan ukuran cat furnitur kayu, cat furnitur kayu asring ngemot struktur telung dimensi sing rumit kayata ukiran hollowing. Mung lapisan semprotan bisa digunakake kanggo solusi konstruksi teknologi universal, nanging sampeyan bisa nggunakake sumber cahya UV curing kanggo proses ing komponen peraturan lokal. Saiki, mung lapisan UV adhedhasar banyu sing bisa dipilih ing lapisan furnitur. Sumber cahya rai LEDUV dipadhetke kanthi lapisan UV adhedhasar banyu. Intine, isih dadi teknologi solidifikasi Photo-Curing. Mulane Iku bisa gampang entuk atose film Paint saka 2H-3H utawa ndhuwur, uga kinclong dhuwur lan tingkat dhuwur saka plumpness, kang nggawe pangayoman kayu lan efek estetis karo kinerja banget. Pangobatan optik LEDUV pisanan, biaya murah, lan nomer loro, hemat energi lan perlindungan lingkungan wis entuk ekstrem. Iku endor saka Furnitur kayu pangayoman lingkungan. Teknologi iki ngatasi kekurangan saka kinerja lapisan curing termal banyu tradisional. Ing wektu sing padha Tingkat kebebasan lan efek, sing uga nduweni kaluwihan biaya murah, konservasi energi lan pengurangan emisi lan perlindungan lingkungan ijo. Promosi demonstrasi skala gedhe saka teknologi inovatif iki bakal ngrampungake masalah polusi industri mebel tradisional saka sumber. Sing luwih penting, nalika nyuda konservasi energi lan nyuda emisi, bakal nambah efisiensi produksi lan mupangat ekonomi industri mebel negaraku. Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
[Daya Cahya UV] Cara Pilih Daya Sumber Cahya UV
[Daya Cahya UV] Cara Pilih Daya Sumber Cahya UV
Cara ngontrol daya output sumber cahya UV, controller Tianhui kita umume nggunakake sumber daya saiki pancet, kang ngganti daya output saka sumber cahya UV kanthi ngganti daya output saka sumber daya saiki pancet. Ukuran daya output umume ditemtokake miturut energi sing dibutuhake produk (lem UV, tinta) kanggo nemtokake daya output sumber cahya UV. Daya cilik bakal nyebabake produk dadi solid. Daya output sing berlebihan bakal nyebabake sclerosis produk. Sampeyan kudu milih daya sumber cahya UV sing cocog. Milih daya output sing tepat bakal ningkatake efek solidifikasi, ningkatake efisiensi produksi, nyuda biaya sing ora perlu sing biaya sing ora perlu bakal dikurangi. Pengontrol Tianhui nggunakake teknologi pencahayaan digital, sing bisa nindakake cahya sing ora ana tandhingane saka 10% -100%, saéngga nambah akurasi pangaturan daya optik lan disenengi para pelanggan. Carane nyetel daya cahya? Kita bisa ndeleng spesifikasi lem, energi (MJ) sing dibutuhake kanggo lem ngobati. Rumus energi: Energi = daya x wektu, kita bisa ngetung ukuran daya, daya / wektu saka rong paramèter rumus energi, kita nggunakake meter daya cahya kanggo nindakake imbuhan daya. Contone: lim requirement 3000mj wektu ngruwat mbutuhake 5S, supaya: daya = 3000/5 = 600mW/cm^2 Iki minangka comparison saka Nilai pangukuran kita nyata lan nilai teori. Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
[UV Curing Machine] Cara Iki kanggo Milih Mesin UV Curing Luwih Luwih
[UV Curing Machine] Cara Iki kanggo Milih Mesin UV Curing Luwih Luwih
Bubar, sawetara pelanggan wis nelpon kanggo takon mesin ngobati lem UV. Sawetara pelanggan uga nyebutake manawa kacepetan ngobati cukup cepet. Kanthi pangembangan produksi otomatis lan kompetisi industri sing terus-terusan, luwih cepet kacepetan lem ngarep-arep, luwih apik. Mesthi, yen sampeyan pengin lim UV kanggo nambani luwih cepet, sampeyan kudu milih lim UV lan ndhukung UV lim mesin ngruwat. Anggere sampeyan milih mesin ngruwat tengen, kacepetan ngruwat uga bisa wareg. 1. Nalika milih mesin ngobati UV, sampeyan kudu ngerti mesin curing saka lim UV sing digunakake. 2. Pilih produsen gluecapyrifier UV sing dipercaya kanggo nyuda kualitas lan mundhut wektu amarga gagal, pangopènan, lan panggantos. Wektu solidifikasi efektif saka mesin curing lem UV resmi yaiku udakara 20.000 jam. Katelu, nyorot mesin curing lem UV, luwih cepet luwih cepet. Mesin lim UV Tianhui duwe telung jinis pita: 365, 395, lan 405 mesin curing UVLED, lan daya iradiasi beda. Pelanggan bisa hubungi kita yen sampeyan pengin nindakake test efek ngruwat lem dhewe. Sampeyan bisa langsung teka menyang perusahaan kita kanggo tes lem. Mesin curing lem UV Tianhui duwe macem-macem model kanggo dipilih pelanggan. Aku yakin mesthi ana sing bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
[Sumber Lampu Kawat LED UV] Karakteristik Titik Cahya Sumber Lampu Garis LED UV
[Sumber Lampu Kawat LED UV] Karakteristik Titik Cahya Sumber Lampu Garis LED UV
Définisi saben pabrikan sumber sinar UVLED beda-beda, umume nuduhake sumber cahya kanthi jembar cahya kurang saka 10mm utawa 15mm, lan dawa tanpa wates. Sumber cahya garis UVLED umume ngatur UVLED dadi saurutan, lan nambah lensa kuarsa kaya utawa semi-bunder bunder ing arah sinar-emitting UVLED, supaya bintik-bintik cahya bunder sing dipancarake saben UVLED dadi bintik oval liwat lensa. . Kekuwatan cahya ing tengah bintik cahya luwih kuwat tinimbang rong swiwi elips, nanging anggere loro LED sing cedhak dibuwang kanthi bener, swiwi loro bintik cahya oval sing ana ing jejere tumpang tindih, saengga kakuwatane cahyaning swiwi loro bakal saya kuwat, lan kekuwatane sayap loro bakal saya tambah. Arah) Mbentuk intensitas cahya sing relatif seragam. Minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki: Ing poros cendhak (titik cahya arah jembaré), amarga ora ana efek superposition efektif, iku bakal saiki -sides dhuwur saka sisih dhuwur saka kurva kakiyatan cahya parabolic tengah lan kurang. Mesthi wae, kita bisa ngganti wujud garis parabola liwat sudut sing padhang saka manik lampu utawa diameter lensa. Gambar ing ngisor iki nuduhake kurva intensitas cahya saka sumbu dawa lan arah poros cendhak ing garis tartamtu (biru lan abang nggambarake manik-manik cahya sing beda-beda kanthi sudut sing padhang beda): batang dawa) Intensitas cahya saka intensitas cahya ing arah arah Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
[Pembuangan Panas UVLED] Musim Panas Iki, Sampeyan Perlu Mbayar Perhatian Liyane babagan Pendinginan Mesin Curing UVLED
[Pembuangan Panas UVLED] Musim Panas Iki, Sampeyan Perlu Mbayar Perhatian Liyane babagan Pendinginan Mesin Curing UVLED
Bubar, suhu dhuwur, umume wilayah negara ditutupi suhu ing ndhuwur 35 derajat. Panas bisa nggawe wong ora kepenak, uga mesin curing UVLED. Tianhui ngarep-arep sing pelanggan anyar lan lawas nindakake proyek apik saka heatstroke lan cooling, lan aja lali cooling mesin ngruwat UVLED! Mesin curing UVLED diowahi saka manik lampu UVLED kanggo ngasilake sinar ultraviolet sawise konversi fotoelektrik diowahi. Nalika manik lampu UVLED diowahi dadi konversi fotoelektrik, sebagian besar konversi energi listrik dadi energi termal. Sawise suhu manik-manik lampu UV LED mundhak nganti tingkat tartamtu, bakal ana akeh efek negatif, kalebu drift dawa gelombang, lampu mati, nyuda kekuatan radikal, lsp. Mulane, produsen UVLED nyoba golek solusi boros panas sing luwih apik. Saiki, ana rong cara umum kanggo kelangan ing pasar. Dasar metode pendinginan mesin curing UVLED yaiku desain struktural lan pilihan materi. Tianhui wis ngalami insinyur struktural lan insinyur termal. Apa sing kudu dicathet yaiku yen cara boros panas sing cukup ora ateges kenaikan suhu mesin curing UVLED sithik, nanging kenaikan suhu mesin curing UVLED dikontrol ing sawetara sing cukup. urip. Penulis: Tianhui- Disinfeksi Udara Penulis: Tianhui- Produsen UV Led Penulis: Tianhui- Disinfeksi banyu UV Penulis: Tianhui- Solusi UV LED Penulis: Tianhui- Dioda Led UV Kab Penulis: Tianhui- Produsen dioda UV Led Penulis: Tianhui- Modul Led UV Penulis: Tianhui- Sistem Pencetakan UV LED Penulis: Tianhui- Perangkap nyamuk LED UV
Ora ana data
salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Hubungi Kita

+86-0756-6986060

my@thuvled.com

  +86 13018495990

my@thuvled.com

+86-0756-86743190


Sampeyan bisa nemokake   kita kene
No 2207B, Gedung Vanke Yingxin, No.66 Shihua West Road, Distrik Xiangzhou, Zhuhai, Guangdong, China.  
Hak Cipta © 2022 Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. -www.tianhui-led.com | Sitemap
Ngobrol Online